Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Arada ki yağsız tost ve akşam 2 meyve biraz fazla olabilir mi dedim ama, sen kaç kilosun tam olarak??

serapcim ben 89 la 92 arasinda gidip geliyordum epeydir. gecen hafta 92,5 le basladim , bu hafta 90 kiloyum boyum , 175

serapcim ben 89 la 92 arasinda gidip geliyordum epeydir. gecen hafta 92,5 le basladim , bu hafta 90 kiloyum boyum , 175

Kalori ihtiyacın 2000 kcal. civarında hesaplandı. Yani 1500 kcal. alarak haftada 1- 1,5 kilo verebilirsin. Bu listede aklıma yatmayan ekmeğin fazla olması ve yemekten sonra 2 meyve vermesi. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun ve kaçta yatıyorsun??

Ah Selincim, ben pinokyo gibiyim kolum bacağım çıkar ani, düzensiz hareket edemem, yoksa çok isterdim. Eşim de oynayacak birini bulamıyor her zaman, söylenip duruyor

evet ya oynayacak birini bulmak zor hadi buldun yer bulmak zor burda şehir içinde çok yer yok. o dertleri var. ama şimdi aklıma girdiniz yine bi araştırayım yakınlarda bi yer vardı sanki

bana da gece fazla geldi ya süt yada bir meyve ye bence

evet ya oynayacak birini bulmak zor hadi buldun yer bulmak zor burda şehir içinde çok yer yok. o dertleri var. ama şimdi aklıma girdiniz yine bi araştırayım yakınlarda bi yer vardı sanki

Bizim burada kullanabileceğimiz 3-4 kort var aslında ama, randevulu hepsi doğal olarak. Üsküdar da bilemiyorum ama, koşuyolu ve acıbadem de olabilir.

canim kusura bakma oglum kalkmisti kahvalti hazirladim hemen geldim sayfayi acik biraktim. evet banada ekmek biraz fazla geldi. aksamdan sonraki arada fazla gibi. aksam yemegini 6 gibi yiyorum.10- 11 gibide yatiyorum. erken yatip erken kalkiyorum. belki bir bardak süt olabilir. ekmekle ilgilide öglen ve aksam yemegindeki ekmegi kaldirsak, cünkü ilkindi arasinda tost var.ya bilmiyorum . cumartesi büyüklerim geliyorlar. onlar varken nekadar düzenli uygulanir ama elimden geleni yapacagim. kaynatam bogazina düskündür. türlü tümenli yemekler, hamurisleri ister hep benden. yada hangi ögünde yersem bilmiyorum ama günde 4-5 dilim ekmegi gecmeyim. aksam yemeginden sonrada illede birseyler yeme istegim yok zaten.

Misafirlerin yesin şekerim, sen ucundan tadına bakarsın ya da hamur işlerini yersen ekmeğini çıkarırsın. Bence sabah kahvaltısı iyi, arada meyve+ süt yaparsın. Öğle yemeğinde az yağlı sebze yemeği+ yoğurt. Öğleden sonra tostunu ya da çeyrek simitini ya da 1 ince dilim kek ya da böreğini yersin. Akşama ekmeği çıkarıp çorba+ ızgara, ya da sote+salata yersin. Yemekten sonra da ihtiyaç halinde küçük kutu meyveli probiyotik yoğurt ya da süt içersin.

Aslında Mehtap Hanım' ın ilk listesi senin için çok uygun olabilir, başlangıçta...

Son düzenleme:
hah tamam simdi düzelttin listeyi aynen öyle takilayim ben, aslinda mehtap hanimin ilk listeside böyle bir seydi ve ben onunlada kilo vermistim, hemde ac kalmadan , en iyisi öyle yapayim sagol canim

hah tamam simdi düzelttin listeyi aynen öyle takilayim ben, aslinda mehtap hanimin ilk listeside böyle bir seydi ve ben onunlada kilo vermistim, hemde ac kalmadan , en iyisi öyle yapayim sagol canim

Harikasın ilk listeden itibaren başlarsan güzel sonuçlar elde edeceğinden eminim Gurbetçim

serap senin suan uyguladigin herhangi bir diyet listen varmi yoksa kafana göremi takiliyorsun, varsa yazarmisin. gecen hafta biraz siki yaptim gözlerimin önü bile cöktü aynada baktim. demekki birden fazla kistim. diyet yaparken kendimide iyi hissetmek istiyorum , yardimlarin icin cok sagol canim ne kadar bilsemde birinin beni cekistirmesi lazim, hadi demesi lazim, sunu yap, bunu yap demesi lazim.

tamam canim bugün ozaman kendime izin veriyim. yarin mehtap hanimin ilk listesiyle tam gaz devam edeyim eniyisi. evet evet o listeyle diyet yaptigimi bile anlamadan vermistim 3 kilomu hemde böyle gözlerim cökmeden.

Ben tabağımın yüzdesine dayalı sistemi uygulamaya çalışıyorum. Yani, protein, sebze dengesi. Kalsiyum, magnezyum, çinko ve diğer mineraller ile C vitamini, D vitamini alabileceğim bir sistemi uygulamaya çalışıyorum.

Kahvaltı tabaklarımı yazdım geriye dönersen 1 ya da 2 sayfa önce, bu sabah yazdım.

Genel olarak:
Uyanınca:
1-2 bardak su

Kahvaltı:
Seçeneklerden biri:

Kahvaltı Tabağı 1:
1 yumurta
1 sb. süt
1 dl. ekmek
1 közlenmiş biber
1 meyve

Kahvaltı Tabağı 2:
1 tk. bal
1 tk. pekmez
1 dl. peynir
1 kivi
1 dl. ekmek

Kahvaltı Tabağı 3:
1 dl. kaşar
7-8 zeytin
domates, salatalık, maydanoz, deretou, nane
1 sb. taze sıkılmış meyve suyu
1 dl. ekmek

Kahvaltı Tabağı 4:
30 gr. nesfit
125 ml. süt
1 meyve

Ara:
45 dk yürüyüş ya da plates (yürüyüş yapacaksam öncesinde ara öğün 2-3 kuru meyve+ ceviz plates yapacaksam yemiyorum)

Öğle:
Protein+salata+küçük parça ekmek

Ara:
Sabah yemediysem 2-3 ceviz, 10 fındık ya da 10 badem + meyve ya da sütlü kahve ( 1 sb. süte 1 çk. Türk kahvesi ile pişiriyorum)

Akşam:
1)Çorba+ salata+ 1dl. ekmek
2) Izgara ya da sote + salata
3) Etli sebze ya da baklagil (5-6 yk.) + salata+ yoğurt

Gece:
genelde yemiyorum, aç hissedersem 1 çb. süt (kahveli)

Son düzenleme:
tamam canim bugün ozaman kendime izin veriyim. yarin mehtap hanimin ilk listesiyle tam gaz devam edeyim eniyisi. evet evet o listeyle diyet yaptigimi bile anlamadan vermistim 3 kilomu hemde böyle gözlerim cökmeden.

İzin yok şekerim sağlıklı besleniyoruz Bugün kaçamak yaparsan konsantre olamazsın....

serapcim ben kaciyorum, dün dogru dürüst is yapmadim bugün isler beni bekler sonra görüsürüz canim sohbetin ve destegin icin tesekkürler öpüyorum cok cooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…