Geçmiş olsun canım,benim doktorum kantoron yağının rahatlatacağını söylerdi,istersen sürdür.Şu ara benimde arada ağrılarım oluyor.Önce sağlığını biraz kazan,diyet sonra gelir .Hem sen diyet konusunda oldukça donanımlısın.Merhaba Kızlar. Arayı uzattım ve merak etmenize neden oldum. Yine özür dileyeceğim, biliyorum daha önce de dilemiş tekrar etmeyecek demiştim. Bu ara ne yazık ki böyle durumları yaşayacağım sanırım. Sağlık sorunlarım var. Size anlatayım:
Bel ağrılarımla doktora gitmiştim. Doktor da klinik muayenede, ağrılarımla tanımlı "bel fıtığı olabilir" demişti. MR tetkiki istedi, ben de MR çektirdim. Tahmin ettiği gibi fıtık var ama hiç de önemsenecek boyutta değilmiş. Asıl önemli sebep belimden itibaren omurganın önce içe, kuyruk sokumunda dışa doğru kaymasıymış. Yani sırtı kavisli bir L gibi. Bu yıllar içinde olan bir şeymiş. 3-5 aylık değilmiş. Ne yazık ki belimde takılmalar, kilitlenmeler ve korkunç ağrılar çekiyorum. Çoğu zamanda yatağımda uzanmayı tercih ediyorum, çünkü salondaki koltuklar yatağım kadar konforlu değil. Şimdi manuel terapi diye bir tedaviye başladım. Bakalım sonuç alabilecek miyim.
Durum böyle kızlar... Haliyle mutfakta saatlerce yeşillik vs. yıkayıp; yemek yapacak dermanım yok. Diyet miyet hikaye oldu. Hareketim kısıtlı. Sadece terapiye giderken yürüdüğüm mesafe ve fizyoterapistin verdiği ev ödevi egzersizler var sabah akşam. Buna da çok şükür, Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşaallah
Merhaba Sevgi ablakusuruma bakmazsınız eğer,ben çıkacağım eşim gelmek üzere,sofrayı hazırlayacağım...sonra görüşürüz
Allah kavustursun ogluna tekrardan insllah . seninde saglik sorunlarin var galiba , gecer insallah. inceldigine cok sevindim kücük beden kiyafetler almissin güle güle giyin canim ablam helal sana. sen hakettin yilmadan , yorulmadan diyetine sadik kalarak bunu basardin tebrik ediyorum seni en az 5 kilo olmustur toplamda giden . zaten 5 kiloda bir beden kücülüyor insan. tartilmasanda insan farkediyor aynaya bakinca sen kesin kendinde farkedersin.
Nasılsın Sevgi abla?bende günlüğüme uğradım,seni görünce geri geldim
Sağ ol canım,sen nasıl oldun,biraz daha iyi misin?
Dalidam belki aktar anlatmıştır ama uyarayım.Ben de tümör için bir zamanlar kullanmıştım.Sakın kaynatma,akşamdan ılık suya bırakıyorsun,12 saat sonra içiyorsun,tekrar koyup onu da akşam içeceksin.Kaynatıldığı zaman toksik etki ve zehirleyici etkisi var.Kardeşim onun sayesinde şekerden kurtuldu.Sonra görüşürüz Sevgi abla(bu arada bende aktardan ökse otu aldım,ama hala içmedim...o da zayıflamaya yardımcıymış )Sevgiler
Canım benim iyi olmana sevindim,kısmette varsa bir gün karşılaşırız İNŞALLAH.Biz birbirimizi gönül gözümüzle görüyoruz,merak etme,canımsın.Sen benim için kıpır kıpır yerinde duramayan,enerjik,haksızlığa tahammülü olmayan,sevecen ,iyiniyetli bir kızsın.hepinize güzel bir gün diliorum
sevgi ablaigim mesajini gördüm tabikide cok mutlu oldum. zaten senin sözlerin benim icin cok önemli adeta terapi gibi geliyor bana . inanki derdimi anneme bile söyleemiorum. azcik anlatsam bile üzülüyor ve digerlerine karsi farkli tepkiler vermemi söylüor. halile dogal olarak bir anne psikolojisi. kizini koruma calisiyor. aama isin asli o degilki.. seninde dedigin gibi biz her zaman yüzyüze bakacagiz , o türlü davranislr cözüm degil. senin mesajini okuyunca iste dedim bekledigim teselli ve ögüt iste bu.... sevgi abla gene gösterdi farkini. seni mutlaka bir gün görmek isterim sevgi ablacigim.insallah bir gün Allah nasip ederse türkiyeye geldigimde ankaraya iniyoruz zaten seni kisada olsa görmek isterim.
hepinize güzel bir gün diliorum
sevgi ablaigim mesajini gördüm tabikide cok mutlu oldum. zaten senin sözlerin benim icin cok önemli adeta terapi gibi geliyor bana . inanki derdimi anneme bile söyleemiorum. azcik anlatsam bile üzülüyor ve digerlerine karsi farkli tepkiler vermemi söylüor. halile dogal olarak bir anne psikolojisi. kizini koruma calisiyor. aama isin asli o degilki.. seninde dedigin gibi biz her zaman yüzyüze bakacagiz , o türlü davranislr cözüm degil. senin mesajini okuyunca iste dedim bekledigim teselli ve ögüt iste bu.... sevgi abla gene gösterdi farkini. seni mutlaka bir gün görmek isterim sevgi ablacigim.insallah bir gün Allah nasip ederse türkiyeye geldigimde ankaraya iniyoruz zaten seni kisada olsa görmek isterim.
Dalidam belki aktar anlatmıştır ama uyarayım.Ben de tümör için bir zamanlar kullanmıştım.Sakın kaynatma,akşamdan ılık suya bırakıyorsun,12 saat sonra içiyorsun,tekrar koyup onu da akşam içeceksin.Kaynatıldığı zaman toksik etki ve zehirleyici etkisi var.Kardeşim onun sayesinde şekerden kurtuldu.
Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi ablaaktar uyarmış olabilir,ama çekmecemde o kadar çok çay çeşitlerim var ki,unuttum...
Canım benim iyi olmana sevindim,kısmette varsa bir gün karşılaşırız İNŞALLAH.Biz birbirimizi gönül gözümüzle görüyoruz,merak etme,canımsın.Sen benim için kıpır kıpır yerinde duramayan,enerjik,haksızlığa tahammülü olmayan,sevecen ,iyiniyetli bir kızsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?