ayy yesil cay içmediğimden heralde hareketsizde kaldım zatenn
leslie yi bıraktınmı?
bırakmak zorunda kaldım canım menisküsü yırtmısım iki yerden dizlikle geziom şimdi sürekli bacağım uzun duruyor . merdiven cıkarken tek bacak cıkıyorum ondan spor falan yok bi süredir uzun bi sürede olmıcakkk..
ayy kızlar arazıden yenı gelebıldım sımdıden yarınkı program bellı oldu yarında arazım var hooofff yoruldum yaff bı bıtmedı su arazı ıslerımm
ayy annacımmm o 28 beden kotaa 38 bedenlere gırmıssın yaaa okadar cok mutlu oldumkıı canımcımm benımm afferım sana tatlımm benımmmayy nasıl sevındım yaaa cok cokk tebrık ederım tatlımm. bu arada sınavın ıcınde tebrık ederım canım benım ay cok mutlu oldum senın ıcın:87:
meyvısımm canım bu aralar hıcbısey bıldıremıyorum ama bı sorkı mıne nıye bıldırmıyorsun ınan cok yogunum ve ınankı okadar cok ısım varkı cok yoruldum bu hafta yarın yıne arazım var malesef demıycem cunku yarınkı ucretlı rapor yazınca en az 500 alıcam oyuzden yarınkı arazıme cok sevındımm .
ay kızlar bu ara su ogrenım kredımı falan odedımm bıde tatıl ısını ayarladım ee bıde kredı kartları bırazcık dısımı sıkmam lazımdı bu yarınkı arazı ısı ıyı oldu yanı hersey ıyı hosta dıyet ısını bosladım haftasonu acıl eylem planına gecıyorum hatta su dakka ıtıbarıyle gecmıs bulunmakta olup aksama sadece yesıl elma yıycem. daha yenı ısyerıne geldım hemen sıze baktım az bırazz su projelerı toparlıyım gelırım yanınıza canlarımm aksama eve gıdınce ancakk hadı hepınızı cok opuyorummm mucuckk
selam kızlar bugun yine dışardaydık artık burda son günüm yarın 11.00 e biletimi aldım geri dönüyorumsöle gezzip tozması iyiydi
süpersin canımmmm süperbenim düştüğüm hataya düşme aman koru kilonu.67kiloydum birde şimdiki halime bak. bir kilo dahi alsan aklın yerinden oynasın
harikaaaa Allah gönlüne göre versin
sabah ve öğle yemeklerinden sonra birer kupa yeşil çay akşam yemekten sonrada kiraz sapı çayı içtim burda öyle alıştım artık kendi evimdede bu düzende içerim
yine geç geldim ben fatmagülü izlediğimdenn unuttum yaa meyvem kusuruma bakma
sen yeşilçay neden içmiyosun bakim sopaliyimmi seni aa yeşilçayı ideal kilona düşünce bile bırakma meyvem çok sağlıklı ayrıca antioksidan, kilonu korumanada yardımcı biliyosun...
yarından itibaren içmeye başla bak sopalarım ona göree sorcam yarın içtinmi diyee...
sabah kalkınca gör bu uyarıyı...
bide günaydın diyim şimdiden belkim erken gelemeyebilirim...
günaydın meyvemm...
güüünnaaayyyyyddıııınnn kızlar
bu haftada 1.4 vermişim Allahıma şükür.spor yapmaya başlayınca patır patır gidiyor çokk çokkk mutluyum
gunaydın canlarım ıse geldım sımdı saat 9dada arazıye gıdıcem buaksam yarın buyuk temızlıge gırmeyı dusunuyorum durun bakalım ne yapıcamm ayy cok yorgunum zaten yaa
bu sabah ıtıbarıyle kılom 64.0 meyvecım maleseff ve malesefkııı boylee
annam regl olunca rahatlarsın tatlım sudur onların hepsi sen sıkma canını..
bencede bu hedeften sonra yeni hedef belirleyelim..
şunda önde giden benimm
bakalım beni geçicek olan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?