Mevzu baya karisik !

Az bile ki yaptığınız, ben olsam kıt beyinli olmakla suçlar "evli o adam" diye evinin balkonuna pankart astırırdım. Beyin bu yüzden var, insanlar bu yüzden sadece hayvanlar gibi içgüdüsel yaşamıyor,duygu ile yaşamıyor. Daha fazla kötü cümle sarfetmek istemiyorum ama yüzsüzlüğü başına geçirip bir de sizi suçlayan "sözde" arkadaşınızla bi samimiyetinizi gözden geçirin!

Birşey dicem
Diyelim adamın eşi hamile bence arkadaşınız adam için bulunmaz hint kumaşı neden bıraksın ki en azından doğuma kadar partneri hazır demektir:) ilginç
Adam yalan söylüyor..
Ikıncı şey bu arkadaşınızı asıl siz engelleyin heryerden
Kadının kadından başka düşmanı yok..
Allah akıl versin arkadasiniza

Kiz benden 5 kat daha guzeldir o konuda suphem yok ..
Adam agir pislikti bence ..
Elit gozuken ,okumus muhendis olmus ama insanlarin hayatlarini dagitmaktan utanmayan bi pislik ..
3_5 gunde toparlanip gitmesi iyi oldu ..

Simdi biz kime yardim edecegiz anlamadim. Evli de olsa farketmez diyen arkadasiniza mi,
boyle biriyle arkadasligim bozuldu diye uzulen size mi?

Aslina bakarsan yardimlik bisi soz konusu degil ..
Biri 3 gunluk adam icin yikildi birinin ne oldugunu anlamadan cekti gitti

Buyuk ihtimalle olan bu ..
Bunu anlatmak istedim ..
Adam takilamadi bile lan ordan pay bic
Bi seye girdi eline yuzune bulastirdi hepsi bu !

Arkadaşınız size hesap sormak yerine aynanın karşısına geçip kendini sorgulasın.
Bir insan nasıl 2. kadın olmayı kabul eder? Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.
Gurur, vicdan ve ahlak gibi değerlerin hiç mi önemi yok!!!!

Bunların ikisi de mal bence aralarına girme öyle mal mal ne yapacaklarsa yapsinlr

Yikildi yahu toplasan mevzu 1 aylik bile degil .
Simdi de konusmuyor benle
Pisman oldum karistigima !
Ne icin pismansin?boyle ahlaksiz karaktersiz bi arkadasin oldugu icin mi? Yoksa karistigin icin mi?

Kusura bakma bi laf vardir.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim diye.seni de pek normal gormedim malesef

Konu seçimi yanlış (size ne şu saatten sonra milletin derdinden? Üstelik dert değil.)
Arkadaş seçimi yanlış (bariz sorunlu bir tip, böyle biriyle arkadaş olup küsmesini mi taktınız? Pes.)

Hwr şey yanlış en başından beri. Adam da, arkadaş da, siz de...

Ben anlamadım karısını sen mi hamile bıraktın sana kızıyor.

Adamın karısı hamileydi bence en başından beri. Adam bu fikre alışamadı ve başka kadınlarla görüşmek istedi. Senin konuşman illaki etkilemiştir ama keşke arkadaşını da etkileseydi. Arkadaşın zaten hemen sapıtmış. Adam da bakmış bu macera çocuk sahibi olmaktan daha zor en iyisimi ben karımın güvenli ve huzur dolu kollarına geri döneyim demiş. Ohh ne güzel.

Bu isin sonu neden hep ayni bitecekmis
Oyle bi kanun mu varmis
Belki bosanacakmis
Belki aradiklari aski bulacakmislar sonunda..
Ne bileyim ya karismasaydim keske
Ne olacaasa olaydi

Şeyma Subaşı'ya fena özenmiş anlaşılan....
Bu arada arkadaşın falan değil, sensin bunu yaşayan.
Okadar insanı aptal yerine koyacak kadar zeki, ama evli bi adamı ayartacak kadar da zavallı.
Yazık.
Allah akıl versin.

Aslında mevzu hiç te karışık değil..herşey gayet açık.
Ortada karısı aldatmaya meyilli şerefsiz bir mahlukat var.Ve ona aşık olmak isteyen salak bir kadın.
Evli bir adamla birlikte olmayı düşünen bu tuhaf arkadaşınızdan uzak durun.Ben hiç sevmedim onu.

Güzel olmak yetmiyor işte, aynı zamanda zeka da gerekiyor. Birde Allah korkusu ve vicdan.
Allah fırsat vermemiş resmen.

Ayrıca erkekler salak değil bence, işlerine geldi mi binbir türlü yalanlar uydurabiliyorlar. Aksine bu tarz kızlar ya saf ya da işlerine böyle geliyor

Kesinlikle
Evli adam ondan ayrıldı diye arkadaşına sarmış en başta kendisi ayrılması gerekirken
Adam da iki eglenmis sonra def etmis başından
Konu sahibinin yerinde olsam hayatta görüşmem böyle kadinla

Yahu arkadaşım evli barklı herifi eve atacak rakı sofrası kuracak , beni arayacak , ben de herşeyi bütün mide bulandırıcı ayrıntıları bildiğim halde gidip "selam millet , keyifler nasıl?" diye oturup sohbete başlayacak bir de "canım sen evliydin demi?" diye geniiiiiş geniiiş adama sorcam!!!! Yok artık yani!

Evli adamla düşüp kalkacak kadar zavallı olan arkadaşınızdan pek de bir farkınız yok kusura bakmayın! Konuya bak , ne kadar normal evli adamla takılmak! Nasıl barıştırsak sizi tek sorun bu!

Ne zaman genişledik biz bu kadar ya????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…