sonunda hedefıne ulastınmı tatlımmmm cıtırlasmısız cok sevındım :)
ohhhh superrr tatlım cok sevındım :) hedefıne ulasacagını bılıodum:) bebekler bırazcık erken geldıler 10 gunluk bebısler dunyaya gozlerını actılar sonunda bırazcık bırbırlerını sıkıstırmıslar annelerının kARNINDA susuz kalmıslar 8 aylık bıraz erkenden geldıler ama ııler:)
saol canım :) İSİMLERİ RÜZGAR VE YAĞMUR AKSAMA EKLERIM CANIM PROFILE FOTOLARINI BEN KACTIM CANIM MAMA SAATINI OPTUM SENII
selamlar fıstıklarımmm...
meyvem gelmiş buralar şenlenmiş
hoşgelmişin meyvemm bitanem özlendinn
sabahtan giremedim çünkü kadıköydeydim çizim kursuna yazıldım mayısta başlıycam...şimdide spordan geldim...
nasılsın meyvem keyfin nasıl bakayım nasıl geçti tüm hafta...
minnoşum kıyamam sana aldıkalrını verirsin üzülme canım ben başladım dünden itibaren sıkı bir programa...sende spora başlıyorsun hemen tamammı ben kaçamak yaptığım günde bile bırakmadım sporumu sende bırakma sporu sakın...
prensescim ne güzel bi ablan var zayıflatcak seni kız...yaza incecik olcanız iikinizde...
prensesim yaptınmı sporunu
selam kızlar bayadır gelemiyorum
21 nisan doğum günümdü gelemedimmm
23 ve 24 nisanda ankaradan sevglim geldiği için onunlaydımmm
kaçırmadım fazla cuma gnü 65.7 olmama rağmen bugün 65 im :)))
menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : fırında patates ve peynir
akşam : prinç lapası
2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş
yaptım canım ama sadece yürüyebildim.regl oldum belim ve karnım çok ağrıyordu..hiç yoktan yürüyeyim bari dedim 1 saat bantta yürüdüm.cardio ve zumba yapamadım cünkü bacaklarımı karnıma çekecek halde değildim
sonra saat 13.00 de bir çıktık evden 18.00 a kadar gezdik hiç minibüs otobüse binmeden
annacıgım teşekkür ederim canım benim
annam hoşgeldin canım izmit turum güzeldi pek gezemedim ama annemlerle vakit gecirdim..
dizim iice kötü oldu orda evdeydim ama zorlamısım işte..
ee tabi kiloda aldım ..
nys öyle işte bu gün bomba gibi döndümm
senin masallahın var canıminş yaza cıtır olucaksınn..
çizim kursunda hayırlı olsun sınavda güzel güzel seyler çiz bizede birer tablo ciz
selam kızlar bayadır gelemiyorum
21 nisan doğum günümdü gelemedimmm
23 ve 24 nisanda ankaradan sevglim geldiği için onunlaydımmm
kaçırmadım fazla cuma gnü 65.7 olmama rağmen bugün 65 im :)))
menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : fırında patates ve peynir
akşam : prinç lapası
2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş
yaptım canım ama sadece yürüyebildim.regl oldum belim ve karnım çok ağrıyordu..hiç yoktan yürüyeyim bari dedim 1 saat bantta yürüdüm.cardio ve zumba yapamadım cünkü bacaklarımı karnıma çekecek halde değildim
sonra saat 13.00 de bir çıktık evden 18.00 a kadar gezdik hiç minibüs otobüse binmeden
annacıgım teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?