Daha iyi olmanı sevindim canım:)bende diyete devam ediyorum:)günaydin dallidacigim, sükür daha iyiyim. omuz ve boyun agrilarim icin bitkisel bir krem kesfettim, süper ötesi, cok iyi geliyor, ilk sürmede bile hissedilir derecede agriyi azaltiyor, ikinci sürmedede tamamen geciriyor. 20 senedir almanyadayim bircok krem denedim, ama bunu yeni kesfettim. seninde iyi olmana sevindim. bugün diyete devam canim, benim bugün 5. günüm , haftaya carsamba bitiyor ilk liste, persembeye ikinci listeye geciyorum.
Afiyet olsun,bence çok güzel:)sevgi abla bugün girmemis, acaba dinleniyormu, yoksa gene kosturuyormu?
bugünkü menüm,
SABAH : bir kase special K
ARA : kücük bir kase meyve salatasi, 2 ceviz
ÖGLEN : bir kase brokoli corbasi, etli taze fasulye, bir dilim ekmek, salata
ARA : bir caybardagi kefir, yarim muz
AKSAM : Tavuklu salata
bu kadar arkadaslar, umarim iyidir.
Tebrik ederim,sende çok hırslısınarkadslar spor olarakda dün yarim saat kadar yürüdüm , ondan önceki gün hastaliktan kolumu bile kaldiramiyordum, bu günse 1 mayis nedeniyle okullar ve isler tatil, bizimkiler evdeler o yüzden sabahki 15 dakikalik eliptigimi yapamadim ama, ögleden sonra 45 dakika yapacagim
Kizlarim Merhaba öncelikle hasta olupda atlatan herkese gecmis olsun diyorum Sevgicigim sonuclara cok sevindim elbette insaniz tabiiki hastada olacagiz ama dilerim uzun birzaman hepimizden uzak olsun..
Gurbetim bravo canim cok iyi gidiyorsun bak 24 gün sonraki ilk tarti gününde cok sevineceksin biliyorum tek unutmamaniz gereken sey cok hizli kilo veremeyeceginiz ama inanin tarti insani müthis yaniltiyor ama kiyafetler ve vücut sekliniz nasil inceldiginizi size gösteriyor tabii cevrenizdeki insanlarda ..
Dün isyerinde herkes soruyordu nasil yaptigimi anlatincada gercekten mi para ödemiyormusun diye sorup duruyorlardi cünkü internet üzerinden zayiflatan dünyanin parasini alan kisiler var ben Sevgili Mehtapa o kadar cok tesekkür ediyorumki buradan yine yenileyim binlerce tesekkürler Allah razi olsun hayat sana hep iyi davransin iyiki varsin..
Isin komik yani bizede ver adresi denildiginde Türkce oldugunu anlayamayacaklarini söyledigimde suratlarinin aldigi ifade bize tercüme et diyenlere dedim kusura bakmayin okadar listeyle ugrasamiyacagim zaten akdeniz sistemi zayiflama cogunun tanimadigi yemekler nasil yapacaklar bilmem:)) ama her duyan müthis sasiriyor
Serapcigim sen Mehtapin sitesindeki 18 kilo veren kisimisin saniyorum degilsin o bayan 102 kilo ile baslamis onada bravo bende tebrikleri aliyorum son günlerde yalniz esim biraz siteme basladi yeter dur artik diye bazi yerlerim fazla kücülmüsde:))))))) Ama hayir durmayacagim iste Haziranin 12 sine kadar nekadar verebilirsem artik..
Nedeni de o gün Türkiyeye geliyor olmam eger Allahtan bir mani cikmazsa tabii ne kadar verirsem kardir cünkü canim Annecigim beni yine bombardimana tutacak biliyorum zaten orada olunca insan ister istemez özledigi herseyi yiyor birde sünnet dügünümüz var hayirlisiyla kardesimin oglunun umarim hersey güzel olur
Buarada Mehtapcigim yeni liste vermedi daha ama artik alistim genel hatlariyla nasil beslenecegimi biliyorum onun icin sorun yok yani
Öptüm sizi kizlar kendinize iyi bakin
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Sevgicim, sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş olsun tekrar..
Dallidacım geçmiş olsun, migren ağrısını bilirim. Dinlenerek geçer ancak. Sana tavsiyem ağrı kesicilerden uzak durman yönünde olacak. Başka bir yerimizdeki ağrı için bile ağrı kesici kullansak, migren ataklarının artmasına sebep oluyor. 2-3 yıldır en fazla yılda 1-2 tablet ağrı kesici alıyorum. Yılda 2-3 ataktan fazlası olmuyor.
Gurbetçim sana da geçmiş olsun arkadaşım... Senin ağrı da gerginlik ağrısına benziyor, neyse ki geçmişStrese girme diyeceğim ama, ne kadar mümkün bilemiyorum tabii..
Sevilcim Kilo kaybını tebrik ederim
Ben dün yine düzenli uygulama yapamadım. Dün akşam eşim eve gelip üstünü değiştirecek ve bir davete katılacaktı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Trafik yoğunluğundan O gelemeyince ben takım elbisesini götürmek zorunda kaldım. Dolayısıyla trafikte ve sokakta kalan ben oldumAkşam yemeği yiyemedim. Öğleden sonra da küçük bir kaçamağım oldu. Bugün kararlıyım, Allah' ın izniyle düzenimi bozmadan günümü geçireceğim
Bu arada televizyonda reklamı yapılan yeni banyo temizleyicisi aktif köpüklü cillit bang ' i denedim. Duş kabininin camlarında, küvette ve duş bataryasında çok olumlu sonuç verdi. Çok da efor sarf etmeden, iki büklüm olmadan konforlu temizlik sağladı. Ürün deneyimimi de paylaşayım dedim :)
Kizlarim Merhaba öncelikle hasta olupda atlatan herkese gecmis olsun diyorum
Geçmiş osun sana ve kayınbabanın sonuçları geldi mi?MAŞALLAH tartıyı ortadan kaldırmakla çok iyi etmişsin.Tartııp istediğin sonucu alamayınca insanın morali bozuluyor.Sağol canım iİNŞALLAH tekrar etmez,senin çocuklarınada geçmiş olsun.cok sükür basimin agrisi biraz hafifledi ama bogazim hala yaniyor, hani grip olunca insanin bogazi giciklanirya, o hala var birde halsizlik tabiki. cocuklar gittikten sonra biraz yattim bir bucuk iki saate yakin, biraz iyi geldi.öglen yemegimi koydum ocaga. bir bakayim dedim. kayinpederimin sonuclari hala gelmemis, dün esim aramisti, onu bekliyorlar, kendisi iyi sükür. dallidacim senin kayinvalidenede cok gecmis olsun, yasliymis bayagida. Allah yardimcisi olsun, alzeimer hastaligini iyi bilirim, benim dedemde alzeimer hastasiydi. bakanlar icin dahada zor, Allah bakanlarinada yardim etsin. canim benim oglunada gecmis olsun kiyamam ben ona, iyi yaptin psikologa götürmekle, insllah en kisa zamanda atlatir. bugünkü menün cok güzel , sevgi ablaninda dedigi gibi , kalorisi kisitli bir diyetten ciktigin icin bu hafta biraz arti cikabilirsin , bence tartilma, motivasyonun bozulmasin, bu sefer bende cok söz dinliyorum ve tartimi kaldirdim. 3-4 hafta tartilmayi düsünmüyorum, aynalar yalan söylemez, simdiden bana bir seyler fisildamaya basladi bile, basarilar canim.:13:
sevgi ablacim sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, evet cok yorulmussun dün, bencede bugün kendine izin ver biraz dinlen, yegeninede cok gecmis olsun, benim kizimda 2 yasinda oldu, 4 yasinda tekrar büyüdügü icin bir daha oldu. oglumda iki yasinda olmustu. ama basit bir ameliyat , insallah en kisa zamanda sagligina kavusur, evet ablacigim basimin agrisindan uyuyamadim. omuz ve boyun agrisindan kaynaklanan bir bas agrisiydi, hap icince biraz hafifledi, eminimki dünkü stresli günden dolayi senin basinda agridi, bu gün dinlenirsen gecer. diyetin icinde üzülme, kaldigin yerden devam edersin, haat hep dümdüz gitmiyor, inis ve cikislaar mutlaka oluyor, o yüzden gayet normal hepimizin hayatinda olabiliyor böyyle stresli günler, kendi düzenine döndügün zaman devam edebilmek önemli olan sikma canini, öpüyorum seni cok coooooookkkkk
Sağol canım ALLAH sizlere sağık versin,sana da geçmiş olsun.sevgi abla sonuclarina cok sevindim darisi dallida nin basina. gurbet gece rahatsizlanmissin gecmis olsun. bende gece kasik agrisiyla uyandim korktum ama neysrki agri kesici alinca gecti bir dahada olmadi. usuttum herhalde
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Sevgicim, sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş olsun tekrar..
Dallidacım geçmiş olsun, migren ağrısını bilirim. Dinlenerek geçer ancak. Sana tavsiyem ağrı kesicilerden uzak durman yönünde olacak. Başka bir yerimizdeki ağrı için bile ağrı kesici kullansak, migren ataklarının artmasına sebep oluyor. 2-3 yıldır en fazla yılda 1-2 tablet ağrı kesici alıyorum. Yılda 2-3 ataktan fazlası olmuyor.
Gurbetçim sana da geçmiş olsun arkadaşım... Senin ağrı da gerginlik ağrısına benziyor, neyse ki geçmişStrese girme diyeceğim ama, ne kadar mümkün bilemiyorum tabii..
Sevilcim Kilo kaybını tebrik ederim
Ben dün yine düzenli uygulama yapamadım. Dün akşam eşim eve gelip üstünü değiştirecek ve bir davete katılacaktı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Trafik yoğunluğundan O gelemeyince ben takım elbisesini götürmek zorunda kaldım. Dolayısıyla trafikte ve sokakta kalan ben oldumAkşam yemeği yiyemedim. Öğleden sonra da küçük bir kaçamağım oldu. Bugün kararlıyım, Allah' ın izniyle düzenimi bozmadan günümü geçireceğim
Bu arada televizyonda reklamı yapılan yeni banyo temizleyicisi aktif köpüklü cillit bang ' i denedim. Duş kabininin camlarında, küvette ve duş bataryasında çok olumlu sonuç verdi. Çok da efor sarf etmeden, iki büklüm olmadan konforlu temizlik sağladı. Ürün deneyimimi de paylaşayım dedim :)
Sağol canım.İştah durumun aynı benim gibi.Kahvaltımı yine geç yaptım
Sabah Uyanınca:
500 ml. su
Ara:
400 ml. su
Kahvaltı:
1,5 dl. ekmek
30 gr. beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 tk. bal
2 çb. yeşil çay
Öğlene ne yesem acaba. Tavuk iyi olur sanki di mi? Bol acı körili sote hem metabolizmayı hızlandırır hem de karın doyururAma evde tavuk yok, alayım bari... Akşama da pazı kavurması ve yoğurt planlıyorum... Sabah ne kadar iştahım kapalıysa, öğleden sonra da bir o kadar da açık... Çikolatalara saldırasım geliyor Bugün öğleden sonra çaylarla iştahı kapatmaya çalışacağım Umarım başarılı olurum
Ne gezer canı ,ertesi günde ,dünde koşuşturma devam etti,bugün de devam edecek. Malesef bu da diyeti ters etkiliyor.Eşim kalbin kötüetkilenecek bu koşuşturmadan diyor.sevgi abla bugün girmemis, acaba dinleniyormu, yoksa gene kosturuyormu?
bugünkü menüm,
SABAH : bir kase special K
ARA : kücük bir kase meyve salatasi, 2 ceviz
ÖGLEN : bir kase brokoli corbasi, etli taze fasulye, bir dilim ekmek, salata
ARA : bir caybardagi kefir, yarim muz
AKSAM : Tavuklu salata
bu kadar arkadaslar, umarim iyidir.
Sağol canım, Allah sizlere ciddi hastalıklar vermesin.Verdiğin kilo için tebrikler....darısı bize......Kizlarim Merhaba öncelikle hasta olupda atlatan herkese gecmis olsun diyorum Sevgicigim sonuclara cok sevindim elbette insaniz tabiiki hastada olacagiz ama dilerim uzun birzaman hepimizden uzak olsun..
Gurbetim bravo canim cok iyi gidiyorsun bak 24 gün sonraki ilk tarti gününde cok sevineceksin biliyorum tek unutmamaniz gereken sey cok hizli kilo veremeyeceginiz ama inanin tarti insani müthis yaniltiyor ama kiyafetler ve vücut sekliniz nasil inceldiginizi size gösteriyor tabii cevrenizdeki insanlarda ..
Dün isyerinde herkes soruyordu nasil yaptigimi anlatincada gercekten mi para ödemiyormusun diye sorup duruyorlardi cünkü internet üzerinden zayiflatan dünyanin parasini alan kisiler var ben Sevgili Mehtapa o kadar cok tesekkür ediyorumki buradan yine yenileyim binlerce tesekkürler Allah razi olsun hayat sana hep iyi davransin iyiki varsin..
Isin komik yani bizede ver adresi denildiginde Türkce oldugunu anlayamayacaklarini söyledigimde suratlarinin aldigi ifade bize tercüme et diyenlere dedim kusura bakmayin okadar listeyle ugrasamiyacagim zaten akdeniz sistemi zayiflama cogunun tanimadigi yemekler nasil yapacaklar bilmem:)) ama her duyan müthis sasiriyor
Serapcigim sen Mehtapin sitesindeki 18 kilo veren kisimisin saniyorum degilsin o bayan 102 kilo ile baslamis onada bravo bende tebrikleri aliyorum son günlerde yalniz esim biraz siteme basladi yeter dur artik diye bazi yerlerim fazla kücülmüsde:))))))) Ama hayir durmayacagim iste Haziranin 12 sine kadar nekadar verebilirsem artik..
Nedeni de o gün Türkiyeye geliyor olmam eger Allahtan bir mani cikmazsa tabii ne kadar verirsem kardir cünkü canim Annecigim beni yine bombardimana tutacak biliyorum zaten orada olunca insan ister istemez özledigi herseyi yiyor birde sünnet dügünümüz var hayirlisiyla kardesimin oglunun umarim hersey güzel olur
Buarada Mehtapcigim yeni liste vermedi daha ama artik alistim genel hatlariyla nasil beslenecegimi biliyorum onun icin sorun yok yani
Teşekkür ederim canım,gerçekten de migren ancak dinlenirsem geçer...hiç bir ağrı kesici ağrımı kesmiyor...İstanbul güzel bir şehir ama trafik felaket...benim arabam yok,bu trafik yüzünden almayı da hiiiç düşünmüyorum
Tekrar geçmiş olsun sana ve kayınvalidene.Kayınvaliden nasıl oldu,Alzheimer günümüzün hastalığı oldu malesef.Diyette çok iyi gidiyorsun MAŞALLAH.
Benim hayatım malesef koşuşturmayla gidiyor,bugün kursa gitmeyeceğim, yerine getirmem gereken bir ziyaretim var.Evde olamadığım günler diyet güme gidiyor,haftaya evde omayı ümit ediyorum İNŞALLAH.
Kizlarim Merhaba öncelikle hasta olupda atlatan herkese gecmis olsun diyorum Sevgicigim sonuclara cok sevindim elbette insaniz tabiiki hastada olacagiz ama dilerim uzun birzaman hepimizden uzak olsun..
Serap,kız kardeşinin diyeti nasıl gidiyor?
Tekrar geçmiş olsun sana ve kayınvalidene.Kayınvaliden nasıl oldu,Alzheimer günümüzün hastalığı oldu malesef.Diyette çok iyi gidiyorsun MAŞALLAH.
Benim hayatım malesef koşuşturmayla gidiyor,bugün kursa gitmeyeceğim, yerine getirmem gereken bir ziyaretim var.Evde olamadığım günler diyet güme gidiyor,haftaya evde omayı ümit ediyorum İNŞALLAH.
Teşekkür ederim Sevgi abla,kayınvalidem daha iyimiş,bugün hastaneden çıkıyorlar.Diyete alışmaya çalışıyorum:)inşallah hep birlikte zayıflarız:)zayıfladıktan sonra da buralardan gitmeyi düşünmüyorumSen de haklısın,insan evinde olmayınca diyetini rahat yapamıyor:)ben de bugün bebek görmeye gideceğim:)gerçeği ev sahibine diyete olduğumu söyledim,ama....türk insanı sevgisini misafirine yemek yedirerek gösteriyor görüşürüz
dün fazla giremedim, dedigim gibi dün 1 mayis nedeniyle tatildi, esim ve cocuklar evdeydiler, dün ögleden sonra ufak defek masum kacamaklarim oldu, ( bir lokma, bir isirik cinsinden ) ama cokta önemli kacamaklar degildi. ben dün sabah kahvaltida special k yemistim, acik söyleyim, doymamistim, sanirim o yüzden ögleden sonra gözüm döndü, ama kendimi frenleyebildim cok sükür. 45 dakika eliptik yapacagim demistim, onun yerinede arkadasimla tam 1 saat yürüdük .
Bugüne gelelim, bugün beni zorlayici bir sinav bekliyor, esim ve cocuklar tutturdular bugün lahmacun yap diye, artik sart oldu, yemeden nasil durulurki , sicak sicak yapipta. neysede kendime yumurtali ispanak pisirecegim. ( bu hafta hic yumurta yemedim, melemenin yerine) ögleden sonra gene firsat bulursam yürümeyi düsünüyorum.
menüme gelince söyle planladim
Sabah : 1,5 dilim cavdar ekmegi, peynir, 3 zeytin, salatalik, domates, yesilcay ( bu tip kahvaltiyla doyabiliyorum, doydum elhamdülillah)
Ara : bir dilim ananas,biraz yogurtla ananasli yogurt
Öglen : ispanakli yumurta, bir dilim ekmek, tavuksuyu corbasi
Ara : 2 kepekli bisküvi, yesilcaay
Aksam : haslanmis tavukgögsü, haslanmis sebze
tesekkür ederim sevil ablacim, sizin sayenizde, insallah budefa olacak. arkadaslarina ver ilk listeyi yapsinlar yazik.ne güzel bu tür seyleri duymak, insani dahada motive ediyor degilmi?
serap 102 kilo hic degildi, kesin o arkadas serap degildir, türkiyeye gidecekmissin ne mutlu sana, ailen dörtgözle bekler, evet benim annemde ben ne seviyorsam onlari pisirir, özlemissindir yesene diye diye yedirir. sünnet dügününüzde varmis oh oh ne güzel eglenirsiniz, darisi damatligina olsun yegeninin, cok tatli olur yegenler, benim de var, bazen rüyalarima bile giriyorlar cok tatlilar.insallah türkiyede sünnet kosusturmasindn dolayi kilo almaz verirsin, zaten bünyen alisti, az yemeye, istesende yiyemezsin
serapcim nasilsin, sende dün pek görünmemissin, ögleden sonraki krizlerini atlatabildinmi bitki caylariyla, öpüyorum canimcim
arkadaslar lahmacunlar yapildi ama agzima bilem sürmedim , coluk cocuk hepsi yediler bense ispanak yedim, ama tehlike halen devam ediyor, cünkü bitmedi daha.
serapcim tarifin icin cok sagol canim, artik bir dahaki sefere , suan evimde tam bugday unum yok, ama yulaf kepegim var, aslinda yulaf kepegiyle pogaca türü bir seylerde yapilabilirdi . neyse aklima gelmedi hic. canim cok iyi yapmissin uyu valla, sefan olsun. alkali diyetindeki kurallari, unutmustuk hatirlattigin iyi oldu, hemen not aldim uygulamaya geciyorum. gene birbirinden degerli bilgilerle donatmissin sayfamizi, hepsi icin cok tesekkürler. ben bu sene gelemiyorum canimcim türkiyeye. bizim cocuklarin okul tatili tam ramazana denk geliyor. ramazandada hic bir sey yapamayiz diye esim istemiyor. seneye bayrama denk geliyormus tatil, insallah seneye gelecem bende. bugün hava bulanik yürüyüse cikamadim ama bisikletle yetinecegiz artik. senin menünde güzel tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?