Aynı böyle manyak bi baba vardı orada da. Benim de aklıma o geldi. Gitsin metresiyle yaşasın madem niye hala başınızda ya
Gitmiyor, gitmekle tehdit ediyor annemi sürekli.Aynı böyle manyak bi baba vardı orada da. Benim de aklıma o geldi. Gitsin metresiyle yaşasın madem niye hala başınızda ya
Gelmiyor ki. Sabret diyor bana sadece.Annenizi alıp gitme şansınız yok mu?
Annemin neden boşanmadığını anlıyorum 40 senelik evli bağımlı gibi ama artık katlanılacak durum kalmadı bana göre. Annem bunların daha beterlerini de fakirlikle çektiği için bunlar artık normal bile geliyor sanırım.Kusura bakmayın ama nasıl bir ahlaksız tavır, babanizin bu durumu bu kadar rahat yaşaması, anneniz niye ayrılmıyor o evden?
Anneniz bu durumu kabulleniyorsa onun için yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki. İmkanınız varsa tek başınıza ayrılın o halde.Gelmiyor ki. Sabret diyor bana sadece.
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla kurtulurum çok sağ olun.Annen için yapabileceğin birşey yok
O bağımlı dünyasında böyle mutludur bile
Ama senin için o evden kurtulman için dua edicem
Bende çok üzüldümbugün müge anlı'nın programında yaşananlar aklıma geldi. orda ki kızcağıza o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki.
Allah sizin yardımcınız olsun.
Tek başıma nasıl yapabilirim ki bunu hiçbir desteğim yok. Baba diye de istemediğim bir anı yaşamak istemiyorum.Ahlaksızlığa neden göz yumuyorsunuz?
Evden gidin diyenleri de hiç anlamıyorum. Def edin gitsin pisliği...
Anneniz var, abiniz var, polis var, çilingir var. Neden yalnızsınız ki?Tek başıma nasıl yapabilirim ki bunu hiçbir desteğim yok. Baba diye de istemediğim bir anı yaşamak istemiyorum.
Bu aileyi seçme şansın yoktu ama evlenirken çok dikkat et olur muTeşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla kurtulurum çok sağ olun.
Hiçbiri harekete geçebilecek sağlam duruşlu insanlar değiş. Yani bunu nasıl anlatsam bilmiyorum. Abimin hayatı herkesten berbat biri paracı annem cesaretsiz. Ne yapacağımı bilmiyorumAnneniz var, abiniz var, polis var, çilingir var. Neden yalnızsınız ki?
Madde kullanma, satma, hapse girip girip çıkıyor, evlendi daha bir hafta olmadan kadını yolladı.Ay herkes ne kadar rahat 'Anneniz niye bosanmiyor?' 'Bosanmiyorsa kalsin orda madem. Siz gidin.' 'Nereniz yalniz iste?' filan diyebiliyor. O kadincagiz buyuk ihtimalle genc yasta evlenmistir; egitimi ve ekonomik gucu yoktur. Oyle cikin gidin evden demekle olmuyor. Bunun psikolojik yonu de var ayrica. Baska ulkede mi yasiyosunuz da bilmiyorsunuz ulkemizdeki cogu kadinin halini.
Sizin icin cok uzuldum, kurtulmanizi cok isterim ama annenizi de kurtarmaya calisin. En azindan cabalayin. Hem genc, hem kadin olarak cok zor gercekten; ama o kadincagizi bir de siz terk etmeyin kaderine. Umarim ikiniz de kurtulursunuz o pis adamdan. Keske abiniz de yardimci olsa ama onu da anlatmak cok uzun surer demissiniz, onunla alakali da sorunlar var sanirim.
Hala daha kendini savunuyor. Senin ortamın bana uymaz, bu dünyaya uyum sağlayacaksın madem öyle gelme yanıma kahve yapsın diyorum gelip beni rencide edemezsin ben de seni rencide ederim vs.Ar damadı çatlamış Baba'nın.
O kadında tam Ahlaksız. Baska bşy daha yazardım ama malum doğruyu yazınca Banlıyor yönetimimiz.
Annenizle beraber ayrılın o evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?