- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 28
- 32
- Konu Sahibi simmer down
-
Daha yeni mezunum haziranda bitirdim muaynehane tecrübe gerektiren bi is şimdilik biraz vaka görmek adına devlette çalışmayı düşünüyorumMuayenehane açmayı düşünmez misin, bizim dişçi deli para kazanıyor valla, altındaki araba yaşadığı semt falan öyle düşündürüyo, hakkıdır ama çok güzel diş yapar çeker dolgu yapar korkutmaz adamı
Daha yeni mezunum haziranda bitirdim muaynehane tecrübe gerektiren bi is şimdilik biraz vaka görmek adına devlette çalışmayı düşünüyorum
Inşallah teşekkür ederimUpss o kısmı atladım bi an kusura bakma zamanla olur inşallah
Bunlar ne ki allahım bende etiketledimTanıdığım polisleri saymak istedim şimdi :
Biri milli güreşçi, beden eğitimi öğretmenliği mezunu ve yüksek lisansını yapmış şu an bir ilin il emniyet müdürlugunun spor salonu sorumlusu :)
Biri yine yüksek lisansını yapmış bi gıda mühendisi :)
Inanmayacaksiniz ama en çarpıcı olanı; hukuk mezunu bi polis ve su an ankara da genel müdürlük te hukuk işleri ile ilgili görev yapıyor polis memuru olarak:) :)
Istemeyen inanmasın ama hepsi yemin ediyorum ki gerçek insanlar ...
Ben yazdigimla alay ettiginizi sandım...kusura bakmayın yazı bazen gercek duyguyu yansitmayabiliyor...Niye böyle bir tepki verdiğini anlamadım o gülücük alayvari bir anlam taşımıyodu konu arasında yazdım geçtim, kötü bir gündü heralde neyse
Bunlar ne ki allahım bende etiketledim
Tanıdığım bir polis uzay mühendisi aynı zamanda uçak mühendisi oluyor kendileri...ülkem şartları .
Teşekkürler yorumunuz için inşallah hayırlısı oluranlıyorumm ne hissettiğini canımm...diş hekimliği okuyorumm bende ..sevgilim güzel sanatlarda müzik okuyorr.malesef annem biz daha çok yeniyken öğrendi ilişkimizi 5 aylık bile değilik.. Nasıl olacak öyle diye karşı çıktı bi taraftan da ablalarımm...ama karakterine çok güveniyodum ben onun ve o günlerde düşünmeye başladım mesleğini ..önceden diyodu kpssyi kazanıp öğretmen olmak istiyorum diye milletin müzik kutusu olmak istemiyorım diyodu...ama ben bunların üstünde durmamıştım o zamanlarrr...aileme karşı savundum aşkımı ama içimde şöyle yaklaşık bi ay bocaladımm..benim açımdan hiç sorun yok aslında yaa o içinden içinden üzülürse diyorumm nasıl dayanırımmAllahıma çlk şükür bir buçuk yılı geçti ilişkimiz...ondan sonra çok sıkıntılar yaşadım sevdiğim adam konusunda ailemle ama ben ikimiz adına dualar etmeye devam ediyorumm hiç durmadann...
Ailen hakkı bence çünkü biricik kızlarısınn ve malesef ki bi diş hekimi kolay yetişmiyo ne paralar harcamışlardır sana eminimm...Aileni çok saf dışı bırakma karşına al konuş ama kendinide kalbinide hiçe saymaa...seviyosan sonuna kadar gitt aşk emek ister ..sevmediğin bi adamla mutlu olamazsın ne bugün ne de yarınn....
Bu arada bildiğim kadarıyla eş durumundan dolayı eşinin tayini çıkmaz..sağlıkçı olduğun için eşinde seninle kalır
İnsanın malını canını hakkını korumak, yeri gelince kayıp kisileri sudan, ormandan yangından cikarmak,yeri gelir seni korumak için canını ortaya koymak vizyonsuzluk mu oluyor?
anlıyorumm ne hissettiğini canımm...diş hekimliği okuyorumm bende ..sevgilim güzel sanatlarda müzik okuyorr.malesef annem biz daha çok yeniyken öğrendi ilişkimizi 5 aylık bile değilik.. Nasıl olacak öyle diye karşı çıktı bi taraftan da ablalarımm...ama karakterine çok güveniyodum ben onun ve o günlerde düşünmeye başladım mesleğini ..önceden diyodu kpssyi kazanıp öğretmen olmak istiyorum diye milletin müzik kutusu olmak istemiyorım diyodu...ama ben bunların üstünde durmamıştım o zamanlarrr...aileme karşı savundum aşkımı ama içimde şöyle yaklaşık bi ay bocaladımm..benim açımdan hiç sorun yok aslında yaa o içinden içinden üzülürse diyorumm nasıl dayanırımmAllahıma çlk şükür bir buçuk yılı geçti ilişkimiz...ondan sonra çok sıkıntılar yaşadım sevdiğim adam konusunda ailemle ama ben ikimiz adına dualar etmeye devam ediyorumm hiç durmadann...
Ailen hakkı bence çünkü biricik kızlarısınn ve malesef ki bi diş hekimi kolay yetişmiyo ne paralar harcamışlardır sana eminimm...Aileni çok saf dışı bırakma karşına al konuş ama kendinide kalbinide hiçe saymaa...seviyosan sonuna kadar gitt aşk emek ister ..sevmediğin bi adamla mutlu olamazsın ne bugün ne de yarınn....
Bu arada bildiğim kadarıyla eş durumundan dolayı eşinin tayini çıkmaz..sağlıkçı olduğun için eşinde seninle kalır
Size annemin cevabını veriyim o zaman benim için uyumlu olanlar doktor dış hekimi avukat ve bazı muhendislikler:) şaka bi yana mesleğin evliliğe etkisine dair bi bilgim yok
annenni dinle anneler ço cuklarının kötü olması istemez...Öncelikle herkese merhaba aslında anlatacağım konu bir dert olmasa bile kafa karışıklığı diyedilir. Bn dış hekimiyim sevgilim ise polis bunu ilk başta onemsemedim ancak son zamanda annemin bu durumdan haberi oldu karşı çıktı aramızda bir uyum olmayacagi tarzı konuları bahane olarak gösterdi .gerçi bn istersem çok sorun edeceklerini sanmam ama aile rızası alınması gerektiğine inanırım böyle islerde.
Sürekli olarak tayin, maaş farkları , o ön lisans bn ise yüksek lisans eğitim farkı gibi konulardaki uyumsuzluğu anlatiyor bişey diyemedim çünkü haklı bide çalışma saatlerinin duzensizligi tabii ikimizde yogun çalışıyoruz ve stresli oluyoruz. O ise gercekten sorun olmsayacaginda baya israrli arada kaldim diyebilirim .Biraz uzun oldu herkese tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?