Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Canım çok merak ettim, senden haber almak güzel.Kötü bir şey olmamış ya önemli olan o.Geçmiş olsun,bende de var,zor bir durum....
Ben senin kaçamak yaparken bile ölçüyü kaçırmadığına inanıyorum.Tekrar istediğin bölümden başla,zaten yaptığın zaman çok disiplinli yapıyorsun.Bu konuda sana ve Dalida ya hayranım.Başaracağız canım hep beraber İNŞALLAH....BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ.
Tekrar hoş geldin,çok mutlu oldum.....

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Sevgi abla,geleceğimGünlüğümde de beni yalnız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim

Rica ederim tatlım, başka türlüsü olabilir mi?Aylardır pek çok şey paylaştık,kendine günlük açman veya diyetini değiştirmenle her şey bitecek mi?Tabii birbirimizi yalnız bırakmayacağız, ben seni çok seviyorum,sanal alemde de olsa kardeşimsin,

Bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim tam buğ ekmeği
limon marmelatı
6 zeytin
ara:
1portakal
3 ceviz
öğlen:
1 orta boykase yeşil çorba
ara:
1elma
4 ceviz
yarım dilim ekmek
akşam:
tavuk ciğeri, taşlık kavurması
bol salata

Çok teşekkür ederimSevgi abla,çok duygulandım...çok mutlu oldum...sanal alemde de olsa,beni düşünen,bana değer veren bir ablam olduğu için çok çok mutluyum

hoşgeldin canım .geçmiş olsun sana da.senin ilaç iştah da açıyorsa işin daha da zor

kaldığın yerden başlaman daha iyi tabi inşallah moralini bozmadan, azar azar da olsa verirsin.

sevgi abla başlamışsın proteine hadi hayırlısı :)
bende sebze günleri (afedersiniz) çok gaz yaptı dün çok fenaydım.dün gece can havliyle yarın geçicem proteine dedim ama kararsızım şimdi.geçsem hakkıyla yapamamışım diye düşünüyorum.bugün de sebzeden giderim yarın geçerim herhalde.

dünkü menüm

sabah kırmızı biber salatalık

ara 1 meyve 6 badem

öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek

ara 1 portakal 3 ceviz

akşam mercimek çorbası pazı yemeği 1 dilim ekmek

bugünkü menüm

sabah k. biber 1 dlm ekmek

ara elma 6 badem

öğlen pazı yemeği 1 dlm ekmek

ara portakal 3 ceviz

akşam sebze ekmek veya kepekli makarna

sabah tartıldım gram oynamamışım çelik gibi metabolizmam var ne yapsam ne yesem kilom oynamıyo yerinden 6 aydır diyet + spor gık demedi

Sevgi-liebe merhaba ve bravo çok iyi gidiyorsun..Listeler de güzel..Tartılma günü ne zaman?En kısa zamanda istediğiniz kiloya gelmenizi diliyorum..

Sevgi-liebe merhaba ve bravo çok iyi gidiyorsun..Listeler de güzel..Tartılma günü ne zaman?En kısa zamanda istediğiniz kiloya gelmenizi diliyorum..

Teşekkür ederim canım,senden haber almak güzel,daha sık katılımda bulun.Tartıma günü Mehtap hanım ne zaman derse o zaman tartılıyoruz.

Çok teşekkür ederimSevgi abla,çok duygulandım...çok mutlu oldum...sanal alemde de olsa,beni düşünen,bana değer veren bir ablam olduğu için çok çok mutluyum

Canım benim,insan kendi değerini kendisi belirler,sen çok hassas ,nazik,saygılı,iyiniyetli, sevecen bir kızsın...........

Eninde sonunda pes edecek ,sabret canım.Esma 5 günden sonra çorbaya başladıktan sonra, çorba öğünü dışında istediğimiz ara ve ana öğünü seçebileceğimizi,protein alabileceğimizi yazmış,Seda da aynı şeyi yazmış.
Serap bugün girmemişsin,hastamısın?

Merhaba arkadaşlaraz önce kendi günlüğüme uğradım,size selam vermeden çıkmak istemedimSevgiler...

sizede bir selam vereyim dedim . nasilsiniz bakalim , öyle görünüyorki cok iyi gidiyorsunuz ve eminimki kilod verdiniz . kutluyorum sizleri:18:

Merhaba arkadaşlaraz önce kendi günlüğüme uğradım,size selam vermeden çıkmak istemedimSevgiler...
Sağ ol canım benim,her zaman bekliyoruz.....
sizede bir selam vereyim dedim . nasilsiniz bakalim , öyle görünüyorki cok iyi gidiyorsunuz ve eminimki kilod verdiniz . kutluyorum sizleri:18:
Canım gurbetim tekrar dönüş yapmadın,kendini toparlamaya başladığını düşünüyorum.Bundan sonra daha sık girmeye çalış,sen kuvvetli bir kızsın.Kilo verip vermediğimizi bilmiyorum,Mehtap Hanım tekrar tartılmamızı isteyene kadar tartılmayacağım.Ben xl giyiyordum, buğün ucuzluktan buluzlar aldım.Orada denememiştim,eve gelince baktım hepsi mıdyum.Ayrıca manto denedim oda 2 numaraydı ve gayet güzel geldi,bende şaşırdım.Kilomda eksilme olmasa bile daralmışım ve çok sevindim,2 beden küçük kıyafetler nasıl oldu bilemiyorum.Eski mantom 5 numara.....

Senin için çok sevindim Sevgi abladaha küçük kıyafetlere giyimenin mutluluğu tarif edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…