Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Sevgi abla,doktordan iyi haberler aldın inşAllahbende öğlenden sonra mamografi sonucumu almaya giderim belki...bilemiyorum...biraz tedirginim....

Haklısın canım,çokşükür.....
Çok yoruldum canım,geçer...

G
Günaydın Sevgi abla,hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah

Günaydın Gurbet,herşey yolunda..oğlumun sınavları var,onunla uğraşıyorummaşaallah sana

Maşallah,çok şanslıdır
Allah oğluna yardım etsin,başarılarını daim etsin.
Canım beni dinlersen ilk tartılma galiba 3 hafta sonraydı ,o zaman tartıl.Çok kısıtlı rejimden geçtiğin için ilk hafta kilonda artış olabilir,2, hafta yediğini görünce metabolizman normal yakmasına başlayacaktır.

Geçmiş olsun canım.Senin yavrularınında ALLAH yardımcıları olsun ve dilediklerini versin.
Oğluna geçmiş olsun,tartılırsan kafan karışır.3 AYLIK DÖNEMDE GALİBA TOPU TOPU 4 KERE TARTILINMASINI İSTEDİ.
Tebrik ederim canım.Malesef sohbeti kaçırdın.

aynen burdada hava soguk ben üsütmüsüm biraz bogazim yaniyor, birazda grip var,bol bol sicak bitki cayi iciyorum limonlu. bugünkü menüme bir bakarmisin aksam icin emin degilim
Canım kendine dikkat et.
Canım büyük ihtimal şu an uykudasın,baş ağrısının ne olduğunu çok iyi bilirim,İNŞALLAH biraz geçmiştir.Geçmiş olsun.
Birazda dün hakkında bilgi vereyim.Dün sabah biliyorsunuz yollara düştüm .Önce MR sonucunu aldım,sonra 2 vesaitlik uzaklıktaki endokrin polikiliğine geçtim.Randevum öğle sonu olduğu için oraya yakın oturan bir arkadaşımda kahvaltımı yaptım.Öğle sonu randevum sırasında başka bir hastanede yeğenimin geniz etinden olması gereken ameliyatı için çağırıldığını ve ameliyata girdiğini öğrendim.Polikilinikten başka bir semtteki o hastaneye geçtim.Akşam7 ye kadar oaradaydım.Eve geldim akşamiçin acelece bir şeyler hazırladım.akşam yemeğinden sonra kardeşime kız kardeşlerimle geçtik. Anne kızımızın yanında kalmıştı ve Geevde 2 yaşından küçük bir yeğenimiz vardı.Gece 1,30 da yattım ve sabah çocuklarımı okula göndermek için 6,30'da eve geldim. Kahvaltımı yapacağım,çok yorgunumve başımda hafiften bir ağrı var.Son zamanlardaki yoğunluk malesef diyetimi de etkiliyor.....

Günaydın canım,ihmal etme çocuklar kaybı çok zor atlatıyor.
Menün gayet güzel,devam.
Sevgi abla,doktordan iyi haberler aldın inşAllahbende öğlenden sonra mamografi sonucumu almaya giderim belki...bilemiyorum...biraz tedirginim....
Yukarıda yazmayı unuttum,sonucum(tümör) çok şükür iyi.kan şekerim sınırda haftaya yükleme yapılacak. 3 gün özel diyetim var.
İNŞALLAH hayırlı sonuçla geleceksin.Kötü düşünce duayerine geçer ,kalbini ferah tut.İyi düşün,iyi olsun.

Haklısın Sevgi abla:)bir bakımdan sizden sonra diyete başlamam daha iyi oldu,sizlerden öğrenecek çok şey var:)sonuçların iyi olmasını çok sevindimhastalık zordün çok yorulmuşsun,bugün fırsatın varsa biraz dinlen Sevgi abla,başın da geçer inşAllahyeğenine de çok geçmiş olsun

MaşALLAH,MAŞALLAH
Ben diyete alışmaya çalışıyorum:44:tartılmayacağım,söz:)evet,dediğin gibi çocuklar kaybı zor atlatıyor...iki gün önce oğlum rahmetli öğretmenini özlediğini söyledi...biz de onunla konuşuyoruz,ama ikinci kişi her zaman daha etkili oluyor:44:

Gurbet,nasıl oldun canım?kayınpederin nasıl oldu?beklediğiniz sonuçlar çıktı mı?inşallah negatif çıkarbenim kaynanam da 3 gündür hastanede yatıyor..alzheymer hastasıdır..yemek yedirirken bir hapşurmuş,geçici felçi geçirmişyaşı da var 76-77 yaşındadır..bugün daha iyimiş, görümcelerimle sürekli konuşuyorum,bilgi alıyorum..

cok sükür basimin agrisi biraz hafifledi ama bogazim hala yaniyor, hani grip olunca insanin bogazi giciklanirya, o hala var birde halsizlik tabiki. cocuklar gittikten sonra biraz yattim bir bucuk iki saate yakin, biraz iyi geldi.öglen yemegimi koydum ocaga. bir bakayim dedim. kayinpederimin sonuclari hala gelmemis, dün esim aramisti, onu bekliyorlar, kendisi iyi sükür. dallidacim senin kayinvalidenede cok gecmis olsun, yasliymis bayagida. Allah yardimcisi olsun, alzeimer hastaligini iyi bilirim, benim dedemde alzeimer hastasiydi. bakanlar icin dahada zor, Allah bakanlarinada yardim etsin. canim benim oglunada gecmis olsun kiyamam ben ona, iyi yaptin psikologa götürmekle, insllah en kisa zamanda atlatir. bugünkü menün cok güzel , sevgi ablaninda dedigi gibi , kalorisi kisitli bir diyetten ciktigin icin bu hafta biraz arti cikabilirsin , bence tartilma, motivasyonun bozulmasin, bu sefer bende cok söz dinliyorum ve tartimi kaldirdim. 3-4 hafta tartilmayi düsünmüyorum, aynalar yalan söylemez, simdiden bana bir seyler fisildamaya basladi bile, basarilar canim.:13:

sevgi ablacim sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, evet cok yorulmussun dün, bencede bugün kendine izin ver biraz dinlen, yegeninede cok gecmis olsun, benim kizimda 2 yasinda oldu, 4 yasinda tekrar büyüdügü icin bir daha oldu. oglumda iki yasinda olmustu. ama basit bir ameliyat , insallah en kisa zamanda sagligina kavusur, evet ablacigim basimin agrisindan uyuyamadim. omuz ve boyun agrisindan kaynaklanan bir bas agrisiydi, hap icince biraz hafifledi, eminimki dünkü stresli günden dolayi senin basinda agridi, bu gün dinlenirsen gecer. diyetin icinde üzülme, kaldigin yerden devam edersin, haat hep dümdüz gitmiyor, inis ve cikislaar mutlaka oluyor, o yüzden gayet normal hepimizin hayatinda olabiliyor böyyle stresli günler, kendi düzenine döndügün zaman devam edebilmek önemli olan sikma canini, öpüyorum seni cok coooooookkkkk

sabah : mozzerella peyniri ile bol yesillikli bir salata yaptim ama 4 te birini ancak yiyebildim , bir dilimde ekmekle, zencefilli limonlu cay yaptim, bir tatli kasigi bal hakkimida cayimda kullandim.

ara : bir dilim ananas, bir bardak kefir ( yogurt yerine gecer sanirim)

Öglen : Bir kepce yogurt corbasi ( bugün bitiyor söz bir daha yok, corbam varkende yeniden yapmak istemedim)
: bir tabak etli yesil fasulye, bir dilim ekmek ve salata
Ara : bir fincan yesil cay ve iki kepekli bisküvi
Aksam : haslanmis tavuk gögsü , haslanmis sebzeyle , iki kasik yogurt

yorumlara aciktir, önemle duyurulur

sevgi abla sonuclarina cok sevindim darisi dallida nin basina. gurbet gece rahatsizlanmissin gecmis olsun. bende gece kasik agrisiyla uyandim korktum ama neysrki agri kesici alinca gecti bir dahada olmadi. usuttum herhalde

"Teşekkür ederim canım,daha iyi olmanı sevindim
Bence güzel,afiyet olsun
sevgi abla sonuclarina cok sevindim darisi dallida nin basina. gurbet gece rahatsizlanmissin gecmis olsun. bende gece kasik agrisiyla uyandim korktum ama neysrki agri kesici alinca gecti bir dahada olmadi. usuttum herhalde

Teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsunbir kadın doğum doktoruna görün istersen

Ben doktora gidemedim bugün çunkü bazı arkadaşlarım buralardan geçerken bana da uğradılarkaldı perşembeye...herşey de bir hayır var...zaten bugün doktor poliklinikte değildibugün kaçamaklarım da oldu maalesefben genelde diyetimi bozmam ama bugün beni migrenim tuttu,hala devam ediyor ve maalesef bulantımı azaltmak için hep birşeyler atıştırıyorum...görüşürüz

Canim sanada gecmis olsun, hayirlisi olsun persembe gidersin, gec olsunda güc olmasin bilirim sen diyet bozmassin inatcisin

selincim tesekkür ederim canim sükür daha iyiyim, bugün biraz disari ciktim eczaneye gittim , geldim, boyun agrim icin kremimi aldim, grip icinde aspirin var toz halinde ondan aldim ,iyi geldi, temiz havadada yürümüs oldum. tabi ögleden sonraki ara ögünü gecirdim. birazdan aksam yemegimi yiyecegim. canim sanada gecmis olsun, galiba sende üsüttün. sicak tut kendini, biliyorsun bu havalara güven olmuyor.

Herkese günaydınarkadaşlar,nasıl olduğunuz?ben biraz daha iyiyim çok şükür:)bugün diyeti baştan alıyorum:)

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Sevgicim, sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş olsun tekrar..

Dallidacım geçmiş olsun, migren ağrısını bilirim. Dinlenerek geçer ancak. Sana tavsiyem ağrı kesicilerden uzak durman yönünde olacak. Başka bir yerimizdeki ağrı için bile ağrı kesici kullansak, migren ataklarının artmasına sebep oluyor. 2-3 yıldır en fazla yılda 1-2 tablet ağrı kesici alıyorum. Yılda 2-3 ataktan fazlası olmuyor.

Gurbetçim sana da geçmiş olsun arkadaşım... Senin ağrı da gerginlik ağrısına benziyor, neyse ki geçmiş Strese girme diyeceğim ama, ne kadar mümkün bilemiyorum tabii..

Sevilcim Kilo kaybını tebrik ederim

Ben dün yine düzenli uygulama yapamadım. Dün akşam eşim eve gelip üstünü değiştirecek ve bir davete katılacaktı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Trafik yoğunluğundan O gelemeyince ben takım elbisesini götürmek zorunda kaldım. Dolayısıyla trafikte ve sokakta kalan ben oldum Akşam yemeği yiyemedim. Öğleden sonra da küçük bir kaçamağım oldu. Bugün kararlıyım, Allah' ın izniyle düzenimi bozmadan günümü geçireceğim

Bu arada televizyonda reklamı yapılan yeni banyo temizleyicisi aktif köpüklü cillit bang ' i denedim. Duş kabininin camlarında, küvette ve duş bataryasında çok olumlu sonuç verdi. Çok da efor sarf etmeden, iki büklüm olmadan konforlu temizlik sağladı. Ürün deneyimimi de paylaşayım dedim :)

Kahvaltımı yine geç yaptım

Sabah Uyanınca:
500 ml. su

Ara:
400 ml. su

Kahvaltı:
1,5 dl. ekmek
30 gr. beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 tk. bal
2 çb. yeşil çay

Öğlene ne yesem acaba. Tavuk iyi olur sanki di mi? Bol acı körili sote hem metabolizmayı hızlandırır hem de karın doyurur Ama evde tavuk yok, alayım bari... Akşama da pazı kavurması ve yoğurt planlıyorum... Sabah ne kadar iştahım kapalıysa, öğleden sonra da bir o kadar da açık... Çikolatalara saldırasım geliyor Bugün öğleden sonra çaylarla iştahı kapatmaya çalışacağım Umarım başarılı olurum

Herkese günaydınarkadaşlar,nasıl olduğunuz?ben biraz daha iyiyim çok şükür:)bugün diyeti baştan alıyorum:)

günaydin dallidacigim, sükür daha iyiyim. omuz ve boyun agrilarim icin bitkisel bir krem kesfettim, süper ötesi, cok iyi geliyor, ilk sürmede bile hissedilir derecede agriyi azaltiyor, ikinci sürmedede tamamen geciriyor. 20 senedir almanyadayim bircok krem denedim, ama bunu yeni kesfettim. seninde iyi olmana sevindim. bugün diyete devam canim, benim bugün 5. günüm , haftaya carsamba bitiyor ilk liste, persembeye ikinci listeye geciyorum.

günaydin serapcim, haklisin strese bagli agriydi. kendimi cok sikinca kaslarim geriliyor ve boynumdan gelen basagrisi dayanilmaz oluyor. cillit bang i bende hem banyo icin hemde mutfak icin olanini kullaniyorum , bende cok memnunum. canim insallah bugün kacamaksiz gecer günün , mutlu günler

öglene körili tavuk süper olur canim, iyi fikir bence. aksamid iyi düsünmüssün, hem öglen yedigin protein doyurucu oldugu icin , ögleden sonraki istah patlamasini yasamazsin, birde suyu azmi iciyorsun acaba, biliyorsun suyu az ictigimizdede saldiriyoruz ona buna. yada malum gününde yaklasiyorsa ondanda olabilir, bol tarcinli bitki cayi ic,sekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…