Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Tebrik edeim canım
Sadece iki çatal börek yedim

Dallidacım alıntı yaptığın mesajın sonunda qute parantezinin altından başlarsan yazmaya, karışmaz
Menü için teşekkür ederim. Baya katı bir menü. Kendimi biraz düzene sokayım da duraksamada deneyebilirim.
Teşekkürlerbana da katı gibi geldi ama bugün rahat geçti.Yarın yumurta var,nasıl olacak bilemiyorum:18::18:

Afiyet olsun canım. Nasıl geçti günün?? Var mı kaçamak
Teşekkür ederim,sadece 2 çatal börek yedimarkadaşım da misafirlere yemek yedirmeye çok sever,ama sağ olsun ısrar etmedi

Sadece 2 çatal börek yedimsadece 2 kat yufka vardı

Cevapları yazarken birşeyleri karıştırdım gene
Akşam yemeğimi da yedim:sütlü çilekli yulaf
Ara:elmalı kefir
Spor:1 saat yürüyüş
Su:3 l
Kaçamaklar:2 çatal ıspanaklı börek

Serapcığım,yazdığın omlet tarifini pazar günü bende deniyeceğim

:18::18:Yarın da oğlumun aikido semineri var...inşAllah evden çıkmadan girip,menümü yazabilirim:18:italiyan bir hoca geliyormuş,oğlumun spor hayatındaki ilk semineri olacakona göre eğlence olacak,ama beni şimdiden sıkıntı basıyor
Hayırlı geceler

ben senide tebrik ediyorum dallida. misafirlige gittin ve iki catal börek yedin bravo sana. arkadasinda sagolsun israr etmemis, halden anliyor demekki. yarin icin yanlis anlamadiysam sadece yumurta yiyeceksin. öyleyse eger menünü yazmana gerek yok, nasil olsa belli. seminer derken turnuva gibi birseymi, ogluna basarilar ozaman. ona göre eglenceli olur tabi, benim oglumda futbola gidiyor. arasira turnuvalari oluyor. bizde bazen izlemeye gidiyoruz. yarin dügün var bilmiyorum belki gideriz. bu arada bol su iciyorum arkadaslar , söylemesi ayiptpr, wc den cikamiyorum. sporada bir 4-5 kilo verdikten sonra baslayacagim. aslinda zumba cok eglenceli onu düsünüyorum ama biraz zor gibi, hareketleri ögrendikten sonra daha kolay olur.

Tarifini yakın zamanda deneyeceğim...

Evet canım Elazığ'lılar da yapıyr,evde yufka olunca çok pratik.....İNŞALLAH canım çok iyi gidiyorsun,devam

ALLAH yardımcısı olsun....
Arkadaşlar bugün akşamüzerine kadar çok iyi geçti,kursta da dikkatlice yaptım.Fakat akşam üzeri ve akşam resmen çıldırmış gibi yedim,çok moralim bozuk. Bu hafta kaçamaktan sonra koonsantre olamadım.Beni bir güzel silkeleyin ve bana dua edin.

Merhaba kizlar herkes motivasyonu tam yerinde devam ediyor gördügüm kadariyla..Ben cok yogunum kac gündür esim üstüste seyahatlere cikti buaralar gitti geldi sürekli bavul hazirla bosalt yenisini yap digerlerini yika kisirdöngü gibi bende hazir o yokken ise güce daldim temizlik biryandan evdeki is yetmez gibi birde calistim ama güzel bir olayda yasadim güzel kizim ehliyet sinavini kazandi
cok mutluyum o yüzden hemde saskinim inanamiyor insan bu kadar büyüdügüne biryandanda yeni bir düsünce aliyor insanin kafasini zaten biz Anneler sürekli cocuklarimiz icin endise ederiz buna birde araba kullanma eklendi simdi Allahim herkesi benim evlatlarimida kazadan beladan korusun

Evet slow-week haftasini bitiriyoruz ben listelere birebir uyuyorum ama dün ise baslamam gereken saat erkendi ara ögün yapamadim bana bakarmisiniz ara ögün derdine düsmüsüm:) yalniz regl zamanim geldi o yüzdende vücudum sis suanda ödem var ama aclik hissim yok cok sükür normalde midem guruldar durur böyle zamanlarda

Yeni listemizi merakla bekliyorum bakalim nasil olacak ...Bugünlük benden bu kadar sevgiler hepinize

herkese merhabalar.
hepinize kilo verme yolunda başarılar diliyorum vede kararlılığınızın devamını diliyorum.
bende aylar önce çokkk yiyen(hoş hala öyleyim ama çokk çokk azaltmış durumdayım başlara göre)biri olarak başlamıştım kilo verme çalışmalarıma.ilk serapd nin vede rehbermelek in günlüklerine takılmıştım. sonra kendi sayfamı oluşturmuştum.
çok hızlı olmasada kilo veriyorum.kendimde gözle görülür değişikliklerin farkındayım.çevremdende aynı güzel tepkileri alıyorum.bu çok güzeeel.
sizleri ziyaret etmek hal hatır sormak istedim. rehbermelek nerelerde devam ediyormu acaba?
hoşçakalın,sağlıkla kalın
blackseea

Teşekkür ederimGurbetim:)Evet bugün ana öğünlerde sadece yumurta yiyeceğim,ara öğünlerde elmalı kefir içeceğim:)valla böyle bir semimare ilk defa gidiyoruz,nasıl birşey olduğuna bende merak ediyorum:)bende yürüyüşün yanında zumba yapmayı düşünüyorum)
Teşekkür ederim Sevgi ablamaalesef bu durumlar olabiliyorbana sorarsın duydusal açlıktıroğlunun gelişi seni mutlu etti ve farkında olmadan iştahın açıldıSerap bu konuda daha çok açıklama yapabilir
Sen çok yoruldun bu hafta Sevil abla:32.kızını tebrik ederim bu arada,Rabbim kazalardan belalardan korusun,gerçekten çocuklar çok çabuk büyüyorlar

Merhaba Blakseea,hoş geldin.Ara ara bende senin günlüğünü okuyorum,azimin için tebrik ediyorumbende kendi günlüğümü oluşturdum,ama sonra arkadaşlarımın yanında geri döndüm

Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...

sevgi ablacim bozma moralini , kendini bir birakinca arkasi geliyor, ben canli örnegim . kendimi toparlayip baslamam 1 ayimi aldi, arti 3kilo bu yüzden dikkatli ol . tabiikide dualarimiz seninle , niyetimiz hepimizin kilo vermesi , insallah basaracagiz, sizler beni düstügüm yerden nasil kaldirdiysaniz, bende sizi birakmam. 6 kilo verene kadar nasil azimle devam ettiysen simdide devam edebilirsin , sen bunu yaparsin bilirim:13:

cok yogun oldugunu tahmin etmistim. Allah kolaylik versin, hem calisip, hem ev islerive cocuklarla ilgilenmek cok zor. demekki sen caliskan bir bayansin. kizini tebrik ediyorum. Allah kazadan beladan korusun. benimkide 17 yasina girer girmez baslayacak, cok hevesli, o günü dört gözle cekiyor. diyetinede tamamen konsantre oldun, zor günleri atlattin, bundan sonrasi vücut alistigi icin daha kolay gider. zaten senin cok fazla kilonda yok. bu yolda basarilar canim

elimizden geleni yapmaya calisiyoruz canim, birbirimizin destegiyle. ayrica sende kilo vermissin tebrik ederim. yalniz, cevredekiler farkina varipda ne güzel olmussun, cok zayiflamissin dediklerinde insan bir havaya giriyor, simariyor, diyetini boslamaya basliyor, yani bende öyle oluyor. sakin bu hataya düsme, yola devam canim. rehbermelek arkadasimiz evet devam ediyor cok sik olmasada ugruyor arasira, senide her zaman bekleriz.

Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...Eki Görüntüle 665831
güle güle git ve gel
bende birazdan kahvalti hazirlayacagim. bugünkü kahvalti menümde serapin sebzeli yumurta tarifi var. zaten yumurtayi severim buda benim icin degisik bir alternatif oldu.aksam görüsürüz dallidacim oglunu öp benim icin , kimbilir nekadar heyecanli ve mutludur simdi.

arkadaslar tamam tamam cok yazdim cikiyorum simdi
Evde patlicanim var, hep ayni seyleri yapmak istemiyorum,degisik diyet patlican tarifleri olanlar yazsinlar belki öglen veya aksam yemegimde yaparim. cocuklar zaten yemiyor.

Günaydın, herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir hafta sonu diliyorum

merhaba serap , tarifini arin sabah kahvaltimda deneyecegim. zaten sabahlari hep yumurta vardir menümde, cok severim . tarifinde güzel, ama yesil sarimsagim yok yerine dis sarimsakda kooysam olur degilmi

Afiyet olsun canım. Elbette olur. Maksat alkali özelliğini artırmak.

Çok sevindim Dallidacım, tebrik ederim seni O kadarı kaçamak sayılmaz artık

Karışsın canım, biz ayıklar okuruz
Afiyet olsun

Ne güzel, erken yaşta böyle bir spora başlaması. Bildiğim kadarıyla disiplinli, kurallara bağlı, hiyerarşi gözeten bir spor. Bedenin dışında ruhen de eğitimi desteklediğini sanıyorum. Felsefesi olan bir spor
Neden sıkılıyorsun? Bir üst dan için sınava mı girecek?

Bir ara bizimki de sarmıştı. Disiplin fazla geldi Şimdi kural tanımayan wing chung diye bir spor yapıyor. Hocası dövüp eve gönderiyor

Afiyet olsun canım (Omlet için )

Sana bir rahatlık gelmiş, nasılsa kilo vermeyi öğrendim, azıcık kaçamak yapsam ne olur rahatlığına benzettim. Diğer yandan da saldırma durumu ya karbonhidrat eksikliği çektiğini ya da son günlerde karbonhidratı fazlaca tüketip insülini dürttüğünü düşünmeme sebep oluyor. Hangisi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Son 1 hafta 10 gününü göz önünde bulundurarak düşün istersen.

Motivasyonunu artırmak için ceza mı versek acaba Kızlar, uygun bir ceza düşünelim Sevgiciğimize Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba Blackseea
Teşekkürler, senin de başardığını görmek beni çok mutlu etti. Yavaş ve sağlıkla veriyorsun kilolarını demek ki... Tebrik ederim
Ziyaretin için teşekkür ederim. Her zaman bekleriz Tecrübelerinden faydalanmak bizi mutlu eder.

Melek hala motive olup yeniden başlayamadı Umarım en kısa sürede aramıza katılıp, düzenini kuracak..
Görüşmek üzere

Zumba iyi fikir. Sen eski sporcu olduğun için daha iyi bilirsin, direnç egzersizine de mi başlasan acaba?? Kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırsan mesela...

Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...Eki Görüntüle 665831

Sana da mutlu bir hafta sonu diliyorum Dallidacım

Afiyet olsun Gurbetçim

arkadaslar tamam tamam cok yazdim cikiyorum simdi
Evde patlicanim var, hep ayni seyleri yapmak istemiyorum,degisik diyet patlican tarifleri olanlar yazsinlar belki öglen veya aksam yemegimde yaparim. cocuklar zaten yemiyor.

Patlıcanlar bu mevsimde fazla sulu olur ama yine de aklıma gelen alternatifleri yazayım...

1) Patlıcanları közleyip soyuyoruz. Doğrayıp 1 fındık kadar tereyağını erittiğimiz tavaya atıp 1 diş sarımsağı da ezip ilave ediyoruz. Yağsız dana kıymayı yine yağsız tavada kavurup biraz kırmızı biber ilave ediyoruz. Közleyip tavada çevirdiğimiz patlıcanı servis tabağına alıp kıymayı üzerine yayıyoruz. Yanında yoğurtla birlikte tüketebiliriz. Çocuklar için biraz daha yağ ilave edersen tadı hoşlarına gidebilir..

2) Patlıcanları alacalı soyup üzerlerine fırça yardımıyla az miktarda zeytinyağı sürüp yağsız tavada 4 yanını da kızartıyoruz. Bolca kuru soğanı jülyen doğrayıp 1 yk. zeytinyağı ile kavuruyoruz. Sarımsakları çok küçültmeden ekleyip azcık daha kavuruyoruz. Üzerine domates, maydanoz ilave edip patlıcanların içine dolduruyoruz. Tavaya alıp üzerine domates salçasıyla sos yapıp bir süre birleşmesi maksadıyla ağzı kapalı vaziyette, kısık ateşte pişiriyoruz.

3) Yukarıdaki tarifi kıymayla yapıp yağsız karnıyarık pişirebiliyoruz.

4) Berrin Yiğit' in şakşuka tarifini bana sen hatırlatmıştın

Aklıma gelenler bunlar. Umarım işine yarar

merhaba dallida..
afiyetler olsun.sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.tabikide beklerim banada.
nerede daha rahat ediyorsanız ,en iyi motive oluyorsanız en doğru yer orasıdır.bende burayı takipteyim.azminizi,muhabbetinizi çok beğeniyorum

merhabalar gurbetcicegi;
en güzelini yapıyorsunuz tabikide.evt veriyorum bende çok şükür,teşekkür ederim.

aynen dediğiniz gibi hemen havalara giriyorum.şımarıyorum.hoşuma gidiyorr.hatta kendi kendime bile offf iyiyyiii olmuşummm diyorum.aslında hata tabi,çünkü kaçamaklar kapıda bekliyorlarrr.

elbette gelirim.beklerimde.görüşmek üzeree.güzelll günlereee

Merhaba Blackseea
Teşekkürler, senin de başardığını görmek beni çok mutlu etti. Yavaş ve sağlıkla veriyorsun kilolarını demek ki... Tebrik ederim
Ziyaretin için teşekkür ederim. Her zaman bekleriz Tecrübelerinden faydalanmak bizi mutlu eder.

Melek hala motive olup yeniden başlayamadı Umarım en kısa sürede aramıza katılıp, düzenini kuracak..
Görüşmek üzere

merhabalar serapd;

teşekkür ederim.ne demek sizin tecrübeleriniz hepimizi aydınlatıyorr.

hııımmm melek için bende aynı dileklerde bulunuyorumm.en uygun an geldiğinde melek te başaracakkk.bundan eminim.

görüşmek dileğiyle,güzel günlereee

Merhaba, estasğfirullah ne demek. Hep birlikte öğreniyoruz

Teşekkür ederim. Ben de senin için güzel, sağlıklı, mutlu günleri diliyorum. Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…