Metresine kahve yaptırmak isteyen baba

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Herkese merhaba.
Hanımlar babamla sorunlardan, başka kadın için anneme vurduğundan ve polisi çağırdığımdan bahsetmiştim.
İş aradım bulamadım, bulduğum işte de rahat vermediler.

Her neyse ben yine babam ve ailemin yanından ayrılmamak, dünyanın pisliğine bulaşmamak için İng-Alm kursu ve ev arasında gidip geliyorum.
Babam bu süreçte bulaşıyor, bazen iyi bazen kötü ama dün yine çok ters düştük.

Bu kadınla evin içerisinde konuşuyor, hatta annemi de konuşturmaya çalışıyor. Annemin numarasını bile vermiş, ben engelledim.
Neyse çıkıp gidiyorum evden bu muhabbetler olunca.

Annem, anneannem hasta olduğu için bazı gece orada kalıyor. Dün yine anneannemdeyken babam telefonda konuşuyordu. Kızdığımı ve tavrımı bildiği halde Salvia bize kahve yapar vs diye konuştu. Ben de yanına gidip kime kahve yapacağım dedim. Bize yapmaz mısın dedi, biliyorum kimle konuştuğunu.

Sevdiğim insana çok güzel yaparım ama sevmediğim biriyse içtiği son kahve olur dedim.
Kimmiş sevmediklerin dedi, ölünce anlarsın dedim.
Hala kadına iltifat ediyor, bana sinirleniyor. Sabahtan beri susmuyor, beddua ediyor, benim dedem de karısının üstüne kızı yaşında, reşit olmayan kız kaçırmış ki bu benim babaannem, babam bunu kastederek biz hep saygılı olduk babamıza diyor.
Kızlar ahlak denilen bir şey kalmadı, korkuyorum ben 25 yaşında kendimi dünya zevklerinden uzak tutmaya çalışıyorum, yani anlatamam iğrenç şeyler oluyor. Abimle de mahkemelik oldular yumruk atmış abime, apartmanın kapıcısıyla bile mahkemelikler.
Sabah polis çağır babanla abin kavga ediyor diye uyandırılıyorum, zaten hastayım.

Kaç defa valizimi hazırladım, İstanbula gitmek için, ailemden kopmak istemedim. Çünkü bazen gerçekten iyi davranıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, çok çaresiz hissediyorum.
Teşekkür ederim.

annen abin ve sen üçünz bir hayat kurun. baban da metresiyle mutlu mesut takılsın. babana bakar metresi o yüzden duygusal düşünme.

O evden ayrılmaktan başka çaren yok gibi duruyor. Alabiliyorsan anneni de al hatta,beraber gidin.
Anneme çok defa söyledim ama bu ne ki çok şeyler görmüş sabretmiş. Yani hiçbir desteğim de yok cesaretli bir yoldaşım da.

Durumunuza çok üzüldüm. İşte her şey ailede başlıyor,babasından ne gördüyse o da onu yapıyor. Gerçekten mide bulandırıcı ve çok zor bu durumda kalmak. Ama annenizin boşanmamasını anlayamadım. Umarım kurtulursunuz bu ahlaksız ortamdan.

Yok artık, çok ahlaksızlık duyduk ama bu kadarı gerçekten fazla.
Hiç kusura bakma baban resmen kudurmuş!
Bir pisliğe bulaşmışsın bari çoluğunun çocuğunun gözünün önünde yapma!

bugün müge anlı'nın programında yaşananlar aklıma geldi. orda ki kızcağıza o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki.

Allah sizin yardımcınız olsun.

Aynı böyle manyak bi baba vardı orada da. Benim de aklıma o geldi. Gitsin metresiyle yaşasın madem niye hala başınızda ya

Anneniz neden katlanıyor bu duruma?
Annem korkak bir kadın. Aslında çok güçlü, dayanıklı, çalışkan ama babamdna kopmaktan korkuyor. Çok daha kötü şeyler çekmiş sabretmiş. 65 yaşında annem zaten. Kopamıyor yani, kaçarak evlenmiş zaten.

aaa bir yaşıma daha girdim! Bu ne ahlaksızlık ya, kızının yanında sevgilisiyle konuşuyor alenen. Boşansın anneniz , annenizle yaşayın siz de.
Bunun gibi daha çok şey yapıyor. Sapık sapık konuşmaları bile oluyor bazen, küfürler, hakaretler.

O zaman kendini kurtarmaktan başka çaren yok maalesef.

Son düzenleme:
annen abin ve sen üçünz bir hayat kurun. baban da metresiyle mutlu mesut takılsın. babana bakar metresi o yüzden duygusal düşünme.
Abim için ayrı konu açmam lazım.
Onun yolunu anlatmaya sayfalar yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…