Meyvenull'un Diyet Günlüğü

dünyam kimseler kalmadımıııı

yemeğimi yedim zoraki geldimm cok uykum var beynim uyuyor resmennn

bu gün sırf protein yiyorum yarın ayran detoksu yapıcam ertesi gün elmalı diyeti uygulucam ve pazara kadar ona devam edicem..

sabah peynir
ara peynir
öğlen tavuk yoğurt
ara belki yeşil elma
aksam ton balığı yoğurt

elma yememin sebebide midem sade proteinle cok kötü oluyor midemi sakinlestirmek.

sonunda hedefıne ulastınmı tatlımmmm cıtırlasmısız cok sevındım :)

ohhhh superrr tatlım cok sevındım :) hedefıne ulasacagını bılıodum:) bebekler bırazcık erken geldıler 10 gunluk bebısler dunyaya gozlerını actılar sonunda bırazcık bırbırlerını sıkıstırmıslar annelerının kARNINDA susuz kalmıslar 8 aylık bıraz erkenden geldıler ama ııler:)

canım allah analı babalı büyütsün ..
sağlıklı tastamam doğmuslarya erken olması sorun değil cabucak anne oluverdin iştee
isimlerini ne koydunuz.. profiline fotolarını eklersen bakarımm

saol canım :) İSİMLERİ RÜZGAR VE YAĞMUR AKSAMA EKLERIM CANIM PROFILE FOTOLARINI BEN KACTIM CANIM MAMA SAATINI OPTUM SENII

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar fıstıklarımmm...

meyvem gelmiş buralar şenlenmiş

hoşgelmişin meyvemm bitanem özlendinn

sabahtan giremedim çünkü kadıköydeydim çizim kursuna yazıldım mayısta başlıycam...şimdide spordan geldim...

nasılsın meyvem keyfin nasıl bakayım nasıl geçti tüm hafta...

minnoşum kıyamam sana aldıkalrını verirsin üzülme canım ben başladım dünden itibaren sıkı bir programa...sende spora başlıyorsun hemen tamammı ben kaçamak yaptığım günde bile bırakmadım sporumu sende bırakma sporu sakın...

prensescim ne güzel bi ablan var zayıflatcak seni kız...yaza incecik olcanız iikinizde...

menümü yaziyimde meyvem gelince okusun

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata...1 avuç fındık ceviz karışımı...
Ara:1 elma
Akşam:Sebze çorbası, yoğurtlu semizotu

annam hoşgeldin canım izmit turum güzeldi pek gezemedim ama annemlerle vakit gecirdim..
dizim iice kötü oldu orda evdeydim ama zorlamısım işte..
ee tabi kiloda aldım ..
nys öyle işte bu gün bomba gibi döndümm

senin masallahın var canım inş yaza cıtır olucaksınn..
çizim kursunda hayırlı olsun sınavda güzel güzel seyler çiz bizede birer tablo ciz

selam kızlar bayadır gelemiyorum

21 nisan doğum günümdü gelemedimmm

23 ve 24 nisanda ankaradan sevglim geldiği için onunlaydımmm

kaçırmadım fazla cuma gnü 65.7 olmama rağmen bugün 65 im :)))

menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : fırında patates ve peynir
akşam : prinç lapası

2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş

prensesim yaptınmı sporunu

yaptım canım ama sadece yürüyebildim.regl oldum belim ve karnım çok ağrıyordu..hiç yoktan yürüyeyim bari dedim 1 saat bantta yürüdüm.cardio ve zumba yapamadım cünkü bacaklarımı karnıma çekecek halde değildim

sonra saat 13.00 de bir çıktık evden 18.00 a kadar gezdik hiç minibüs otobüse binmeden

annacıgım teşekkür ederim canım benim

gizemcim süpersin canımm

reyhanım tüm gün gezmişsin zaten yeterde artar bilee
cuma gidecek tüm kara yağlarr

oy oy ne güzel yapmışsıın ama iyi olmuş özlem gidermişinizdir...ay kıyamam canım iyileşir inş...önemli olan dönmüş olman canım alınan yeni kilolar gider nasılsa...

ay tatlım sağol ya bu aralar regl olcam şişim inince rahatlıycam..teşekkürler tatlım senin portreni çiziyim istersen hehe

gizemimmmmmmmm:87:

vay vay bizde enrlerde bu kız diyoruzzz meğerse romantizm modundaymış bak bak...

ayy canım geçmiş doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllara inş

süpersin kiloda almamışınnn bomba gibi başladık hepimiz yaza fit gircez...

ay yüklenme kendine prensescim yürüyüş yapmışın o halde bide yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…