Mevzu baya karisik !

Bu isin sonu neden hep ayni bitecekmis
Oyle bi kanun mu varmis
Belki bosanacakmis
Belki aradiklari aski bulacakmislar sonunda..
Ne bileyim ya karismasaydim keske
Ne olacaasa olaydi

Adam karısını 3 kez aldatmissa asik değilim diyosa sonu baska olacak diyorsa sorun kalkıyor mu gercekten ortadan ? Peki esi ? Siz hic bir kadin olarak kendinizi onun yerine koydunuz mu yada arkadasiniz ? Bir anlik koymayi denesenize ama olmaz cunku yasanmadan anlasilmaz.. Bu hayati sadece kendimiz icin yasayamayiz gözümuzu kapayamayiz böyle. Aşk herseyi affetmiyor her delilik askin bahanesi olamiyor. Boyle bir insanla arkadasliginizin bitmesi size cok birsey kaybettirmez bence. Laflarim size değil arkadasiniza kusura bakmayin.

Profilinde evli yazıyor, yani sen bu konu seni neden suçladığını anlamayı çalışmayı bırakıp arkadaşından uzaklaşmalısın çünkü arkadaşın midesini aldırmış eşine doğru yol alabilir.

ahaha sineklik iyiymiş:))

Adam kızı başıboş sanmış. Senide görünce öyle söyleyince tehlike olarak algılamış. Kalkar bu evliligimi bozar ben naparım b...ku yerim hesabı yapmış. Sen en iyisini yapmışsın. Arkadaşın zamanla anlıcak hata yaptıgını. 32 yasında bi bayanında bu duruma kendini düşürmeside ayrı bi konu ztn.. evli bi adamın nesinde mutluluk aramış anlayamıyorum ya.

Arkadaşın yaptığı hatanın faturasını sana kesmeye çalışıyor. Adam da anlamış arkadaşın başına bela olcak 'ufaktan kaçayım' diyip hamile yalanını ortaya koymuş.

Bu arada hala 'evliyim ama eşimi sevmiyorum' yalanına inananlar da bi bitmedi...

Sen bence yat kalk şükret, hiç bulaşmasın o arkadaşın hatta bi daha sana. Nice dostluklar bitiyo, 15 yılı silen arkadaşınmış, sen değil.

Burda bir konu vardi. Evli adamla 10 yilimi gecirdim ailem bana sirtini döndü, ne evlendim, ne çocuk sahibi oldum, elimde hic birsey yok, beni tehdit etti diyordu. İbret olarak konuyu sabitleseler keske. Bir anlik heyecan icin kendi hayatini mahvediyor insanlar. O kadinla bir daha gorusmesin, ikna etmeye calismasin, kendi ne hali varsa görsün.

Ya kusura bakmayın ama bana arkadaşınız değil de sizmişsiniz gibi geldi konuda geçen kadın. Değilse özür diliyorum sadece saçma geldi böyle insancıklar için konu açıp üzülmeniz. Tuhaf.

Ya kusura bakmayın ama bana arkadaşınız değil de sizmişsiniz gibi geldi konuda geçen kadın. Değilse özür diliyorum sadece saçma geldi böyle insancıklar için konu açıp üzülmeniz. Tuhaf.

Yok ben kendim icin konu acabilirim ..
Arkadasima 1 gr uzulmedim
Onun istedigi tercih edilmekti
Evli de olsa 5 tane karisi da olsa o tercih edilcekti..
Ama olmadi ...Adam gercek dunyaya hizla geri dondu ..
Benim canimi sikan bu kadar ayan beyan ortada olan bi konuda kimse ustune bisi almadi suclu ben ilan edildim ..
Her yerden engellemis salak !

Evet 1 anlik heyecan ..
Kalkip adama raki sofrasi kurmus
Adam o sofranin bile agirligini kaldiramadi
Kici basi dagitti ..
Kalkmis ama ben mutlu olacaktim diyo !

Başka bir evli adam bulur ağlamasın kıyamam.

Ya aslinda cok guzel bi kiz ..
Boyle planlari olsa sana bisi diyim mi daha once de geldi boyle teklifler .
Erkekleri salak zannediyoruz ama evli olupta bu pisligi yemeye can atan bi suru insan var ..
Bu saf buna kapildi.
Belki sohbeti iyi geldi
Belki kafasini bosaltmak istedi ..
Ama gumledi elinde

Ben olsam bana dogruyu söyledim diye sayip söven ustelik evli adamla raki sofrasi kurabilecek ve olmadi diye beni sucyalacak migdesiz arkadastan topuklarim totoma değe değe kosarak uzaklaşırım. Hayat böyle bi manyakla ugrasmak icin cok kısa.

Adam kendi rezillik cikardi icerek ,duserek ,kusarak ..
Bizimki bela olmazdi salak kabul etmis her seyi .
Ama adam aydinlanma yasadi !

Evlilikleri mutsuzmus
Karisiyla mesajlasmalarini gormus
Kadin seviyormus adam sevmiyormus
Dedim ya Mikanos a yerlesceklerdi engel oldum
Piti kareli masa ortulerinde raki balik yapacaklardi
5 duble de gitti adam
Bence sen bu kızı kendi haline bırak. Madem ayrıldılar o da bir gün sana yaptığı şeyi anlayıp özür dileyecek gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…