ayy bılemıyorum meyvıusım keskemm gelsende benı soyle guzelce bır dovsen yanıı .6 mayıs benım kardescegızımınn dogum gunuuozamana kadar bısıler yapıcaksın yanı. hadı bakalımm ay ınsallah bende yaparım ayy sıkıldımm bunaldıımm valla dıyet yapamıyorumm modundan bıle sıkıldım yanı dusunn ayy yokk spor ısıne ıyıcene asılıyorum arkadas baksana prensesın ablası sabahları uyanıp yapıyormuss benn tembel ne aksam ne sabah yapıyorum tam tembelım yaa
moralim bozuk iice sevgilimden nefret ediyorum.. gece calısmasından erkek manyağı bi kızla aynı gün calısmasından calısma günlerinde beni ihmal etmesinden o kızla gülüp eğlenip benle iki kelime bile zor konusmasından nefret ediyorum ...
aldatıldığımı düşünüyorum
minnosum yaa yanlısmı düşünüyorumm bi akıl ver bana
ayy sacmalama meyvısımm neden oyle dusunuyorsun yanı bu sevgılıne haksızlık degılmı hıcmı guvenmıyorsun . sonucta karsısındakı ne olursa kım olursa olsun sen sevgılını tanıyorsunn ve bılıyorsun boyle karamsar olmaa canım benım . o sevgılınede soyle nıyee zorla konusur gıbı yapıyorsun dıye
güvenmiyorum canım hiç bi zaman arkamı dönmem tamamen bu cok farklı bi durum ben kimseye güvenmiyorum.
onada hiç bi zaman güvenemem yani bi gün karsısına bende daha güzel daha hoş biri cıkarsa neden ona ilgi duymasın ki yanda daha cekiçi birisine mesela o kız zayıf alımlı ne bilim uzaktan anladığım kadarıyla sempatik de neden olmasın 24 saat aynı yerdeler gece gündüz fece de resimlere kız muhtesem nöbetti şöyleydi böyleydi diyor..
zaten benide ayda 2 kez görüyor o kızı cok daha fazla 7 *24 görüyor düşün olmaması için hiç bi neden yok..
ayy cok kötüyüm ben yaa aldatıldığımı düşünüyorumm
güvenmiyorum canım hiç bi zaman arkamı dönmem tamamen bu cok farklı bi durum ben kimseye güvenmiyorum.
onada hiç bi zaman güvenemem yani bi gün karsısına bende daha güzel daha hoş biri cıkarsa neden ona ilgi duymasın ki yanda daha cekiçi birisine mesela o kız zayıf alımlı ne bilim uzaktan anladığım kadarıyla sempatik de neden olmasın 24 saat aynı yerdeler gece gündüz fece de resimlere kız muhtesem nöbetti şöyleydi böyleydi diyor..
zaten benide ayda 2 kez görüyor o kızı cok daha fazla 7 *24 görüyor düşün olmaması için hiç bi neden yok..
ayy cok kötüyüm ben yaa aldatıldığımı düşünüyorumm
ama boyle olmazkı meyvemm sen beraber oldugun ınsana bırazcıkta olsa guvenmelısın bunu onun ıcın degıl kendın ıcın yapmalısınn kendını ıyı hıssetmezsınkı ozaman hıcbızaman arkanı donemezsınkı tatlım oyle olurmu hıc
neden böyle düşündürecek bi şey mi oldu canım 7.24 demişsin yanlız deillerdir heralde başkalarıda vardır
günaydın kızlarr
bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü cumaya kadar 800 gr daha vermem lazım ki izmite sabit cıkayım ama bu sabah izmite gitmeden önceki kiloma döndüm .. 59.4 geldi tartı sevindim acıkcası..
gizemim sende sporunu arttırda bak diyet yapamıyorz en azından kalori fazla yakalımmm
prensesim ii gezmeler canımm.. ben öyle pazarları cok seviom izmittede var 2 tane o pazardan hafta içi her gittiğimde mutlaka uğrarım ..havada cok güzel ohh keyfini cıkartın ablacınlaa
moralim bozuk iice sevgilimden nefret ediyorum.. gece calısmasından erkek manyağı bi kızla aynı gün calısmasından calısma günlerinde beni ihmal etmesinden o kızla gülüp eğlenip benle iki kelime bile zor konusmasından nefret ediyorum ...
aldatıldığımı düşünüyorum
minnosum yaa yanlısmı düşünüyorumm bi akıl ver bana
gunaydın canlarımm ayy dunku yogun arazımden sonra bugun bu saat oldu ancak gelebıldımm buralara . ne yapıyorsunuz bakalım canlarımmm
meyvısım sen ızmıtemı gıdıyon yınee
kızlar hepınıze tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın ınsallah bu sefer dıkkat eder babıskomm
ayy yokk benım temız bır dayak yemem lazımkı kendıme gelıp dıyetıme baslayayım kızlarr . yada sıkı bır sok dıyetle kendımı uyandırmalıyımm ne yapsamm meyve dersın ıyıcene koptum dıyet olayından yaa yemıyorum aslında duzenlı beslenıyorum ama ıste oylede kılo almıyorum yanı kılo veremıyorumm neyse almadıgımada cok sukur tabıkı
meyvem sevindim canım ayran detoksu işe yaramış ne güzel bende yapcam onu bi ara..
kız neden öyle düşünüyorsun bakimm o seni seviyor sende onu ee neden aranız iyiyyken çıakrıyon bunları kuruntu yapıyosun bak bende yaşadım bunu...sonra pişman oldum meyvem zamana bırak sende görceksin boşuna evham yaptığını...yapma rahat ol canım yaa
kızzz meyvısss ne cok bısey almıssın nasıl odıycen onları delımısın kızımAma cok guzeller yaa cok begendım hepsını gule gule kullan cıcımm
selam meyvem selam kızlar...:79:
ay bugün annemin misafir günü yaa...sabahtan beri neler yaptık neler börekler kekler poğçalar...of yine bi işkence günü yani anlıycanız...neyse 4-5 gibi spora kaçıcam ben onlar yesinler ben montimi bozmam asla....
spordan gelince görüşürüz fıstıklar...şimdi misafirlere bir bakayım çaylarını doldurayım...kendimede bir yeşilçay alayımm..
dayanamadım ceyiz topiği actımmm
günaydın kızlarr
bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü cumaya kadar 800 gr daha vermem lazım ki izmite sabit cıkayım ama bu sabah izmite gitmeden önceki kiloma döndüm .. 59.4 geldi tartı sevindim acıkcası..
gizemim sende sporunu arttırda bak diyet yapamıyorz en azından kalori fazla yakalımmm
prensesim ii gezmeler canımm.. ben öyle pazarları cok seviom izmittede var 2 tane o pazardan hafta içi her gittiğimde mutlaka uğrarım ..havada cok güzel ohh keyfini cıkartın ablacınlaa
bencede bi süre diyet düşünmeden spor yap canım sen..
bak prensese gr gr veriyordu spora bi basladı haftada 1-1.5 veriyor sende baslıyorsun spora..
benimde dizim baya iilesti cok dikkat ediyorum 2 gündür önümüzdeki hafta platese baslayabilirim sanırım..
kızlar bunlarda daha önce aldıklarım.
ayy ceyiz topiğine cevirdim burayı
tencerelerim mavi düdüklüsü yok onu almadım tefal clipso aldım onun yerine..
yemek takımımda tam cıkmadı işte yaprak yaprak..
Eki Görüntüle 185515
Eki Görüntüle 185513
Eki Görüntüle 185514
Eki Görüntüle 185516
Eki Görüntüle 185517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?