Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Serap günaydın

topiğin hayırlı olsunnnnnnnn sade takip edeceğim sizi

canım antalyalımısın sen
bende antalyalıyım ve burda yaşıyorumm

Afiyet olsun Jelyb. Güzel bir menü, misafirlik kısmını yorumlamayacağım:)
4 Lt. su biraz fazla değil mi? İhtiyacımızın üzerinde tükettiğimiz su elektrolit dengemizi bozabilir, böbreğe daha fazla yük binmesine sebep olabilir.

Teşekkür ederim. Gelecek olursam haber vereceğim :)
Afiyet olsun, menün genel olarak kurallara çok uygun. Fakat salata ve çorbanın yağsız olması yerine az miktarda yağ kullanman daha iyi olacaktır. A,D,E,K yağda eriyen vitaminlerdir. Yağ olmazsa posa ile birlikte atılırlar ki bu vitaminler çok önemli, hatta hayati öneme haiz. Kaybını göze alamayız

herkese liste acisindan kolay bir gun diliyorum, bugun 3. gun. ben en cok haftasonundan korkuyorum :26:

arkadaslar icinizde yagsiz kek tarifi bileniniz var mi? paylasirsa cok sevinirim

Teşekkürler Karatayklıhayat. Ben de sana kolay bir gün diliyorum:) Hafta sonu korkacak bir şey yok. Bu menü gayet güzel, herkesin yiyebileceği yemekleri içeriyor. Kahvaltıda fazla kaçırmazsak gerisi kolay Motivasyonu bozmak yok:)
Yağsız kek tarifi annemde var. Birazdan alıp sizlerle paylaşırım. Ama ben yine yağı yarım bardağa indirip üzerini yağsız sütle tamamlıyorum. Kekin içinde bulunan yumurtanın D vitaminini kazanmak için az miktarda yağ gerekecektir.

Serap günaydın

canım antalyalımısın sen

Günaydın Yasemincim Teşekkür ederiz. Her zaman bekliyoruz

Hayır canım Antalya' lı değilim fakat, üniversite için gittim ve 13 yıl yaşadım orada. Şimdi İstanbul' dayım.

Canim tesekkurederim menumu kismen bende begendim aksam kismi haric:)her zaman gunde 3lt su icmeye calisiyorum.dunden beri rahatsizim grip oldum dilim damagim kuruyor o yuzden cok icmisim

BUGÜN BİRAZ RAHATSIZIM VE YENİ KALKTIM,KAHVALTIMI ŞİMDİ YAPACAĞIM.dÜN YANLIŞ HATIRLAMA SONUCU YEDİĞİM 3 CEVİZ DIŞINDA KAÇAMAK YAPMADIM.GECE SÜTÜ İÇTİM.misafirlikte olmamıza ragmen çay dışında birşey ağzıma sürmedim.

herkese liste acisindan kolay bir gun diliyorum, bugun 3. gun. ben en cok haftasonundan korkuyorum :26:
Hoş geldin canım sana da kolay gelsin.Birbirimize destek olarak başaracağız ve hafta sonlarını kolay atlatacağız İNŞALLAH.Yağsız ve şekersiz kek tarifi MEHTAP HANIMIN sitesinde VAKİT BULDUKÇA isimli sitede oldduğu tavsiye edilmiş, istersen bir bak, Hoşuna giderse bizede tavsiye edersin.
Serap günaydın

canım antalyalımısın sen

Yasemin hoş geldin canım, ihtiyacın varsa belki bir gün sende beraber yaparsın ,kimbilir...

SERAPCIĞIM biliyorsun ben bugün kahvaltıyı geçiktirdiğimden bahsettim, ne dersin fazla kalori kaybı olmaması için iki ara öğünü ikindin de birleştireyimmi, yoksa tek ara öğünmü yapayım. Mehtap hanım 4 öğün yaptığını söyleyen birisine olabilir diyor.Sen ne dersin?

Bence 4 öğünde kalmak lazım. Bu sabah ben de geç uyandım. Sabah ara öğününü kaçırmış oldum. Mehtap Hanım' ın da dediği gibi öğün arasını 2,5-3 saat gibi ayarlamaya çalışacağım. 10.30 da kahvaltımı yapmıştım. 13.30-14 arasında da öğleni yemeyi planlıyorum.
Günümüzü kısalttık ne yazık ki...

Tamam canım sabah ara öğününü iptal ediyorum

bende aranıza girmek istiyorum biraz geç kaldım ama yarından itibaren başlayabilirim bu sefer olsun istiyorum aranızda yer var mı?

Canim tesekkurederim menumu kismen bende begendim aksam kismi haric:)her zaman gunde 3lt su icmeye calisiyorum.dunden beri rahatsizim grip oldum dilim damagim kuruyor o yuzden cok icmisim

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Bitirince bizede bildir, lezzetini.....

Tamam canım. Bir kalıp keki benden başka kimse yemeyince, süresi de baya uzadı. Yarın da yerim biter artık Bakalım bir sonrakini yiyecek mi ev ahalisi:)

bende aranıza girmek istiyorum biraz geç kaldım ama yarından itibaren başlayabilirim bu sefer olsun istiyorum aranızda yer var mı?

Hoş geldin Melike Kendini tanıtır mısın? Yaş/boy/kilo/hedef ? Yarın sabah başlarken tartılırsın, sonra Mehtap Hanım tartılın deyinceye kadar hiç birimiz tartılmayacağız. Günlük menülerini paylaşmanı bekliyoruz..
Diyetin tanıtım bölümünü dikkatle okursan uygulaman kolay olur. Bizim ilk günlerde gözden kaçırdığımız noktalar oldu

okudum zaten yorumları falanda okudum 18 yaşındayım en son 94.8 di kilom hedef 60 kilo :)yarın tartılır söylerim ben net kilomu:)

okudum zaten yorumları falanda okudum 18 yaşındayım en son 94.8 di kilom hedef 60 kilo :)yarın tartılır söylerim ben net kilomu:)

Ne güzel, çok gençsin Kafanda bu işi hallettiysen ve herhangi bir sağlık sorunun yoksa başaramaman için hiç bir sebep yok. Her gün televizyonlarda bir sürü insan 50 kilo verdim, 60 kilo verdim diye anlatıyor. Başaranlardan eksiğin yoktur bence
Peki Melikecim hiç doktora gittin mi? Şeker testleri, insülin direnci, tiroid hormon testleri ve benzeri diğer testlerin yapıldı mı? Herhangi bir sağlık sorunun var mı?

insilün direncim falan normal şeker yüklemesi testleri yaptırdım hep hepsi normal çıktı ama adet düzensizliğim var doktor onuda kiloya bağlamıştı birde kıllanma var testesteron hormanı fazlalığından oda ama dktor ilaç verme veya tedaviye başlama gibi bir şey yapmadı

Yumurtalıkların kontrol edildi mi? Kist vs. olup olmadığına bakılabildi mi? Başka bir doktora daha gidebilirsin belki. Diyetinin başarıya ulaşmasını istiyorum. Bazı sağlık sorunları tedavi edilmezse hedefe ulaşmayı güçleştiriyor.

Yarın sabah sağlıklı beslenmeye atacağın ilk adımda başarılar diliyorum canım

16.01.2013 Menüm:

Sabah:
1 Bardak su

Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmeği
50 gr. lor
maydanoz, dereotu, fesleğen, pul biber, 1 tk. z.yağı
6 zeytin

Öğle:
1 kase sebze çorbası
1 yumurtalı menemen
1 dl. çavdar ekmeği

Ara:
1 dl. dukan kek
1 fincan sütlü çay

Akşam:
8 yk. ıspanak
2 yk. yoğurt

Bu gece süt içip bitter yiyeceğim Bütün gün bu anı bekledim

bakıldı hepsi tmiz çıktı 4-5 tane doktora gittim ama sonuç kilolarınızdan zayıflayın gelin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…