günnaaayyydııınnn kızlarbugun biraz erken uyandım yesilçayımı demledim güne hazırım
gunaydınn canlarım bugun coookk coookk ısım varr ondan sonrada arazıye gıdıcemm hooofff hadı sızın yanınıza sonra gelırım sekerlerım mucuck mucuk
zuuuu zuuuuuuuuuuuuuuuuuu
annam gelmişş
selam fıstıklarım...
sabah dolabımı boşalttım..büyük gelenlerin hepsini ayırdım kızlar artık tam tamına 38 bedenim...eski pantolonlarım eteklerim gömleklerim hepsi 44 beden hiçbiri olmuyo yeni ciciler almam lazım...
siz neler yaptınız bakalım meyvem elmalı diyet umarım istediğin sonucu verir canım afiyet olsunn
bu arada usb kablosu alır almaz size fotoğraflarımı koycam..dün yeni aldığım 28 beden kotumu giydim bacakları bol bilem geldi herkes çok zayıflamışsın dedi bide yaptıkalrımdan yemedim ya ne akdar iradelisin ddiler çok mutlu oldum...ay ne güzelmiş sağlıklı bir kiloda olmak ya çok şükür buralarakadar gelebildim...bunda sizinde payınız var güzellerim teşekkürler hepinize destekleriniz için şimdi bir 5 kilo daha vermem lazım ki hiç fazlalığım olmasın...
annam harikasın canım benimm...
ayy ne güzel 28 beden giyiyorsun..
ben de büyük gelenleri hep kardeşime götürmüştüm
5 kiloyuda yaza kadar verirsin nasıl olsa bu yaz incecik olucaz süper olucazzzz..
ayy biliyormusun aslında ben bu halimlede mutluyum yani o kadar sorun etmiyorum tamam 5 kilo versem süper olucam ama dert tasa edicek bi kilom yok artık die düşünüyorum 58-59 kilo arasında gidip geliyorum bundan sonrası yavas yavas sıkıntısız dertsizz..
meyvemmmm geldimm....nasılsın güzelimmm
ayy meyvem bitanem sağol canım sende hariaksınnn...evet hayal gibi ben bu bedene düşebildiğime hala inanamıyorum
ben de bazılarını teyzeme verdim o 42-44 giyiyo birazını o aldı kalanalrıda ihtiyaç sahiplerine ulaştırcam bakalım...
ay veririm meyvem inş evt zaten koşturmaca olcak tüm yaz illaki kilo kaybederim ama sporunda faydası var belki tartıda değişiklik olmadı ama görüntü çok farketti o koca göbek minicik kaldı basenlerim toparlandı...
çok haklısın meyvem bende 61 60 olunca aynı şeyi hissedeceğime inanıyorum...ne güzel fazla kilomuz yok artık maşallah diyelimm
sınav sonuçları açıklanmış baktınmı?
sınav sonuçları açıklanmış baktınmı?
canım resimlerini bekliyorum bak unutma ekle..
zaten bu günlerde havalar ısındı iice boşladık motivasyonumuzu biraz kendimize geliriz
zaten minnosuda dövcemm bak kac gündür menü falan bildirdiği yok
ayy acaba yarısı kim kazanıcak süpriz kimin olucakk
veee puanlar açıklandııı ....
benim puanımm...326...yihuuu ne güzel bir günnn böyleee
ayy meyvemm bu puanı hiç beklemiyodum inankiii şoklardayım tekrar tekrar girdim siteye ama doğru
üniversiteyi kazaniyim bu sene daha bişi istemem...ne güzel 58 kiloda gitcem üniv.ye inş...
hepimiz için böyle güzel bir yıl olcak bu 2011 inşallah hep böyle devam eder hayatımız güzellikelrle dolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?