Allah bağışlasın evlatlarını
Listeye eklememi ister misin? Kilo değişimini ve menülerini paylaşır mısın bizimle?
Dallidacım alıntı yaptığın mesajın sonunda qute parantezinin altından başlarsan yazmaya, karışmaz
Menü için teşekkür ederim. Baya katı bir menü. Kendimi biraz düzene sokayım da duraksamada deneyebilirim.
Afiyet olsun canım. Nasıl geçti günün?? Var mı kaçamak
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Sevgicim
Çok değişik bir yemekmiş. Bir nevi mantı yapmışsın, oldukça da pratik. Tarif için teşekkürler
Günaydın, herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir hafta sonu diliyorum
Afiyet olsun canım. Elbette olur. Maksat alkali özelliğini artırmak.
Çok sevindim Dallidacım, tebrik ederim seniO kadarı kaçamak sayılmaz artık
Karışsın canım, biz ayıklar okuruz
Afiyet olsun
Ne güzel, erken yaşta böyle bir spora başlaması. Bildiğim kadarıyla disiplinli, kurallara bağlı, hiyerarşi gözeten bir spor. Bedenin dışında ruhen de eğitimi desteklediğini sanıyorum. Felsefesi olan bir spor
Neden sıkılıyorsun? Bir üst dan için sınava mı girecek?
Bir ara bizimki de sarmıştı. Disiplin fazla geldiŞimdi kural tanımayan wing chung diye bir spor yapıyor. Hocası dövüp eve gönderiyor
Afiyet olsun canım(Omlet için )
Sana bir rahatlık gelmiş, nasılsa kilo vermeyi öğrendim, azıcık kaçamak yapsam ne olur rahatlığına benzettim. Diğer yandan da saldırma durumu ya karbonhidrat eksikliği çektiğini ya da son günlerde karbonhidratı fazlaca tüketip insülini dürttüğünü düşünmeme sebep oluyor. Hangisi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Son 1 hafta 10 gününü göz önünde bulundurarak düşün istersen.
Motivasyonunu artırmak için ceza mı versek acabaKızlar, uygun bir ceza düşünelim Sevgiciğimize Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba Blackseea
Teşekkürler, senin de başardığını görmek beni çok mutlu etti. Yavaş ve sağlıkla veriyorsun kilolarını demek ki... Tebrik ederim
Ziyaretin için teşekkür ederim. Her zaman beklerizTecrübelerinden faydalanmak bizi mutlu eder.
Melek hala motive olup yeniden başlayamadıUmarım en kısa sürede aramıza katılıp, düzenini kuracak..
Görüşmek üzere
Zumba iyi fikir. Sen eski sporcu olduğun için daha iyi bilirsin, direnç egzersizine de mi başlasan acaba?? Kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırsan mesela...
Sana da mutlu bir hafta sonu diliyorum Dallidacım
Afiyet olsun Gurbetçim
Teşekkürler,bende sana mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
AminMaşAllah Rabbim acısını ve hayırsızlıklarını göstermesin Amin
İnşAllah kilo vermiştim:18::18::18:vücudumda herhangi değişikliği hisetmiyorum...eskiden kilo verirken hemen göbeğim giderdi,şimdi ise az gitti...inşAllah giden sadece ödem değildi:18::18::18:
Süpertebrikler su şişeni bulabildin mi?
Bugün İNŞALLAH aranıza dönüyorum,hemde + 1 kg ile.Geçen hafta çok yoğun geçti,mevlit,akraba günü,akraba ziyareti,hasta ziyaretleri ve oralarda farklı ve genellikle karbonhidrat ihtiva eden yiyecekler yendi. Serap'cığım karbonhidrat yediğim için doymadım galiba.Bugün yeni liste yayınlanacaktı fakat Mehtap hanım yoğunluğundan yayınlayamadı galiba. Birkaç gün protein ve sebze ağırlıklı beslenip aldığım kiloyu ve ödemi atmak istiyorum.Allah hepimize yardım etsin.
Merhaba,
Beni cetvele eklemeyin çünkü çok aktif katılamayacağım. menü zaten bildirip sizi yoldan çıkarmayayaım :)
Benim eşim de Wing çu yapıyor. çok fazla yapan yok duyunca şaşırdım :)
haftasonu bursaya anneme gittik biraz ipin ucu kaçtı. şimdi de öğle yemeği yediğim halde bişiler yeme isteği duyuyorum inşallah bastırabilirim.
bu arada bursada herkes zayıflamışsın dedi çok sevindim :)
arkadaslar öncelikle bugün tam bir hafta oldu baslayali, tam 2,5 kilo vermisimsevindirik oldum valla
ilk hafta ödem ve suda gidiyor o yüzden bu hafta daha az gider, dikkatli olmam lazim. bir sürü isim var ,kalkip yapamiyorum basim cok agriyor. biraz gecsinde öyle yaparim islerimi. ama yemek yapmam lazim, o beklemez. hepinizi öpüyorum, menümü yazayim.
Sabah: birazcik yufka, 1 haslanmis yumurta, bir tatli kasigi nutella
Öglen: firinda balik, haslanmis sebze garnitürü
Ara: kücük bir kase meyve salatasi, ceviz
Aksam: bir tabak kiymali kabak yemegi, yogurt esliginde.
Merhaba SelinMerhaba,
Beni cetvele eklemeyin çünkü çok aktif katılamayacağım. menü zaten bildirip sizi yoldan çıkarmayayaım :)
Benim eşim de Wing çu yapıyor. çok fazla yapan yok duyunca şaşırdım :)
haftasonu bursaya anneme gittik biraz ipin ucu kaçtı. şimdi de öğle yemeği yediğim halde bişiler yeme isteği duyuyorum inşallah bastırabilirim.
Merhaba Gurbetarkadaslar öncelikle bugün tam bir hafta oldu baslayali, tam 2,5 kilo vermisimsevindirik oldum valla
ilk hafta ödem ve suda gidiyor o yüzden bu hafta daha az gider, dikkatli olmam lazim. bir sürü isim var ,kalkip yapamiyorum basim cok agriyor. biraz gecsinde öyle yaparim islerimi. ama yemek yapmam lazim, o beklemez. hepinizi öpüyorum, menümü yazayim.
Sabah: birazcik yufka, 1 haslanmis yumurta, bir tatli kasigi nutella
Öglen: firinda balik, haslanmis sebze garnitürü
Ara: kücük bir kase meyve salatasi, ceviz
Aksam: bir tabak kiymali kabak yemegi, yogurt esliginde.
Zaman içinde normal olarak kilo verme miktarın azalıyor. Bu yağ yakamıyorsun anlamına gelmez. Menü değiştirip spor ekledikçe kiloların gitmeye devam edecek
Buldum, dolabın içine kaldırmışlarBugün 1,5 lt. oldu. Yatana kadar 2 olur sanırım.
Sevgicim, çok yorulmuş, çokça iş yapmışsın farkındayım. Ama bu haftanın bir cezası olurKızlar görmezden geldiler ceza önerimi ama ben peşini bırakmayacağım
Okulda bir hocası yapıyormuş Wing Chungu . Kendisine ait de bir salonu varmış Beşiktaş' ta. Oraya gidiyor. Bizimki yeni başladı, henüz dayak yeme aşamasındaSenin eşin uzun zamandır mı devam ediyor?
25.03.2013 Menüm:
Sabah:
500 ml. su
Kahvaltı:
40 gr. Köy peyniri
8 zeytin
1 dl. tam buğday ekmeği
1 domates
1 kivi
2 fincan yeşil çay
Ara:
3 hurma
3 ceviz
45 dk. yürüyüş + 60 mekik + esneme
Öğle:
2 yumurta ile mantarlı omlet
1 Kase salata
1/2 dl. ekmek
Ara:
3 yk. höşmerim (ben de hastalanıyorum :26:)
Akşam:
1 kase şiveydiz
1 kase salata
Höşmerimi yemseydim iyiydi ammaaaaDolapta durunca dayanamıyor insan. Dağıtınca evdekiler yiyecektik diyorlar :26:
Neyse, su şimdilik 1,5 lt. oldu; 2,5 lt. ye tamamlarım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Merhaba Sevil abla,sen bu aralar fazla yoruldun,dikkat et kendineMerhaba Kizceler bugün pazar ve ben haftasonu gibi neredeyse 2 saat uykuyla sabah 4 de kalkip calismaya gittim bir yandanda regl basladi kac yasinda oldum hala agrilarim bitmedi mahvediyor beni berbat birgündü eve geldim yemegimi yedim ve uyku krizim geldi bir yattim gözümü zor actim
Birde soguk bitmedi gitti sabah öyle üsüdümki bütün gün gecmedi...Amma negatif konustum degil mi? kusura bakmayin bu saate kadar Mehtapdan yeni liste gelmedi genelde geceleri veriyor cok yogun bir insan biliyorum haksizlik etmek istemiyorum ama bize 1-2 gün önce liste verebilse cok iyi olacak hic olmazsa eksik varsa tamamlayabilelim
Ama ben her seferinde bol bol sebze alip kenara koyuyorum birazdan girip güzel bir sebze yemegi hazirlarim birde et pisirecegim corbam hazir zaten bilmiyorum yeni listede olacak mi umarim olur cünkü ben corbayi cok seviyorum hemde tok tutuyor cok bakalim bekliyoruz vermezse bu aksam gec saate kadar yarin slow week e devam artik
öptüm sizleri kendinize iyi bakin
Bugün İNŞALLAH aranıza dönüyorum,hemde + 1 kg ile.Geçen hafta çok yoğun geçti,mevlit,akraba günü,akraba ziyareti,hasta ziyaretleri ve oralarda farklı ve genellikle karbonhidrat ihtiva eden yiyecekler yendi.Serap'cığım karbonhidrat yediğim için doymadım galiba.Bugün yeni liste yayınlanacaktı fakat Mehtap hanım yoğunluğundan yayınlayamadı galiba. Birkaç gün protein ve sebze ağırlıklı beslenip aldığım kiloyu ve ödemi atmak istiyorum.Allah hepimize yardım etsin.
Günaydın Sevgi ablaiyi akşamlar Dalida
bugün cok kötü bir gün gecirdim arkadaslar. öglen baslayan bas agrilarim gittikce cogaldi en son mideme vurdu, ayaga kalktigimda bayilacak gibi oluyordum. öglen yemegimi yedim, ama ne aksama kabak yemegini yapabildim, nede aksam yemegi yedim. aksam fenalasinca yattim, belki uyursam biraz gecer dedim ve yeni uyandim, bu saattede yiyemem, ama bas agrim biraz gecmis, cok sükür. tebrikleriniz icin tesekkürler arkadaslar. ama fazla simartmayin hemen civiyorum ( SAKA SAKA)insallah böyle devam edebilirim. sevgi ablacim menün güzel cezenida bu hafta hic kacamak yapmazsin olur biter, serapcim sana hic sözüm yok , sen zaten cok saglikli menüler hazirliyorsun. bende kendime hem öglen ayri aksam ayri hazirlamaya eriniyorum bazen, benimkiler sebze yemezlerde. sabahki yumurtami acaba senin gibi öglenmi yesem diye düsündüm , iyi fikir
Sevil ablacim annelere gidilince bilirim ipin ucu kacar, ama sen telafi edersin,masallah.
Dallidacim seninde menün cok dengeli begendim canim, spora gelince aikidaya dayanabilirsen devam et canim yürüyüsün yanina birde jillian michaels 30 day diye bir kadinin hareketleri her yeri calistiriyormus, sikilastiriyormus diye duymustum, istersen youtube dan bir bak. zumbada süper valla:128:
Zaman içinde normal olarak kilo verme miktarın azalıyor. Bu yağ yakamıyorsun anlamına gelmez. Menü değiştirip spor ekledikçe kiloların gitmeye devam edecek
Buldum, dolabın içine kaldırmışlarBugün 1,5 lt. oldu. Yatana kadar 2 olur sanırım.
Sevgicim, çok yorulmuş, çokça iş yapmışsın farkındayım. Ama bu haftanın bir cezası olurKızlar görmezden geldiler ceza önerimi ama ben peşini bırakmayacağım
Merhaba Selin. Nasıl istersen. Kilo kaybın için tebrik ederimAma kendini bırakmak yok şekerim. Nasılsa veriyorum oduna girmiyoruz
Okulda bir hocası yapıyormuş Wing Chungu . Kendisine ait de bir salonu varmış Beşiktaş' ta. Oraya gidiyor. Bizimki yeni başladı, henüz dayak yeme aşamasındaSenin eşin uzun zamandır mı devam ediyor?
Tebrik ederim canımBu hafta ödem gider, haftaya yağ gider. Sen bu işi yaptığın anda çok başarılı oluyorsun. Yeter ki ipin ucu kaçmasın
Menün güzel olmuş, afiyet olsun
Sevil bende listeyi bekliyorum,bugün biraz kendimi sıktım,geçen haftanın acısını çıkaracağım.
Gurbet gözün aydın ,MAŞALLAH...
Yaselin,ne güzel anneciğini ziyaret etmişsin.
Serap cezanı bekliyorum,bizde kaçmak yok.:18::18:
Dalidam çok iyi gidiyorsun.
AYÇA HALA YOKSUN VE MERAK EDİYORUM....
meNÜM:
SABAH:
2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
6 ZEYTİN
ARA:3 MİNİK SALATALIK
ÖĞLEN:
1 KASE YOĞURT
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AKŞAM:
BİRAZ TAVUK
SEBZE (IZGARA)
SALATA
Ne dersiniz günah çıkarmaya başlamışmıyım?
Yarın sabah erken hastaneye gideceğim,rutin kontrollerim var....Öğleden sonra girebilirim,sabah4-5 arası gidip sıra alacağız.
Merhaba Selinbende şu sporu merak etmeye başladım Bu arada kilo kaybın için tebrikler
Merhaba Gurbettebrik ederim canım,senin için çok mutlu oldum:13:sabah yediklerini az gibi:44::44:gerisi çok güzel
İnşAllah canım:13::13:zaten listeler hep değişik,sürekli aynı şeyler yenilmiyorzaten bu diyetin en sevdiğim yanı da bu
Bu sporu çok merak ettimbirazdan google ye girip bakacağım oğlumla birlikte bende aikidoya başladım,ama ben pes ettim şimdi düşünmüyorum da değil,acaba gene mi başlasam mı?
Spor içinkaçamağın da masun,bence çok sorun olmaz
İyi akşamlar canım arkadaşlarım
Bugün dışarda çıkmak zorunda kaldım,çok fazla giremedim
Öğlen :190 gr ton balığı,yeşil salata
Ara:1 büyük elma,1 çb kefir
Ara:yok
Akşam:yeşil salata,tavuk
Spor:90 dakika yürüyüş
Su:2,5 l
Kaçamak:0
Aslında bende mekik çekmem lazımtembemliğim üstümde yarın inşAllah zumbaya da başlarım sadece yürüyüş yeterli olmuyor
Herkese hayırlı geceler
bugün cok kötü bir gün gecirdim arkadaslar. öglen baslayan bas agrilarim gittikce cogaldi en son mideme vurdu, ayaga kalktigimda bayilacak gibi oluyordum. öglen yemegimi yedim, ama ne aksama kabak yemegini yapabildim, nede aksam yemegi yedim. aksam fenalasinca yattim, belki uyursam biraz gecer dedim ve yeni uyandim, bu saattede yiyemem, ama bas agrim biraz gecmis, cok sükür. tebrikleriniz icin tesekkürler arkadaslar. ama fazla simartmayin hemen civiyorum ( SAKA SAKA)insallah böyle devam edebilirim. sevgi ablacim menün güzel cezenida bu hafta hic kacamak yapmazsin olur biter, serapcim sana hic sözüm yok , sen zaten cok saglikli menüler hazirliyorsun. bende kendime hem öglen ayri aksam ayri hazirlamaya eriniyorum bazen, benimkiler sebze yemezlerde. sabahki yumurtami acaba senin gibi öglenmi yesem diye düsündüm , iyi fikir
Sevil ablacim annelere gidilince bilirim ipin ucu kacar, ama sen telafi edersin,masallah.
Dallidacim seninde menün cok dengeli begendim canim, spora gelince aikidaya dayanabilirsen devam et canim yürüyüsün yanina birde jillian michaels 30 day diye bir kadinin hareketleri her yeri calistiriyormus, sikilastiriyormus diye duymustum, istersen youtube dan bir bak. zumbada süper valla:128:
Günaydın Sevgi ablaben menümü yazdıktan sonra hemen çıktım,ama ben hala online görünüyördum...neden ki acaba?:44::44:telefondan da girmiyorum artık...
Çok geçmiş olsun Gurbetdün kahvaltıda az yediğin gibi...acaba ondan mı oldu?kendine dikkat et evet araştırıyorum,hangi spor beni mutlu edebilir o zaman aikidoya devam edemedim çünkü büyüklerin seansını saat 8:30-10 arasıydı,eve geliş,yatış,saat 12yi buluyordu...ben erken yatığın için beni çok zorladı bi de kolumda sinir sıkışmasım var..o da biraz sıkıntı verdi:18::18:ama oğlum siyah kuşağa geçsin,eşimin engeline aşabilirsem eğer düşünüyorum:44::44:sevgiler
Günaydınlar
sabah:3 yk nar,2yk yulaf,1 kutu prebiyotik yoğurt,1 dilim ananas,1çay kaşığı tarçın,karıştırıp yiyeceğim
ara:3 mısır patlağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?