Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Merhaba,

Beni cetvele eklemeyin çünkü çok aktif katılamayacağım. menü zaten bildirip sizi yoldan çıkarmayayaım :)
Benim eşim de Wing çu yapıyor. çok fazla yapan yok duyunca şaşırdım :)
haftasonu bursaya anneme gittik biraz ipin ucu kaçtı. şimdi de öğle yemeği yediğim halde bişiler yeme isteği duyuyorum inşallah bastırabilirim.

arkadaslar öncelikle bugün tam bir hafta oldu baslayali, tam 2,5 kilo vermisim sevindirik oldum valla
ilk hafta ödem ve suda gidiyor o yüzden bu hafta daha az gider, dikkatli olmam lazim. bir sürü isim var ,kalkip yapamiyorum basim cok agriyor. biraz gecsinde öyle yaparim islerimi. ama yemek yapmam lazim, o beklemez. hepinizi öpüyorum, menümü yazayim.
Sabah: birazcik yufka, 1 haslanmis yumurta, bir tatli kasigi nutella
Öglen: firinda balik, haslanmis sebze garnitürü
Ara: kücük bir kase meyve salatasi, ceviz
Aksam: bir tabak kiymali kabak yemegi, yogurt esliginde.

Zaman içinde normal olarak kilo verme miktarın azalıyor. Bu yağ yakamıyorsun anlamına gelmez. Menü değiştirip spor ekledikçe kiloların gitmeye devam edecek
Buldum, dolabın içine kaldırmışlar Bugün 1,5 lt. oldu. Yatana kadar 2 olur sanırım.

Sevgicim, çok yorulmuş, çokça iş yapmışsın farkındayım. Ama bu haftanın bir cezası olur Kızlar görmezden geldiler ceza önerimi ama ben peşini bırakmayacağım

bu arada bursada herkes zayıflamışsın dedi çok sevindim :)

Merhaba Selin. Nasıl istersen. Kilo kaybın için tebrik ederim Ama kendini bırakmak yok şekerim. Nasılsa veriyorum oduna girmiyoruz

Okulda bir hocası yapıyormuş Wing Chungu . Kendisine ait de bir salonu varmış Beşiktaş' ta. Oraya gidiyor. Bizimki yeni başladı, henüz dayak yeme aşamasında Senin eşin uzun zamandır mı devam ediyor?

Tebrik ederim canım Bu hafta ödem gider, haftaya yağ gider. Sen bu işi yaptığın anda çok başarılı oluyorsun. Yeter ki ipin ucu kaçmasın

Menün güzel olmuş, afiyet olsun

25.03.2013 Menüm:

Sabah:
500 ml. su

Kahvaltı:
40 gr. Köy peyniri
8 zeytin
1 dl. tam buğday ekmeği
1 domates
1 kivi
2 fincan yeşil çay

Ara:
3 hurma
3 ceviz

45 dk. yürüyüş + 60 mekik + esneme

Öğle:
2 yumurta ile mantarlı omlet
1 Kase salata
1/2 dl. ekmek

Ara:
3 yk. höşmerim (ben de hastalanıyorum :26:)

Akşam:
1 kase şiveydiz
1 kase salata

Höşmerimi yemseydim iyiydi ammaaaa Dolapta durunca dayanamıyor insan. Dağıtınca evdekiler yiyecektik diyorlar :26:
Neyse, su şimdilik 1,5 lt. oldu; 2,5 lt. ye tamamlarım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler

Sevil bende listeyi bekliyorum,bugün biraz kendimi sıktım,geçen haftanın acısını çıkaracağım.
Gurbet gözün aydın ,MAŞALLAH...
Yaselin,ne güzel anneciğini ziyaret etmişsin.
Serap cezanı bekliyorum,bizde kaçmak yok.:18::18:
Dalidam çok iyi gidiyorsun.
AYÇA HALA YOKSUN VE MERAK EDİYORUM....
meNÜM:
SABAH:
2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
6 ZEYTİN
ARA:3 MİNİK SALATALIK
ÖĞLEN:
1 KASE YOĞURT
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AKŞAM:
BİRAZ TAVUK
SEBZE (IZGARA)
SALATA
Ne dersiniz günah çıkarmaya başlamışmıyım?
Yarın sabah erken hastaneye gideceğim,rutin kontrollerim var....Öğleden sonra girebilirim,sabah4-5 arası gidip sıra alacağız.

Merhaba Selinbende şu sporu merak etmeye başladımBu arada kilo kaybın için tebrikler
Merhaba Gurbettebrik ederim canım,senin için çok mutlu oldum:13:sabah yediklerini az gibi:44::44:gerisi çok güzel

İnşAllah canım:13::13:zaten listeler hep değişik,sürekli aynı şeyler yenilmiyorzaten bu diyetin en sevdiğim yanı da bu
Bu sporu çok merak ettimbirazdan google ye girip bakacağımoğlumla birlikte bende aikidoya başladım,ama ben pes ettimşimdi düşünmüyorum da değil,acaba gene mi başlasam mı?

Spor içinkaçamağın da masun,bence çok sorun olmaz

İyi akşamlar canım arkadaşlarım
Bugün dışarda çıkmak zorunda kaldım,çok fazla giremedim
Öğlen :190 gr ton balığı,yeşil salata
Ara:1 büyük elma,1 çb kefir
Ara:yok
Akşam:yeşil salata,tavuk
Spor:90 dakika yürüyüş
Su:2,5 l
Kaçamak:0
Aslında bende mekik çekmem lazımtembemliğim üstümdeyarın inşAllah zumbaya da başlarımsadece yürüyüş yeterli olmuyor
Herkese hayırlı geceler

Merhaba Sevil abla,sen bu aralar fazla yoruldun,dikkat et kendine

Hoşgeldin Sevgi ablazararının nerden dönersin kardır :13::13:zaman zaman hepimiz bu tür kaçamakları yapıyoruz

bugün cok kötü bir gün gecirdim arkadaslar. öglen baslayan bas agrilarim gittikce cogaldi en son mideme vurdu, ayaga kalktigimda bayilacak gibi oluyordum. öglen yemegimi yedim, ama ne aksama kabak yemegini yapabildim, nede aksam yemegi yedim. aksam fenalasinca yattim, belki uyursam biraz gecer dedim ve yeni uyandim, bu saattede yiyemem, ama bas agrim biraz gecmis, cok sükür. tebrikleriniz icin tesekkürler arkadaslar. ama fazla simartmayin hemen civiyorum ( SAKA SAKA) insallah böyle devam edebilirim. sevgi ablacim menün güzel cezenida bu hafta hic kacamak yapmazsin olur biter, serapcim sana hic sözüm yok , sen zaten cok saglikli menüler hazirliyorsun. bende kendime hem öglen ayri aksam ayri hazirlamaya eriniyorum bazen, benimkiler sebze yemezlerde. sabahki yumurtami acaba senin gibi öglenmi yesem diye düsündüm , iyi fikir
Sevil ablacim annelere gidilince bilirim ipin ucu kacar, ama sen telafi edersin,masallah.
Dallidacim seninde menün cok dengeli begendim canim, spora gelince aikidaya dayanabilirsen devam et canim yürüyüsün yanina birde jillian michaels 30 day diye bir kadinin hareketleri her yeri calistiriyormus, sikilastiriyormus diye duymustum, istersen youtube dan bir bak. zumbada süper valla:128:

iyi akşamlar Dalida
Günaydın Sevgi ablaben menümü yazdıktan sonra hemen çıktım,ama ben hala online görünüyördum...neden ki acaba?:44::44:telefondan da girmiyorum artık...

Çok geçmiş olsun Gurbetdün kahvaltıda az yediğin gibi...acaba ondan mı oldu?kendine dikkat etevet araştırıyorum,hangi spor beni mutlu edebiliro zaman aikidoya devam edemedim çünkü büyüklerin seansını saat 8:30-10 arasıydı,eve geliş,yatış,saat 12yi buluyordu...ben erken yatığın için beni çok zorladıbi de kolumda sinir sıkışmasım var..o da biraz sıkıntı verdi:18::18:ama oğlum siyah kuşağa geçsin,eşimin engeline aşabilirsem eğerdüşünüyorum:44::44:sevgiler

Günaydınlar

sabah:3 yk nar,2yk yulaf,1 kutu prebiyotik yoğurt,1 dilim ananas,1çay kaşığı tarçın,karıştırıp yiyeceğim
ara:3 mısır patlağı

m. sagol dallida evet kaloriyi bayagi azaltmistim, ondan olabilir dün öglen yemeginden sonra hic bir sey yiyemedim. simdi daha iyiyim. biraz yorgunluk, bitkinlikde var. bu hafta menülerimi biraz daha düzenli yapacagim, bol meyve , sebze , birazda bakliyatlarida ekleyim diyorum. cok fazla yerken birden cok herseyi kestim, aksamlari yok denecek kadar az yedim ondan bitkin düsmüs olabilirim. daha dikkatli olacagim.

günaydın,
benim eşimde üsküdarda bağlarbaşında gidiyor wing cuu ya 2 sene oluyor halen devam. bayanlara da uygun bi spormuş bi araştırın isterseniz.

arkadaslar serapin dedigi gibi kendi kendimize ayarliyamiyoruz galiba . acaba bir diyet listesinemi uymaya baslasam dedim, ve evdeki diyet listelerimi gözden gecirirken elime bir tane saglikli olduguna inandigim bir liste gecti. daha önce netten bulup yazdigim bir liste asagiya yazacagim . bakin bakalim sizce nasil.... hakliydin serap

Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum

Menün güzel olmuş, afiyet olsun.
Kolay gelsin canım, sorun çıkmaz inşaallah

Cezaya gelince, Mehtap Hanım' ın yeni listesini okudum. Kaçamak için fırsatların olacak. Ben 15 gün kaçamağı yasaklayalım diyecektim ama, bu olamayacak. O yüzden her sabah ebru şallı ile platese başlatalım seni Kendini zorlamadan, canını yakmadan yapabildiğin kadarını yapmak senin cezan olsun. Ama süre yok, sağlığın izin verdiği sürece her sabah. Dikiş nakışım var her sabah olmaz dersen eve döndüğünde internetten bakarak yapabilirsin.. Kolay gelsin

O spor bize biraz ağır gelebilir Dallidacım Ama sen yine de bak :)

Onu diyorum işte, hep değişiyor listen. Kilo vermemen imkansız. Sporunu da değişimli yapman daha iyi sonuç almanı sağlayabilir
Aikido harika bir spor bence. Yapabilirsen hiç durma derim. Ben pinokyo gibi sağımı solumu çıkarttığım için yapmam mümkün değil

Spor içinkaçamağın da masun,bence çok sorun olmaz

Teşekkür ederim canım, sağ ol

Afiyet olsun. Menün yine çok güzel. 90 dk. baya uzun bir süre sıkılmıyor musun?? Hem 90 dk. yürüyüp hem de tembelim diyorsun, inanamıyorum sana
Dergide okudum, haftada 3-4 gün spor yapıyorsanız her gün değiştirerek yapmanız bedeninizin alışkanlık geliştirmesine engel olur diyor. Eşime de söylüyorum ama nafile. Haftada 3 gün deli gibi spining yapıyor, direnç yapmadığı için her spining gecesi her yeri ağrıyarak zar zor uyuyor.

Gurbetçim geçmiş olsun. Bahsettiğin ağrı migrene çok benziyor. Bir doktora görünsen çok iyi olabilirdi.
Kahvaltımı değiştirerek yapmaya çalışıyorum. Selahattin Dönmez'in önerdiği 3 kahvaltı tabağı var, bir de Mehtap Hanım ve bazı diyetisyenlerin önerdiği yoğurt ve sütle hazırlanmış olanı. Bunları değiştirerek yapınca yumurtayı ğlene kaydırıp, akaşama farklı bir öğün hazırlayabiliyoruz. Hem de pratik oluyor.

Eşinin engelini aşman güç olabilir Kolaylıklar diliyorum şekerim

Günaydınlar

sabah:3 yk nar,2yk yulaf,1 kutu prebiyotik yoğurt,1 dilim ananas,1çay kaşığı tarçın,karıştırıp yiyeceğim
ara:3 mısır patlağı

Günaydın Dallidacım, afiyet olsun

Sabah : 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, iki dilim ekmek, sögüs

ara : 1 meyve , süt veya yogurt

öglen : 1 tabak herhangi bir yemek, bir dilik ekmek

ara : yagsiz tost

aksam : corba , et yada tavuk, balik, salata, bir dilim ekmek

gece : 2 meyve, süt veya yogurt

nasil kizlar fikirlerinize ihtiyacim var, ekmek biraz fazlami, veya aksamdan sonraki ara fazlami....

Kahvaltı Tabağı 1:
1 yumurta
1 sb. süt
1 dl. ekmek
1 közlenmiş biber
1 meyve

Kahvaltı Tabağı 2:
1 tk. bal
1 tk. pekmez
1 dl. peynir
1 kivi
1 dl. ekmek

Kahvaltı Tabağı 3:
1 dl. kaşar
7-8 zeytin
domates, salatalık, maydanoz, deretou, nane
1 sb. taze sıkılmış meyve suyu
1 dl. ekmek

Kahvaltı Tabağı 4:
30 gr. nesfit
125 ml. süt
1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…