Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Ben 2-3 ay önceye kadar Fıstıkağaçında oturdum,burda yeni taşındım sayılar..ve evet Fethi paşa korusu spor yapmak için mühteşem bir yerbende sık sık giderdim,koru içindeki koşu yolundan hem yürürdüm,hem koşardım.Şimdi Burhan Felek stadı bana daha yakın oluyor...siz çalıştığınız için spora pek fazla zaman ayıramasanız da verdiğiniz kilo güzel bir kilo.Kaç kilosunuz şu anda ve hedefiniz kaç?

ne kadar da yakınmışız eskiden. belki de arada karşılaşmışızdır :) yılmanda yada adese de falan :)
şuan 69 kiloyum boyum da 168 . 65 olmak istiyorum. doğumdan önce de 66-68 arasıydım hep.

ne kadar da yakınmışız eskiden. belki de arada karşılaşmışızdır :) yılmanda yada adese de falan :)
şuan 69 kiloyum boyum da 168 . 65 olmak istiyorum. doğumdan önce de 66-68 arasıydım hep.

Doğru,karşılaşmış olabilirizo marketlerden sık sık alışveriş yapardım.Hedefinize az kaldı,nasıl kilo vereceğinize de biliyorsunuz artıkRabbim hepimize kolaylık versinbende şu anda 77 kiloyum,hedefim 69kg...boyum:1,72

siz de çok uzun yol katetmişsiniz zaten inşallah hepimiz ulaşırız istediğimiz kiloya en azından sağlıklı olmaya

Zaman buldukça menülerinizi paylaşabilirsiniz,bilgi alışverişinde bulunabilirizdiğer arkadaşlarımız da harika insanlardır

hep okuyorum zaten :)
ama sizin gibi değil pek menülerim genelde akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ve abur cuburu kestim. Diğer öğünlere çok dikkat edemiyorum

hep okuyorum zaten :)
ama sizin gibi değil pek menülerim genelde akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ve abur cuburu kestim. Diğer öğünlere çok dikkat edemiyorum

Olsun,bende farklı bir diyetle yoluma devam ediyorumListeye bire bir uyan Sevil ve Sevgi ablalarımız kaldıabur cuburu kesmek büyük başarı

Afiyet olsun. Evet haklısın, önemsemediğimiz 2 lokmalar bizi bizden ediyor Hiç kaçamaksız devam edebileceğine eminim Dallidacım

Ohh ne güzel olmuş.
Haklısın canım, oldukça sessiz. Ceza sistemimiz hiç işlemiyor. Ben başta düzenli menü paylaşmıyoruz. Anladığım kadarıyla çoğumuzun günlük meşguliyeti oldukça fazla, eğer daha fazla buraya gelme imkanı bulabilirsek günlük minimum mesaj kotası uygulayabiliriz; ne dersinz?

Yeşillik bahane, bahçe işi şahane Kazma işlerini sen de yapabilirsin bence. Tere tohumunu ben gönderebilirim sana, memnuniyetle

Harikasın, insan kendine biraz zaman ayırınca bedeninin nasıl hissettiğini anlayabiliyor
Sen konuş şekercim, susma hiç

Bence gayet güzel bir menü olmuş Afiyet olsun

Tamam da kaloriden çok kısmamış olmaya da özen göstermeyi unutmayız di mi??

Merhaba Selin, hoş geldin öncelikle bebeğin için, sonra da kilo kaybın için tebrik ederim

Muhtemelen emziriyorsun, doktorunla da fikir alış verişinde bulunmanı tavsiye ederim.

Yarın inşAllah stada giderimorda daha rahat ederim,hiç olmazsa yavaş yavaş koşmaya başlarım..sahilde sadece normal tempoda yürüyebildim:18::18:stada da ancak sabah 7-9 arası vatandaşlara açıkSevgiler

Evlenmeden önce ben de Acıbadem' de oturuyordum. Ne güzeldi yaaaa... Genelde Validebağ korusunda yürürdüm...

Zaman buldukça menülerinizi paylaşabilirsiniz,bilgi alışverişinde bulunabilirizdiğer arkadaşlarımız da harika insanlardır

Sen de harikasın canım

Bu hafta bir sürü duyguyu bir arada yaşadım. Hayat bizi şaşırtmasa da kurallarını gözümüzün içine içine sokuyor. Pazartesi günü 50 günlük bir bebeğe hoş geldin demeye gittim. Bugün de eşini 52 gün önce kaybeden bir arkadaşımın, eşinin hayrına yaptığı duaya.

Zaman nasıl da geçiyor. Doğan büyüyor; ölene duyulan özlem dostlarla bir araya geldikçe azalıyor. Her şeye alışıyor insan. Bazen diyorum ki vefasız mıyız; sonra düşünüyorum: yok yok... Allah' ın da istediği bu zaten. Yoksa alışmamıza izin vermezdi öyle değil mi? Ölen sevgilisine kavuştu, zamanı geldiğinde hepimizin kavuşacağı gibi...

Neyse bahanelerimi de sıralamış oldum laf kalabalığında Yarın da bana misafir geliyor. Biraz Berrin Yiğit tariflerine baktım. Sağlıklı, hafif bir şeyler hazırlayayım misafirlerime, di mi ama?
Kabak aldım fırın mücver için, tatlı olarak da su muhallebisi diye düşündüm. Sizin aklınıza gelen başka şeyler de varsa (hafif, sağlıklı tarafından ) tarif yazar mısınız? 4-5 çeşit yapmam gerekecek sanırım...

Şimdi çıkayım, mutfağa doğru bir gidip bakayım. Sevgileeeeer

Son düzenleme:
İki gündür giremedim,dün anneme komşularla okuduk,akşama kadar doluydum.Bugünde akraba günü bendeydi,biraz önce gittiler.İki gün hakkında bir şey yazmak istemiyorum ,berbattı.DİYET MİYET HAK GETİRE.gALİBA BİRAZ RADİKAL KARARLAR ALMAMIZ ŞART,sERAP YAPTIRIMLARI SENDEN BEKLİYORUZ.Yarından itibaren düzenli menü gireceğim söz İNŞALLAH.Ben girmeyeli bayağı ilerlemişsiniz,bundan dolayı tek tek cevaplayamayacağım,özür dilerim.
Selin hoş geldin aramıza....

Teşekkürler

Mutfak konusunda ben çok başarılı değilimmisafirlerim geldiğinde beni bi stres alıyor,bi heyecan ki sormasana kolay gelsin canım

Hoş geldin Sevgi abla

Akşam:1 kase mercimek çorbası,kıymalı kabak yemeği,200gr yoğurt
Gece:1 çb kefir
Herkese hayırlı geceler

Teşekkür ederim Sevgicim, sen nasılsın??
Teşekkür ederim cxanım,iyiyim.Çok yoğun iki gün geçirdim,bugün tam gaz diyete devam
Mutfak konusunda ben çok başarılı değilimmisafirlerim geldiğinde beni bi stres alıyor,bi heyecan ki sormasana kolay gelsin canım

Hoş geldin Sevgi abla

Hoş bulduk canım, artık İNŞALLAH daha sık girmeye çalışacağım ve menülerimi de düzenli gireceğim İNŞALLAH.Birazdan kursa gideceğim, bugün oğlum da geliyor Allah izin verirse.Temizlikti toplantılardı derken buradan uzaklaştım,ama telafi etmeye çalışacağım.

Gurbetim Sevil,Selin sizler nasılsınız?
Ayça nerelerdesin ,merak ediyorum?:

Afiyet olsun canım. Sana da hayırlı geceler

Gözünaydın Sevgi abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…