Metresine kahve yaptırmak isteyen baba

Merhabalar,

Yazıldı mı bilmiyorum ama konunuz bugün Müge Anlı'da ki konuyu hatırlattı bana. Çok acı şeyler..

Bu hayata bir kez geliyoruz, lütfen korkmayın cesur olun ve bu mutsuzluktan kurtarın kendinizi, annenizi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz bi karar verin yeter ki, gerisi gelecektir.

Bir de bazen iyi davranıyor demişsiniz. Bu öylesine eksik bir baba figüri ki, muhtemelen çok basit şeyler size iyi görünüyor.

Size sabırlar ve cesaret dilerim.

Sevgiler..

Ben de şimdi o konuyu okuyordum.
Tesadüf mü yoksa dönemsel pislikler mi bilmiyorum.
Babamla abim birbirini vurma durumuna geldiklerinde bile ailemde böyle bir olay yaşansın istemedim.
Kendim için dilerim asla böyle bir olayın ortasında kalmam. Yaşım küçük değil, çekip gitmeyi denesem dışarısı daha da pislik diye düşünüyorum ama ya kabullenmek ya da çekip gitmekten başka seçeneğim kalmadı.
Teşekkür ederim.

Hala daha kendini savunuyor. Senin ortamın bana uymaz, bu dünyaya uyum sağlayacaksın madem öyle gelme yanıma kahve yapsın diyorum gelip beni rencide edemezsin ben de seni rencide ederim vs.
Ayrıl anneni de al ya da babanı kovun.

Anneniz ve babanız boşansın. Siz anneniz ve abiniz bir aile kurup yaşayın. Böyle bir aşağılık tavrı çekmek zorunda değilsiniz sırf babanız diye.

Bugün müge anlıdaki genç kızın olayını izle ve sonunun böyle olmaması için anneni de al ve git ordan o adama ne muhtaçlığınız var yaa yapmayın bunu kendinize

Allah korusun, olmasın hiç bir ailede böyle şeyler elbette. Dilerim kalplerine vicdan gelir böyle insanların, kendileriyle birlikte başkalarını da yakmazlar.

Bir de şu var, aileyi seçemiyoruz, ama dışarısı dediğiniz hayatta yanımızda olan insanları seçebiliyoruz. Siz iyi oldukça iyi insanlar da sizi bulur inşallah.
İstanbul demişsiniz bir de, orada varsa tanıdıklarınız iyi olabilir, ama sıfırdan bir hayat için fazla gelir sanki İstanbul.
Ankara, Eskişehir, İzmir belki daha düşünülesi olabilir naçizane fikrim.

Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

dışarısı daha da pislik diye düşünüyorum

Pardon da, nerede yaşıyorsun?

İçinde bulunduğunu o iğrenç hayattan daha mı kötü sanıyosun dışarıyı? Kaç yaşındasınız annenle birlikte çalışın.
Ne demek ya metresine kahve yapacakmışsın. Sende bi güzel konuşuyosun bunu baban olacak o herifle!

Siz böyle pısırık kaldıkça, babanla metreslerine yemekler de yaparsınız çaylarda yaparsınız. Devam edin.

annen abin ve sen üçünüz bir olup adamı evden hala göndermiyorsanız kusura bakmayın ama 2 gün sonra metres dediğiniz kadını da yanınıza getirir hep beraber kahve içip fal bakarsınız.ne bekliyorsunuz koca koca insanlarsınız stockholm sendromu mu oldunuz?

ah bu babalar ahh

ne sanıyorlar acaba kendilerini

ilahi adalet buluyor yerini

bunu zamanında babasından çok çekmiş erken yaşta annesini kaybetmiş
ve şuan hasta, metresi tarafından bakılmayan ortada kalmış bir babanın kızı olarak yazıyorum

Hiçbiri harekete geçebilecek sağlam duruşlu insanlar değiş. Yani bunu nasıl anlatsam bilmiyorum. Abimin hayatı herkesten berbat biri paracı annem cesaretsiz. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bazen insanın kimsesi olmaz ama adım atmak zorundadır. İlk adımı attıktan sonra kendi gücünü fark eder.

Çöplük içinde mi yaşayacaksınız yoksa kendinizi bu çöplükten kurtaracak mısınız? Seçim sizin.

Babanıza da metresine de Allah akıl fikir versin başka diyecek bir şey bulamadım.

önceki konunuzu bilmiyorum, anneniz bile bile neden o adamla beraber, siz neden evde telefonla konuşmasına göz yumuyorsunuz? neden babanızın sevgilisi herkes tarafından biliniyor ve neden hala kıyamet kopmuş değil anlamadım..

Bosasin annen bu pisligi sizide yanina alarak yeni bor hayat kursun. Ev temizlogine gitsin size bunu cektimesin.
Muge anlidaki vakayi gormedinizmi sonunuz öyle mi olsum istiyorsunuz
Terkedin o adam müsvettesini. 25 yaşındasin sende is bulabilirsin gayette rahat huzurlu yasarsiniz abinde varmis neden çekiyorsunuz kızinin karsisinda metresiyle cilvelesen yavsagi neden tutuyorsunuz hayatınızda.

Annene söyle ya beraber gideriz ya ben tek basima giderim diye.

Bunu okuyunca bugünkü müge anlı olayı aklıma geldi Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…