Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Değerli arkadaşlarım, bugünkü menümü yazıp hemen kaçıyorum. Hafta başı görüşmek üzere, herkese sağlıklı günler diliyorum

Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
40 gr. süzme peynir
1 tk. bal
1 tk. tahin pekmez
1 kivi
1dl. tam buğday ekmeği
2 çb. yeşil çay

Spor:
40 dk. plates

Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
100 gr. tavuk sote
1 büyük kase mevsim salata
1/2 dl. ekmek

Ara:
2 çb. yeşil çay

Ara:
100 gr. yoğurt
1 yk. yulaf ezmesi
10 badem
toz tarçın
çörek otu

Akşam:
Somon ızgara
Karışık salata

Yeterince su içemiyorum. Şişemi kaybettim, çocuk gibiyim Kim bilir nerede unuttum :26:

serapcim menüne bayildim , harika, saglikli ve dengeli bir menü olmus. ne az ne cok süper. tariflerin icin sagol. ilk tarifin cok hosuma gitti, onu yarin yapacagim. bugün icin yarmali yogurt corbasi, haslanmis patates, brokoli pisirdim . yarin insallah denerim. sabah sebzeli yumurtaya bayildim, cokta tok tuttu. cocuklar bile begendiler. arasira yaparim iyi oldu. blacksea sayfana az önce baktim 33 sayfayida okudum , seni daha iyi tanimak adina. sen kendini asmissin, cok cok uzun yol katetmissin, ve sonunda dogruyu ögrenmissin. ilk sayfalarindaki menülerini gördügümde gözlerim yuvalarindan cikacakti nerdeyse diyet menüsü buysa, normalde nasil yiyor acaba diye düsünmeden alamadim kendimi, bagisla ama simdi iyi gidiyorsun masallah , bu arada arkadaslarinida tebrik ediyorum, helal olsun sana cok yardimci olmuslar. öpüyorum seni sayfanada arasira ugramak isterim.

sabah:iki dilim t.bugday ekmegi, sebzeli omlet, 4 zeytin, tahinlipekmez

öglen : yemek canim istemedi, bir kücük muz ve kücük armutu dograyip sütve keloksla karistirip yedim.

ara : 3 ceviz, iki kuru kayisi

aksam: bir kase yogurt corbasi, haslanmis patates ve brokoli

arkadaslar az önce haber aldim haftaya cumartesi kaynanamlar geliyorlarmis. büyük bir ihtimalle bende kalirlar. ne kadar kalacaklari belli degil. onlar varken fazla giremem, bazi günler hicde giremeyebilirim. cünkü onlar burda diye gelen giden misafirler felan.... giremedigim zamanlarda beni merak etmeyin. insallah diyetimi bozmam, onlar varken mutlaka daha bol hamurisi, börek, cörek yapilir. kaynatam benim yemeklerimi sever, hamurislerime bayilir. ama genede yemeyecegim, tekrar basa dönemem

Teşekkür ederim canım,gerçekten de sabah oğlum çok mutlu ve heyecanlıydı ama şimdi yorgunluktan dökülüyor
Ben de sana güzel bir hafta sonu dilerimevet aikido aynen dediğin gibi bir sporoğlum hennüz dan için katılamıyor,şu anda mavi kuşak,mayısta inşAllah kahverengi kuşağa geçer,eylülde de siyaha,dan sonra geliroğlunun da maşAllahı vargeçenlerde de tiyatroya gittiğini yazmıştın,onu tebrik ederimbugünün gençleri tiyatroya görmek biraz zor
Merhaba Blackseea,bize de uğradığın için ben teşekkür ederim,arkadaşlarım da dediği gibi her zaman bekleriz,bende uğrarım
Sen açlığını yendin artık

Gözün aydın canım,sıkıntı olmaz,ama fazla hamur işleri yeme,olur mu?

Bugün çok yoruldum arkadaşlarsabah da 80 dakika yürüdümbugün acıktım,dün daha rahat bir gün geçirdim diyebilirim.Diyetimi bozmadım,hem yumurtalarım,ikitane,hem kefirimi yanımda aldımyumurtaları yiyebilmek için dışarda çıkmak zorunda kaldımkokuyor biliyorsunuzşimdi akşam yemeğimi yiyeceğim,tekrar 2 yumurta haşladı,ama acaba sadece birtane mi yesem?:44::44:herkese kucak dolu sevgiler

iyi aksamlar dallida, oglunla güzel bir gün gecirdin diyetinide bozmadin bravo sana. yumurta insani tok tutuyor. ama listende kac tane diyorsa öyle ye, ne az nede fazla. bana gelince cok sükür aclik krizlerimi yendim . insallah böyle devam eder, kaynanamlar gelincede dikkat vedecegim. senin hizlandirici diyetinin bugün son günüydü degilmi, yarin tartilacakmisin

İyi akşamlar Gurbetimkaç tane yumurta yenileceğini yazmıyordubende ana öğünlerde 2 şer tane yedimson gün yarın,pazartesi yeni listemi başlayacağım,ama ben cumadan cumaya tartılıyorumbu cuma tartılmadım çünkü fazla kaçamaklarım oldukaçamaklarım masumdu,mesela 3 zeytin,1 elma,gibi ama kilo verdiğimi düşünmüyorumhayırlısı olsunbir hafta sonra benim de özel günüm geliyoriki gündür yürüyüş yapıyorum,pes etmiyeceğim

Günaydın arkadaşlar
Bugün ana öğünlerde sebze çorbası var,ara öğünlerde ise elmalı kefirsulu bir gün olacakSevgiler

merhaba dallida cicekler icin tesekkürler, sulu günündede basarilar dilerim. galiba bu haftasonu ikimizden baska kimse yok. sevgi abla iyice bosladi topigi.
Menümüde yazayim,
Sabah: iki dilim ekmek, peynir, zeytin, yumurta ve tahinli pekmez
Öglen: Bir kase yogurt corbasi, yogurtlu köz patlican (Serapin tarifi)
Ara : Bir portakal, bir galeta
Aksam: henüz bilmiyorum karar verince yazarim.

Merhaba Gurbetrica ederim canımafiyet olsunbende az önce çorbamı içtim,şimdi mutfağa geçeceğim,işlerim beni beklerSevgi abla toparlar inşAllah

Son düzenleme:
Merhaba Kizceler bugün pazar ve ben haftasonu gibi neredeyse 2 saat uykuyla sabah 4 de kalkip calismaya gittim bir yandanda regl basladi kac yasinda oldum hala agrilarim bitmedi mahvediyor beni berbat birgündü eve geldim yemegimi yedim ve uyku krizim geldi bir yattim gözümü zor actim

Birde soguk bitmedi gitti sabah öyle üsüdümki bütün gün gecmedi...Amma negatif konustum degil mi? kusura bakmayin bu saate kadar Mehtapdan yeni liste gelmedi genelde geceleri veriyor cok yogun bir insan biliyorum haksizlik etmek istemiyorum ama bize 1-2 gün önce liste verebilse cok iyi olacak hic olmazsa eksik varsa tamamlayabilelim

Ama ben her seferinde bol bol sebze alip kenara koyuyorum birazdan girip güzel bir sebze yemegi hazirlarim birde et pisirecegim corbam hazir zaten bilmiyorum yeni listede olacak mi umarim olur cünkü ben corbayi cok seviyorum hemde tok tutuyor cok bakalim bekliyoruz vermezse bu aksam gec saate kadar yarin slow week e devam artik

öptüm sizleri kendinize iyi bakin

Günaydın değerli arkadaşlarım Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum

Sevgicim, gelmeni bekliyoruz canım

Teşekkür ederim Gurbetçim. Afiyet şifa olsun

Gurbetçim sabah hem 2 yumurtadan omlet hem de 2 dl. ekmek fazla olur. Ama yok omleti pay ettin, 2 yumurta yemediysen sorun yok.
Toplamda güzel bir menü, afiyet olsun

Gözün aydın canım Diyetinin bozulmaması için günde 1 kez girip menü yazabilsen çok iyi olur bence. Hem hamur işi yapma onlar da sağlıklı beslensinler, bu onların da hakkı di mi ama

Tatlı yorgunluk Ne çok aşaması varmış :) Allah muvaffak ettsin
Teşekkür ederiz iltifat ediyorsun Bizimki de kendisini iyi yetiştirmek için çaba gösteriyor. Tiyatro, sinemayı kaçırmıyor, mutlaka kitap okuyor. Allah emeklerinin karşılığını versin herkesin evladının Bizimki hukuk fakültesinde 2. sınıf Ablası, sosyal yönden de başarılı olması gerektiğinin farkında Allah sizinkileri de güzel yerlerde görmeyi nasip etsin

Menün süperspor da yaptığın,daha ne olsun?maşAllahpazartesi görüşmek dileği ile

Teşekkür ederim Dallidacım

Afiyet olsun ben senin kilo verdiğini düşünüyorum. Önümüzdeki cuma tartıldığında bunu fark edeceksin. Havalar güzel bundan sonra, bol bol yürürsün canım..

Sevgi abla,yine yoksun...bırakma kendini,Gurbet de dediği gibi kaçamak kaçamağı getirir

Çok doğru bir tespit

Afiyet olsun canım Akşamı da düzenli yediysen menün harika

Son düzenleme:
24.03.2013 Menüm:

Sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmek
30 gr. köy peyniri
1 domates
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kivi

Öğleden sonra: (saat 16.30)
2 dl. tam buğday ekmek
2 yk omlet
30 gr. peynir
1 yk. kaymak
taze soğan, taze sarımsak
1/2 kase yoğurt

Akşam: (20.00)
1 bardak yağsız sütten kefir
10 çilek

Teşekkürler,bende sana mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
AminMaşAllahRabbim acısını ve hayırsızlıklarını göstermesinAmin
İnşAllah kilo vermiştim:18::18::18:vücudumda herhangi değişikliği hisetmiyorum...eskiden kilo verirken hemen göbeğim giderdi,şimdi ise az gitti...inşAllah giden sadece ödem değildi:18::18::18:

Süpertebriklersu şişeni bulabildin mi?

Sabah:1 kutu prebiyotik yoğurt,1 dilim ananas,3 yk nar,2 yk yulaf,1çktarçin,karıştırdım yedim
Ara:3 mısır patlağı

Bugün İNŞALLAH aranıza dönüyorum,hemde + 1 kg ile.Geçen hafta çok yoğun geçti,mevlit,akraba günü,akraba ziyareti,hasta ziyaretleri ve oralarda farklı ve genellikle karbonhidrat ihtiva eden yiyecekler yendi.Serap'cığım karbonhidrat yediğim için doymadım galiba.Bugün yeni liste yayınlanacaktı fakat Mehtap hanım yoğunluğundan yayınlayamadı galiba. Birkaç gün protein ve sebze ağırlıklı beslenip aldığım kiloyu ve ödemi atmak istiyorum.Allah hepimize yardım etsin.

Bendende Tünaydinlar herkese saglikli bir hafta diliyorum..Evet Sevgi listemiz gelmedi maalesef ben hala slow-week haftasini devam ettiriyorum ne yapacagimi bilemedim cünkü halbuki gecede olsa verirdi sevgili Mehtap neyse ben dün aksam bol havuclu z.yagli pirasa pisirdim aldigim dana biftekleride düdüklüde aralarina baharat ve sarimsak dilimleri koyarak kat kat siraladim ve domates püresi 1 kasik z.yag ilavesiyle pisirdim

öglene mercimek corbasi ile pirasa yiyecegim aksamada ise giderken yanima et ve bol salata alacagim bakalim belki bugün birara gelir liste

herkese kolay gelsin görüsmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…