- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Umrumda bile değil gerçekten:)Güldürdün beni belki iyi niyetindendir ..
O derece nefret edicek kadar ne yapmış olabilirler sana merak ettimUmrumda bile değil gerçekten
Ailemin bana yapmadığını yaptılar.Enayi yerine koyup işlerine geleni yaptılar,aileme değer vermediler,biz sustukça onlar konuştu benimde tahammülüm sınırı aştı hiçbir şekilde konuşmayıp görmüyorum onları.O derece nefret edicek kadar ne yapmış olabilirler sana merak ettim
Çünkü onun annesi benden bilsin istemiyorum.Ben dedesini sorunca oda annem seni sordu diyor neyimi soruyor ki yani tamamen saçmalık numarasını sildim zaten aramalarına çıkmadığım için aramayı bıraktı oda çok şükür.Niye esini annesine yollamaya calisiyorsun anlamadim. Bu kadar zotuna gidiyorsa soyle esine seni sorduklarini soylemesin telefondanda engelleyin kadini yani
Çünkü çok yanlış yaptı beni sorması yüzsüzlük başka hiçbirşey değil.Sorsun varsın,her gün görüşmek zorunda olmadığınıza göre.Arayıp beni unut demek neden ? Sanki erkek arkadaşla ilişki bitirir gibi.
Çünkü onun annesi benden bilsin istemiyorum.Ben dedesini sorunca oda annem seni sordu diyor neyimi soruyor ki yani tamamen saçmalık numarasını sildim zaten aramalarına çıkmadığım için aramayı bıraktı oda çok şükür.
Hal hatırdan olay bana gelmiş işte nasıl ne yapıyor iyi mi diye çok düşünüyor ya hepsi yalakalık başka hiçbirşey değil.Mevzu ne ki sana baglamis
Ortada mevzu yok
Nezaket geregi bile sormasi normal yani anlamadim sanirim
Allah’tan değilUmrumda bile değil gerçekten
Çünkü tek bildikleri konuşmak eşim fırsat versin istemiyorum gitsin ki sussunlar eşim en ufak lafı takan biri benim yüzümden kötü olmasın.Bu kadar umurunda olmayan insanin ne dusundugu niye bu kadar onemli? Ben kv ile goruşuyorum ama biz bile her hafta her hafta gitmiyoruz. Siz adami haftada bikac kez yollamaya calisiyorsunuz.
Çok kasmişsiniz kendinizi. Problem yaratiyorsunuz durduk yere
Değil olsa bende sorarım arayıp konuşurum eşimle beraber giderim ama bunları yapmıyorum.Allah’tan değil
Sevmediğim bir insanın beni sorması beni rahatsız ediyor benim onunla işim yok onunda benimle olmasın.Umrumda degil diyorsunuz ama bu da umursamaktır. Boşverin sorsada he diyin geçin ya da eşinize sçöyleyin size bahsetmesin
Ee o zaman sizi sorması da sizin umrunuzda olmaması lazım.Değil olsa bende sorarım arayıp konuşurum eşimle beraber giderim ama bunları yapmıyorum.
Tabi haklı sebeplerin var canım bu konuda birşey diyemem hele ailen konunun içindeyse eyvallah haklısınJ
Ailemin bana yapmadığını yaptılar.Enayi yerine koyup işlerine geleni yaptılar,aileme değer vermediler,biz sustukça onlar konuştu benimde tahammülüm sınırı aştı hiçbir şekilde konuşmayıp görmüyorum onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?