1.gun
sabah ilik limonlu su 2y.k.lor peynirine dere otu nane corek otu 1tatli kasigi z.yagi yarim domates
1dilim tam tahilli ekmek1kupa sekersiz cay 5zeytin
ara1 portakal 8cig badem
ogle yer elmasi corbasi
ton balikli salata
1dilim ekmek
ara 4 kepekli biskuvi ve sekersiz cay
aksam 3 kasik ispanak 1 kucuk kase yogurt yarim salatalik
bildiginiz uzere bu aksam misafirlikteydim israr kiyamet sadece 1kucuk kurabiye yedim bol bol su ictim 4lt. ve 3kayisi cayi ictim.
gunaydin !!
istanbuldan isimi degistirdigim icin ayrildim, meslegimi sevmiyordumtopculari ve isiklari bilirim, ne zaman yolun duserse antalyaya kahve icmeye sohbet etmeye beklerim
dunku menum
sabah : 2 dilim ekmek, peynir ve 6 zeytin
ara : 1 elma , 3 ceviz
ogle : yagsiz mercimek corbasi, etli yagsiz salata, 1 dilim ekmek
ara : 4 kepekli buskuvi, cay ( sut icmem konusunda tereddutluyum, sordum bakalim cevap alabilecek miyim? )
aksam : 6 yemek kasigi t. fasulye, 2 kasik yogurt
herkese liste acisindan kolay bir gun diliyorum, bugun 3. gun. ben en cok haftasonundan korkuyorum :26:
arkadaslar icinizde yagsiz kek tarifi bileniniz var mi? paylasirsa cok sevinirim
Serap günaydın
topiğin hayırlı olsunnnnnnnn sade takip edeceğim sizi
canım antalyalımısın sen
bende antalyalıyım ve burda yaşıyorumm
Hoş geldin canım sana da kolay gelsin.Birbirimize destek olarak başaracağız ve hafta sonlarını kolay atlatacağız İNŞALLAH.Yağsız ve şekersiz kek tarifi MEHTAP HANIMIN sitesinde VAKİT BULDUKÇA isimli sitede oldduğu tavsiye edilmiş, istersen bir bak, Hoşuna giderse bizede tavsiye edersin.herkese liste acisindan kolay bir gun diliyorum, bugun 3. gun. ben en cok haftasonundan korkuyorum :26:
Serap günaydın
topiğin hayırlı olsunnnnnnnn sade takip edeceğim sizi
canım antalyalımısın sen
bende antalyalıyım ve burda yaşıyorumm
Hoş geldin canım sana da kolay gelsin.Birbirimize destek olarak başaracağız ve hafta sonlarını kolay atlatacağız İNŞALLAH.Yağsız ve şekersiz kek tarifi MEHTAP HANIMIN sitesinde VAKİT BULDUKÇA isimli sitede oldduğu tavsiye edilmiş, istersen bir bak, Hoşuna giderse bizede tavsiye edersin.
Yasemin hoş geldin canım, ihtiyacın varsa belki bir gün sende beraber yaparsın ,kimbilir...
SERAPCIĞIM biliyorsun ben bugün kahvaltıyı geciktirdiğimden bahsettim, ne dersin fazla kalori kaybı olmaması için iki ara öğünü ikindin de birleştireyim mi, yoksa tek ara öğün mü yapayım. Mehtap hanım 4 öğün yaptığını söyleyen birisine olabilir diyor.Sen ne dersin?
Bence 4 öğünde kalmak lazım. Bu sabah ben de geç uyandım. Sabah ara öğününü kaçırmış oldum. Mehtap Hanım' ın da dediği gibi öğün arasını 2,5-3 saat gibi ayarlamaya çalışacağım. 10.30 da kahvaltımı yapmıştım. 13.30-14 arasında da öğleni yemeyi planlıyorum.
Günümüzü kısalttık ne yazık ki...
Karataaylıhayat kek tarifine baktın mı?
Ben baktım, gayet güzel görünüyor. Yaptığım dukan kekim hala bitmediBitirince onu da deneyeceğim.
Karataaylıhayat kek tarifine baktın mı?
Canim tesekkurederim menumu kismen bende begendim aksam kismi haric:)her zaman gunde 3lt su icmeye calisiyorum.dunden beri rahatsizim grip oldum dilim damagim kuruyor o yuzden cok icmisim
Bitirince bizede bildir, lezzetini.....
bende aranıza girmek istiyorum biraz geç kaldım ama yarından itibaren başlayabilirim bu sefer olsun istiyorum aranızda yer var mı?
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Tamam canım. Bir kalıp keki benden başka kimse yemeyince, süresi de baya uzadı. Yarın da yerim biter artıkBakalım bir sonrakini yiyecek mi ev ahalisi:)
Hoş geldin MelikeKendini tanıtır mısın? Yaş/boy/kilo/hedef ? Yarın sabah başlarken tartılırsın, sonra Mehtap Hanım tartılın deyinceye kadar hiç birimiz tartılmayacağız. Günlük menülerini paylaşmanı bekliyoruz..
Diyetin tanıtım bölümünü dikkatle okursan uygulaman kolay olur. Bizim ilk günlerde gözden kaçırdığımız noktalar oldu
cok tesekkur ederim, eve yeni girdin daha bakmadim, siteden cikis yapmadigim devamli online gorunuyorum
aksama disari olacagiz, umarim problemsiz gecer
okudum zaten yorumları falanda okudum 18 yaşındayım en son 94.8 di kilom hedef 60 kilo :)yarın tartılır söylerim ben net kilomu:)
Ne güzel, çok gençsinKafanda bu işi hallettiysen ve herhangi bir sağlık sorunun yoksa başaramaman için hiç bir sebep yok. Her gün televizyonlarda bir sürü insan 50 kilo verdim, 60 kilo verdim diye anlatıyor. Başaranlardan eksiğin yoktur bence
Peki Melikecim hiç doktora gittin mi? Şeker testleri, insülin direnci, tiroid hormon testleri ve benzeri diğer testlerin yapıldı mı? Herhangi bir sağlık sorunun var mı?
insilün direncim falan normal şeker yüklemesi testleri yaptırdım hep hepsi normal çıktı ama adet düzensizliğim var doktor onuda kiloya bağlamıştı birde kıllanma var testesteron hormanı fazlalığından oda ama dktor ilaç verme veya tedaviye başlama gibi bir şey yapmadı
Yumurtalıkların kontrol edildi mi? Kist vs. olup olmadığına bakılabildi mi? Başka bir doktora daha gidebilirsin belki. Diyetinin başarıya ulaşmasını istiyorum. Bazı sağlık sorunları tedavi edilmezse hedefe ulaşmayı güçleştiriyor.
Yarın sabah sağlıklı beslenmeye atacağın ilk adımda başarılar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?