- 19 Mart 2017
- 452
- 751
- 23
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aman sorsun bosver sana zarari ne ki.Hal hatırdan olay bana gelmiş işte nasıl ne yapıyor iyi mi diye çok düşünüyor ya hepsi yalakalık başka hiçbirşey değil.
Nezaketi çok önceden gösterecekti o yapılan hiçbir terbiyesizliği unutmadım.
Anladım. Ama boş yere kendinizi üzmeye değmez ki.Çünkü çok yanlış yaptı beni sorması yüzsüzlük başka hiçbirşey değil.
Bundan rahatsızlık duymam ne kadar garip ki takıntılı sapık eski sevgili gibi o stalklar bu soruyor.Ee o zaman sizi sorması da sizin umrunuzda olmaması lazım.
İyi niyetinden soruyordur belki kadın.Bundan rahatsızlık duymam ne kadar garip ki takıntılı sapık eski sevgili gibi o stalklar bu soruyor.
Konularımı okumadan es geçebilirsin senin veya senin gibilerin Konularımı sıkıcı bulması soru sormayacağım anlamına gelmiyor.Ortamı niye karıştırıyorsun şimdi bu konuya senin yorumun çok mu alakalı oldu.Mevzu sadece iki leblebi değil ki kınada kendilerine layık leblebiyi alıp kendileri yediler zaten.Sana defalarca hatalarda bulunan insanlara ne yapıyorsun sen canım cicim deyip görüşüyor musun?Benim kinim olsa kötülüklerini isterim beddua ederim bunları yapmayıp dua bile ediyorum iyi olsun benden uzak olsunlar diye daha ne yapayım?Ayy morsever bende senin bu alakasız konularını görünce beynimde şimşekler çakıyo, kasırgalar oluşuyor, tsunami falan oluyordaha dun evlendin kaynanamda kaynanam. Hani biz kizli erkekli oturunca yanlis buluyorsun ve oyle "ortamlari" sevmiyorsunya, ama bukadar kin'de dinimizde cok günah. Kadin kına gecende iki leblebi almadı diye nefretinden öleceksin...
Eşimle tanıştığımdan beri o kadar çok üzüldüm ki gerçekten çok pişmanım bı yaşta evlendiğime eşim iyi ama ailesi yok ortada.Anladım. Ama boş yere kendinizi üzmeye değmez ki.
İyi niyetin insanlara neler yaptırdığını anlıyorum görüyorum malesef alakası yok iyi niyetli olsa bile sormasın istemiyorum.Rahatsız ettiği zamanlarda oldu aramıyorsun gelmiyorsun diye ben telefona çıkmayınca artık aramayı kesti çok şükür.İyi niyetinden soruyordur belki kadın.
Hadi onu geçtim , sizi rahatsız etmiyor ki. Sizi arasa neyse diyeceğim.
Emin olun benim kv sizinkinden kat kat beter. Herkes yaşadığını bilir tabii ki. Ama her gün aynı evde olsanız inanın katlanamazsınız. Eşiniz iyiymiş şükür,kısacık hayatımızı böyle insanlara harcamaya değmez inanın.Eşimle tanıştığımdan beri o kadar çok üzüldüm ki gerçekten çok pişmanım bı yaşta evlendiğime eşim iyi ama ailesi yok ortada.
Allah yardımcınız olsun sizi ışığa çıkarsın inşallah biliyorum beterin beteri var isyan etmiyorum zaten daha geç hayatıma girerler diye dedim.Emin olun benim kv sizinkinden kat kat beter. Herkes yaşadığını bilir tabii ki. Ama her gün aynı evde olsanız inanın katlanamazsınız. Eşiniz iyiymiş şükür,kısacık hayatımızı böyle insanlara harcamaya değmez inanın.
Kendiyle bağım olamaz çünkü hayatımız yaşamımız çok farklı.Aman sorsun bosver sana zarari ne ki.
Sanirim hirbir sekilde kv ilgili bir bağin olsun istemiyorsun.
Ne gormek ne duymak onla ilgili ne varsa kör sagir dilsiz olmak istiyorsun.
Ne yapti ki boyle sogudunuz tahammul edemeyecek hale geldiniz.
Cok agir bir ruh hali bu.
Şahsimiza veya en cok sevdiklerimize zarar verenlere karsi bu ruh haline gireriz ancak
Morsever i tanimiyorsunuz anlaşılanonlarin ogullari mikemmeldir hep gelin bozar ogullarini
Burda neler okuyoruz ve ne hayatlar var hicmi kendine ornek almiyorsun. Daha yaşın kaç. Sen çok erken yaşlanırsın, bukadar kendini yıpratacak birsey y.o.k o.r.t.a.d.a!! Inanki yok. Geçen konunda ben senin eşine okadar uzuldumki. Ailesinin agzina bakiyor. Bizim maddi anlamda yaptıracak imkanımız yok dedin ve burda herkes senin eşine neler neler dedi. Ailesinin agzina bakan aciz insan, evini gecindiremeyen kayinvalidesinde içgüveysi gibi yaşayan insan sıfatına soktun eşini. Hakkına girdin. Benim eşimi bukadar yerden yere vursalar ben üzülürdüm. Sonra düşünce tarzında çok korkunç. Insan ben çalışmıyorum siz çalışın kocalarınıza para yedirin çatlayın patlayın dermi. Ozaman kusura bakmada buraya gelip ağlamaya hakkın yok senin. Burda kadınlar çalışıyorsa cocuklari icin gelecekleri icin kendileri icin, eslerinin kaynananın agzina bakmaması icin çalışıyorlar. Keşke kendi hatanı anlasan. Ben senin kötü biri olduğuna inanmiyorum. Ama düşünce tarzın çok ama çok yanlış !!Konularımı okumadan es geçebilirsin senin veya senin gibilerin Konularımı sıkıcı bulması soru sormayacağım anlamına gelmiyor.Ortamı niye karıştırıyorsun şimdi bu konuya senin yorumun çok mu alakalı oldu.Mevzu sadece iki leblebi değil ki kınada kendilerine layık leblebiyi alıp kendileri yediler zaten.Sana defalarca hatalarda bulunan insanlara ne yapıyorsun sen canım cicim deyip görüşüyor musun?Benim kinim olsa kötülüklerini isterim beddua ederim bunları yapmayıp dua bile ediyorum iyi olsun benden uzak olsunlar diye daha ne yapayım?
Bunu söyleyemez işte çünkü eşim çat diye cevabını verir beni hep yollamak istedi diye.onlarin ogullari mikemmeldir hep gelin bozar ogullarini
tanistirsana kizz merak ettim
Morsever i tanimiyorsunuz anlaşılan
Herkes anlamak istediği yerden anladığı için eşimin haftada bir gitme sebebinin ben olmadığımı size ispatlayamam onun annesi ve tek oğlu zaten haftada bir ben dediğim için değil kendi gidiyor.Eşim birsüre kendi götürmedi beni çünkü annesi saçma sapan konuşuyordu ben birşey demeyip geriliyordum yolda giderken ağlıyordum daha fazla üzülmemi istemedi daha sonrada ben gidip sinirimi bozmak istemedim.Morsever adamin annesine az gitme sebebi sensin zaten konulardan anladigimiz (tabi sen simdi hicte bilee ben degilim bendemesem hic gitmez diyeceksin) ama adam utanıyor karisini yanina alip annesine gidememekten.
Kaunanan da sana çok merakli değildir eminim oğlunun hatrina soruyordur zaten.
Haa çok zoruna gidiyorsa soyle eşine bu kadin niye sorup duruyor beni de, sormasin de,sorsa bile bana anlatma de.De bakalım......
Arkadaş vaad ettiği maddi seyleri yerine getirmediği için kaynanaya takintili.butun konulari onu almadılar bunu yapmadılar üzerine.tanistirsana kizz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?