Canım benim alınmadım sadece yanlış hatırladım galiba.dediklerini haftada 1er kere yiyebiliyoruz.
EVET canım kasdettiğim o fakat adını yanlış hatırladım galiba....Quarkda biraz lezzetsizdir ama meyveyle tüketebilirsin.
Olabilir 8-9 arası bir deneyelim,menüleride fırsat buldukça paylaşalım.
Eşim geldi ben çıkıyorum, sonra görüşmek üzere....
canlarim daha fazla aksama kalmadan bahceye gideyim sonra görüsürüz, verdiginiz bilgilere cok tesekkür ederim. Allah gönlünzden ne geciyorsa onu yada daha hayirlisini versin insallah.hepinizi öpüyorum keske dallidada burda olsaydi. ben kactim
Aynen öyle, çok haklısın. O yorgunluktan sonra tek gördüğün yeşil elma oluyorEliptik bisikletin evde değil mi? Onu kullansan çok daha iyi olurdu. Gerçi normal bisiklet de çok iyi. Bel çevresindeki yağlar için bire bir geliyor
Bu ara fit in time diye bir şeye kafamı taktım. Sistem enteresan çalışıyor. Ama biraz pahalıca bir yöntem. Eşime henüz söylemedim ama, 1 ay gitsem yetecek gibi geliyor. Spor salonuna gidemiyorum bir türlü, ooooof of....
evet serapcim, eliptik bisikletimde evde yatak odamda . aslinda o daha mi iyi olurduki ben digerini getirdim catidaydi. cünkü bu biraz daha kücük diye . ikiside bisiklet ama birisi oturarak digeri ayakta sürülüyor. serapcim aklima gelmisken sorayim. bisiklete acaba sabah ac karninami binsem yoksa kahvaltidan bir iki saat sonrami. bazilari diyor sabah ac karnina daha ise yariyor diye , bazilarida yemekten iki saat sonra diye . bu konuda kafam hep karisir. birde o dedigin fit in time nasil bir sey sadece spor salonundami yapilabiliyor.
Sabah erken saatte yapılan sporla yağ yakımının arttığını söyleyebilirim. Tecrübe ettim. Bir haftada 750 gr. diyetsiz yağ yakmışlığım oldu bu yöntemle. Ama kas kitlesi için ne kadar sağlıklı o tartışılır. Eliptik yaparsan sabah 15 dk. aç karnına yaparak deneyebilirsin. Spor için en uygun zaman (hormon ve enzimler açısından) akşamüstü saat 5-7 arası diyebiliriz. Saat 5 gibi sporunu yapıp 7 gibi de yemeğini yersen, sabah 15 dk eliptikle birlikte iyi sonuç alabilirsin şekerim.
Fit in time için onların salonuna gitmek gerekiyor. Özel kıyafetini giyip elektrot bağlantıları yapılıyor. Sonra pasif jimnastik gibi akım veriliyor. Ve bu esnada çalıştırıcı sana spor yaptırıyor. Yani hem elektrik uyarısı hem de bedensel hareket bir arada...
Birazdan bana yine Hastane yolu görünüyor.Birazdan çııp önce MR sonucumu alıp sonra başka bir semtteki Endokrin polikiliğine gidip bütün sonuçları göstereceğim.o kadar gözüme büyüyor ki ,evimi özledim ki en az bir hafta hiç bir yere çıkmadan evde oturmak istiyorum.Yapılacak bir şey yok.
canimcim fit in time bana göre degil anladim. sabah ac karnina 15 dakika eliptik yapayim . ögleden sonra 5 te sporunu yap derken normal bisikletmi yoks gene eliptikmi yada internetten leslie veya jillian gibi sporlarmi önerirsin.bu konud fazla bilgim yok. aslind bölgesel calismaya ihtiycim oldugunu düsünmüyorum. cünkü kiloma göre vücudum cok orantili , hani öyle üst kismi zayif alt kismi kilolu d alt kisim zayif üst kilolu gibi bir durumum yok . verirsem her yerden vermem lazim. o yüzden benim icin kardiyo en iyisi diye düsünüyorum. birde sabah 15 dakika dedinya bende spor yaparken en az yarim saat diye biliyorum cünkü vücut yag yakimina 20 dakikadn sonra baslarmis. bu yüzden en az yarim saat yapmak gerekirmis. canim diyorumya spor konusunda kafam karisik. bu konud beni yönlendirmeni rica ediyorum. ha sen deki 15 dakika sabah yap ögleden sonrada gene kaardiyomu veya neyse yap de bende ona göre yapayim. dedimya birinin beni hep dürtmesi lazim.cogu zaman 30 dakika gözüme büyüdügü icin bisiklete binmem. h eger 15 dakikada olur dersen hergün yaparim valla
Birazdan bana yine Hastane yolu görünüyor.Birazdan çııp önce MR sonucumu alıp sonra başka bir semtteki Endokrin polikiliğine gidip bütün sonuçları göstereceğim.o kadar gözüme büyüyor ki ,evimi özledim ki en az bir hafta hiç bir yere çıkmadan evde oturmak istiyorum.Yapılacak bir şey yok.
dallidcim hersey yolundami tatlim , seni bu kadar arayla görememek beni sasirtti. dün hic girmedin, normalde sabah erken saatlerde girer bir günaydin derdin, insallah bir sorun yok, yoksa sendemi hastanedesin, fibrokist , test felan ......
arkadaslar ben dünüde güzel atlattim, bu sabah aynada farkettim bile, göbegim biraz inmis. arkadaslar saka gibi ama bilmiyorum banami öyle geliyor. ne zaman diyete baslasam 2 veya 3 gün sonra bile hemen göbek ve mide bölgemden belli oluyor. iki kilo versem herkes zayiflmissin diyor. sasilacak sey. iki gün oldu henüz, ama ben aynada hissettim biraz belim incelmis. tartiyi evimin en ücra kösesine kaldirdim,önceden banyoda dururdu, girer cikar tartilirdim. mehtap hanimin sözünü tutuyorum ve tartilmiyorum. simdi müsadenizle serapcigimin dedigi gibi 15 dakika eliptik süreyim, ardindan kahvaltimi yapacagim sonrasinda girerim tekrar , simdilik hoscakalin
GBirazdan bana yine Hastane yolu görünüyor.Birazdan çııp önce MR sonucumu alıp sonra başka bir semtteki Endokrin polikiliğine gidip bütün sonuçları göstereceğim.o kadar gözüme büyüyor ki ,evimi özledim ki en az bir hafta hiç bir yere çıkmadan evde oturmak istiyorum.Yapılacak bir şey yok.
Günaydın Gurbet,herşey yolunda..oğlumun sınavları var,onunla uğraşıyorumdallidcim hersey yolundami tatlim , seni bu kadar arayla görememek beni sasirtti. dün hic girmedin, normalde sabah erken saatlerde girer bir günaydin derdin, insallah bir sorun yok, yoksa sendemi hastanedesin, fibrokist , test felan ......
arkadaslar ben dünüde güzel atlattim, bu sabah aynada farkettim bile, göbegim biraz inmis. arkadaslar saka gibi ama bilmiyorum banami öyle geliyor. ne zaman diyete baslasam 2 veya 3 gün sonra bile hemen göbek ve mide bölgemden belli oluyor. iki kilo versem herkes zayiflmissin diyor. sasilacak sey. iki gün oldu henüz, ama ben aynada hissettim biraz belim incelmis. tartiyi evimin en ücra kösesine kaldirdim,önceden banyoda dururdu, girer cikar tartilirdim. mehtap hanimin sözünü tutuyorum ve tartilmiyorum. simdi müsadenizle serapcigimin dedigi gibi 15 dakika eliptik süreyim, ardindan kahvaltimi yapacagim sonrasinda girerim tekrar , simdilik hoscakalin
Maşallah,çok şanslıdırNe güzel, çok sevindim. Tebrik ederim Gurbetçim. Ne kadar şanslısın, sonuç almaya hemen başlıyorsun. Benim annem de senin gibi kurallara uyarsa ilk hafta hemen 2,5- 3 kilo veriyor. Sonrasında yavaşlıyor tabii, ama ayda 5 kilo çok rahat veriyor. Sen de bir kaç ay içinde çok ciddi kilo kaybedeceksin. Üstelik spor yaptığın için çok daha avantajlısınTartıda değil aynada fark etmen çok daha güzel bence
KOlay gelsin, afiyet olsun canım
Merhaba dallidacim , iyi olmana sevindim ogluna basarilar dilerim, bizimkilerinde sinavlari yogun bu aralar. ayrica en dogru karari verdin ve en dogru diyeti sectin. yalniz dallida isvec diyetine basladiginda 79- 80 kiloyum demistin. kisa sürede 75,5 kiloya düsmüssün, demekki sende cabuk alip cabuk verebiliyorsun. cünkü 74 lerden 79 a da bir hafta tatliya saldirdim ve kilo aldim demistin. belki mevsimlerden roma diyetiyle cokda hizli kilo veremeyebiliriz, ama en azindan saglikli veririz. ben anladim ne kadar hizli verirsek, o kadarda hizli geri aliyoruz. seni verdigin karr icin tebrik ediyorum ve basarilar canimcim:13:Günaydın canım arkadaşlarımbir gün girmedim,ne kadar çok sayfa birikmiş böyle öğlenden sonra okurum inşallah ben 2 gün önce isveç diyeti bitirdim daha doğrusu bitirmek zorunda kaldım eşim evdeydi ve isveç diyetini yaptığımı ona söylemedim,fırça yememek için diyeti bozdum
Veeee..bugündan itibaren Mehtap hanımın diyetini başladım
Sabah:su,kahve(vazgeçilmezlerim)
:2 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,6 zeytin,1 tk gül reçeli..
Ara:1 kase yoğurt+3 petit bisküvi
Başlangıç kilom:75,5kg
Öğlenden sonra leslie ile 5 mil yapacağım inşallah
Sonra görüşürüz
Merhaba canım,bende sevgili kızına ve oğluşuna başarılar dilerim,teşekkür ederimMerhaba dallidacim , iyi olmana sevindim ogluna basarilar dilerim, bizimkilerinde sinavlari yogun bu aralar. ayrica en dogru karari verdin ve en dogru diyeti sectin. yalniz dallida isvec diyetine basladiginda 79- 80 kiloyum demistin. kisa sürede 75,5 kiloya düsmüssün, demekki sende cabuk alip cabuk verebiliyorsun. cünkü 74 lerden 79 a da bir hafta tatliya saldirdim ve kilo aldim demistin. belki mevsimlerden roma diyetiyle cokda hizli kilo veremeyebiliriz, ama en azindan saglikli veririz. ben anladim ne kadar hizli verirsek, o kadarda hizli geri aliyoruz. seni verdigin karr icin tebrik ediyorum ve basarilar canimcim:13:
kahvaltidan önce bir bardak su
KAHVALTIDA: iki dilim ekmek, bir ince dilim beyaz peynir, bir dilim kasar , 6 zeytin,bir cay kasigi recel, dom., salatalik, cay
ARA : yarim elma, 3 ceviz
ÖGLEN : bir kase yogurt corbasi, salata, bir dilim ekmek, bir tabak dünkü patlican yemegi
ARA : bir ince dilim wasa citir üzerine ince bir krem peynir ve bir dilim domatesle yesil cay
AKSAM : bir yumurtayla menemen, iki kasik yogurt
Arkadaslr henüz öglen ve aksam yemeklerini yemedim ama böyle planladim , önceden yazdimki eksigim yada yanlisim vaarsa düzeltebilelim diye. lütfen bir gözatin. öglen icin dogru diye düsünüyorum ama aksamdan emin degilim.
AYNI ZAMANDA BIRAZ ÜSÜTMÜSÜM GALIBA ; BOGAZIM YANIYOR; VE BURNUM TIKANMIS.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?