- 27 Ocak 2017
- 72
- 190
- 13
- 31
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bu isin sonu neden hep ayni bitecekmis
Oyle bi kanun mu varmis
Belki bosanacakmis
Belki aradiklari aski bulacakmislar sonunda..
Ne bileyim ya karismasaydim keske
Ne olacaasa olaydi
Bir arkadasim icin aciyorum konuyu aksamdan beri kafamda donup duruyor.
Kizlara bi sorayim onlar bilir dedim
32 yasinda bir kiz arkadasim is vesilesiyle bir adamla tanisiyor .
Tanisir tanismaz bana dedi ki bugun bi adam gordum baska bir sey vardi onda,baska kimsede olmayan.
Biraz deli sever bizimki,yine bi ruh hastasi mi buldun falan dedim sonra unuttuk gitti..
2 ay sonra bu adam bu kizi sosyal medyadan buluyor bir sekilde konusmaya basliyorlar.
Bizimkinin agzi kulaklarinda adam 2 ay onceki gorusmenin her sn sini her kelimesini tek tek hatirliyor .
Diyor ki bekledim bi sure ama beni dusundugunu biliyordum..
Banko 1 Adam evli ...
Klasik cumleler karima asik degilim ,seviyorum...
1 ay kadar konustuktan sonra bir gun eve rakiya geliyor adam ,kahve diye sozlesilip aksam ustu raki sofrasina gecen bir muhabbet ..
Cagirdi beni gittim ..
Dedim ki oh oh ne guzel ,rakilar ,sarkilar
Yalniz birader sen evli degil misin ?
Amacin nedir ?
Bosanmak yoksa boyle devam etmek ..
Adam dedi ki ben her seyi bastan konustum X de konustu..
Yanlis oldugunu biliyorum,haysiyetsizlik,serefsizlik ama engel olamiyorum ...
Iyi guzel bana .ok yemek dusuyor bu durumda .
Her neyse bu adam 5 dublede kanat taksan hazerfan gibi ucacak bolume geldi o aksam kizda kaldi ..
Aralarinda ufak opusme koklasmadan sonra bir sey olmamis ,cunku adam zurna !
Banko 2 )Adam sabah uyanamiyor ise gidemiyor ama bizim kiz bi sekilde onu oteline yolluyor ..
Aksam ustu konusuyorlar kiz rezillik cikardin geceyi mahvettin gibi bisi soylemiyor ..
Adam yine eve geliyor ve diyor ki X arkadasin hakliydi ..
Bize bu yakismiyor .
Bana da sana da..
Banko 3 )
Bugun bizim salak adami ariyo ben cok kotuyum gel beni topla ..
Adam geliyor ve surpriz "Karim Hamile"..
Aglaya aglaya ayriliyorlar
Kiz bu durumdan beni suclu buluyor.
Sen burnunu sokmasaydin bu boyle olmayacakti.
Ufacik mutlulugu bana cok gordun ..
Simdi bu eleman ne yapmaya calisti ben anlamadim ..
Yalvar yakar kizi ikna edip
Sonrasinda neden aglayarak ayrildi..
Bi el atin hadi ..
Hakkaten yahu 32 sene boşa geçmiş mantık sıfır, ne biçim hayat bu mikanosa yerleşeceğiz birazcık mutlu olmak istemiştim falan saçma sapan şeyler. Böyle cins cins konuşanlara sineklikle vurasım geliyor.
Konu sahibi, kimlerle arkadaşlık edersen onlara benzersin kes arkadaşlığını gitsin.
Ya ne yaptin öldüm resmen gulmekten.Başka bir evli adam bulur ağlamasın kıyamam.
Ya kusura bakmayın ama bana arkadaşınız değil de sizmişsiniz gibi geldi konuda geçen kadın. Değilse özür diliyorum sadece saçma geldi böyle insancıklar için konu açıp üzülmeniz. Tuhaf.
Burda bir konu vardi. Evli adamla 10 yilimi gecirdim ailem bana sirtini döndü, ne evlendim, ne çocuk sahibi oldum, elimde hic birsey yok, beni tehdit etti diyordu. İbret olarak konuyu sabitleseler keske. Bir anlik heyecan icin kendi hayatini mahvediyor insanlar. O kadinla bir daha gorusmesin, ikna etmeye calismasin, kendi ne hali varsa görsün.
Başka bir evli adam bulur ağlamasın kıyamam.
Arkadaşın yaptığı hatanın faturasını sana kesmeye çalışıyor. Adam da anlamış arkadaşın başına bela olcak 'ufaktan kaçayım' diyip hamile yalanını ortaya koymuş.
Bu arada hala 'evliyim ama eşimi sevmiyorum' yalanına inananlar da bi bitmedi...
Sen bence yat kalk şükret, hiç bulaşmasın o arkadaşın hatta bi daha sana. Nice dostluklar bitiyo, 15 yılı silen arkadaşınmış, sen değil.
Sanmam ya ... öyle midir dersin ?1 ayda evli adamla mikanosa yerleşme hayalleri kuran 32 yaşında bir kadın...
Bence sen bu kızı kendi haline bırak. Madem ayrıldılar o da bir gün sana yaptığı şeyi anlayıp özür dileyecek gibime geliyor.Evlilikleri mutsuzmus
Karisiyla mesajlasmalarini gormus
Kadin seviyormus adam sevmiyormus
Dedim ya Mikanos a yerlesceklerdi engel oldum
Piti kareli masa ortulerinde raki balik yapacaklardi
5 duble de gitti adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?