Canım çok merak ettim, senden haber almak güzel.Kötü bir şey olmamış ya önemli olan o.Geçmiş olsun,bende de var,zor bir durum....Merhaba Kızlar, bu uzun ara için hepinizden özür diliyorum( Elimde olmayan sebeplerden dolayı ve mecburiyetten hiç bir şekilde internete giremedim. Habersiz bir şekilde olduğu için üzgünüm... Tekrar özür diliyorum...
Dallidacım hem sana hem de eşine geçmiş olsun canım. Kilo kaybın için de tebrik ederimSevgicim, azmin için seni çok çok çok tebrik ediyorum Gurbet de benim gibi uzun zamandır girememiş. Sevgicim, iyi haberlerini senden alabiliriz umarım... Ayçacım harikasın, devamlılığın için tebrik ederim
Bana gelince Ayça'nın deyimiyle sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Hiç bir değişiklik yok, 64- 65 arası gidip geliyorum. Bel fıtığından dolayı kullanmak zorunda kaldığım glukoz amin bileşiği kilo alımına sebep oluyor. Kullansam bir türlü, kullanmasam başka türlü
Sanırım 2. bölüme en baştan başlayacağım. Bu kez tökezlemeden gitmeyi umuyorum. Desteğinize ihtiyacım olacak...
Hoş geldin canımçok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun her zaman yanındayım (ben gruptan ayrıldım,günlüğüme yazıyorum,ama sizleri takip ediyorum)..Sevgiler..
Yeni diyetinde başarılar dilerim, seni sık sık bekliyoruz canım.
Çok teşekkür ederim Sevgi abla,geleceğimGünlüğümde de beni yalnız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim tatlım, başka türlüsü olabilir mi?Aylardır pek çok şey paylaştık,kendine günlük açman veya diyetini değiştirmenle her şey bitecek mi?Tabii birbirimizi yalnız bırakmayacağız, ben seni çok seviyorum,sanal alemde de olsa kardeşimsin,
Merhaba Kızlar, bu uzun ara için hepinizden özür diliyorum( Elimde olmayan sebeplerden dolayı ve mecburiyetten hiç bir şekilde internete giremedim. Habersiz bir şekilde olduğu için üzgünüm... Tekrar özür diliyorum...
Dallidacım hem sana hem de eşine geçmiş olsun canım. Kilo kaybın için de tebrik ederimSevgicim, azmin için seni çok çok çok tebrik ediyorum Gurbet de benim gibi uzun zamandır girememiş. Sevgicim, iyi haberlerini senden alabiliriz umarım... Ayçacım harikasın, devamlılığın için tebrik ederim
Bana gelince Ayça'nın deyimiyle sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Hiç bir değişiklik yok, 64- 65 arası gidip geliyorum. Bel fıtığından dolayı kullanmak zorunda kaldığım glukoz amin bileşiği kilo alımına sebep oluyor. Kullansam bir türlü, kullanmasam başka türlü
Sanırım 2. bölüme en baştan başlayacağım. Bu kez tökezlemeden gitmeyi umuyorum. Desteğinize ihtiyacım olacak...
Sevgi-liebe merhaba ve bravo çok iyi gidiyorsun..Listeler de güzel..Tartılma günü ne zaman?En kısa zamanda istediğiniz kiloya gelmenizi diliyorum..
Çok teşekkür ederimSevgi abla,çok duygulandım...çok mutlu oldum...sanal alemde de olsa,beni düşünen,bana değer veren bir ablam olduğu için çok çok mutluyum
Eninde sonunda pes edecek ,sabret canım.Esma 5 günden sonra çorbaya başladıktan sonra, çorba öğünü dışında istediğimiz ara ve ana öğünü seçebileceğimizi,protein alabileceğimizi yazmış,Seda da aynı şeyi yazmış.bugünkü menüm
sabah k. biber 1 dlm ekmek
ara elma 6 badem
öğlen pazı yemeği 1 dlm ekmek
ara portakal 3 ceviz
akşam sebze ekmek veya kepekli makarna
sabah tartıldım gram oynamamışım çelik gibi metabolizmam var ne yapsam ne yesem kilom oynamıyo yerinden6 aydır diyet + spor gık demedi
Canım benim,insan kendi değerini kendisi belirler,sen çok hassas ,nazik,saygılı,iyiniyetli, sevecen bir kızsın...........
Sağ ol canım benim,her zaman bekliyoruz.....Merhaba arkadaşlaraz önce kendi günlüğüme uğradım,size selam vermeden çıkmak istemedim Sevgiler...
Canım gurbetim tekrar dönüş yapmadın,kendini toparlamaya başladığını düşünüyorum.Bundan sonra daha sık girmeye çalış,sen kuvvetli bir kızsın.Kilo verip vermediğimizi bilmiyorum,Mehtap Hanım tekrar tartılmamızı isteyene kadar tartılmayacağım.Ben xl giyiyordum, buğün ucuzluktan buluzlar aldım.Orada denememiştim,eve gelince baktım hepsi mıdyum.Ayrıca manto denedim oda 2 numaraydı ve gayet güzel geldi,bende şaşırdım.Kilomda eksilme olmasa bile daralmışım ve çok sevindim,2 beden küçük kıyafetler nasıl oldu bilemiyorum.Eski mantom 5 numara.....sizede bir selam vereyim dedim . nasilsiniz bakalim , öyle görünüyorki cok iyi gidiyorsunuz ve eminimki kilod verdiniz . kutluyorum sizleri:18:
Sağ ol canım benim,her zaman bekliyoruz.....
Teşekkür ederim Sevgi ablasizlere öyle bir alıştım ki evde fırsat koluyorum,interneti açıyım,bakıyım arkadaşlarım ne yapıyor diye neler yediğiniz,neler içtiğiniz,neler yaptığınız..hem diyet,hem dert arkadaşlarımsınız iyi ki varsınız
Canım gurbetim tekrar dönüş yapmadın,kendini toparlamaya başladığını düşünüyorum.Bundan sonra daha sık girmeye çalış,sen kuvvetli bir kızsın.Kilo verip vermediğimizi bilmiyorum,Mehtap Hanım tekrar tartılmamızı isteyene kadar tartılmayacağım.Ben xl giyiyordum, buğün ucuzluktan buluzlar aldım.Orada denememiştim,eve gelince baktım hepsi mıdyum.Ayrıca manto denedim oda 2 numaraydı ve gayet güzel geldi,bende şaşırdım.Kilomda eksilme olmasa bile daralmışım ve çok sevindim,2 beden küçük kıyafetler nasıl oldu bilemiyorum.Eski mantom 5 numara.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?