Metroda sapık var!

Otobüste benzeri başıma geldi. Ben de bağırıp çağırdım ama kimseden yardım falan istemedim. Çünkü insanlara güvenim yok.
Ama cok şükür herkes tepki gösterdi ve aşağı indirdiler. Sorun şuydu bir kadın herkesin tepki vermesi gerektigini falan söylüyordu. Orada oturan ve yanında kızı olan ( yani bi de kendi kızı bar Allah korusun onun da başına gelebilirdi) bir adam " devlet korusun ben mi koruyacam banane " demişti pişkin pişkin. Böyle bi zihniyet bana itici geliyor. O zaman bi çekirdek alıp izleyelim tacizi tecavüzü.

Bir ay önce ailecek denize gittik. Babamla ben denizde baya ilerdedik bizim biraz daha ilerimizde iki tane kapalı kadın vardı. Biz yüzerken 5 dakika sonra bu iki kadın bağırmaya başladı yardım edin diye. Babamla bir başka adam hemen onların yanına gidip onları kıyıya doğru götürken kıyıya yaklaştıklarında kadın TAMAM BIRAK DOKUNMA ÇEK ELLERİNİ Diye bağırmaya başladı. Ama nasıl bağırıyor görseniz tüm herkes babama bakmaya başladı ve babam kadıni kolundan tutuyordu sadece. Annem ben falan babamın yanına gitmesek belki kadından dolayı babamı linç edeceklerdi. Şimdi bu kadına niye bir insan yardım etsin ki. Geçen de internette görmüştüm sokakta şiddet gören bir kadına esnaf yardım etmeye çalışirken kadın esnafa saldırmaya başladı birden. Artık herkes o kadar garip bir hale geldi ki kime yardımcı olsalar kendilerine zarar geliyor

Son düzenleme:

Elbette sepetten böyle manyaklar da çıkar ama kötü olasılıkları düşünecek olursak hiç bir konuda hiç birşey yapmamalıyız. Ya aynısı olursa diye çekinip, boğulmak üzere olan birine yardım etmez misiniz yani artık? "İyilik yap denize at, balık bilmezse halûk bilir". Ha dediğim gibi benim hayatımın da tehlikeye girme ihtimali varsa tabiki başka çözüme yönelirim, polisi aramak gibi ama biri, birine şiddet uygularken ve benim de onu kurtarabilme ihtimalim varken bir şey yapmazsam ben insanlıktan çıkmışım demektir.

yanlış düşünüyor olabilirim. belki haklısınız belki değilsiniz orasını bilmiyorum. sıktıysam canınızı kusura bakmayın ben burda
Bunu demenize biraz kafayı takmış olabilirim. Bıçak sanki oyuncak gibi konuşmuşsunuz. Biz de kadınlar eşitiz, sizin yaptığınız her şeyi yapabiliriz diyoruz ee o zaman neden erkek varken kadın niye saldırıyor diyorsunuz. Aynı şeyi erkeklerde ekşi sözlük vb sitelerde yapıyor. Böyle sitelerde herkes kendi cinsiyetindeki sorunlardan bahsediyor sadece. Bu da insanları doğal olarak etkiliyor, insanların ilişki yaşamasını zorlaştırıyor. Özetle böyle sitelerde, sosyal medyada insanların çok takılmaması lazım bence. Bu sadece Karşı cinse olan kini artırıyor. Artık kadınların erkeklerin birbirine sürekli laf atmasına sıkıldım konu biraz dağılmış olabilir

Son düzenleme:
Aslında haklısınız. Bu dediğinize de rastladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…