Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Merhaba Sevgi ablakusuruma bakmazsınız eğer,ben çıkacağımeşim gelmek üzere,sofrayı hazırlayacağım...sonra görüşürüz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım,benim doktorum kantoron yağının rahatlatacağını söylerdi,istersen sürdür.Şu ara benimde arada ağrılarım oluyor.Önce sağlığını biraz kazan,diyet sonra gelir .Hem sen diyet konusunda oldukça donanımlısın.
Amin, Rabbim tüm hastalara şifa versin.....

Bugünkü menüm:
sabah:
1
1,5 dilim çavdar ekmeği
peynir
2 dilim sucuk
ara:
4 sunta bisküvi
öğle:
1 dilim ekmek

1 tabak etli bamya
salata
ara:
1 kupa sütlü kahve
akşam.
1 tabak et haşlama
salata

Son düzenleme:
serapcigim cok cok gecmis olsun canim Allah sifalar versin bende iyi olmaya calisiyorum. biraz sikintilarimiz oldu ama asmaya calisiyoruz. ama malesef bu sefer beni cok etkiledi olanlar,ve ben kendimi cok biraktim , saldim , hayattan ve hic bir seyden zevk almadan gecirdim su son bir ayi. ama neyseki biraz biraz toparlaniyorum en cokd diyete baslamistim motivasyonumda cok iyiydy ve hatta kiloda vermeye baslamistim hersey yarim kaldi. hah tam bu sefer basariyorum galiba derken hersey alt üst oldu.neyse hayirlsi olsun bakalim. ben bu hafta regl oluyorum bu durumda reglim bittikten sonra yani haftaya pazartesi Allahtan bir sey olmazsa baslamayi düsünüyorum. mehtap hanimin bütün listeleri birbirine cok yakin. zaten geride kldim ben baslarken geriden takip etmek istmiyorum. diyetin mantigini anladim ona göre kendimce menülerimi ayarlayacgim. insallah bu defa bir engel cikmaz. canim sende benim gibi ara vermek zorunda kaldin hadi birbirimizi yeniden motive edip kaldigimiz yerden baslayalim. tekrardan cok gecmis olsun öpüyorum seni kendine ii bak :13:

Allah kavustursun ogluna tekrardan insllah . seninde saglik sorunlarin var galiba , gecer insallah. inceldigine cok sevindim kücük beden kiyafetler almissin güle güle giyin canim ablam helal sana. sen hakettin yilmadan , yorulmadan diyetine sadik kalarak bunu basardin tebrik ediyorum seni en az 5 kilo olmustur toplamda giden . zaten 5 kiloda bir beden kücülüyor insan. tartilmasanda insan farkediyor aynaya bakinca sen kesin kendinde farkedersin.

Canım benim,biraz iyi olmana sevindim,özelden mesajı aldın mı?Kilo pek çok olmadı galiba ama nasıl oldu da 2 beden küçük buluzlar geldi bilmiyorum.1 kazak olsaydı büyük kesim diyecektim,fakat 5 tane ve ben midyum aldığımı bilmiyordum,yeni indirim olmuştu,kalabalık vardı ve alanın elinde kalıyordu.GÖZ KARARI GELİR DEDİM VE EVE GELİNCE FARKINA VARDIM.Geri almayacaklarını söylemişlerdi.Korka korka giydim ve hepsi geldi,sadece birisinin kolu tam oturuyor.Darısı sana canım.İstersen bizimle devam et,hem böylece birbirimizi motive ederiz.Diyeti bitirdiğinde, vermek istediğin kiloya göre baştan devam edersin.Ah .. birazda yürüyüşlerimi düzenli yapsam sonuç daha da iyi olacak.Artık sendende sık paylaşım bekliyoruz....

Sonra görüşürüz Sevgi abla(bu arada bende aktardan ökse otu aldım,ama hala içmedim...o da zayıflamaya yardımcıymış)Sevgiler

hepinize güzel bir gün diliorum
sevgi ablaigim mesajini gördüm tabikide cok mutlu oldum. zaten senin sözlerin benim icin cok önemli adeta terapi gibi geliyor bana . inanki derdimi anneme bile söyleemiorum. azcik anlatsam bile üzülüyor ve digerlerine karsi farkli tepkiler vermemi söylüor. halile dogal olarak bir anne psikolojisi. kizini koruma calisiyor. aama isin asli o degilki.. seninde dedigin gibi biz her zaman yüzyüze bakacagiz , o türlü davranislr cözüm degil. senin mesajini okuyunca iste dedim bekledigim teselli ve ögüt iste bu.... sevgi abla gene gösterdi farkini. seni mutlaka bir gün görmek isterim sevgi ablacigim.insallah bir gün Allah nasip ederse türkiyeye geldigimde ankaraya iniyoruz zaten seni kisada olsa görmek isterim.

Sonra görüşürüz Sevgi abla(bu arada bende aktardan ökse otu aldım,ama hala içmedim...o da zayıflamaya yardımcıymış)Sevgiler
Dalidam belki aktar anlatmıştır ama uyarayım.Ben de tümör için bir zamanlar kullanmıştım.Sakın kaynatma,akşamdan ılık suya bırakıyorsun,12 saat sonra içiyorsun,tekrar koyup onu da akşam içeceksin.Kaynatıldığı zaman toksik etki ve zehirleyici etkisi var.Kardeşim onun sayesinde şekerden kurtuldu.

Canım benim iyi olmana sevindim,kısmette varsa bir gün karşılaşırız İNŞALLAH.Biz birbirimizi gönül gözümüzle görüyoruz,merak etme,canımsın.Sen benim için kıpır kıpır yerinde duramayan,enerjik,haksızlığa tahammülü olmayan,sevecen ,iyiniyetli bir kızsın.

Seni tekrar aramızda görmek çok güzelzaten burdan uzaklaşmak bize sadece zarar verir...sıkıntıdan yemek yiyerek teseli bulmaya çalışırız..Boşuna Sevgi ablaya ABLA demiyoruzbende onu çoook seviyorum

Aynen katılıyorum Sevgi abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…