inşallahhhh canım inşallahhhhh
yürüyüş bandı varken değerlendirmek istiyorum gidene kadar ne kadar üzerinde kalsam kardır
bugun de 45 yürüyüşü yaptım bantta sonra 20 dk yürüdüm dışarda biraz sonrada yine dışarı çıkacagız akşamı buluruzilk fırsatta yazarım yine sizi öptün
inşallahhhh canım inşallahhhhh
yürüyüş bandı varken değerlendirmek istiyorum gidene kadar ne kadar üzerinde kalsam kardır
bugun de 45 yürüyüşü yaptım bantta sonra 20 dk yürüdüm dışarda biraz sonrada yine dışarı çıkacagız akşamı buluruzilk fırsatta yazarım yine sizi öptün
kızlar sürpriz benim olamaz heralde bu sabah tartıldım 65.7 çıktı...daha regl olamadım gerçi ama haftasonuna kadar olcam gibi geliyo...:78:
ben mayıs başı 63 olamıycam galiba64e razıyımm...:97:
mınnosss geldıııııı vuuuu cokk sogukk dısarısııı bırsuru dolastım bugun arazıde eve gıdıncede spor yapıcam soz sana annacımm .. ay bıde gıdınce utu yapsam fena olmazdı hanıayy meyvısımm sen yanlızzz mı kaldınn ..
neysem sımdık bırazcık konasayım bıdı bıdı yapayımm .
babama doktor orta kulak denegsıyle ılgılı bır sorun demıs anı hareketlerde bası donuyor bı 15 gun falan araba kullanma demıs aslında dıkkat etmesı lazım ıste bırazcık kendıne gecen cuma fethıyeye gıttı geldı dun gecede zonguldaktan geldı ve bunların hepsınde arabayı kendısı surup gıdıp gelıyor ısı dolayısıyla .bırazcık dınlenıcek sımdı ınsallahh bakalım.
ayy meyvısım de dukanı kapatmadanmı gıtmıss nere gıtmısss bıde ıcımden bır ses bugun dondurma yemıs meyvıs dıyor ama hadı bakalım hayırlısı
selam kızlarr bugün tartıla ne + vardı nede - hala 65 im cumaya kadar 64.5 olsam süper olurr yahuu
neden yanlızımmmm
ayy prensesimm sen böyle yapıyorume diyorum dedikce banada yapma hevesi geliyor..
cuma kilonu ne olucak cok merak ediyorumm
gec yürü kos erisin tüm yağlarrr
annam yemeğe gitmiştim yeni geldim.
ayran detoksunu 1 gün yapıcam zaten ben o corbayı cok seviyorum ılıtıp içiyorm..
benim artılar giderse ona rağzıyım bu hafta süpriz benimde olamıcak gizemle minnos arasında sürüyor yarıss..
menün güzel tatlım afiyet olsun..
sporda bol kalori yakarsın inş..
mınnosss geldıııııı vuuuu cokk sogukk dısarısııı bırsuru dolastım bugun arazıde eve gıdıncede spor yapıcam soz sana annacımm .. ay bıde gıdınce utu yapsam fena olmazdı hanıayy meyvısımm sen yanlızzz mı kaldınn ..
babama doktor orta kulak denegsıyle ılgılı bır sorun demıs anı hareketlerde bası donuyor bı 15 gun falan araba kullanma demıs aslında dıkkat etmesı lazım ıste bırazcık kendıne gecen cuma fethıyeye gıttı geldı dun gecede zonguldaktan geldı ve bunların hepsınde arabayı kendısı surup gıdıp gelıyor ısı dolayısıyla .bırazcık dınlenıcek sımdı ınsallahh bakalım.
selam kızlarr bugün tartıla ne + vardı nede - hala 65 im cumaya kadar 64.5 olsam süper olurr yahuu
ayyy meyvemm valla benmde hiç vaktimm kalmadı zaten yaz geldi biz hala düzgün diyet moduna giremedik napcaz böyle bilmiyorum..hoşgeldin gizemcimm ayy nolcak biizm bu halimiz bi sıkıca diyet yapamadık gitti..
ama benim artık hiç vaktim kalmadı acilinden 55 olmam lazımmm :18::18::18:
çorbamı bitirdimmm
yatana kadar 1 litre daha içilecek suyum varr
ohhh yarına incelmiş olucam inşşş
ay ay maşallah prensescim süpersinn sen enerjin hiç azalmasın bu haftada çok güzel kilo vercen inş
ayy prensesimm sen böyle yapıyorume diyorum dedikce banada yapma hevesi geliyor..
cuma kilonu ne olucak cok merak ediyorumm
gec yürü kos erisin tüm yağlarrr
ayy prensesım benımde evımde kosu bandı var meyvısımmle annam artık benı topa tutucak spor yapmıyorum dıye ama yururyemıyorum ya offf sıkılıyorum yururkenn fılm falan ayarlayıp yururyorum ıste ne bılımmm bırann evvel 60 lı bır kıloya ınmem lazım onu bılıyorumm da ıste ne zaman yaa hooff
gunaydın canlarımm ayy dunku yogun arazımden sonra bugun bu saat oldu ancak gelebıldımm buralara . ne yapıyorsunuz bakalım canlarımmm
meyvısım sen ızmıtemı gıdıyon yınee
kızlar hepınıze tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın ınsallah bu sefer dıkkat eder babıskomm
ayy yokk benım temız bır dayak yemem lazımkı kendıme gelıp dıyetıme baslayayım kızlarr . yada sıkı bır sok dıyetle kendımı uyandırmalıyımm ne yapsamm meyve dersın ıyıcene koptum dıyet olayından yaa yemıyorum aslında duzenlı beslenıyorum ama ıste oylede kılo almıyorum yanı kılo veremıyorumm neyse almadıgımada cok sukur tabıkı
minnosum hoşgeldin canım benimm
yok izmite gitmiyorum 6 mayısta gidicem..
bencede senin iibi dayak yemen lazım bak cok pişman olucaksın..hemen diyetine sarılmalısın..
sok diyet falan yapma bu sekilde beslen spora basla.. her aksam 1 saat spor yapman lazımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?