- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi simmer down
-
Ben yine de bazı mesleklerin kutsiyetine inanıyorum. Herkesin yapamayacağı meslekler bunlar.Evet.İcgudusel duygularını kullanarak yapılan bir meslek vizyon bunun neresinde ? Her şeye bir kutsallık yüklemeseniz olmaz zaten yok öğretmen kutsal yok doktor yok polis herkes babasının hayrına o işi yapıyor zatn herkes idealist sanki memlekette .
yok bebişim düz polis memuruuzay mühendisi miii cook havalı
onun emniyetteki görevi de olası ufo saldırıları mı?
Bence tek sorun tayin olayı. Mesela ben gidemem ve bunun için de bir ton sevep sayabilirim. Ona göre yetişmişim bir kere büyük ve rahat şehire alışmışım. Rahat giyinilen gezilen bir yerdeyim yapamam doğuda. Doğu kötü bir yer diye de asla demiyorum ama benim için zor gurbet olayı. Bir de evhamlıyımdır gündemde olan bombalı saldırılar yüzünden avm ye gitmeyi bıraktım otobüse binmiyorum vs bir de hakkari de olsaymışım kafamı camdan çıkaramazmışım insanlar ne kadar rahat halbuki. Yada kocam naaptı bişey mi oldu diye uyuyamam geceleri. Normal olan ben değilim farkındayım , ve polis eşlerini gerçekten tebrik ediyorum umarım hep mutlu olurlar. Sende bunu iyice düşünerek karar vermelisin bence
Babalarının hayrına yapıyorlar sanki bu işleri, katılıyorum.Evet.İcgudusel duygularını kullanarak yapılan bir meslek vizyon bunun neresinde ? Her şeye bir kutsallık yüklemeseniz olmaz zaten yok öğretmen kutsal yok doktor yok polis herkes babasının hayrına o işi yapıyor zatn herkes idealist sanki memlekette .
En iyisi kamuya gir atamaniz beraber yapilsin. Polis ve avukat uyumlu bence. Aynı alana hizmet eden ikili sonuçta. Bir tanidigim savcı eşi polis memuru çok mutlular.Ben avukatım nişanlım polis memuru... Bin tane hakime değişmem vallahi
En iyisi kamuya gir atamaniz beraber yapilsin. Polis ve avukat uyumlu bence. Aynı alana hizmet eden ikili sonuçta. Bir tanidigim savcı eşi polis memuru çok mutlular.
Mesele yakıştırmak maas olayi değil aslında sadece yaşanılan huzursuzluk çalışma şartlari onuda karar verirken dikkate almak lazım teşekkür ederimBen polis eşi olmak istemezdim.finansal yada ogrenim durumuyla alakali dgl..iyi düşünmek gerek.su turkiyenin şartlarinda.polis yada asker eşleri doğuda sürekli huzursuz.senin sordugun soruya gelince de kendini eşinin yanına yakistramiyorsan sürekli aklında bi soru işareti olcak.egerki kendine denk gormuyorsan bitirebilirsin.sonuçta sürekli bu düşünce beynini kemirdikten snra evliliğinde mutlu olcagni dusunmuyorm
Fazlasiyla saygısız bir yorum olmuşyok kardeşim siz doktordan başka biriyle evlenmeyin . bulun bir doktor sürekli aldatılıp durun sonra hemşirelerle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?