Meyvenull'un Diyet Günlüğü

öyle tatlım hayırlısı olsun.

oy sağol canım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun inş

spora gitmeden menümü yazayım...

Sabah:
yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...1 avuç badem ceviz,fındık karışımı,(5 er gram)
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata....
Ara:1 elma
Akşam:ay çok tokum cacık yerim sadece zaten geç oluyo...

2,5 saat spor, 3.5 lt su, yeşilçay (3)

ayy kızlar arazıden yenı gelebıldım sımdıden yarınkı program bellı oldu yarında arazım var hooofff yoruldum yaff bı bıtmedı su arazı ıslerımm

ayy annacımmm o 28 beden kotaa 38 bedenlere gırmıssın yaaa okadar cok mutlu oldumkıı canımcımm benımm afferım sana tatlımm benımmm ayy nasıl sevındım yaaa cok cokk tebrık ederım tatlımm. bu arada sınavın ıcınde tebrık ederım canım benım ay cok mutlu oldum senın ıcın:87:

meyvısımm canım bu aralar hıcbısey bıldıremıyorum ama bı sorkı mıne nıye bıldırmıyorsun ınan cok yogunum ve ınankı okadar cok ısım varkı cok yoruldum bu hafta yarın yıne arazım var malesef demıycem cunku yarınkı ucretlı rapor yazınca en az 500 alıcam oyuzden yarınkı arazıme cok sevındımm .

ay kızlar bu ara su ogrenım kredımı falan odedımm bıde tatıl ısını ayarladım ee bıde kredı kartları bırazcık dısımı sıkmam lazımdı bu yarınkı arazı ısı ıyı oldu yanı hersey ıyı hosta dıyet ısını bosladım haftasonu acıl eylem planına gecıyorum hatta su dakka ıtıbarıyle gecmıs bulunmakta olup aksama sadece yesıl elma yıycem. daha yenı ısyerıne geldım hemen sıze baktım az bırazz su projelerı toparlıyım gelırım yanınıza canlarımm aksama eve gıdınce ancakk hadı hepınızı cok opuyorummm mucuckk

minnosum kolay gelsin canım..
tamam menü bildirmemen sorun değilde kacırma sakın fazla yediklerine dikkat et tatlımm..
bak tatil işinide ayarladın artık iice toparlanman lazım ..
ne kaldı surda 2 ay bu sürede 55 olman gerek bak cok az kaldı canım ona göre..

ayy evet yaa zevcanım cok az kaldıı yaa tatıle 10 temmuzda gıdıcem ozamana kadar mutlaka ama mutlaka 55 olmam lazımm yok yok benım duzene gırmem ıcınnn soklamam lazım kendımı haftasonu bır sok dıyet yapabılırım bastan soylıyım haberın olsun tatlım evdeyım hazır bı sıkıntı tansıyon su bu olursa yatar uyurum yanı demı ama

sporada baslamn lazım canım iice saldın kendini hadi ben yapamıyorum sen neden yapmıyorsun cık yürüyüş badına yürü dur ..
sok diyet yapacağına hafta sonu 2 saat yürü evde bence dahah ii olcakdır..
hypatianın 2 günlük diyetini deneyebilirsin hafta sonu mesela..

selam kızlar bugun yine dışardaydık artık burda son günüm yarın 11.00 e biletimi aldım geri dönüyorum söle gezzip tozması iyiydi

süpersin canımmmm süper benim düştüğüm hataya düşme aman koru kilonu.67kiloydum birde şimdiki halime bak. bir kilo dahi alsan aklın yerinden oynasın

veee puanlar açıklandııı ....

benim puanımm...326...yihuuu ne güzel bir günnn böyleee

harikaaaa Allah gönlüne göre versin

o kadar uzun zaman olduki yeşil cay içmeyelii hiç de içesim gelmiyorr

sabah ve öğle yemeklerinden sonra birer kupa yeşil çay akşam yemekten sonrada kiraz sapı çayı içtim burda öyle alıştım artık kendi evimdede bu düzende içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…