Dalida neredesin?İsmin görülüyor,kendin yoksun.......Gurbet,Serap, Ayça sizler neredesiniz?[/QUOTE
MERHABA Dalida nasılsın?
Merhaba Sevgi abla,tuhaf bir durum var ortayaben internetten çıktıktan sonra da online görünüyorum neden acaba?ilk defa üç gün önce fark ettim bu durumu.Ben cep telefonundan internette girebiliyorum,ama yazamıyorum O gün de günlüğüme girdim,çıktım...sonra tel den okuyim dedim,bir baktım ki online mışım,oysaki ben çıkmıştım bende anlamadım ne oluyor?
İyiyim Sevgi abla,yemek yaptım,oğlana derslere biraz yardım ediyorum şimdi...sonra biraz temizlik yapmayı düşünüyorum...sen neler yapıyorsun?
Belki telefondan girdiğinden dolayıdır....Şimdi topiğe girdim,ama ofline mışıminternetten çıksam bile 15 dakika rahat beni hala online gösteriyor
Evet canım hafta sonu çok yoğundum,cumartesi alışverişe gittim,akşam misafir vardı.Dün akşamda bütün akrabayı talukatımız bizdeydi. Onlar gittikten sonra, bugün büyük oğlum A fyona gitti onun ütüsünü yaptım,valizini hazırladım.Gece ikide yattım,sabah çocuklar okula geç kaldı,uyanamamışım.Dalida bizim yeni listemiz açıklandı,Mevsimlerden yeni listeyi kopyalayıp ,buraya yapıştırabilirmisin.Ben laptop tan nasıl yapıldığını bilmiyorum.Serap hala ortalıkta yok,belki geriden takip eden vardır..Şimdiden teşekkür ederim.Sevgi abla,galiba iki gündür menülerini yazmıyorsun
Ayça,nasıl oldun?
Serap,seni merak ediyorum:18:
Gurbet,inşAllah daha iyisin tatlım
Bende birazdan kahvaltımı yapacağım...oğlum uyanmasını bekliyorum,blender çok ses yapıyor yasevgiler
Çok teşekkür ederim,Dalidam ellerine sağlık oldu tabiiSevgi ablacığım,inşAllah oldu:26:
Sağol canım,Amin.Tekrar geçmiş olsun,gaz için günlük 1 çay kaşığı kimyon al,yada yemeklerin üzerine ek.herkese merhaba nasılsınız? Sevgi abla Allah kavuştursun oğlunu yolcu etmişsin.
dalida nasılsın? sen neler yapıyosun diyette? günlüğüne bakamadım hiç kusura bakma.
bir kaç gündür bilgisayar çok yavaş bi sorun var ama çözemedim sayfa açılana kadar dakikalar geçiyor.ben de başında bekleyemiyorum kalkıyorum bu seferde şarjı sorunlu diye kendi kendine kapanıyor.şimdi bile zor yazıyorum her an kapanabilir :)
benim gaz sorunu daha yeni geçti sebzeye bayılan ben artık dolapta bile görmek istemiyorum ama mecbur başka türlü de zor.tek yönlü beslenme de olmaz.
yeni liste daha iyi çeşitli olması güzel
bugünkü menüm
.
sabah 1 dlm ekmek az yağlı beyaz peynir yeşil çay
ara 3 form bisküvi nescafe
öğlen az tavuk göğüs eti 1 enginar 1 dilim ekmek
ara meyve 2 bisküvi
akşam tavuk göğüs enginar
öğlenle akşam aynı olacak biliyorum ama misafirim var ayrıca kendime öğlenkinden farklı yapamadım.bi de enginar vardı bitireyim dedim.
Canım çok merak ettim, senden haber almak güzel.Kötü bir şey olmamış ya önemli olan o.Geçmiş olsun,bende de var,zor bir durum....
Ben senin kaçamak yaparken bile ölçüyü kaçırmadığına inanıyorum.Tekrar istediğin bölümden başla,zaten yaptığın zaman çok disiplinli yapıyorsun.Bu konuda sana ve Dalida ya hayranım.Başaracağız canım hep beraber İNŞALLAH....BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ.
Tekrar hoş geldin,çok mutlu oldum.....
hoşgeldin canım .geçmiş olsun sana da.senin ilaç iştah da açıyorsa işin daha da zor
kaldığın yerden başlaman daha iyi tabi inşallah moralini bozmadan, azar azar da olsa verirsin.
Hoş geldin canımçok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun her zaman yanındayım (ben gruptan ayrıldım,günlüğüme yazıyorum,ama sizleri takip ediyorum)..Sevgiler..
Canım benim,insan kendi değerini kendisi belirler,sen çok hassas ,nazik,saygılı,iyiniyetli, sevecen bir kızsın...........
sizede bir selam vereyim dedim . nasilsiniz bakalim , öyle görünüyorki cok iyi gidiyorsunuz ve eminimki kilod verdiniz . kutluyorum sizleri:18:
Sağ ol canım benim,her zaman bekliyoruz.....
Canım gurbetim tekrar dönüş yapmadın,kendini toparlamaya başladığını düşünüyorum.Bundan sonra daha sık girmeye çalış,sen kuvvetli bir kızsın.Kilo verip vermediğimizi bilmiyorum,Mehtap Hanım tekrar tartılmamızı isteyene kadar tartılmayacağım.Ben xl giyiyordum, buğün ucuzluktan buluzlar aldım.Orada denememiştim,eve gelince baktım hepsi mıdyum.Ayrıca manto denedim oda 2 numaraydı ve gayet güzel geldi,bende şaşırdım.Kilomda eksilme olmasa bile daralmışım ve çok sevindim,2 beden küçük kıyafetler nasıl oldu bilemiyorum.Eski mantom 5 numara.....
Senin için çok sevindim Sevgi abladaha küçük kıyafetlere giyimenin mutluluğu tarif edilmez
Arkadaşlarımızı bende merak ediyorum:18::18::18:2013 senesi bana da iyi gelmediÇevremdeki sevdiğim insanların başına hep birşeyler geldi...kimi manevi,kimi madi,herkesin bir derdi oldu ...Rabbim hayır etsin,ne diyim?:18::18:
Sevgi abla,galiba iki gündür menülerini yazmıyorsun
Ayça,nasıl oldun?
Serap,seni merak ediyorum:18:
Gurbet,inşAllah daha iyisin tatlım
Bende birazdan kahvaltımı yapacağım...oğlum uyanmasını bekliyorum,blender çok ses yapıyor yasevgiler
Sevgi ablacığım,inşAllah oldu:26:
Merhaba Kızlar. Arayı uzattım ve merak etmenize neden oldum. Yine özür dileyeceğim, biliyorum daha önce de dilemiş tekrar etmeyecek demiştim. Bu ara ne yazık ki böyle durumları yaşayacağım sanırım. Sağlık sorunlarım var. Size anlatayım:
Bel ağrılarımla doktora gitmiştim. Doktor da klinik muayenede, ağrılarımla tanımlı "bel fıtığı olabilir" demişti. MR tetkiki istedi, ben de MR çektirdim. Tahmin ettiği gibi fıtık var ama hiç de önemsenecek boyutta değilmiş. Asıl önemli sebep belimden itibaren omurganın önce içe, kuyruk sokumunda dışa doğru kaymasıymış. Yani sırtı kavisli bir L gibi. Bu yıllar içinde olan bir şeymiş. 3-5 aylık değilmiş. Ne yazık ki belimde takılmalar, kilitlenmeler ve korkunç ağrılar çekiyorum. Çoğu zamanda yatağımda uzanmayı tercih ediyorum, çünkü salondaki koltuklar yatağım kadar konforlu değil. Şimdi manuel terapi diye bir tedaviye başladım. Bakalım sonuç alabilecek miyim.
Durum böyle kızlar... Haliyle mutfakta saatlerce yeşillik vs. yıkayıp; yemek yapacak dermanım yok. Diyet miyet hikaye oldu. Hareketim kısıtlı. Sadece terapiye giderken yürüdüğüm mesafe ve fizyoterapistin verdiği ev ödevi egzersizler var sabah akşam. Buna da çok şükür, Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?