Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Bir saat yürüdüm,birazdan kahvaltı edeceğim:
-----1 yumurta,2 dilim çavdar ekmeği,domates,salata:)
Sevgiler

Serapcim,misafirine neler hazırladın?konu sağlıklı beslenme olunca bir menü oluşturmak biraz zor...kısır da yapabilirsinsana kolay gelsin canım

Günaydın şekerler... Herkese mutlu bir gün diliyorum

Sevgiler

Günaydın Dallidacım
Tebrik ederim seni, sabah sabah yürüyüp gelmişsin.
Afiyet olsun canım, güzel kahvaltı

Serapcim,misafirine neler hazırladın?konu sağlıklı beslenme olunca bir menü oluşturmak biraz zor...kısır da yapabilirsinsana kolay gelsin canım

Zor durumdayım, misafirlerden biri safra kesesinden problem yaşıyormuş. Bir diğeri de bebek emziriyor Biri de tiroid araştırmasında. Yani birine bulgur dokunuyor, diğerine çiğ gıdalar, diğerine ceviz- zeytin- brokoli-lahana yasak. Ben de sağlıklı menüden vazgeçtim. Mantı, yeşil salata ve kabak tatlısı yapacağım. Bir de fırın mücver. Salatayı yiyemeyen mücveri yer hiç olmazsa... Öğleden sonra yeyip akşama yemicez demek ki

Son düzenleme:

Gözün aydın Sevgicim
Motivasyon yerinde, her şey yolunda

günaydın herkese

Sevgiler
maşallah sana

menü güzel sağlıklı tercihler de var. artık misafirlere kalmış ne yiyip ne yemeyecekleri

kolay gelsin canim, berrin yigit gecen gün melege cikmisti, orda yapti firin mücver, birde yalanci saksuka yapti, sebzeleri firinda , domates sosuyla kizartti. gercekten hem nefis , hemde lezzetli tarifleri. bende begendim tariflerini. bahce isini sirf kalori icin ben yapacagim söz. tabii böceklerden korkmazsam. aslinda bir tarifim var pizza tadinda ama, bilmem isine yararmi, belkide hazirladin herseyi , ihtiyac kalmadi, ama ben genede yazayim. 5-6 tane iri patatesi hasliyoruz ve eziyoruz, istege bagli birazcik tereyagi konulabilir. püre yapiyoruz, borcam tepsiye düzlüyoruz . üzerine ayri bir tavada kusbasi dogranmis tavuklari soteleyip , sirasiyla sogan , sarimsak, yesil biber,ve domates hepsini bir güzel kavuruyoruz, istersen ispanakta cok yakisiyor. bu karisimida patates püresinim üzerine düzlüyoruz. en üste kasar peyniri rendeliyoruz. cok az firinda peynirler cok kizarmiycak , eriyince yeterlidir, firindan cikariyoruz. harika bir sey oluyor.hamursuz, unsuz bir pzza oluyor. patates püresinin üzerine tavuk sote degilde evde ne varsa, baska seylerde koyabilirsin mesela mantarlive etlide olabilir.

yaselin hosgeldin canim bende gurbet.
Tebrik ederim bende , verdigin kilolar icin ama sütün azalmasin, serabin dedigi gibi dikkatli ol canim .
Sevgi ablacim gözün aydin olsun oglun geliyormus. dopdolu iki günden sonra tekrardan sahalara döndügüne sevindim.
Benim bugün 4. günüm ve ben hic kacamak yapmadan ilerliyorum. 90 ve üstü kilolar bana ait degil zaten 90 i görünce zipladim yerimden . suan hemeen 80 li rakamlara düsmeliyim. o yüzden cok siki ilerliyorum. kacamak yok. bu gün , yarin regl olacagim , reglim bittikten sonra tartilirim. 89 u tekrardan görmeyi ümit ediyorum. sonra 85 , ve daha sonrada insallah 80 sevindirik olurum valla 80 i bir görsem.

dallidacim harikasin, yürüyüsünüde yapmissin, menülerinde güzel, eee daha ne olsun. emeginin karsiligini en kisa zamanda alman dilegiyle öpüyorum seni canim
serapcim isin zormus canim, herbirinin ayri problemleri varmis, Allah yardimcin olsun. yesil mercimek salatasi, havuc salatasi, kirmizi köz biber salatasi , yogurtlu kirmizi lahana salatasi ve kirmizi pancar salatasi cevizli. ben genelde misafirlerim geldiginde , hamur isinin yaninda bu salatalardan cesit cesit yaparim. diyette olanlar bunlardan yerler.
Sevil ablacim görünmemissin hic, iyimisin......
Aycacim senide merak ediyoruz nerelerdesin....

arkadaslar dünden buyana kar yagiyor , heryer bembeyaz , ve hava soguk. bahar ne zaman gelecek yaaaa
önce dünkü menümdeki bir degisikligi yazayim. aksam yemegimdeki 3 köfteyi yemedim, sadece bir tabak sebze corbasi ictim. köfteleri bu gün öglen yicem.
Sabah: cok az yufka, bir haslanmis yumurta, 3 zeytin, bir dilim peynir, bir tatli kasigi tahinli pekmez, bir cay kasigida bal.
Öglen: sebze corbam var biraz daha önce onu icerim, arkasindan köfte.
Ara : kücük bir kase meyve salatasi üzerine 3 ceviz kirip yiyecegim.
Aksam: aksami daha düsünmedim sonra yazayim.

Gerçekten de zor bir durumama sen çozümü bulmuşsun

günaydın herkese

Günaydın Selincim

maşallah sana

menü güzel sağlıklı tercihler de var. artık misafirlere kalmış ne yiyip ne yemeyecekleri

Aynen katılıyorum

Tebrik ederim canımeski Gurbet geri geldi ya,en çok ona sevindim

İnşAllah canımsende en kısa zamanda 80 lere inersin inşAllah

merhaba dallidacim, tesekkür ederim , evet döndüm geri, insallah hep birlikte incelicez. aksam hala ne yiyecegime karar veremedim, hafif bir sey olsun istiyorum ama aklimada bir sey gelmiyor. önerisi olan varsa arkadaslar söyleyin. hala kar yagiyor burda. evdekilere pizza yaptim ama ben yemiyecegim.:18:

Bugün senin imtihanın büyükvarsa sebze haşla,yanında yoğurt olabilir,veya et,salata...veya kepekli lavaş alabilirsin,evdekilere pizza yaparken,aynı malzemeleri lavaşın üzerine koy,fırına ver haftaya,ben de bu tarifi deniyeceğim,listemde varorda kar yağıyor,İstanbul da yağmur çiseliyorhava sıcak ama,17 derece

Selin,sen işyerindesin şimdi,kolay gelsin canım

evet ben işteyim ve işteki arkadaşlar simit sölediler şimdi yiyiorlar. ama ben istemedim. hani alkış :))
normal öğünlerde çok sıkmıyorum kendimi ama ara öğün yada abur cubur konusunda biraz hassasım. ara olarak meyve yiyorum sadece. kızımda 13 aylık oldu emiyor ama öle keyfi biraz çok sütümü etkilemiyor rejimim. gerçi benimki rejim de sayılmaz ondandır belki :)

günaydın herkese

maşallah sana

Merhaba Selin

Tarif harika, en kısa sürede deneyeceğim

Haklısın canım, çok güzel salatalar bu söylediklerin. Normal de ben de genelde salata çeşitleri ile ağırlıyorum. Ama dediğim gibi bugün gelen misafirlerim için bunlar da uygun değildi ( Havuç ve kırmızı biber olabilirdi sadece... Neyse bugünü atlattık böylece

Yılın son karı artık, baharın eli kulağında...
Sadece çorba yetti mi??
Menülerin çok güzel Gurbetçim, afiyet olsun
Akşama salata yiyebilirsin. Üzerine bir parça kırmızı et, tavuk ya da balık olabilir.

Gerçekten de zor bir durumama sen çozümü bulmuşsun
Aynen katılıyorum
Tebrik ederim canımeski Gurbet geri geldi ya,en çok ona sevindim

İnşAllah canımsende en kısa zamanda 80 lere inersin inşAllah

Çözüm olduğunu sanmışım canım Safra kesesinde taş olan arkadaş bana gelmeden önce dr. a uğramış. Doktor yoğurt, süt ve peyniri kes demiş. Mantıyı yoğurtsuz yedi garibim. Mücverde de peynir var diye ucundan tadına bakabildi. Kabak tatlısıyla doyurduk kızcağızı...

Salata
Salata
Salata

Allah bağışlasın. Kocaman olmuş minik kızın Kontrollü bir şekilde diyetini yapabilirsin sanırım. Kaçırdım mı acaba bahsettin mi bize yaş, boy, kilo ve hedefinden??

Selam Kızlarcım...

Misafirlerim erken gitti. Minik bebeği babası özlemiş, işe gitmeden kızını koklayacakmış O yüzden gitmek zorunda kaldılar. Oğlum bu akşam arkadaşlarıyla tiyatroda olacak. Eşimde toplantısı varmış, gecikirim dedi. Kaldım mı bir başıma

Bugün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
2 yumurtadan sebzeli omlet
Baharatlı yeşil çay

Öğle:
2 yk. tavuk sote
1 bardak süt

Akşam (saat 15.30):
1 tabak mantı
1 kase salata
1/2 dl. mücver
2 parça kabak tatlısı

Daha yemem herhalde. Acıkırsam süt içerim ya da yoğurt yerim. Aslında fazla yemişim. Karnı biraz insin de egzersizimi yapayım

Hemen geldimaşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…