Meyvenull'un Diyet Günlüğü

bencede bi süre diyet düşünmeden spor yap canım sen..

bak prensese gr gr veriyordu spora bi basladı haftada 1-1.5 veriyor sende baslıyorsun spora..
benimde dizim baya iilesti cok dikkat ediyorum 2 gündür önümüzdeki hafta platese baslayabilirim sanırım..

ayy sacmalama meyvısımm neden oyle dusunuyorsun yanı bu sevgılıne haksızlık degılmı hıcmı guvenmıyorsun . sonucta karsısındakı ne olursa kım olursa olsun sen sevgılını tanıyorsunn ve bılıyorsun boyle karamsar olmaa canım benım . o sevgılınede soyle nıyee zorla konusur gıbı yapıyorsun dıye

güvenmiyorum canım hiç bi zaman arkamı dönmem tamamen bu cok farklı bi durum ben kimseye güvenmiyorum.
onada hiç bi zaman güvenemem yani bi gün karsısına bende daha güzel daha hoş biri cıkarsa neden ona ilgi duymasın ki yanda daha cekiçi birisine mesela o kız zayıf alımlı ne bilim uzaktan anladığım kadarıyla sempatik de neden olmasın 24 saat aynı yerdeler gece gündüz fece de resimlere kız muhtesem nöbetti şöyleydi böyleydi diyor..
zaten benide ayda 2 kez görüyor o kızı cok daha fazla 7 *24 görüyor düşün olmaması için hiç bi neden yok..
ayy cok kötüyüm ben yaa aldatıldığımı düşünüyorumm

ama boyle olmazkı meyvemm sen beraber oldugun ınsana bırazcıkta olsa guvenmelısın bunu onun ıcın degıl kendın ıcın yapmalısınn kendını ıyı hıssetmezsınkı ozaman hıcbızaman arkanı donemezsınkı tatlım oyle olurmu hıc

neden böyle düşündürecek bi şey mi oldu canım 7.24 demişsin yanlız deillerdir heralde başkalarıda vardır

katılıyorum canım

meyvem sevindim canım ayran detoksu işe yaramış ne güzel bende yapcam onu bi ara..

kız neden öyle düşünüyorsun bakimm o seni seviyor sende onu ee neden aranız iyiyyken çıakrıyon bunları kuruntu yapıyosun bak bende yaşadım bunu...sonra pişman oldum meyvem zamana bırak sende görceksin boşuna evham yaptığını...yapma rahat ol canım yaa

minnoşum başla artık spora sen yaza incecik girmek istemiyomusunnn

kızzz meyvısss ne cok bısey almıssın nasıl odıycen onları delımısın kızım Ama cok guzeller yaa cok begendım hepsını gule gule kullan cıcımm

selam meyvem selam kızlar...:79:

ay bugün annemin misafir günü yaa...sabahtan beri neler yaptık neler börekler kekler poğçalar...of yine bi işkence günü yani anlıycanız...neyse 4-5 gibi spora kaçıcam ben onlar yesinler ben montimi bozmam asla....

spordan gelince görüşürüz fıstıklar...şimdi misafirlere bir bakayım çaylarını doldurayım...kendimede bir yeşilçay alayımm..

canım evet detoks işe yaradı
off annam aklıma getirmek istemiyorum ama oluyor iştee
kızzz meyvısss ne cok bısey almıssın nasıl odıycen onları delımısın kızım Ama cok guzeller yaa cok begendım hepsını gule gule kullan cıcımm

ayy battım ben battımm

183 ü hava le yapcam kalanıda 85 ,85 ödicem 3 taksitte

ama işi bitti minnosum yaa aldım kurtuldummm

kolay gelsin annam nasıl güzel kokuyordur sizin ev şimddi

kızlar bunlarda daha önce aldıklarım.
ayy ceyiz topiğine cevirdim burayı
tencerelerim mavi düdüklüsü yok onu almadım tefal clipso aldım onun yerine..
yemek takımımda tam cıkmadı işte yaprak yaprak..

sevindim canm bugun yüzünün gülmesine umarım cuma istediğin kiloya inersin pazardan 1 tane pantolon 4 tane body aldım çok hoşlar.bir tanesi olmadı ona olmak için çabalayacagım

canım o ilk hafta o kadar oldu sanırım sonraki dönemde o kadar zor gider ama ben spora devam edeceğim az az d mayısta güzel kilo verip biraz daha zayıf olmak istiyom

ay meyvem ne güldüm hee süpermiş ama aldıklarınn güle güle kullan bitanecim iyi günlerde inş...

topic açmışın cidden şaka yapıyons andım deli kız hayırlı olsunn bi sohbet ortamımız daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…