Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Doğru diyorsun canım

Bu topiğin öğün rekortmeni benimçoğunlukla günde 8 öğün tüketiyorumşu öğün sayısı benim de aklımı karıştırıyor:44::44::44:2 öğün mi yoksa 8 öğün mi daha sağlıklı mı,bilemiyorum

bugünkü menümü aynen yazdigim gibi tamamladim. cok sükür kacamak yapmadim. sevgi ablanin kilo bildirimini bende görmedim, yanlis hatirlamiyorsam, baskülü bozulmustu. serapcim bende aksam yemeginden sonra ara yapmiyorum. mesela bugün sabahla öglen arasinda canim bir sey istemedi yemedim, ilkindi vaktinde kücük bir elma yedim. bilgiler icin sagol, sevil ablacim beni yanlis anlamissin. burda alman marketlerinde yok dedim, türk marketlerinde var ama onlarda uzak bize. ben hollanda sinirina yakinim, kücük bir kasabada yasiyorum. türk bakkalina otobana cikmam lazim yani .

dallidacim sen ögün rekortmensinde, ya ben , bende kilo rekortmeniyim galiba , kimseye kaptirmiyorum birinciligi.
Sen 8 ögün yiyorsun , az ama sik yedigin icin kilo veriyorsun. zaten sen karatay diyetini denemistin ve sana uygun olmadigini yazmistin. demekki bu sekilde diyetle sen zayiflayabiliyorsun. biliyorsun her diyet herkese uymuyor. aynen devam et canim

Tebrik ederim canım,1-2 gün daha çakamaksız geçirebilirsen eğer,vücudün alışacak ve kilolar daha kolay gideceksu içmeyi unutma

haftaya bu kiloda olmayacaksınhem sen şanslısın çünkü çabuk kilo veriyorsuneskiden diyetten diyete atladığımı biliyorsunbu konuda Serap'ı çok uğraştırdım

Akşam yemeğim:1 kasr mercimek çorbası,6 kaşık kıymalı kabak yemeği,100 gr yoğurt
Ara:1 çb kefir,1 elma
Herkese hayırlı geceler,bütün dilekleriniz gerçekleştirsin

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum

Ben ara öğünü destekliyorum. Sebebine gelince; ilkel insan gibi yaşayamadığımız açık. Ne sosyal açıdan ne de kültürel. Aktivitemiz kısıtlı... 5 saat, 8 saat bir şey yemeden durmamız pek mümkün görünmüyor. Zaten insülini hiç devreye sokmazsak 4-5 saatten bahsediyoruz. 1 küçük lokma ekmek ya da meyve bile insülini aktive etmek için yeterli. Ondan sonra 4-5 saat bile lipazın devreye girmesi için yeterli olmayacaktır. Bence lipaz gece de çalışabilir. Sabaha kadar organlarımız kendilerini yenilemek için çalışırlarken kanda serbest dolaşan yağ asitlerini kullanırlar. Bu doğal detoks sırasında harcadığımız enerjiyi de yabana atmamak lazım.

Şahsen benim tercihim, düşük glisemik endeks ve ara öğünlü method olacaktır.

Son düzenleme:

Pek sevindim kaçamak yapmamana
Rica ederim canım. İşine yaramasını umuyorum...
Bahçe işlerine cevap vermemişsin. seni bu konuda baya sıkıştıracağım, çünkü bahçeyle 1 saat kazma işleri yaparsan 500 kcal, tırmıklama yaparsan 250 kcal harcayabiliyorsun

Öğleden sonra elma yerken yanına 1 çay bardağı süt ya da yoğurt veya 1 dl. peynir ilave etmeni tavsiye ederim. Karbonhidratın yanında protein alırsak kan şekerimiz daha yavaş yükselir, dolayısıyla daha yavaş düştüğü için tok kalma süremiz uzar...

Haklısın Dallidacım, aynen katılıyorum. Alışkanlıklar ısrar edince değişiyor.
Aşk olsun, uğraşmak ne demek.. Bilgi paylaşımında bulunduk

Çok güzel anlattınaynen katılıyorum

Teşekkür ederim canım

Tekrar merhabasabah yürüyüşe çıkamadım,telefonumun kulaklıklarını bulamadığım içinoğlum bir yerlere koymuş,ortada yokama saat 12 de çıkacağım.Sabah çıkabilseydim stada gidecektim(burhan felek),ama şimdi ancak sahilde yürüyebilirimbu günlük öyle olsun...
Sabah:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yk lor
Ara:4 kuru kayısı,5 badem
Öğlen:1,5 kepçe çorba,tavuk eti,salata
Ara:4 kuru erik,5 badem...
Bu hafta ufak da olsa kaçamaklar yaptım ve bu ufak kaçamaklar da olsa diyetimi bozdular diye düşünüyorum...artık yarın dan itibaren kaçamaksız devam etmeye düşünüyorum.Cuma,cumartesi ve pazar üç günlük bir hızlandırma diyeti yapacağım,çünkü bu hafta kilo verdiğimi düşünmüyorum.Ya vücudüm direnç göstermeye başladı,ya yaptığım kaçamaklarım kilo vermeye engeliyor.Ama pes etmek yok,sabredeceğim ve yoluma devam edeceğim
Sevgiler

Oğlan okula gitti bende yürüyüşe çıkacağımarkadaşlar,sizce de topiğimiz çok sessiz değil mi?acaba bazı kuralar mı koysakyani biraz daha azimli ve disiplinli olursak istediğimiz kiloya daha kolay ulaşacağımıza inanıyorumbiraz daha fazla paylaşım yapalımbu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Sevgi ablaaaaaaa....
Gurbeeeeeeeeeet....
Ayçaaaaaaaaaaa.....

herkese selamlar
serapcim evet bahcem var, cok fazla anlamasamda büyüklerimin yardimiyla baharda yesillikleri ekiyorum. kazma isini esime yaptiriyordum. gercekten cok yoruyor insani. bu senede yesilliklerim mutlaka olacak, ama daha erken . yazin soframda taze maydonoz, tere , roka, nane mutlaka olur. ama kisin elimizde ne varsa onunla idare edecegiz. haaa ispanakda ekiyorum. tohumlari ya türkiyeden getiriyoruz, yada burdakilerden paylasiyoruz, alman marketlerinde maydonoz , roka, ispanak tohumu oluyor,ama tereyi tanimiyorlar galiba.

unutmadan serapcim , bende kendimde farketmistim araögünde meyvanin yaninda süt veya yogurt yersem daha fazla tok kalabiliyorum. dogru dedin . ben ögleden sonraki arayi biraz gec yapmistim, aksam yemegindede special K yiyecegim icin süt icmedim.
Dallidacim sahilde bol bol yürü cok sanslisin. icin acilir valla. topige daha sik girme konusunda sana katiliyorum, bende elimden geldikce girmeye calisiyorum, ayriyetten en cok konusanda benim aramizda, cenem durmaz hic. bu aralar sevgi ablayi az görüyorum, insallah bir sorunu yoktur, ayca tamamen kayboldu, nerdesin giiiiiiiii

dallidacim diyet listene karismak istemem ama, aksamdan sonraki araögünü yapmasanmi acaba, hani aksam yemeginide erken yesen ve baska hic bir sey yemesen daha hizli kilo verebilirsin diye düsünüyorum nacizane. ama tabiki sen kendini daha iyi bilirsin , bu sekilde iyi diyorsan , öyle devam edersin.ben aksami hafif yiyorum birde erken yiyorum en gec 6 da . daha sonra hic bir sey yemiyorum. sadece su iciyorum. ha ben birde erken yatiyorum. eger sen gec yatiyorsan ara ögün yapabilirsin.

sabah: yumurtali dürüm, 3 yesil zeytin, cok az peynir, bir t.kasigi tahinli pekmez ( GÜNÜM YAKINDA)
öglen: Dünden kalma kabakli tavuk sote ve yogurt
ara : bir elma ve badem
aksam: bir kase sebze corbasi, 3 köfte
Hadi ben kactim kizlar sonra girerim gene banyoyu temizleyecegim , birazda ütüm var

Karışmak ne demek?mutlu oldumbende aynı şey düşünüyorum,veya hiç olmazsa sadece kefiri içiyim diyorum...saat 10:30 gibi yatıyorum ve bende fark ettim ki meyva bana fazla geliyorbu arada 1,5 saat yürüdüm.Menün çok güzel,aynen devam et

merhabalar,
ben de ara ara sizi takip ediyorum. mehtap hanımın listesine uymasam da sizle beraber dikkat etmeye başladım ve 4 kilo gibi verdim. ama benimki doğum kilosuydu belki bundan dolayı rahat gitti. daha da vermek istiyorum ama gittikçe zorlaşıyor tabi. sizin azminiz beni de hep gaza getirdi sağolun. mehtap hanım ise mükemmel biri o kadar yoğunluğun arasında bizim gibi tontişlerle uğraşıyor.
Bu arada Dallida ben de üsküdarda oturuyorum. ama çalışıyorum. sanırım çok yakınız benim evim kuruçeşmede :)

Yarın inşAllah stada giderimorda daha rahat ederim,hiç olmazsa yavaş yavaş koşmaya başlarım..sahilde sadece normal tempoda yürüyebildim:18::18:stada da ancak sabah 7-9 arası vatandaşlara açıkSevgiler

Merhaba,bebeğiniz hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün4 kilo çok güzel bir rakam ,inşAllah istediğiniz kiloya çabuk ulaşırsınızben de Selimiye de oturuyorumev hanımıyımMehtap hanım da gerçekten harika bir insan,hiç bir karşılık beklemeden bizlere yardım ediyor

biraz daha dikkat edebilsem daha iyi olacak tabi. ben yürüyüş pek yapamıyorum vaktim olmuyor. bazen işten eve dönerken yürüyorum o kadar yoksa fethipaşa korusu da çok yakınımda orası muhteşem oluyor yürüyüş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…