Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ay ay maşallah prensescim süpersinn sen enerjin hiç azalmasın bu haftada çok güzel kilo vercen inş

ayy prensesimm sen böyle yapıyorume diyorum dedikce banada yapma hevesi geliyor..
cuma kilonu ne olucak cok merak ediyorumm
gec yürü kos erisin tüm yağlarrr
kızlar sürpriz benim olamaz heralde bu sabah tartıldım 65.7 çıktı...daha regl olamadım gerçi ama haftasonuna kadar olcam gibi geliyo...:78:

ben mayıs başı 63 olamıycam galiba 64e razıyımm...:97:

annam yemeğe gitmiştim yeni geldim.
ayran detoksunu 1 gün yapıcam zaten ben o corbayı cok seviyorum ılıtıp içiyorm..
benim artılar giderse ona rağzıyım bu hafta süpriz benimde olamıcak gizemle minnos arasında sürüyor yarıss..
menün güzel tatlım afiyet olsun..
sporda bol kalori yakarsın inş..

mınnosss geldıııııı vuuuu cokk sogukk dısarısııı bırsuru dolastım bugun arazıde eve gıdıncede spor yapıcam soz sana annacımm .. ay bıde gıdınce utu yapsam fena olmazdı hanı ayy meyvısımm sen yanlızzz mı kaldınn ..

neysem sımdık bırazcık konasayım bıdı bıdı yapayımm .

babama doktor orta kulak denegsıyle ılgılı bır sorun demıs anı hareketlerde bası donuyor bı 15 gun falan araba kullanma demıs aslında dıkkat etmesı lazım ıste bırazcık kendıne gecen cuma fethıyeye gıttı geldı dun gecede zonguldaktan geldı ve bunların hepsınde arabayı kendısı surup gıdıp gelıyor ısı dolayısıyla .bırazcık dınlenıcek sımdı ınsallahh bakalım.

ayy prensesım benımde evımde kosu bandı var meyvısımmle annam artık benı topa tutucak spor yapmıyorum dıye ama yururyemıyorum ya offf sıkılıyorum yururkenn fılm falan ayarlayıp yururyorum ıste ne bılımmm bırann evvel 60 lı bır kıloya ınmem lazım onu bılıyorumm da ıste ne zaman yaa hooff

ayy meyvısım de dukanı kapatmadanmı gıtmıss nere gıtmısss bıde ıcımden bır ses bugun dondurma yemıs meyvıs dıyor ama hadı bakalım hayırlısı

minnosum inş bu aksam sporu yaparsın sekercimm
canım bu denge bozulması cok zorluyor insanı bak ihmal etmesin babacın mutlaka dikkat etsin..

gecmiş olsun minnosumm

ayy meyvısım de dukanı kapatmadanmı gıtmıss nere gıtmısss bıde ıcımden bır ses bugun dondurma yemıs meyvıs dıyor ama hadı bakalım hayırlısı

buralardayım canım dondurmaya pastalara çöreklere helvalara cipslere her bişilere hayır dedim bu gün detoksumu yapıyorumm
kaya&maya askına daldım onla uğrasıyordum ondan sessiz kaldımm

selam kızlarr bugün tartıla ne + vardı nede - hala 65 im cumaya kadar 64.5 olsam süper olurr yahuu

neden yanlızımmmm

ay kıyamam bitanem yalnızmı kaldın

saol meyvem bol kalori yaktım fazladan fazladan yaptım herşeyi

yap minnoşum sporunu mutlaka diyet yaparken aynı zamanda incelmene yardım etcek spor

ay canım ihmale gelmiyor dikkat etsin babacın tekrar geçmişler olsun...

selam kızlarr bugün tartıla ne + vardı nede - hala 65 im cumaya kadar 64.5 olsam süper olurr yahuu

ay gizemcim olursun tabi bende 64e düşmeyi hedefliyorum aynı hedeflerimiz inş görcez canım ama ben senin 63ü görmeni de çok istiyorum çünkü sen +ları yeni aldın inş olursun bitanem...

hoşgeldin gizemcimm ayy nolcak biizm bu halimiz bi sıkıca diyet yapamadık gitti..
ama benim artık hiç vaktim kalmadı acilinden 55 olmam lazımmm :18::18::18:
ayyy meyvemm valla benmde hiç vaktimm kalmadı zaten yaz geldi biz hala düzgün diyet moduna giremedik napcaz böyle bilmiyorum..

sevglim zayflamssın dedi ama hiçte memnun gözükmüyodu
benim onu birdaha görene kadar 50 lilere inmem lazımmm :26:

çorbamı bitirdimmm

yatana kadar 1 litre daha içilecek suyum varr

ohhh yarına incelmiş olucam inşşş

inşallah öyle olur yarın sabaha canım benim..
bende detox yapsam artıkk yaaa offf şişkinimmm

güüüünnaayyyydııınnn canlarım haydi yeni bir gün bugun biz çarpaya gideceğiz.yani eskişehirin çarşamba pazarı.ama pazar demezsin magazalardaki gibi güzel kaliteli şeyler var.evime boncuk işi salon takım iç çamaşırı falan bakagım.09.00 gibi gideceğiz öğlene anca çıkarız.dünde bir elbise aldım süper bişi.fotosunu koyarım bir ara size

ay ay maşallah prensescim süpersinn sen enerjin hiç azalmasın bu haftada çok güzel kilo vercen inş

ayy prensesimm sen böyle yapıyorume diyorum dedikce banada yapma hevesi geliyor..
cuma kilonu ne olucak cok merak ediyorumm
gec yürü kos erisin tüm yağlarrr

bugun yürümemeye karar verdik çünkü dün akşam bitap düştük artık çok geziyoruz birde sabahta spor yapınca gezmeye enerji kalmıyor

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

canım ben yürüyüş bandını çok sevdim.çok ter attırıyor.tüm toksinlerden temizleniyorsun evde bandının olması çok büyük bir nimet.ablamda çalışıyor sabahları 1.5 saat erken kalkıyor.45 dk yürüyüş ardından cardio sonra duş öyle işe gidiyor.bence sende sabahları kalkmalısın.akşam işten gelince insan yorgun oluyor bide yemek bulaşık eş ilgilenmesi gereken daha çok şey oluyor..
canım sıkılıyor dedin ya.laptopun varsa sana yabancı diziler önerebilirim.onları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun haydi evde bandında varmış toparlan hergün sadece 45 dk

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü cumaya kadar 800 gr daha vermem lazım ki izmite sabit cıkayım ama bu sabah izmite gitmeden önceki kiloma döndüm .. 59.4 geldi tartı sevindim acıkcası..

gizemim sende sporunu arttırda bak diyet yapamıyorz en azından kalori fazla yakalımmm

prensesim ii gezmeler canımm.. ben öyle pazarları cok seviom izmittede var 2 tane o pazardan hafta içi her gittiğimde mutlaka uğrarım ..havada cok güzel ohh keyfini cıkartın ablacınlaa

gunaydın canlarımm ayy dunku yogun arazımden sonra bugun bu saat oldu ancak gelebıldımm buralara . ne yapıyorsunuz bakalım canlarımmm
meyvısım sen ızmıtemı gıdıyon yınee

kızlar hepınıze tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın ınsallah bu sefer dıkkat eder babıskomm
ayy yokk benım temız bır dayak yemem lazımkı kendıme gelıp dıyetıme baslayayım kızlarr . yada sıkı bır sok dıyetle kendımı uyandırmalıyımm ne yapsamm meyve dersın ıyıcene koptum dıyet olayından yaa yemıyorum aslında duzenlı beslenıyorum ama ıste oylede kılo almıyorum yanı kılo veremıyorumm neyse almadıgımada cok sukur tabıkı

minnosum hoşgeldin canım benimm
yok izmite gitmiyorum 6 mayısta gidicem..
bencede senin iibi dayak yemen lazım bak cok pişman olucaksın..hemen diyetine sarılmalısın..
sok diyet falan yapma bu sekilde beslen spora basla.. her aksam 1 saat spor yapman lazımm..

ayy bılemıyorum meyvıusım keskemm gelsende benı soyle guzelce bır dovsen yanıı .6 mayıs benım kardescegızımınn dogum gunuu ozamana kadar bısıler yapıcaksın yanı. hadı bakalımm ay ınsallah bende yaparım ayy sıkıldımm bunaldıımm valla dıyet yapamıyorumm modundan bıle sıkıldım yanı dusunn ayy yokk spor ısıne ıyıcene asılıyorum arkadas baksana prensesın ablası sabahları uyanıp yapıyormuss benn tembel ne aksam ne sabah yapıyorum tam tembelım yaa

moralim bozuk iice sevgilimden nefret ediyorum.. gece calısmasından erkek manyağı bi kızla aynı gün calısmasından calısma günlerinde beni ihmal etmesinden o kızla gülüp eğlenip benle iki kelime bile zor konusmasından nefret ediyorum ...
aldatıldığımı düşünüyorum

minnosum yaa yanlısmı düşünüyorumm bi akıl ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…