Mevzu baya karisik !

Onun "ufacık mutluluğu" başka bir kadının yıkıntısı oluyor ama kimin umrunda tabi. Ufacık mutluluktan çok vicdan ve ahlaka ihtiyacı var.

Arkadaşın kafasında kurmuştur ben bunu karısından ayırır kendime yaparım diye. Adamın da derdi biraz takılmak. Sen gelip evli değil misin diye hesap sorunca tadı kaçmış bunlar işi büyütür diye topuklamış. Seninki başına bela olmasın kurulu düzeni bozulmasın diye yalandan iki gözyaşı dökmüştür damarına basmamak için. Arkadaşın da planlar suya düştü diye sana cinlenmiş. Kaybettiğin bir şey yok.

Adam arkadaşının kalitesini görmüş
Tam eğlenilecek kız demiş
Ben bununla bir gece takılır postalarım demiş çünkü belli ki arkadaşın buna layık
Ama o gece sarhoş olmuş bi fanfinifinfon yapamamış
Sonra arkadaşın kendine yakışanı yapıp evli adamı arayıp ağlayıp zırlayınca adamın gözü korkmuş. Finfinton olmadan yallah demiş. Arkadaşın da kapak olmuş.
Başka bir evli erkeğe sarmadan durulsa bari.

Adam da tammm bir şerefsizmiş
Aslında tencere kapak olurlarmış
Biri şerefsizin önde gideni bayrak tutanı diğeri ise...
Neyse

1 ayda evli adamla mikanosa yerleşme hayalleri kuran 32 yaşında bir kadın...

Hayır bahane de hep aynıdır
"Birazcık mutlu olmaya ihtiyacım vardı"
Ben hayatımı anlatsam oturur ağlarsınız
Ama evli erkeklerle takılmıyorum yani.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler konu sahibi. Elalemin ağzı torba değil
Size de çamurunu sıçratmadan bende ilişkinizi kesin
Benim değil 15, 35 yıllık arkadaşım olsa evli bir erkekle kurduğu rakı sofrasına oturmam. Çok iğrenç ortam değil mi?

Bence uzak dur sen bu arkadaşından.

Sonu cok güzel olmus, tam olması gerektiği gibi.

Adam gönül eğlendirecekmiş , bir vesile engel olmus. Arkadasın da manyak mı ne , yaptığım hata demiyor da seni suçluyor, sen böyle biriyle , evli adamın yuvasını yıkacak kadar bencil ve kendini düşünen biriyle arkadaşlığını devam ettirecekmisn yani , asıl sorun bu bence

Adam senin karısına ulaşıp yediği b*kları anlatırsın diye korktu eşeğini sağlam kazığa bağladı defolup gitti o arkadaşınla da bir daha görüşme böyle insanlardan nefret ediyorum amo karosoylo motlo değolmoş beno sevoyor boşonocoookk aptal kadın...

Kadında ki mideye bak metres olmayı ne çok istiyor ya iğrenç bişey bu senin yerinde olsam hayatımdan çıkarıp atardım böyle insanları sen mi hamile biraktirdin kadını sen suçlu oluyorsun iyi sabretmişsin valla ben olsam saçını başını yolardim o kızın

15 yillik arkadasim ..
Kotu giden bi iliskisi vardi 3 yildir suren
Ondan ayrildi 1 aydir yuzu guluyodu ..
Mikanosa falan yerlesceklerdi hayaller hayatlar
Karisi hamile cikti
Plan bozuldu

adam boşanmadan mı yérleşecekti?
arkadaş 15 yaşında falan mı aklı beş karış havada takılıyor ..
adam boşanırım bile dememiş ama senin arkadaş 1 aylık adamla mikanosa yerleşiyor. balık yağı falan içsin zihni açılır belki..

Ya neden gidecek, arkadasinizi begenmemistir de gitmiştir. Adamin evli olmasi iliski yasamasina engel olmadigina gore, karisinin hamile olma ihtimali mi ona engel olacak? Baskasini bulmuştur ona gitmiştir.
Ve bence hayatimizdaki insanlarla iyi oldugu zamanlarda iyi olmak kolay. Onun yanlis bir tercih yapması kötü bir insan oldugu anlamina gelmez. Benim icin hayatimdaki insanların kredileri yuksektir. Israrla ve inatla yaptığının yanlis oldugunu soyleyeceksiniz. Gerekirse kavga edin ama sirtinizi dönmeyin. Burda bekara kari bosamasi kolay da herkes bir gun affedilemeyecek hatalar yapabilir. Ayrica karısına karsi sadik olmasi gereken bir adam var ortada. O gorevini yapmıyor. Yani burda ikisi de aynı serefsizlikte değiller. Adam daha agir serefsiz.

Yıl olmus 2017 , hala bu evli adamların "karımı sevmiyorum " yalanlarına inanılıyor mu ya? Çok ilginç.
Arkadaşın birde 32 yaşında.

Hayır senin bunu burda sorgulaman daha da ilginç. Arkadaşın "kendi etmis kendi bulmuş ".
Konun da "mevzu baya karışık " değil, " görünen köy kılavuz istemez" olmalı aslında ..

İnsanlar örnekler olduğu halde illa kendisi yaşayarak öğrenmek istiyor bu tarz şeyleri heralde. Sende karışma ozaman . Büyükler boşuna "bir musibet bin nasihatten iyidir " dememiş . Yaş aldıkça bunları daha iyi anlıyor insan. Aynı yollardan birileri daha önce geçmiş aslında, sonuçları görüp tekrar aynı yanlışları yapmaya gerek yok.

Karısını aldatan hiçbir erkek "benim eşimle sorunum yok, zevk için heyecan için seninle birlikteyim" demiyor, hepsinin söylediği sözler aynı ama hala kadınlar inanıyor.

Adam karısını sevmiyor ama sevmediği kadınla hemde korunmasız ilişkiye giriyor. Kadının hamile olduğunada pek inanmadım ya neyse.

Adam bir hovardalık yapayım demiş, rakılar filan ortam güzel ama hesapta olmayan bir şey olmuş adam sızmış. Arkadaşın adamı aradığında büyük ihtimalle evine dönmüştü. Arkadaşın başına bela olmasın diye hamilelik yalanını ortaya attı. Sonra iki göz yaşı. Birde arkadaşın haklı diye ihaleyi size yıktı.

Siz söylemeden önce evli olduğunun farkında değildi galiba siz söyleyince aydınlanma yaşamış olmalı.

Karışmaklada iyi yapmışsın. Umarım bir gün kıymetinizi anlar.

Hakkaten yahu 32 sene boşa geçmiş mantık sıfır, ne biçim hayat bu mikanosa yerleşeceğiz birazcık mutlu olmak istemiştim falan saçma sapan şeyler. Böyle cins cins konuşanlara sineklikle vurasım geliyor.

Konu sahibi, kimlerle arkadaşlık edersen onlara benzersin kes arkadaşlığını gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…