Merhaba Sevil abla,arkadaşlarım sağ olsunlar hep yanımdalar,hep destek veriyorlar,bu yönden çok şanslıyım:119:ama ben yaramazlık peşinden koşuyorsam sevgili arkadaşlarım ne yapabilirler?Kizlaaaaaaarrrrrr ben geldim hava kötü yine evet Serap bu ülke böyle sacmasapan bir iklime sahip ve bizleri mahvediyor vücudun dengesi sasiyor....... Dün negüzel sohbet dönmüs burada cokda güzel bilgiler paylasilmis
Eveeeet bugün tarti günümüzdü bildirimi yaptim sizede yapayim Baslangic kilo:62 Bugün itibariyle:53.5 9 kiloya yarim kilo kaldi kendimi tebrik ediyorum ve alkisliyorum:))))))
Gurbetim tebrikler sakin kararliligindan vazgecme kilosu yüksek olanlar baslarda daha hizli veriyorlar sonra yavasliyor ama birdönem geliyor yine inmeye basliyor zaten Mehtap diyor yoksa siz 7 günde 7 kilo mu vermek istiyorsunuz ozaman birakin ögrenmeyin bu beslenme düzenini diyor ve sakin ama sakin tartilma kolay gelsin
Dalida senin kulaklarini cekecektim ama Serap ve Sevgi yeterince aciklamislar sana en basit örnegi benim günde iki ögün ve neredeyse hep et ve salata yiyerek kilo aldim ben yiyeceksinki verebilesin metabolizma nasil calisacak yoksa hem Mehtapin listelerindeki pogaca yada börek sadece haftada birkere yemek zorunda degilsin cünkü alternatif olarak veriyor ben hic yemedim mesela zaten listeler geldikce göreceksin Mehtap yavas yavas azaltiyor herseyi dengeyi öyle bir kuruyorki bir listede kahvalti doyurucu aksam yemegi zayif yada tam tersi sende basaracaksin biliyorum senin icinde ayni kural gecerli tarti yooookkk
Sevgi canim hayirli sonuclarla gelirsin insallah...Sevgili Serap ne güzel bilgilerle donatiyorsun bizi iyiki varsin
Sevgiler hepinize ve kocaman öpücükler
dallidacim yogurt corbasinda sikinti yok. mehtap hanim listede mercimek corbasi, pirincli yogurt corbasi, yada sehriye corbasi gibi örnekler vermis. zaten bir tencere yogurt corbasina bir kasik un giriyor, ve sen sadece iki kepce yiyorsun. yani sorun olmaz bence. alisverisini yapana kadar listeye uyabildigin kadar uy, alisverisini yapinca zaten sorun olmaz. ara vermeden basladigina iyi ettin . bir ara verince arkasi gelmiyor, o aradada sunuda yiyimde nasil olsa diyete baslayacagim diye diye arti bir kac kiloyla basliyoruz yeni diyete. bu yüzden iyi yaptin ara vermeden baslamakla
aynen burdada hava soguk ben üsütmüsüm biraz bogazim yaniyor, birazda grip var,bol bol sicak bitki cayi iciyorum limonlu. bugünkü menüme bir bakarmisin aksam icin emin degilim
Yine ben Gurbetim aksam yemeginde menemen iyi dedim ama yanlis yere bakmisim menemen öglen yenilebiliyor Aksama ya sebze yemegi az yogurt Yada et balik tavuk ve icinde havuc ve olgun domates olmayan salata
Dalida seninde öglen hatali bak Mehtap kocaman harflerle yazmis ÖGLEN YEMEGINDE CORBA+ANA YEMEK+SEBZE yada SALATA var
Al sana benim bir örnek menüm 1 kase mercimek corbasi
7 yemek kasigi z.yagli pirasa(icinde pirinc yok)
1 dilim siyah ekmek (türkcesini bulamadim)
Aksamlari genelde et-balik ve salata yedim tavuk cok az fazla sevmiyorum cünkü
Buarada hareketi unutmuyoruz tabiiki kizlar benim bu hafta sansiz haftam bizim zumbaci kizlar egitime fransaya gidiyorlar o yüzden stüdyo kapali bende yürüyüslerle tamamlamayi düsünüyorum bu haftayi
Kolay gelsin herkese
Gurbetim menüne baktim hatalarindan birisi kahvaltida kasar kesinlikle yok az yagli beyaz peynir ve ince bir dilim olacak Ikinci hatan corba kesinlikle icinde un-krema ve yumurta olmayacak 1 corba kasigi z.yag ile pisip üstüne birdaha yag konmayacak
Birde arada wasa üstüne krem peynir falan olmasin lütfen bak Mehtap birsürü secenek veriyor ikindi kahvaltisi icin hemde cok güzel alternatifler
Aksam menemen iyi yalniz sabah yumurta yenmediyse...Ben cogunlukla mercimek corbasi yaptim cok severim yapimida kolay hemde tok tutuyor
Birde sitedeki Bir elin nesi var yazisina girin ve ordaki yemeklerdende faydalanin benimde var cigdem adiyla özellikle Hamburgdan Sule harika tarifler veriyor oda cok canli fikir fikir bir bayan onuda cok seviyorum ve biz onunla ayni kiloda basladik ve neredeyse ayni kiloyu verdik sizede verdirecegim merak etmeyin zaten bu gurubun motivasyonu cok eksilip dagildigi icin yani sizler icin üye oldum ben buraya:))))))
Sizi Seviyorum kizlar kendinize iyi bakin
Merhaba Serapcim,menün düzensiz ama kaçamaksızSelam Kızlarcım... 5 Çayına misafirim gelecek o yüzden hemen yazıp çıkıyorum.
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
30 gr. acılı, çörek otlu lor peyniri
15 gr. eski kaşar
1 domates
3 yeşil zeytin
1 tk. pekmez
Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 dl. irmikli sütlü tatlı (şekersiz)
Ara:
1 dl. ananas
5 badem
Akşam: (5 çayı)
1 zeytinyağlı enginar
1 ebegümeci+peynirli börek
Çay
Bugün böyle oldu, düzensiz... Yarın daha iyi olur umarım.
Öptüm sizi şekerler....
arkadaslar ögleden sonraki ara ögünümü degistirdim ( wasa ekmekli olani) onun yerine türk kahvesi , 3 kepekli bisküvi yedim.
Sevil ablanin uyarisiyla aksam yemegimide degistiriyorum ( menemenli menü ) yerine ogluma izgarada tavuk tasligi yapmistim salatayla birlikte muhtesem olur galiba ne dersinizböyle iyi oldu sanirim . ben hergün menümü sabahtan planliyorum , erkenden yazmamda iyi oldu, eksiklerimi , yanlislarimi hep beraber düzeltiyoruz. valla ben hergün soracagim ona göre
ne sansliyizki bizlerde seni tanidik, tabiki düzelteceksin hatalarimizi, basarmis birisi olarak, tecrübelerinden faydalanmayi cok isterim. hatta arasira menülerinide paylassanda bizlerde kopye ceksek, insan bazen sasiriyor ne yapayim diye. kasar icin dogru dedin az önce tekrar baktim ilk listeye yok mus. corba icinse mehtap hanim yogurt corbasi olabilir demis hemde pirincli. o yüzden yptim. aksamki wasa citira krem peyniride pogaca yerine bir seferlik koymustum , ama henüz yemedim, olmazmiki acaba pogaca yerine. olmaz dersen bende meyve yerim artik. ayrica bir elin nesi var mehtap hanimin sitesindemi . orayada bakmak isterim ama galiba üye olmaliyim degilmi
eminim bu saatte hepiniz uyuyorsunuzur, bense gribimin yogunlasmasi ve arti siddetli bir boyun agrisi ve bas agrisi yüzünden sabahldim. uyumayi denedim ama agrilardan bir türlü uyuamadim. aksine kas gevsetici kremimde bitmisti. nane yagiyla esim biraz masaj yapti ama banamisin demedi. yastik degistirdim olmadi, saga döndüm olmadi, sola döndüm olmadi. kalktim artik iki sattir oturma odasindayim, herkes uyuyor. suan saat burda 4,30 biraz daha bekleyip cocuklari gönderdikten sonra uyurum artik.
sevil ablacim buldum dedigin sayfayi ve okudum, senin yazdiklarinida gördüm. ( cigdem di degilmi) cok begendim. tesekkürler. birazda degisik sebze corbalari tarifi bakmak istiyorum, aslinda sebze corbasinida sevmem hic. ama yogurt corbasinda un var, tarhanada un var, mercimegi daha yeni yaptim sasirdim dogrusu. neyse bakip bir seyler yapacgim. cok sagol tavsiyelerin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?