Tebrik edeim canımherkese selam , hayirli cumalar arkadaslar.
ilk önce kendimi tebrik ediyorum. dün yaptigim pizzadan hic yemedim, artani bugün sabah kahvaltisinda isitmistim cocuklar ve esim yediler ve bitti. cok sükür agzima sürmeden bitirdim. kahvaltida nemi yedim.
Bir dilim tambugday ekmegi üzerine bir ince dilim kasar ve onun üstünede 3 dilim domates koyup yedim, yaninda bir haslanmis yumurta ve 3 yesil zeytin , bir tatli kasigi kadarda tahinlipekmez( BUGÜN REGL OLDUM IDARE EDIN ARTIK) seker ihtiyacini birden kesince sabahlari yedigim tahinli pekmez kendimi iyi hissettiriyor.
Öglen, gene tavuklu salata ve ayran
Ara , iki kasik yogurt icine bir kasik kadar yaban mersini ve bir kücük armut dograyip yerim.
Aksam, gene bilmiyorum ama muhtemelen special k yerim.
ARKADASLAR AKSAMLARI BIRAZ AZ YIYORUM AMA SU SON § KILOYU HIZLICA ATMAK ISTIYORUM ÜZERIMDEN.
Diger haftaya corbam ve sebze yemegim olacak insallah. reglim bitince bir bakayim bu sekilde kac kilo vermisim ona göre devam edecegim.
Sadece iki çatal börek yedimdallidacim arkadasina gidiyormussun, ben inaniyorum fazla kacirmazsin, hizlandirma haftasinda hele hic olmaz. kefirin tadini bende begendim, markete gittigimde bende alacagim. ayrica cokta tok tuttugunu duymustum , denedim gercektende ise yariyor, yulaf kepegide öyle. ögleden sonraki ara ögünümdeki yogurda bir kasik koyabilirim.
Sevgi ablacim oglunun hatirini kirmamissin iyi ettin, benimkide bazen tutturur illede sende ye diye. oglan cocuklari anne yemeyince bogazlarindan gecmiyor galiba.
sevgi ablacim sironu bene elazigli bir arkadasta yemistim , gercektende cok lezzetli bir sey. aslinda elektrikli yufka sacim var, evde arasira yufka yapiyorum, cocuklar cok seviyorlar. siron yapmasi hic aklima gelmemisti , hatirlattigin iyi oldu yaparim arasira. ama simdi iki hafta hic kacamak yapmayacagim ,iki haftanin sonunda kilo verebilirsem ödül olarak, ögle yemeginde yemek isterim. bu haftayi güzel atlatiyorum, haftasonuda insallah iyi gecer, haftayada misafir felan gelmezse, iki haftayi tamamlarim. dallidaaaaa ne mamalar yedin arkadasinda, itiraf et bakalim:125:
Tarifini yakın zamanda deneyeceğim...Size yeni denemem olan omletin tarifini yazayım:
2 yumurta
2 yk. süt
1 dl. peynir
taze soğan
taze sarımsak
domates
sade yağ (tereyağı)
Yapılışı:
Soğan ve sarımsakların yeşil kısımlarını incecik kıyıp sade yağ ile tavaya alıp hafifçe kavuruyoruz. Diğer yandan yumurta ile sütü iyice çırpıp içine peyniri rendeliyoruz ve küp küp doğradığımız domatesleri ilave diyoruz. İyice kızmış olan tavaya döküp pişmesini sağlıyoruz. Sabah kahvaltısında da yanında domates dilimleriyle servis edebiliriz.
Evet canım Elazığ'lılar da yapıyr,evde yufka olunca çok pratik.....İNŞALLAH canım çok iyi gidiyorsun,devamsevgi ablacim sironu bene elazigli bir arkadasta yemistim , gercektende cok lezzetli bir sey. aslinda elektrikli yufka sacim var, evde arasira yufka yapiyorum, cocuklar cok seviyorlar. siron yapmasi hic aklima gelmemisti , hatirlattigin iyi oldu yaparim arasira. ama simdi iki hafta hic kacamak yapmayacagim ,iki haftanin sonunda kilo verebilirsem ödül olarak, ögle yemeginde yemek isterim. bu haftayi güzel atlatiyorum, haftasonuda insallah iyi gecer, haftayada misafir felan gelmezse, iki haftayi tamamlarim. dallidaaaaa ne mamalar yedin arkadasinda, itiraf et bakalim:125:
ALLAH yardımcısı olsun....:18::18:Yarın da oğlumun aikido semineri var...inşAllah evden çıkmadan girip,menümü yazabilirim:18:italiyan bir hoca geliyormuş,oğlumun spor hayatındaki ilk semineri olacakona göre eğlence olacak,ama beni şimdiden sıkıntı basıyor
Hayırlı geceler
Teşekkür ederimGurbetim:)Evet bugün ana öğünlerde sadece yumurta yiyeceğim,ara öğünlerde elmalı kefir içeceğim:)valla böyle bir semimare ilk defa gidiyoruz,nasıl birşey olduğuna bende merak ediyorum:)bende yürüyüşün yanında zumba yapmayı düşünüyorum)ben senide tebrik ediyorum dallida. misafirlige gittin ve iki catal börek yedin bravo sana. arkadasinda sagolsun israr etmemis, halden anliyor demekki. yarin icin yanlis anlamadiysam sadece yumurta yiyeceksin. öyleyse eger menünü yazmana gerek yok, nasil olsa belli. seminer derken turnuva gibi birseymi, ogluna basarilar ozaman. ona göre eglenceli olur tabi, benim oglumda futbola gidiyor. arasira turnuvalari oluyor. bizde bazen izlemeye gidiyoruz. yarin dügün var bilmiyorum belki gideriz. bu arada bol su iciyorum arkadaslar , söylemesi ayiptpr, wc den cikamiyorum. sporada bir 4-5 kilo verdikten sonra baslayacagim. aslinda zumba cok eglenceli onu düsünüyorum ama biraz zor gibi, hareketleri ögrendikten sonra daha kolay olur.
Teşekkür ederim Sevgi ablaTarifini yakın zamanda deneyeceğim...
Evet canım Elazığ'lılar da yapıyr,evde yufka olunca çok pratik.....İNŞALLAH canım çok iyi gidiyorsun,devam
ALLAH yardımcısı olsun....
Arkadaşlar bugün akşamüzerine kadar çok iyi geçti,kursta da dikkatlice yaptım.Fakat akşam üzeri ve akşam resmen çıldırmış gibi yedim,çok moralim bozuk. Bu hafta kaçamaktan sonra koonsantre olamadım.Beni bir güzel silkeleyin ve bana dua edin.
Sen çok yoruldun bu hafta Sevil abla:32.kızını tebrik ederim bu aradaMerhaba kizlar herkes motivasyonu tam yerinde devam ediyor gördügüm kadariyla..Ben cok yogunum kac gündür esim üstüste seyahatlere cikti buaralar gitti geldi sürekli bavul hazirla bosalt yenisini yap digerlerini yika kisirdöngü gibi bende hazir o yokken ise güce daldim temizlik biryandan evdeki is yetmez gibi birde calistim ama güzel bir olayda yasadim güzel kizim ehliyet sinavini kazandi
cok mutluyum o yüzden hemde saskinim inanamiyor insan bu kadar büyüdügüne biryandanda yeni bir düsünce aliyor insanin kafasini zaten biz Anneler sürekli cocuklarimiz icin endise ederiz buna birde araba kullanma eklendi simdi Allahim herkesi benim evlatlarimida kazadan beladan korusun
Evet slow-week haftasini bitiriyoruz ben listelere birebir uyuyorum ama dün ise baslamam gereken saat erkendi ara ögün yapamadim bana bakarmisiniz ara ögün derdine düsmüsüm:) yalniz regl zamanim geldi o yüzdende vücudum sis suanda ödem var ama aclik hissim yok cok sükür normalde midem guruldar durur böyle zamanlarda
Yeni listemizi merakla bekliyorum bakalim nasil olacak ...Bugünlük benden bu kadar sevgiler hepinize
herkese merhabalar.
hepinize kilo verme yolunda başarılar diliyorum vede kararlılığınızın devamını diliyorum.
bende aylar önce çokkk yiyen(hoş hala öyleyim ama çokk çokk azaltmış durumdayım başlara göre)biri olarak başlamıştım kilo verme çalışmalarıma.ilk serapd nin vede rehbermelek in günlüklerine takılmıştım. sonra kendi sayfamı oluşturmuştum.
çok hızlı olmasada kilo veriyorum.kendimde gözle görülür değişikliklerin farkındayım.çevremdende aynı güzel tepkileri alıyorum.bu çok güzeeel.
sizleri ziyaret etmek hal hatır sormak istedim. rehbermelek nerelerde devam ediyormu acaba?
hoşçakalın,sağlıkla kalın
blackseea
sevgi ablacim bozma moralini , kendini bir birakinca arkasi geliyor, ben canli örnegim . kendimi toparlayip baslamam 1 ayimi aldi, arti 3kiloTarifini yakın zamanda deneyeceğim...
Evet canım Elazığ'lılar da yapıyr,evde yufka olunca çok pratik.....İNŞALLAH canım çok iyi gidiyorsun,devam
Arkadaşlar bugün akşamüzerine kadar çok iyi geçti,kursta da dikkatlice yaptım.Fakat akşam üzeri ve akşam resmen çıldırmış gibi yedim,çok moralim bozuk. Bu hafta kaçamaktan sonra koonsantre olamadım.Beni bir güzel silkeleyin ve bana dua edin.
cok yogun oldugunu tahmin etmistim. Allah kolaylik versin, hem calisip, hem ev islerive cocuklarla ilgilenmek cok zor. demekki sen caliskan bir bayansin. kizini tebrik ediyorum. Allah kazadan beladan korusun. benimkide 17 yasina girer girmez baslayacak, cok hevesli, o günü dört gözle cekiyor. diyetinede tamamen konsantre oldun, zor günleri atlattin, bundan sonrasi vücut alistigi icin daha kolay gider. zaten senin cok fazla kilonda yok. bu yolda basarilar canimMerhaba kizlar herkes motivasyonu tam yerinde devam ediyor gördügüm kadariyla..Ben cok yogunum kac gündür esim üstüste seyahatlere cikti buaralar gitti geldi sürekli bavul hazirla bosalt yenisini yap digerlerini yika kisirdöngü gibi bende hazir o yokken ise güce daldim temizlik biryandan evdeki is yetmez gibi birde calistim ama güzel bir olayda yasadim güzel kizim ehliyet sinavini kazandi
cok mutluyum o yüzden hemde saskinim inanamiyor insan bu kadar büyüdügüne biryandanda yeni bir düsünce aliyor insanin kafasini zaten biz Anneler sürekli cocuklarimiz icin endise ederiz buna birde araba kullanma eklendi simdi Allahim herkesi benim evlatlarimida kazadan beladan korusun
Evet slow-week haftasini bitiriyoruz ben listelere birebir uyuyorum ama dün ise baslamam gereken saat erkendi ara ögün yapamadim bana bakarmisiniz ara ögün derdine düsmüsüm:) yalniz regl zamanim geldi o yüzdende vücudum sis suanda ödem var ama aclik hissim yok cok sükür normalde midem guruldar durur böyle zamanlarda
Yeni listemizi merakla bekliyorum bakalim nasil olacak ...Bugünlük benden bu kadar sevgiler hepinize
elimizden geleni yapmaya calisiyoruz canim, birbirimizin destegiyle. ayrica sende kilo vermissin tebrik ederim. yalniz, cevredekiler farkina varipda ne güzel olmussun, cok zayiflamissin dediklerinde insan bir havaya giriyor, simariyor, diyetini boslamaya basliyor, yani bende öyle oluyor. sakin bu hataya düsme, yola devam canim. rehbermelek arkadasimiz evet devam ediyor cok sik olmasada ugruyor arasira, senide her zaman bekleriz.herkese merhabalar.
hepinize kilo verme yolunda başarılar diliyorum vede kararlılığınızın devamını diliyorum.
bende aylar önce çokkk yiyen(hoş hala öyleyim ama çokk çokk azaltmış durumdayım başlara göre)biri olarak başlamıştım kilo verme çalışmalarıma.ilk serapd nin vede rehbermelek in günlüklerine takılmıştım. sonra kendi sayfamı oluşturmuştum.
çok hızlı olmasada kilo veriyorum.kendimde gözle görülür değişikliklerin farkındayım.çevremdende aynı güzel tepkileri alıyorum.bu çok güzeeel.
sizleri ziyaret etmek hal hatır sormak istedim. rehbermelek nerelerde devam ediyormu acaba?
blackseea
güle güle git ve gelBen kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...Eki Görüntüle 665831
merhaba serap , tarifini arin sabah kahvaltimda deneyecegim. zaten sabahlari hep yumurta vardir menümde, cok severim . tarifinde güzel, ama yesil sarimsagim yok yerine dis sarimsakda kooysam olur degilmi
Tebrik edeim canım
Sadece iki çatal börek yedim
Teşekkürlerbana da katı gibi geldi ama bugün rahat geçti.Yarın yumurta var,nasıl olacak bilemiyorum:18::18:
Teşekkür ederim,sadece 2 çatal börek yedimarkadaşım da misafirlere yemek yedirmeye çok sever,ama sağ olsun ısrar etmedi
Sadece 2 çatal börek yedimsadece 2 kat yufka vardı
Cevapları yazarken birşeyleri karıştırdım gene
Akşam yemeğimi da yedim:sütlü çilekli yulaf
Ara:elmalı kefir
Spor:1 saat yürüyüş
Su:3 l
Kaçamaklar:2 çatal ıspanaklı börek
Serapcığım,yazdığın omlet tarifini pazar günü bende deniyeceğim
:18::18:Yarın da oğlumun aikido semineri var...inşAllah evden çıkmadan girip,menümü yazabilirim:18:italiyan bir hoca geliyormuş,oğlumun spor hayatındaki ilk semineri olacakona göre eğlence olacak,ama beni şimdiden sıkıntı basıyor
Hayırlı geceler
Tarifini yakın zamanda deneyeceğim...
herkese merhabalar.
blackseea
Teşekkür ederimGurbetim:)Evet bugün ana öğünlerde sadece yumurta yiyeceğim,ara öğünlerde elmalı kefir içeceğim:)valla böyle bir semimare ilk defa gidiyoruz,nasıl birşey olduğuna bende merak ediyorum:)bende yürüyüşün yanında zumba yapmayı düşünüyorum)
Teşekkür ederim Sevgi ablamaalesef bu durumlar olabiliyor bana sorarsın duydusal açlıktır oğlunun gelişi seni mutlu etti ve farkında olmadan iştahın açıldı Serap bu konuda daha çok açıklama yapabilir
Sen çok yoruldun bu hafta Sevil abla:32.kızını tebrik ederim bu arada,Rabbim kazalardan belalardan korusun,gerçekten çocuklar çok çabuk büyüyorlar
Merhaba Blakseea,hoş geldin.Ara ara bende senin günlüğünü okuyorum,azimin için tebrik ediyorumbende kendi günlüğümü oluşturdum,ama sonra arkadaşlarımın yanında geri döndüm
Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...Eki Görüntüle 665831
güle güle git ve gel
bende birazdan kahvalti hazirlayacagim. bugünkü kahvalti menümde serapin sebzeli yumurta tarifi var. zaten yumurtayi severim buda benim icin degisik bir alternatif oldu.aksam görüsürüz dallidacim oglunu öp benim icin , kimbilir nekadar heyecanli ve mutludur simdi.
arkadaslar tamam tamam cok yazdim cikiyorum simdi
Evde patlicanim var, hep ayni seyleri yapmak istemiyorum,degisik diyet patlican tarifleri olanlar yazsinlar belki öglen veya aksam yemegimde yaparim. cocuklar zaten yemiyor.
Ben kahvaltı etmeye gidiyorum,saat 9 evden çıkacağız...Herkese iyi hafta sonları dilerim..Sevgiler...Eki Görüntüle 665831
elimizden geleni yapmaya calisiyoruz canim, birbirimizin destegiyle. ayrica sende kilo vermissin tebrik ederim. yalniz, cevredekiler farkina varipda ne güzel olmussun, cok zayiflamissin dediklerinde insan bir havaya giriyor, simariyor, diyetini boslamaya basliyor, yani bende öyle oluyor. sakin bu hataya düsme, yola devam canim. rehbermelek arkadasimiz evet devam ediyor cok sik olmasada ugruyor arasira, senide her zaman bekleriz.
merhabalar serapd;
teşekkür ederim.ne demek sizin tecrübeleriniz hepimizi aydınlatıyorr.
hııımmm melek için bende aynı dileklerde bulunuyorumm.en uygun an geldiğinde melek te başaracakkk.bundan eminim.
görüşmek dileğiyle,güzel günlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?