Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

aynen burdada hava soguk ben üsütmüsüm biraz bogazim yaniyor, birazda grip var,bol bol sicak bitki cayi iciyorum limonlu. bugünkü menüme bir bakarmisin aksam icin emin degilim

dallidacim yogurt corbasinda sikinti yok. mehtap hanim listede mercimek corbasi, pirincli yogurt corbasi, yada sehriye corbasi gibi örnekler vermis. zaten bir tencere yogurt corbasina bir kasik un giriyor, ve sen sadece iki kepce yiyorsun. yani sorun olmaz bence. alisverisini yapana kadar listeye uyabildigin kadar uy, alisverisini yapinca zaten sorun olmaz. ara vermeden basladigina iyi ettin . bir ara verince arkasi gelmiyor, o aradada sunuda yiyimde nasil olsa diyete baslayacagim diye diye arti bir kac kiloyla basliyoruz yeni diyete. bu yüzden iyi yaptin ara vermeden baslamakla

Merhaba Sevil abla,arkadaşlarım sağ olsunlar hep yanımdalar,hep destek veriyorlar,bu yönden çok şanslıyım:119:ama ben yaramazlık peşinden koşuyorsam sevgili arkadaşlarım ne yapabilirler?yaramazım ben,yaramaz

Teşekkür ederim canım,yoğurt çorbası yemedim,biliyor musun?hiç üşenmeden mercimek pişirdimisveç diyetinden geçiş yaptığım için biraz hafif tutmaya çalışıyorum,bu yüzden :
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 yumurta,1 ç k lor...
Ara:1 kase yoğurt
Allah'tan ki seçenek çok,ama benim yediklerim ne kadar doğru olduğunu bilmiyorumilk defa çorba dan sonra yumurta ve lor yedim

haftasonları hiç giremiyorum. şimdide bi bakayım dedim dallidaya hemen yakalanmışım :)
ne güzel sonuçlar alıyoruz maşallah sizin azminize hayranım. :))

aynen burdada hava soguk ben üsütmüsüm biraz bogazim yaniyor, birazda grip var,bol bol sicak bitki cayi iciyorum limonlu. bugünkü menüme bir bakarmisin aksam icin emin degilim

Gurbetim menüne baktim hatalarindan birisi kahvaltida kasar kesinlikle yok az yagli beyaz peynir ve ince bir dilim olacak Ikinci hatan corba kesinlikle icinde un-krema ve yumurta olmayacak 1 corba kasigi z.yag ile pisip üstüne birdaha yag konmayacak

Birde arada wasa üstüne krem peynir falan olmasin lütfen bak Mehtap birsürü secenek veriyor ikindi kahvaltisi icin hemde cok güzel alternatifler

Aksam menemen iyi yalniz sabah yumurta yenmediyse...Ben cogunlukla mercimek corbasi yaptim cok severim yapimida kolay hemde tok tutuyor

Birde sitedeki Bir elin nesi var yazisina girin ve ordaki yemeklerdende faydalanin benimde var cigdem adiyla özellikle Hamburgdan Sule harika tarifler veriyor oda cok canli fikir fikir bir bayan onuda cok seviyorum ve biz onunla ayni kiloda basladik ve neredeyse ayni kiloyu verdik sizede verdirecegim merak etmeyin zaten bu gurubun motivasyonu cok eksilip dagildigi icin yani sizler icin üye oldum ben buraya:))))))

Sizi Seviyorum kizlar kendinize iyi bakin

Yine ben Gurbetim aksam yemeginde menemen iyi dedim ama yanlis yere bakmisim menemen öglen yenilebiliyor Aksama ya sebze yemegi az yogurt Yada et balik tavuk ve icinde havuc ve olgun domates olmayan salata

Dalida seninde öglen hatali bak Mehtap kocaman harflerle yazmis ÖGLEN YEMEGINDE CORBA+ANA YEMEK+SEBZE yada SALATA var

Al sana benim bir örnek menüm 1 kase mercimek corbasi
7 yemek kasigi z.yagli pirasa(icinde pirinc yok)
1 dilim siyah ekmek (türkcesini bulamadim)

Aksamlari genelde et-balik ve salata yedim tavuk cok az fazla sevmiyorum cünkü

Buarada hareketi unutmuyoruz tabiiki kizlar benim bu hafta sansiz haftam bizim zumbaci kizlar egitime fransaya gidiyorlar o yüzden stüdyo kapali bende yürüyüslerle tamamlamayi düsünüyorum bu haftayi

Kolay gelsin herkese

Dakika bir,gol birben yemek yemeye beceremiyorumöğreneceğim Sevil abla,öğreneceğimboşu boşuna aç kaldımyarın daha dikkatli olacağım,uyardığınız için teşekkür ederimbenimle işiniz var

ne sansliyizki bizlerde seni tanidik, tabiki düzelteceksin hatalarimizi, basarmis birisi olarak, tecrübelerinden faydalanmayi cok isterim. hatta arasira menülerinide paylassanda bizlerde kopye ceksek, insan bazen sasiriyor ne yapayim diye. kasar icin dogru dedin az önce tekrar baktim ilk listeye yok mus. corba icinse mehtap hanim yogurt corbasi olabilir demis hemde pirincli. o yüzden yptim. aksamki wasa citira krem peyniride pogaca yerine bir seferlik koymustum , ama henüz yemedim, olmazmiki acaba pogaca yerine. olmaz dersen bende meyve yerim artik. ayrica bir elin nesi var mehtap hanimin sitesindemi . orayada bakmak isterim ama galiba üye olmaliyim degilmi

Selam Kızlarcım... 5 Çayına misafirim gelecek o yüzden hemen yazıp çıkıyorum.

Kahvaltı:
1 dl. ekmek
30 gr. acılı, çörek otlu lor peyniri
15 gr. eski kaşar
1 domates
3 yeşil zeytin
1 tk. pekmez

Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 dl. irmikli sütlü tatlı (şekersiz)

Ara:
1 dl. ananas
5 badem

Akşam: (5 çayı)
1 zeytinyağlı enginar
1 ebegümeci+peynirli börek
Çay

Bugün böyle oldu, düzensiz... Yarın daha iyi olur umarım.

Öptüm sizi şekerler....

arkadaslar ögleden sonraki ara ögünümü degistirdim ( wasa ekmekli olani) onun yerine türk kahvesi , 3 kepekli bisküvi yedim.
Sevil ablanin uyarisiyla aksam yemegimide degistiriyorum ( menemenli menü ) yerine ogluma izgarada tavuk tasligi yapmistim salatayla birlikte muhtesem olur galiba ne dersiniz böyle iyi oldu sanirim . ben hergün menümü sabahtan planliyorum , erkenden yazmamda iyi oldu, eksiklerimi , yanlislarimi hep beraber düzeltiyoruz. valla ben hergün soracagim ona göre

müsadenizle hanimlar ben biraz eliptikte tepineyim, bu sefer sporuda ihmal etmek yok. bizimkiler gidince yürüyüs planliyorum simdilik evde bisikletlerle idare ederim, derken bizimkiler arin bana gecermis :18::84: yeterince iyi anlatabildimmi
Aman haaaa yerin kulagi vardir :18:bütün düzenim altüst olur gene

Merhaba Serapcim,menün düzensiz ama kaçamaksıztebrik ederimbugün diyeti tam uygulamadım,bu akşam bir kere daha inceleyeceğim,artık yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım:)ilk 12 gün iyi giderse devam ederim:)

Tebrikler canım,inşAllah hep böyle gidersin

Merhaba,bir kaç kere daha okudum 1.listeyi ve galiba sonunda anladımalıştım düz diyet listelere...benim yedim yumurta menemenin yumurtasıymiş

Canim Mevsimlerden Romaya girip ara cubuguna Bir elin nesi var yaz o yaziyi bul altindaki yorumlara gir tarifler orada üye olman gerekmiyor ancak yorum yazmak istersen bir hesabin olmali ama okumak herkese serbest

Sevgili Asli G. de blogunda güzel yemek tarifleri veriyor orayada bak ben bir toparlayim genel hatlari ile nasil beslendigimi yazarim ayrica

Birde yanlis hatirlamiyorsam ilk listenin verildigi yazinin altindaki yorumlardada yagsiz kek pogaca ve hafif corba tarifleride vardi orayada bakmani tavsiye ederim..

Sizinkilerin dönmesi düzenini yeniden bozmaz umarim kolay gelsin

eminim bu saatte hepiniz uyuyorsunuzur, bense gribimin yogunlasmasi ve arti siddetli bir boyun agrisi ve bas agrisi yüzünden sabahldim. uyumayi denedim ama agrilardan bir türlü uyuamadim. aksine kas gevsetici kremimde bitmisti. nane yagiyla esim biraz masaj yapti ama banamisin demedi. yastik degistirdim olmadi, saga döndüm olmadi, sola döndüm olmadi. kalktim artik iki sattir oturma odasindayim, herkes uyuyor. suan saat burda 4,30 biraz daha bekleyip cocuklari gönderdikten sonra uyurum artik.

sevil ablacim buldum dedigin sayfayi ve okudum, senin yazdiklarinida gördüm. ( cigdem di degilmi) cok begendim. tesekkürler. birazda degisik sebze corbalari tarifi bakmak istiyorum, aslinda sebze corbasinida sevmem hic. ama yogurt corbasinda un var, tarhanada un var, mercimegi daha yeni yaptim sasirdim dogrusu. neyse bakip bir seyler yapacgim. cok sagol tavsiyelerin icin.

Günaydın Gurbetim,Allah şifa versinşimdi daha iyisin inşAllah

Günaydın Sevgi abla,burda mısın?sizlere bi bakayım dedimbirazdan bende kahvaltı edip,dışarda çıkacağım,oğlumu psikoloğa götüreceğim...öğretmeninin vefatını hala atlatamadı üzerinden....

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,2dilim ekmek,salata,yeşilik
Ara:1 kase yoğurt+3 petit bisküvi
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,z.yağlı yeşi fasuliye,1 dilim ekmek
Ara:1 kase yoğurt
Akşam:z.yağlı ıspanak,2 kaşık yoğurt
Gece:1 bardak süt..
Bugünün menüsü:)inşAllah bu defa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…