cok yogun oldugunu tahmin etmistim. Allah kolaylik versin, hem calisip, hem ev islerive cocuklarla ilgilenmek cok zor. demekki sen caliskan bir bayansin. kizini tebrik ediyorum. Allah kazadan beladan korusun. benimkide 17 yasina girer girmez baslayacak, cok hevesli, o günü dört gözle cekiyor. diyetinede tamamen konsantre oldun, zor günleri atlattin, bundan sonrasi vücut alistigi icin daha kolay gider. zaten senin cok fazla kilonda yok. bu yolda basarilar canim
Teşekkür ederim canım,gerçekten de sabah oğlum çok mutlu ve heyecanlıydı ama şimdi yorgunluktan dökülüyorgüle güle git ve gel
bende birazdan kahvalti hazirlayacagim. bugünkü kahvalti menümde serapin sebzeli yumurta tarifi var. zaten yumurtayi severim buda benim icin degisik bir alternatif oldu.aksam görüsürüz dallidacim oglunu öp benim icin , kimbilir nekadar heyecanli ve mutludur simdi.
Ben de sana güzel bir hafta sonu dilerimGünaydın, herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir hafta sonu diliyorum
Afiyet olsun canım. Elbette olur. Maksat alkali özelliğini artırmak.
Çok sevindim Dallidacım, tebrik ederim seniO kadarı kaçamak sayılmaz artık
Karışsın canım, biz ayıklar okuruz
Afiyet olsun
Ne güzel, erken yaşta böyle bir spora başlaması. Bildiğim kadarıyla disiplinli, kurallara bağlı, hiyerarşi gözeten bir spor. Bedenin dışında ruhen de eğitimi desteklediğini sanıyorum. Felsefesi olan bir spor
Neden sıkılıyorsun? Bir üst dan için sınava mı girecek?
Bir ara bizimki de sarmıştı. Disiplin fazla geldiŞimdi kural tanımayan wing chung diye bir spor yapıyor. Hocası dövüp eve gönderiyor
Afiyet olsun canım(Omlet için )
Sana bir rahatlık gelmiş, nasılsa kilo vermeyi öğrendim, azıcık kaçamak yapsam ne olur rahatlığına benzettim. Diğer yandan da saldırma durumu ya karbonhidrat eksikliği çektiğini ya da son günlerde karbonhidratı fazlaca tüketip insülini dürttüğünü düşünmeme sebep oluyor. Hangisi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Son 1 hafta 10 gününü göz önünde bulundurarak düşün istersen.
Motivasyonunu artırmak için ceza mı versek acabaKızlar, uygun bir ceza düşünelim Sevgiciğimize Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba Blackseea
Teşekkürler, senin de başardığını görmek beni çok mutlu etti. Yavaş ve sağlıkla veriyorsun kilolarını demek ki... Tebrik ederim
Ziyaretin için teşekkür ederim. Her zaman beklerizTecrübelerinden faydalanmak bizi mutlu eder.
Melek hala motive olup yeniden başlayamadıUmarım en kısa sürede aramıza katılıp, düzenini kuracak..
Görüşmek üzere
Zumba iyi fikir. Sen eski sporcu olduğun için daha iyi bilirsin, direnç egzersizine de mi başlasan acaba?? Kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırsan mesela...
Sana da mutlu bir hafta sonu diliyorum Dallidacım
Afiyet olsun Gurbetçim
Merhaba Blackseea,bize de uğradığın için ben teşekkür ederim,arkadaşlarım da dediği gibi her zaman bekleriz,bende uğrarımmerhaba dallida..
afiyetler olsun.sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.tabikide beklerim banada.
nerede daha rahat ediyorsanız ,en iyi motive oluyorsanız en doğru yer orasıdır.bende burayı takipteyim.azminizi,muhabbetinizi çok beğeniyorum
Sen açlığını yendin artıksabah:iki dilim t.bugday ekmegi, sebzeli omlet, 4 zeytin, tahinlipekmez
öglen : yemek canim istemedi, bir kücük muz ve kücük armutu dograyip sütve keloksla karistirip yedim.
ara : 3 ceviz, iki kuru kayisi
aksam: bir kase yogurt corbasi, haslanmis patates ve brokoli
arkadaslar az önce haber aldim haftaya cumartesi kaynanamlar geliyorlarmis. büyük bir ihtimalle bende kalirlar. ne kadar kalacaklari belli degil. onlar varken fazla giremem, bazi günler hicde giremeyebilirim. cünkü onlar burda diye gelen giden misafirler felan.... giremedigim zamanlarda beni merak etmeyin. insallah diyetimi bozmam, onlar varken mutlaka daha bol hamurisi, börek, cörek yapilir. kaynatam benim yemeklerimi sever, hamurislerime bayilir. ama genede yemeyecegim, tekrar basa dönemem
iyi aksamlar dallida, oglunla güzel bir gün gecirdin diyetinide bozmadin bravo sana. yumurta insani tok tutuyor. ama listende kac tane diyorsa öyle ye, ne az nede fazla. bana gelince cok sükür aclik krizlerimi yendim . insallah böyle devam eder, kaynanamlar gelincede dikkat vedecegim. senin hizlandirici diyetinin bugün son günüydü degilmi, yarin tartilacakmisin
merhaba dallida cicekler icin tesekkürler, sulu günündede basarilar dilerim. galiba bu haftasonu ikimizden baska kimse yok. sevgi abla iyice bosladi topigi.
Menümüde yazayim,
Sabah: iki dilim ekmek, peynir, zeytin, yumurta ve tahinli pekmez
Öglen: Bir kase yogurt corbasi, yogurtlu köz patlican (Serapin tarifi)
Ara : Bir portakal, bir galeta
Aksam: henüz bilmiyorum karar verince yazarim.
serapcim menüne bayildim , harika, saglikli ve dengeli bir menü olmus. ne az ne cok süper. tariflerin icin sagol. ilk tarifin cok hosuma gitti, onu yarin yapacagim. bugün icin yarmali yogurt corbasi, haslanmis patates, brokoli pisirdim . yarin insallah denerim. sabah sebzeli yumurtaya bayildim, cokta tok tuttu. cocuklar bile begendiler. arasira yaparim iyi oldu. blacksea sayfana az önce baktim 33 sayfayida okudum , seni daha iyi tanimak adina. sen kendini asmissin, cok cok uzun yol katetmissin, ve sonunda dogruyu ögrenmissin. ilk sayfalarindaki menülerini gördügümde gözlerim yuvalarindan cikacakti nerdeysediyet menüsü buysa, normalde nasil yiyor acaba diye düsünmeden alamadim kendimi, bagisla ama simdi iyi gidiyorsun masallah , bu arada arkadaslarinida tebrik ediyorum, helal olsun sana cok yardimci olmuslar. öpüyorum seni sayfanada arasira ugramak isterim.
sabah:iki dilim t.bugday ekmegi, sebzeli omlet, 4 zeytin, tahinlipekmez
öglen : yemek canim istemedi, bir kücük muz ve kücük armutu dograyip sütve keloksla karistirip yedim.
ara : 3 ceviz, iki kuru kayisi
aksam: bir kase yogurt corbasi, haslanmis patates ve brokoli
arkadaslar az önce haber aldim haftaya cumartesi kaynanamlar geliyorlarmis. büyük bir ihtimalle bende kalirlar. ne kadar kalacaklari belli degil. onlar varken fazla giremem, bazi günler hicde giremeyebilirim. cünkü onlar burda diye gelen giden misafirler felan.... giremedigim zamanlarda beni merak etmeyin. insallah diyetimi bozmam, onlar varken mutlaka daha bol hamurisi, börek, cörek yapilir. kaynatam benim yemeklerimi sever, hamurislerime bayilir. ama genede yemeyecegim, tekrar basa dönemem
Teşekkür ederim canım,gerçekten de sabah oğlum çok mutlu ve heyecanlıydı ama şimdi yorgunluktan dökülüyor
Ben de sana güzel bir hafta sonu dilerimevet aikido aynen dediğin gibi bir spor oğlum hennüz dan için katılamıyor,şu anda mavi kuşak,mayısta inşAllah kahverengi kuşağa geçer,eylülde de siyaha,dan sonra gelir oğlunun da maşAllahı var geçenlerde de tiyatroya gittiğini yazmıştın,onu tebrik ederim bugünün gençleri tiyatroya görmek biraz zor
Menün süperspor da yaptığın,daha ne olsun? maşAllah pazartesi görüşmek dileği ile
İyi akşamlar Gurbetimkaç tane yumurta yenileceğini yazmıyordu bende ana öğünlerde 2 şer tane yedim son gün yarın,pazartesi yeni listemi başlayacağım,ama ben cumadan cumaya tartılıyorum bu cuma tartılmadım çünkü fazla kaçamaklarım oldu kaçamaklarım masumdu,mesela 3 zeytin,1 elma,gibi ama kilo verdiğimi düşünmüyorum hayırlısı olsun bir hafta sonra benim de özel günüm geliyor iki gündür yürüyüş yapıyorum,pes etmiyeceğim
Sevgi abla,yine yoksun...bırakma kendini,Gurbet de dediği gibi kaçamak kaçamağı getirir
merhaba dallida cicekler icin tesekkürler, sulu günündede basarilar dilerim. galiba bu haftasonu ikimizden baska kimse yok. sevgi abla iyice bosladi topigi.
Menümüde yazayim,
Sabah: iki dilim ekmek, peynir, zeytin, yumurta ve tahinli pekmez
Öglen: Bir kase yogurt corbasi, yogurtlu köz patlican (Serapin tarifi)
Ara : Bir portakal, bir galeta
Aksam: henüz bilmiyorum karar verince yazarim.
Teşekkürler,bende sana mutlu sağlıklı bir hafta diliyorumGünaydın değerli arkadaşlarımHerkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum
Tatlı yorgunlukNe çok aşaması varmış :) Allah muvaffak ettsin
Teşekkür ederiz iltifat ediyorsunBizimki de kendisini iyi yetiştirmek için çaba gösteriyor. Tiyatro, sinemayı kaçırmıyor, mutlaka kitap okuyor. Allah emeklerinin karşılığını versin herkesin evladının Bizimki hukuk fakültesinde 2. sınıf Ablası, sosyal yönden de başarılı olması gerektiğinin farkında Allah sizinkileri de güzel yerlerde görmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim Dallidacım:1
Afiyet olsunben senin kilo verdiğini düşünüyorum. Önümüzdeki cuma tartıldığında bunu fark edeceksin. Havalar güzel bundan sonra, bol bol yürürsün canım..
Çok doğru bir tespit
Afiyet olsun canımAkşamı da düzenli yediysen menün harika
24.03.2013 Menüm:
Sabah:
1 bardak su
Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmek
30 gr. köy peyniri
1 domates
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kivi
Öğleden sonra: (saat 16.30)
2 dl. tam buğday ekmek
2 yk omlet
30 gr. peynir
1 yk. kaymak
taze soğan, taze sarımsak
1/2 kase yoğurt
Akşam: (20.00)
1 bardak yağsız sütten kefir
10 çilek
Bugün İNŞALLAH aranıza dönüyorum,hemde + 1 kg ile.Geçen hafta çok yoğun geçti,mevlit,akraba günü,akraba ziyareti,hasta ziyaretleri ve oralarda farklı ve genellikle karbonhidrat ihtiva eden yiyecekler yendi.Serap'cığım karbonhidrat yediğim için doymadım galiba.Bugün yeni liste yayınlanacaktı fakat Mehtap hanım yoğunluğundan yayınlayamadı galiba. Birkaç gün protein ve sebze ağırlıklı beslenip aldığım kiloyu ve ödemi atmak istiyorum.Allah hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?