canım belki 2. sınavada girersin
lysmi gircem bi denemek için canım zaten ama benim için çizim sınavları öenmlii..hayırlısı olsun bakalım...
öyle tatlım hayırlısı olsun.
veee puanlar açıklandııı ....
Benim puanımm...326...yihuuu ne güzel bir günnn böyleee
o kadar uzun zaman olduki yeşil cay içmeyelii hiç de içesim gelmiyorr
tebrikler görümcemin oğluda 325 almış afferim kız
minnosum kolay gelsin canım..
tamam menü bildirmemen sorun değilde kacırma sakın fazla yediklerine dikkat et tatlımm..
bak tatil işinide ayarladın artık iice toparlanman lazım ..
ne kaldı surda 2 ay bu sürede 55 olman gerek bak cok az kaldı canım ona göre..
ayy evet yaa zevcanım cok az kaldıı yaa tatıle 10 temmuzda gıdıcem ozamana kadar mutlaka ama mutlaka 55 olmam lazımm yok yok benım duzene gırmem ıcınnn soklamam lazım kendımı haftasonu bır sok dıyet yapabılırım bastan soylıyım haberın olsun tatlım evdeyım hazır bı sıkıntı tansıyon su bu olursa yatar uyurum yanı demı ama
selam fıstıklarım...
sabah dolabımı boşalttım..büyük gelenlerin hepsini ayırdım kızlar artık tam tamına 38 bedenim...eski pantolonlarım eteklerim gömleklerim hepsi 44 beden hiçbiri olmuyo yeni ciciler almam lazım...
siz neler yaptınız bakalım meyvem elmalı diyet umarım istediğin sonucu verir canım afiyet olsunn
bu arada usb kablosu alır almaz size fotoğraflarımı koycam..dün yeni aldığım 28 beden kotumu giydim bacakları bol bilem geldi herkes çok zayıflamışsın dedi bide yaptıkalrımdan yemedim ya ne akdar iradelisin ddiler çok mutlu oldum...ay ne güzelmiş sağlıklı bir kiloda olmak ya çok şükür buralarakadar gelebildim...bunda sizinde payınız var güzellerim teşekkürler hepinize destekleriniz için şimdi bir 5 kilo daha vermem lazım ki hiç fazlalığım olmasın...
veee puanlar açıklandııı ....
benim puanımm...326...yihuuu ne güzel bir günnn böyleee
hayırdır meyvem birşeymi oldu???
wc ye cıkamıyorum yineee
sabahları aç karna ılık yeşil çay bende çok faydalı oluyor dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?