Metroda sapık var!

Yazmadığım şeyleri yazıyorsunuz. Ben sizin kıyafetinizden mi bahsettim hak ettiniz mi dedim? Belli ki polis mahkeme uğraşmak zor gelmiş, insanlar adama meydan dayağı çeksinler istemişsiniz. Dünya böyle bir yer. Önce siz kendinizi koruyacaksınız, polise gitmeyi unutmayacaksınız, bir daha böyle bir şey yaşarsanız yüzüne bakacak hatta fotoğraf çekeceksiniz. Benim buradan aaa dilsiz şeytanlar dememin size ya da başka tacize uğrayan kadınlara hiçbir faydası yok. Ben size fikir veriyorum ama siz illa ki metrodakilere beddua istiyor ve benim yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz.

Katılıyorum. Videoya almasaydı sadece haber olacaktı. "Emine bulut isimli kadın eski kocası tarafından öldürüldü " bu kadar yer bulacaktı.
Ama bir kadının ölmeden önceki hissettiklerini herkes duydu. Ve katledilen tüm kadınların neler hissettiklerinin sesi oldu. Bir kadının öldüğünü duymakla onun ölümüne şahit olmak çok farklıymış.

yazmadığım şeyleri yazıyorsunuz. meydan dayağı mı istediğimi söyledim ben? yahut mahkeme polis uğraşmak zor geldi mi dedim yahut beddua edin gibi bir cümle mi kurdum ? bakın yazdıklarımdan çıkarımlarınız bunlar olmuş ki bunu istemişsiniz böyle yapmışsınız diyorsunuz sizin yazdıklarınızdan benim çıkarımlarımda aynı kıyafeti bile kadının tahrik unsuru olarak gören insanların zihniyetine sahip olduğunuz. ikimizde birbirimizi tanımıyoruz siz benim yazdıklarıma ben sizin yazdıklarınıza bakıyorum. kendinizle çelişiyorsunuz
aynısını yaşasanız o şokla aklınıza hemen gelir mi acaba polise gitmek karakola koşmak mahkeme açmak
aynısını çok sevdiğiniz bir kadın yaşasa böyle mi konuşursunuz acaba
hiç sanmıyorum

daha sabah dinledim harika bir çalışma zaten o gazla yaşadığımı dile getirmek istedim susmadım bir çaresi olmadı bakın dedim susana yükselmeyelim susanların sesi olalım istedim ama hala suçlu benim hala hep kadınlar suçlu kadının kadına zulmüne bakar mısınız ne denebilir ki daha

Boyle bir konuda bile ters dusenler varya hayret edilesi olayin polise aktarilmis veya aktarilmamis olmasi ayri bir durum konu sahibi burada insanlarin duyarsizligindan bahsediyor ne oluyor neden bagirdiniz ne yapti size vs gibi kimsenin dahil olmamasi yardim edilmeyisinden yakinmis artik bunada muhalefet olmayin

Cok olumlu yorumum ancak şartlar bazen sandalyeyi vurduğun anda devrilen bir adam cıkarmıyor karşına
alemsınız :) allah esırgesın oyle bırseyle asla karsılasmanızı ıstemem
ama oyle bırsey oldugunda saldırgana ay pardon sımdı fırlatıcam haberınız olsun dıye sandalye fırlatmayacaksınız zaten heralde
o ornektı

daha 3 gun once yasandı bahsettıgım bıcaklı saldırganı bır kadının durdurması haberlerı ...arastırın bakın benzerı cok ... emıne bulut gıbı duygu kadakal gıbı olaylarda duyarsız ınsanlar oldugu ıcın okadar ses getırdı aslında yapılacak bırseyler varken yapmadıkları ıcın ... tum dunyada ve turkıye de orneklere bakın ınsanlar hep mudahalede bulunmuslar saldırgana

bakın ne dıyorum adamın yarısı kadar hacime sahıp bır kadın o esnada baska kadına bıcakla defalarca saldıran bırını tuttu sırtından baska yere fırlattı resmen vıdeoları var 3 gun once yasandı mevzu ... o nıye korkmadı kendı canında bıcaklı saldırgan ona da saplayabılırdı ?

ıste ınsan canı soz konusu oldu mu o an gozunuz gormez sadece kurtarmak adına kendınızı atarsınız sırf engel olmak en azından bır darbeden kurtarmak ıcın ... ya da atmazsınız bılmıyorum bazıları seyreder bazıları atar.

Çok sevdiğim bir kız çocuğu 16 yaşında gündüz vakti 40lı yaşlardaki biri tarafından mc donalds’ta taciz edildi, ben! Sesimi bile çıkaramadım, sizin bunları yaşadığınız yaştan çok daha küçüktüm. Kimseye söyleyemedim. Tek pişmanlığım o adamın üzerine sıcak çayı dökmemiş ve şikayetçi olmamış olmak. Bu yüzden size bir daha olursa ne yapabileceğinize dair fikir vermeye çalışıyorum ama siz istemiyorsunuz. Ne yapabilirim? Aynen devam, belki toplum 1 günde değişir, belki klavye delikanlılarından yardımınıza koşan olur.

Öncelikle sakin olun.İnsanlar diyorlar ki bağırdınız tamam ama polise gitmediniz mi ? Kötü bir şey demiyorlar aslında,ama bir dahaki sefere mümkünse bir kanıt almaya çalışın ve polise gidin.Gerekirse insanlara direk söyleyin ''bu adam beni taciz ediyor yardım edin'' diyerek.Utanacağınız bir durum yok,sizin bir suçunuz yok.İnsanlar size şahit olsunlar.Tabii olayın şokuyla onu düşünmemişsinizdir.
Metrodaki insanlar konusunda haklısınız.Buradaki yorumlar bana da tuhaf geldi,yanınızda ''terbiyesiz ahlaksız'' diye bağırıp titreyen biri olunca dönüp sadece suratına bakmazsınız,''hanımefendi iyi misiniz ne oldu'' diye sorarsınız.İki kelime kurmak ölüm sebebi değil,bunun sebebi duyarsızlık,kimsenin umurunda değil kimin ne yaşadığı.Sonuç olarak toplumun geldiği yer iyi bir nokta değil.

İnşallah bir daha yaşamazsınız ama ola ki yaşarsanız çığlık çığlığa bağırın kardeşim. Tacizciler ses çıkarandan korkar. Onun isteği olabildiğince gizli bir şekilde kendini tatmin etmektir çünkü, kadının fark etmesini ama sesini çıkarmamasını ister. Benim başıma otobüste geldi. Yanıma adamın teki oturdu, bacaklarını öyle bir ayırdı ki, cam kenarında oturuyordum cama yapıştım resmen. En son otobüsün fren yapmasını fırsat bilerek tutunma bahanesiyle (!) elini bacağıma atınca çığlık çığlığa bağırdım. "Bu adam beni taciz etti, otobüsü durdurun, otobüsü durdurun" diye, çok sinirlenmiştim zaten. Bir de yaşı büyüktü "Kızın yaşındayım, utanmıyor musun bacaklarımı ellemeye" falan diye. İki cengaver abi adamı elimden aldılar, bir güzel tartakladılar. Şöför de otobüsü durdurdu, adamı neredeyse tekmeleyerek aşağı attı. Otobüsteki herkes de çok ilgilendi, hatta bir teyze kolonya falan döktü elime hahaha.

Yani diyeceğim, var gücünüzle bağırın. Belki de anlamadı bile insanlar bilemiyorum. Ben kulaklıkla biniyorum metroya mesela.

Kadınlar öldürülürken bile videoya çekilen bi ülkede tacize uğrayan kadına ne yazık ki yardim edilmemesi normal (!) bir durum. Çok üzücü, okurken kalbim sıkıştı. Siz yine de inşallah yaşamazsınız ama böyle olaylarda susmayın, mutlaka Hz Ömer adaletine sahip bir yürek çıkar da sizin yanınızda durur. Büyük geçmiş olsun

Ya kimseyi eleştirmen yapmadı diye kendimi düşünüyorum mesela görsem öyle bir olay şu sakin kafayla bağırırım polisi ararım ama kimsenin üstüne atlayamam. Eşimden ailemden 800 kilometre ötede çocuğumla yaşıyorum. O an cocuklar yanımda olmasa bile atlayamam anladın mı? Neden o an ben bıcaklansam misal adam tüm hıncını benden cıkarsa? Biri 6 biri 1buçuk yasında ikiçocugumu kimin kapısına gitsin kuzum?
Gözüm karadır bak kavgadan gürültüden korkmam lafımı esirgemem ama bendüşünüyorum mesela kendi şartlarmı da anlatıyorum sana bazen Bi kalıyorsun. Bana dokunmayan bin yaşasın değil olay. Bazen kara murat olman mumkun olmuyor.

yapı meselesıdır belkıde :) yapabılenler de var cekınenlerde yapanlar colugunu cocugunu dusunmuyor da degıl tamamen refleks meselesı ... ama tutupda tacıze ugrayan bır ınsana oylece bakacagınızı da dusunmuyorum mesela en azından ıyı mısın yapabılecegım bırsey var mı sahıt ıstersen ben varım da dıyebılırsınız sanırım.

Ha onları derim tabiki. Sağlık personel iyim çok olaya şahit yazdırdım kendimi. Onlardan cekinmem asla. Bi bağris çagrıs görsem sesimi yukseltirim kendinize gelin diye. Bağırırım yardım çağırırım. Ama dediğim gibi tek basıma dusununce sadece kendinden meshul değilim diyorum ama bunu böyle Bi olaya sahit olmadan diyorum. Dediğin gibi o an refleksle atlayada bilirim. Donup kalanda bilir insan. Ama oturup kameraya cekme rezilliğini bilemiyorum ne desem çok iğrenç.

Çantayı keşke kavgasında paralasaydin. Yav bakma tvde konuşanlara hepsi yüreksiz gerçekten delikanli adam yok bu ülkede nadir o da denk gelirsen. Birgün ablami otobüste adamin biri taciz etmiş abla ilk başta anlamamış sonra bi bakmış ablama yanasiyo yumruğu gözüne indirmiş evire çevire dövmüş millet mal gibi bakmış. Ablam şikayetçi olmuş iki gün sonra yine otobüste gördük tabi gözü mosmor bizden kaçtı. Nasil bir adalet sistemimiz var anlamiyorum adam bi idam çıkaramıyor resmen susuyor. Herşey onun elinde istediğini yapiyor ama kadinlari ve çocukları korumak için hiçbirşey yapmiyor.

çok çekici biri olmalısınız ki, herkesssss size asılıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…