- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Herkese merhaba.
Hanımlar babamla sorunlardan, başka kadın için anneme vurduğundan ve polisi çağırdığımdan bahsetmiştim.
İş aradım bulamadım, bulduğum işte de rahat vermediler.
Her neyse ben yine babam ve ailemin yanından ayrılmamak, dünyanın pisliğine bulaşmamak için İng-Alm kursu ve ev arasında gidip geliyorum.
Babam bu süreçte bulaşıyor, bazen iyi bazen kötü ama dün yine çok ters düştük.
Bu kadınla evin içerisinde konuşuyor, hatta annemi de konuşturmaya çalışıyor. Annemin numarasını bile vermiş, ben engelledim.
Neyse çıkıp gidiyorum evden bu muhabbetler olunca.
Annem, anneannem hasta olduğu için bazı gece orada kalıyor. Dün yine anneannemdeyken babam telefonda konuşuyordu. Kızdığımı ve tavrımı bildiği halde Salvia bize kahve yapar vs diye konuştu. Ben de yanına gidip kime kahve yapacağım dedim. Bize yapmaz mısın dedi, biliyorum kimle konuştuğunu.
Sevdiğim insana çok güzel yaparım ama sevmediğim biriyse içtiği son kahve olur dedim.
Kimmiş sevmediklerin dedi, ölünce anlarsın dedim.
Hala kadına iltifat ediyor, bana sinirleniyor. Sabahtan beri susmuyor, beddua ediyor, benim dedem de karısının üstüne kızı yaşında, reşit olmayan kız kaçırmış ki bu benim babaannem, babam bunu kastederek biz hep saygılı olduk babamıza diyor.
Kızlar ahlak denilen bir şey kalmadı, korkuyorum ben 25 yaşında kendimi dünya zevklerinden uzak tutmaya çalışıyorum, yani anlatamam iğrenç şeyler oluyor. Abimle de mahkemelik oldular yumruk atmış abime, apartmanın kapıcısıyla bile mahkemelikler.
Sabah polis çağır babanla abin kavga ediyor diye uyandırılıyorum, zaten hastayım.
Kaç defa valizimi hazırladım, İstanbula gitmek için, ailemden kopmak istemedim. Çünkü bazen gerçekten iyi davranıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, çok çaresiz hissediyorum.
Teşekkür ederim.
Ben de şimdi o konuyu okuyordum.Merhabalar,
Yazıldı mı bilmiyorum ama konunuz bugün Müge Anlı'da ki konuyu hatırlattı bana. Çok acı şeyler..
Bu hayata bir kez geliyoruz, lütfen korkmayın cesur olun ve bu mutsuzluktan kurtarın kendinizi, annenizi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz bi karar verin yeter ki, gerisi gelecektir.
Bir de bazen iyi davranıyor demişsiniz. Bu öylesine eksik bir baba figüri ki, muhtemelen çok basit şeyler size iyi görünüyor.
Size sabırlar ve cesaret dilerim.
Sevgiler..
Ayrıl anneni de al ya da babanı kovun.Hala daha kendini savunuyor. Senin ortamın bana uymaz, bu dünyaya uyum sağlayacaksın madem öyle gelme yanıma kahve yapsın diyorum gelip beni rencide edemezsin ben de seni rencide ederim vs.
Ben de şimdi o konuyu okuyordum.
Tesadüf mü yoksa dönemsel pislikler mi bilmiyorum.
Babamla abim birbirini vurma durumuna geldiklerinde bile ailemde böyle bir olay yaşansın istemedim.
Kendim için dilerim asla böyle bir olayın ortasında kalmam. Yaşım küçük değil, çekip gitmeyi denesem dışarısı daha da pislik diye düşünüyorum ama ya kabullenmek ya da çekip gitmekten başka seçeneğim kalmadı.
Teşekkür ederim.
dışarısı daha da pislik diye düşünüyorum
Bazen insanın kimsesi olmaz ama adım atmak zorundadır. İlk adımı attıktan sonra kendi gücünü fark eder.Hiçbiri harekete geçebilecek sağlam duruşlu insanlar değiş. Yani bunu nasıl anlatsam bilmiyorum. Abimin hayatı herkesten berbat biri paracı annem cesaretsiz. Ne yapacağımı bilmiyorum
babam ve ailemin yanından ayrılmamak, dünyanın pisliğine bulaşmamak
Bugün mühe anlıda ki konuyu lütfen annene izlet o kızın konuşmalarınıAnneme çok defa söyledim ama bu ne ki çok şeyler görmüş sabretmiş. Yani hiçbir desteğim de yok cesaretli bir yoldaşım da.
o zaman kendini kurtar canım,bu böyle olmaz..Anneme çok defa söyledim ama bu ne ki çok şeyler görmüş sabretmiş. Yani hiçbir desteğim de yok cesaretli bir yoldaşım da.
önceki konunuzu bilmiyorum, anneniz bile bile neden o adamla beraber, siz neden evde telefonla konuşmasına göz yumuyorsunuz? neden babanızın sevgilisi herkes tarafından biliniyor ve neden hala kıyamet kopmuş değil anlamadım..Herkese merhaba.
Hanımlar babamla sorunlardan, başka kadın için anneme vurduğundan ve polisi çağırdığımdan bahsetmiştim.
Her neyse ben yine babam ve ailemin yanından ayrılmamak, dünyanın pisliğine bulaşmamak için İng-Alm kursu ve ev arasında gidip geliyorum.
Bu kadınla evin içerisinde konuşuyor, hatta annemi de konuşturmaya çalışıyor. Annemin numarasını bile vermiş, ben engelledim.
Annem, anneannem hasta olduğu için bazı gece orada kalıyor. Dün yine anneannemdeyken babam telefonda konuşuyordu. Kızdığımı ve tavrımı bildiği halde Salvia bize kahve yapar vs diye konuştu. Ben de yanına gidip kime kahve yapacağım dedim. Bize yapmaz mısın dedi, biliyorum kimle konuştuğunu.
Sevdiğim insana çok güzel yaparım ama sevmediğim biriyse içtiği son kahve olur dedim.
Hala kadına iltifat ediyor, bana sinirleniyor. Sabahtan beri susmuyor, beddua ediyor, benim dedem de karısının üstüne kızı yaşında, reşit olmayan kız kaçırmış ki bu benim babaannem, babam bunu kastederek biz hep saygılı olduk babamıza diyor.
Kızlar ahlak denilen bir şey kalmadı, korkuyorum ben 25 yaşında kendimi dünya zevklerinden uzak tutmaya çalışıyorum, yani anlatamam iğrenç şeyler oluyor. Abimle de mahkemelik oldular yumruk atmış abime, apartmanın kapıcısıyla bile mahkemelikler.
Sabah polis çağır babanla abin kavga ediyor diye uyandırılıyorum, zaten hastayım.
Kaç defa valizimi hazırladım, İstanbula gitmek için, ailemden kopmak istemedim. Çünkü bazen gerçekten iyi davranıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, çok çaresiz hissediyorum.
Teşekkür ederim.
Bunu okuyunca bugünkü müge anlı olayı aklıma geldi Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasınHerkese merhaba.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?