biraz daha dikkat edebilsem daha iyi olacak tabi. ben yürüyüş pek yapamıyorum vaktim olmuyor. bazen işten eve dönerken yürüyorum o kadar yoksa fethipaşa korusu da çok yakınımda orası muhteşem oluyor yürüyüş için.
Ben 2-3 ay önceye kadar Fıstıkağaçında oturdum,burda yeni taşındım sayılar..ve evet Fethi paşa korusu spor yapmak için mühteşem bir yerbende sık sık giderdim,koru içindeki koşu yolundan hem yürürdüm,hem koşardım.Şimdi Burhan Felek stadı bana daha yakın oluyor...siz çalıştığınız için spora pek fazla zaman ayıramasanız da verdiğiniz kilo güzel bir kilo.Kaç kilosunuz şu anda ve hedefiniz kaç?
ne kadar da yakınmışız eskiden. belki de arada karşılaşmışızdır :) yılmanda yada adese de falan :)
şuan 69 kiloyum boyum da 168 . 65 olmak istiyorum. doğumdan önce de 66-68 arasıydım hep.
Doğru,karşılaşmış olabilirizo marketlerden sık sık alışveriş yapardım.Hedefinize az kaldı,nasıl kilo vereceğinize de biliyorsunuz artık Rabbim hepimize kolaylık versin bende şu anda 77 kiloyum,hedefim 69kg...boyum:1,72
siz de çok uzun yol katetmişsiniz zaten inşallah hepimiz ulaşırız istediğimiz kiloya en azından sağlıklı olmaya
hep okuyorum zaten :)
ama sizin gibi değil pek menülerimgenelde akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ve abur cuburu kestim. Diğer öğünlere çok dikkat edemiyorum
Tekrar merhabasabah yürüyüşe çıkamadım,telefonumun kulaklıklarını bulamadığım için oğlum bir yerlere koymuş,ortada yok ama saat 12 de çıkacağım.Sabah çıkabilseydim stada gidecektim(burhan felek),ama şimdi ancak sahilde yürüyebilirim bu günlük öyle olsun...
Sabah:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yk lor
Ara:4 kuru kayısı,5 badem
Öğlen:1,5 kepçe çorba,tavuk eti,salata
Ara:4 kuru erik,5 badem...
Bu hafta ufak da olsa kaçamaklar yaptım ve bu ufak kaçamaklar da olsa diyetimi bozdular diye düşünüyorum...artık yarın dan itibaren kaçamaksız devam etmeye düşünüyorum.Cuma,cumartesi ve pazar üç günlük bir hızlandırma diyeti yapacağım,çünkü bu hafta kilo verdiğimi düşünmüyorum.Ya vücudüm direnç göstermeye başladı,ya yaptığım kaçamaklarım kilo vermeye engeliyor.Ama pes etmek yok,sabredeceğim ve yoluma devam edeceğim
Sevgiler
Oğlan okula gitti bende yürüyüşe çıkacağımarkadaşlar,sizce de topiğimiz çok sessiz değil mi? acaba bazı kuralar mı koysak yani biraz daha azimli ve disiplinli olursak istediğimiz kiloya daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum biraz daha fazla paylaşım yapalım bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgi ablaaaaaaa....
Gurbeeeeeeeeeet....
Ayçaaaaaaaaaaa.....
herkese selamlar
serapcim evet bahcem var, cok fazla anlamasamda büyüklerimin yardimiyla baharda yesillikleri ekiyorum. kazma isini esime yaptiriyordum. gercekten cok yoruyor insani. bu senede yesilliklerim mutlaka olacak, ama daha erken . yazin soframda taze maydonoz, tere , roka, nane mutlaka olur. ama kisin elimizde ne varsa onunla idare edecegiz. haaa ispanakda ekiyorum. tohumlari ya türkiyeden getiriyoruz, yada burdakilerden paylasiyoruz, alman marketlerinde maydonoz , roka, ispanak tohumu oluyor,ama tereyi tanimiyorlar galiba.
unutmadan serapcim , bende kendimde farketmistim araögünde meyvanin yaninda süt veya yogurt yersem daha fazla tok kalabiliyorum. dogru dedin . ben ögleden sonraki arayi biraz gec yapmistim, aksam yemegindede special K yiyecegim icin süt icmedim.
Dallidacim sahilde bol bol yürü cok sanslisin. icin acilir valla. topige daha sik girme konusunda sana katiliyorum, bende elimden geldikce girmeye calisiyorum, ayriyetten en cok konusanda benim aramizda, cenem durmaz hic. bu aralar sevgi ablayi az görüyorum, insallah bir sorunu yoktur, ayca tamamen kayboldu, nerdesin giiiiiiiii
sabah: yumurtali dürüm, 3 yesil zeytin, cok az peynir, bir t.kasigi tahinli pekmez ( GÜNÜM YAKINDA)
öglen: Dünden kalma kabakli tavuk sote ve yogurt
ara : bir elma ve badem
aksam: bir kase sebze corbasi, 3 köfte
Hadi ben kactim kizlar sonra girerim gene banyoyu temizleyecegim , birazda ütüm var
Karışmak ne demek?mutlu oldumbende aynı şey düşünüyorum,veya hiç olmazsa sadece kefiri içiyim diyorum...saat 10:30 gibi yatıyorum ve bende fark ettim ki meyva bana fazla geliyor bu arada 1,5 saat yürüdüm.Menün çok güzel,aynen devam et
merhabalar,
ben de ara ara sizi takip ediyorum. mehtap hanımın listesine uymasam da sizle beraber dikkat etmeye başladım ve 4 kilo gibi verdim. ama benimki doğum kilosuydu belki bundan dolayı rahat gitti. daha da vermek istiyorum ama gittikçe zorlaşıyor tabi. sizin azminiz beni de hep gaza getirdi sağolun. mehtap hanım ise mükemmel biri o kadar yoğunluğun arasında bizim gibi tontişlerle uğraşıyor.
Bu arada Dallida ben de üsküdarda oturuyorum. ama çalışıyorum. sanırım çok yakınız benim evim kuruçeşmede :)
Yarın inşAllah stada giderimorda daha rahat ederim,hiç olmazsa yavaş yavaş koşmaya başlarım..sahilde sadece normal tempoda yürüyebildim:18::18:stada da ancak sabah 7-9 arası vatandaşlara açık Sevgiler
Merhaba,bebeğiniz hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün4 kilo çok güzel bir rakam ,inşAllah istediğiniz kiloya çabuk ulaşırsınız ben de Selimiye de oturuyorum ev hanımıyım Mehtap hanım da gerçekten harika bir insan,hiç bir karşılık beklemeden bizlere yardım ediyor
biraz daha dikkat edebilsem daha iyi olacak tabi. ben yürüyüş pek yapamıyorum vaktim olmuyor. bazen işten eve dönerken yürüyorum o kadar yoksa fethipaşa korusu da çok yakınımda orası muhteşem oluyor yürüyüş için.
Zaman buldukça menülerinizi paylaşabilirsiniz,bilgi alışverişinde bulunabilirizdiğer arkadaşlarımız da harika insanlardır
Iyi akşamlar serap,nasılsın?
Afiyet olsun. Evet haklısın, önemsemediğimiz 2 lokmalar bizi bizden ediyorHiç kaçamaksız devam edebileceğine eminim Dallidacım
Teşekkür ederim canımdesteğiniz bana güç veriyor
Ohh ne güzel olmuş.
Haklısın canım, oldukça sessiz. Ceza sistemimiz hiç işlemiyor. Ben başta düzenli menü paylaşmıyoruz. Anladığım kadarıyla çoğumuzun günlük meşguliyeti oldukça fazla, eğer daha fazla buraya gelme imkanı bulabilirsek günlük minimum mesaj kotası uygulayabiliriz; ne dersinz?
Ben kabul ediyorumzaman zaman öteki topikleri de okuyorum,daha çok paylaşım yapan kişiler daha fazla ve kolay zayıfladıklarını gördüm
Yeşillik bahane, bahçe işi şahaneKazma işlerini sen de yapabilirsin bence. Tere tohumunu ben gönderebilirim sana, memnuniyetle
Harikasın, insan kendine biraz zaman ayırınca bedeninin nasıl hissettiğini anlayabiliyor
Sen konuş şekercim, susma hiç
Bence gayet güzel bir menü olmuşAfiyet olsun
Tamam da kaloriden çok kısmamış olmaya da özen göstermeyi unutmayız di mi??
Unutmamdüşünüyorum da gece meyve yiyeceğime,o hakkımı sabah yürüyüşe çıkmadan önce kulanıyım
Evlenmeden önce ben de Acıbadem' de oturuyordum. Ne güzeldi yaaaa... Genelde Validebağ korusunda yürürdüm...
Sende yakındın
Sen de harikasın canım
Bu hafta bir sürü duyguyu bir arada yaşadım. Hayat bizi şaşırtmasa da kurallarını gözümüzün içine içine sokuyor. Pazartesi günü 50 günlük bir bebeğe hoş geldin demeye gittim. Bugün de eşini 52 gün önce kaybeden bir arkadaşımın, eşinin hayrına yaptığı duaya.
Zaman nasıl da geçiyor. Doğan büyüyor; ölene duyulan özlem dostlarla bir araya geldikçe azalıyor. Her şeye alışıyor insan. Bazen diyorum ki vefasız mıyız; sonra düşünüyorum: yok yok... Allah' ın da istediği bu zaten. Yoksa alışmamıza izin vermezdi öyle değil mi? Ölen sevgilisine kavuştu, zamanı geldiğinde hepimizin kavuşacağı gibi...
Neyse bahanelerimi de sıralamış oldum laf kalabalığındaYarın da bana misafir geliyor. Biraz Berrin Yiğit tariflerine baktım. Sağlıklı, hafif bir şeyler hazırlayayım misafirlerime, di mi ama?
Kabak aldım fırın mücver için, tatlı olarak da su muhallebisi diye düşündüm. Sizin aklınıza gelen başka şeyler de varsa (hafif, sağlıklı tarafından) tarif yazar mısınız? 4-5 çeşit yapmam gerekecek sanırım...
Şimdi çıkayım, mutfağa doğru bir gidip bakayım. Sevgileeeeer
İki gündür giremedim,dün anneme komşularla okuduk,akşama kadar doluydum.Bugünde akraba günü bendeydi,biraz önce gittiler.İki gün hakkında bir şey yazmak istemiyorum ,berbattı.DİYET MİYET HAK GETİRE.gALİBA BİRAZ RADİKAL KARARLAR ALMAMIZ ŞART,sERAP YAPTIRIMLARI SENDEN BEKLİYORUZ.Yarından itibaren düzenli menü gireceğim söz İNŞALLAH.Ben girmeyeli bayağı ilerlemişsiniz,bundan dolayı tek tek cevaplayamayacağım,özür dilerim.
Selin hoş geldin aramıza....
Akşam:1 kase mercimek çorbası,kıymalı kabak yemeği,200gr yoğurt
Gece:1 çb kefir
Herkese hayırlı geceler
Teşekkür ederim cxanım,iyiyim.Çok yoğun iki gün geçirdim,bugün tam gaz diyete devamTeşekkür ederim Sevgicim, sen nasılsın??
Mutfak konusunda ben çok başarılı değilimmisafirlerim geldiğinde beni bi stres alıyor,bi heyecan ki sorma sana kolay gelsin canım
Hoş geldin Sevgi abla
Afiyet olsun canım. Sana da hayırlı geceler
Teşekkür ederim cxanım,iyiyim.Çok yoğun iki gün geçirdim,bugün tam gaz diyete devam
Hoş bulduk canım, artık İNŞALLAH daha sık girmeye çalışacağım ve menülerimi de düzenli gireceğim İNŞALLAH.Birazdan kursa gideceğim, bugün oğlum da geliyor Allah izin verirse.Temizlikti toplantılardı derken buradan uzaklaştım,ama telafi etmeye çalışacağım.
Gurbetim Sevil,Selin sizler nasılsınız?
Ayça nerelerdesin ,merak ediyorum?:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?