Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnoşum teşekkürler tatlım benim...sağol sizin sayenizde siz olmasanız nasıl gitcekti o yağlarr

işlerin de yoğun alalh kolaylık versin canım benim hayırlısyla sende sporuna başla arıtk minnoşum hem rahatlatır seni zinde tutar inanki motivede eder...

prensescim çok teşekkürler...ay sorma çok korkuyorum alırım diye ama daha 60 a düşcemki ben... sana iyi yolculuklar bitanem

yine geç geldim ben fatmagülü izlediğimdenn unuttum yaa meyvem kusuruma bakma

sen yeşilçay neden içmiyosun bakim sopaliyimmi seni aa yeşilçayı ideal kilona düşünce bile bırakma meyvem çok sağlıklı ayrıca antioksidan, kilonu korumanada yardımcı biliyosun...

yarından itibaren içmeye başla bak sopalarım ona göree sorcam yarın içtinmi diyee...

sabah kalkınca gör bu uyarıyı...

bide günaydın diyim şimdiden belkim erken gelemeyebilirim...

günaydın meyvemm...

güüünnaaayyyyyddıııınnn kızlar

bu haftada 1.4 vermişim Allahıma şükür.spor yapmaya başlayınca patır patır gidiyor çokk çokkk mutluyum

gunaydın canlarım ıse geldım sımdı saat 9dada arazıye gıdıcem buaksam yarın buyuk temızlıge gırmeyı dusunuyorum durun bakalım ne yapıcamm ayy cok yorgunum zaten yaa

güüünnaaayyyyyddıııınnn kızlar

bu haftada 1.4 vermişim Allahıma şükür.spor yapmaya başlayınca patır patır gidiyor çokk çokkk mutluyum

gunaydın canlarım ıse geldım sımdı saat 9dada arazıye gıdıcem buaksam yarın buyuk temızlıge gırmeyı dusunuyorum durun bakalım ne yapıcamm ayy cok yorgunum zaten yaa

günaydın canlarımmm

minnos kilo bildirmemişsinnn

ben söylim kilomu 58.8 imm
hedefim 56 idi yani ulasamadımmm

prensesim ayy kilon kacc ki şimdi senin verdin verdin de ne kadar oldunnn :26:

bu arada tebrikler canım valla nasıl güzel gidiyor kiloların tek sorunun hareketsizlikmiş pıtır pıtır gidiyorlarr

bu günkü menümüde yazsam ii olucak sanırım

sabah ekmek domates peynir zeytin

ara kuru incir 2 tane

öğlen tavuk sote salata

ara yeşil elma

aksam sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

HEDEFLERR

mınnos prenses 1 mayıs : 59 kılo -- 1 hazıran 55 kılo ı

meyvenull 1mayıs :56 kilo ----1 haziran 52 kilo

qiz3mmm 1 mayıs : 62.7 ---- 1 haziran 59 kilo

anna 1 mayıs: 63 kilo : -- 1 haziran 58 kilo

SÜPRİZ HEDEFLERİ

mınnos prenses 1 mayıs 63.4 LE BASLADI 59 kılo OLMAK İSTİYORDU 64.0 --------------(-0.6)------

meyvenull 1mayıs 60.4 LE BASLADI 56 kilo OLMAK İSTİYORDU 58.8---------(1.6)---------------

qiz3mmm 1 mayıs 65.7İLE BASLADI 62.7 kilo OLMAK İSTİYORDU ---------( )-------

anna 1 mayıs 66.5 İLE BASLADI 63 kilo OLMAK İSTİYORDU --------( )----------

Son düzenleme:
selam fıstıklar...:79:

ay ben bu sabah çok istemiştim 64 e düşmeyi ama olmadı..tartıya belki 100 kere çıkmışımdır ama 65.0 geldim ya bi 100 gr daha farketseydi keşke...1 mayısta 63 olmam için 2 günde 1 küsür kilo vermem lazım imkansız yani

neyse yinede seviniyorum çünkü hala regl olamadığım halde bu kilodayım bugün yarın olcamm...

prensescim tebrikler kızz aferim valla bravo sana ne güzel veriyosun tıkır tıkır gidiyo kilolar maşallah sana...kaç oldun şimdi...

meyvem canım sıkma canını gidiyo işte yavaş yavaşta olsa gidiyove gidecekte bu yağlar... yeni bi hedef koyarız olmazsa hepimiz anneler gününde bi kilo hedefleriz o gün özel bi gün annecime ciciler alcam benn

minnoşum üzülme sende canım bu hafta dahaa dikkatli olursan ve sporda yaparsan gide o +lar...

kız gizem nerdesin sen bakim kaç oldunn...inş +larda değilsindir sopalarım valla

SÜPRİZ HEDEFLERİ

mınnos prenses 1 mayıs 63.4 LE BASLADI 59 kılo OLMAK İSTİYORDU 64.0 --------------(-0.6)------

meyvenull 1mayıs 60.4 LE BASLADI 56 kilo OLMAK İSTİYORDU 58.8---------(1.6)---------------

qiz3mmm 1 mayıs 65.7İLE BASLADI 62.7 kilo OLMAK İSTİYORDU ---------( )-------

anna 1 mayıs 66.5 İLE BASLADI 63 kilo OLMAK İSTİYORDU 65.0 --------( 1.5 )----------

annam regl olunca rahatlarsın tatlım sudur onların hepsi sen sıkma canını..
bencede bu hedeften sonra yeni hedef belirleyelim..

şunda önde giden benimm
bakalım beni geçicek olan varmııı

annam regl olunca rahatlarsın tatlım sudur onların hepsi sen sıkma canını..
bencede bu hedeften sonra yeni hedef belirleyelim..

şunda önde giden benimm
bakalım beni geçicek olan varmııı

sağol meyvem haklısın canım benim gitcek hepsi inş

evet yeni hedef belirleyelim canım biz mayısın 24ünden sonra tatile gitcez o zaman kadar 60a düşsem süper olur...:18:

vay be 100 gramla öndesin hehe..olsun olsun sevindim buna hadi bakalım yarış daha bitmedi devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…