annam yanlız basına portre cekilmezki askımda olursa olurr
gizemimmmmmmmm:87:
vay vay bizde enrlerde bu kız diyoruzzz meğerse romantizm modundaymış bak bak...
ayy canım geçmiş doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllara inş
süpersin kiloda almamışınnn bomba gibi başladık hepimiz yaza fit gircez...
teşekkür ederim fatmammmmm
aşkımla yazdan beri görüşmüyordukk en son gördüğümde 75 kiloydumm zayıflamıssın ama hala balıksın dedi yaaa
ya çok duygulandım o giderkennnçünkü onu bidaha göremiyeceğimden korkuyorum hep.. uzağız ilişkimz çok zor gdiyor.. ayrılıp barışıyoruz. ne buraya sık sık gelebiliyor nede benden vazgeçiyor..
23 nisan tatildi pazar tatiliyle birleştiği için vakit bulup geldi . kimblir bidaha ne zamann
yeni barıştık sayılır zaten inş ayrılmayz artıkk çok özlüyorum şmdidennn
günaydın sekerlerim bu sabah haliyle atrıda cıktımm güya tartılmıcaktımm cumaya kadar :76::76::76:
olsun bu gün ayran detoksunu yapıyorum evde salatalık yoktu markettede yokmus benimki salatalıksız oldu öğlen bulabilirsem ii olur..
nys sabah 1 domates 1 lokma peynir ve 1 simitle(küçük) kahvaltımı yaptım.2 saat aralıklarla ayran corbamı içicem..
minnosum gecmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur..
ayy bitir arazileride gitme sensiz cok ıssız kalıyor dünyamm
inş yarına 500 gr gider hepimizdennn cok sevinirim 500 gidersee
hadi su içmeye baslayalımmm
sagol canımm sımdılık onemlı bısey yok aksama gelır anlatırım hadı ben gıdıyorum tatlım grsss mucuck mucuck
meyvısımm bende bugun yapamıycam bellı de yarın sabah elma dıyetıne baslıyorum hanı su sadece kahvaltı yapıyorsun sonra aksama kadara yesıl elma dıyetı varya ıste onu cumaya kadar yapıcam cunku 1 mayıs yaklasıyor surprız benım olmalı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben süprizi unutmustummmmm
amanında amanınnn napayım nerelere gideyimmm
ben 1 haftada 4 kilo mümkün değil veremem kiiiii
ıyıde surprızz ıcınn soyledıgın 1 mayıs kılosuna en cok yaklasan bırıncı olucakkı sekerım ayy benım arabam gelmedı hala gıdemedım arazıyee
gunaydınn canlarımm dunn hemen arazıye gıttık meyvem sanada haber veremedım aksamda babam rahatsızlanmıstı hastanaeye falan goturmuslerdı oyuzden babamlara gıttım yanınıza gelemedımm
sımdı bırazdan yıne arazıye gıdıyorumm bugun 5 -6 farklı yere gıdıp yetıstırebılırsem sonra bır ıkı hafta hıc arazım olmaz ınsallahh . ayy cok yoruldum dunde arazıde yurudum aksam anneme gıttım ama kus kadar yedım korkuyorum anneme gıtmeye artık .
neysekı bu sabah yıne 63.5 kılo cıktım ne artı ne eksı var ama bugun sporda yapıcamm ve yarın sabaha 500 gr gıtcek demı meyvıskomm senden benden annadan gızemden 500 er gr ıstıyorum yıhuhu:87::87:
günaydın sekerlerim bu sabah haliyle atrıda cıktımm güya tartılmıcaktımm cumaya kadar :76::76::76:
olsun bu gün ayran detoksunu yapıyorum evde salatalık yoktu markettede yokmus benimki salatalıksız oldu öğlen bulabilirsem ii olur..
nys sabah 1 domates 1 lokma peynir ve 1 simitle(küçük) kahvaltımı yaptım.2 saat aralıklarla ayran corbamı içicem..
gizemcim süpersin canımm
reyhanım tüm gün gezmişsin zaten yeterde artar bilee
cuma gidecek tüm kara yağlarr
ay yüklenme kendine prensescim yürüyüş yapmışın o halde bide yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?