sağol meyvem haklısın canım benim gitcek hepsi inş
evet yeni hedef belirleyelim canım biz mayısın 24ünden sonra tatile gitcez o zaman kadar 60a düşsem süper olur...:18:
vay be 100 gramla öndesin hehe..olsun olsun sevindim buna hadi bakalım yarış daha bitmedi devam ediyor..
prensesim ayy kilon kacc ki şimdi senin verdin verdin de ne kadar oldunnn :26:
bu arada tebrikler canım valla nasıl güzel gidiyor kiloların tek sorunun hareketsizlikmiş pıtır pıtır gidiyorlarr
prensescim tebrikler kızz aferim valla bravo sana ne güzel veriyosun tıkır tıkır gidiyo kilolar maşallah sana...kaç oldun şimdi...
canım benim hedefim 1 haziranda 70 kg olmak
haftaya 3 günlük bir diyet deneyeceğim.minnoş sende böyle birşey yapmak istiyordun.salı başlayacagım cuma tartı gününe yetişecekistersen beraber yapalım.ablam 3,5 kg verdi 3 günde bu diyetle
prensesim bende yapmak istiyorum o diyetten salı baslayalım ozamn tartı gününe yetişsin benim öyle 3 küsürlerede gözüm yok 1.5 falan versem bana yeter
canım siz biliyorsunuzdur muhakkak bu diyeti.öğlen ve akşam 90 gr haşlanmış tavuk ve bol salata yogurt.sabahlarıda 1 dilim ekmek domates biber bu kadar ayrıntılı yazarım yine..biliyorsun artık beni böyle şeyler bana yaramıyor ama ablam ısrar ediyor illa dene diye deneyeceğim bakalım ne olacak sonuç :44:
canım siz biliyorsunuzdur muhakkak bu diyeti.öğlen ve akşam 90 gr haşlanmış tavuk ve bol salata yogurt.sabahlarıda 1 dilim ekmek domates biber bu kadar ayrıntılı yazarım yine..biliyorsun artık beni böyle şeyler bana yaramıyor ama ablam ısrar ediyor illa dene diye deneyeceğim bakalım ne olacak sonuç :44:
merak ettim :26:
yeni hedefimiz 15 mayıs olsun bence 2 haftalık bir süre..
evet canım 100 grla senden öndeyimmm..
yarın güzel seyler düşünüyorum bak bizim cadı yine yok ortalıkda nerde kaldıki bu gizem böylee..
sanırım spora gittin annam
ben nette ahsap boyama videolarına dalmısım
meraklandım biraz oyalanıcak seyler arıyorumdaa
canım takımdan ayrıldıktan sonra 81,6 ya çıktım.geçen hafta 80.1 dim bugunde 78,7 çıktım
teşekkürlerrrevet hareketsizlikmiş şimdi onuda kattım inşallah daha güzel olacak
teşekkürler canım benim
canım benim hedefim 1 haziranda 70 kg olmak
haftaya 3 günlük bir diyet deneyeceğim.minnoş sende böyle birşey yapmak istiyordun.salı başlayacagım cuma tartı gününe yetişecekistersen beraber yapalım.ablam 3,5 kg verdi 3 günde bu diyetle
offff dünyammm aksam yine ekmek yedim evde ekmek olunca yemeden duramıyorum yaaaa((
2 yumurta 4 d ekmek 1 domates az peynir yedim hııı 1 de minik salatalık ...
günaydın sekerlerimm...
ayyy noldu bana bilmiyorum sanırım sporsuzlukdan böyle oldumm..
nys bu sabah kalkınca 1 çilek attım azıma az öncede 1 avuc leblebi yedim..
bu gün nasıl gecer bilmiyorum ama temizlik yapcam tüm gün aksam da az bişi kına gecesi var oraya gidicemm..
öpüldünüz sekerlerimmm
günaydın kızlar...:79:
ayy ben bugün afedersiniz ishal oldum ya dün çok salatalık yedim galiba...karnım felaket ağrıyo ama işin iyi tarafı kuruyemişle geçiyomuş yicem bugün 1 avuç kadar öğle yemeği yerine geçicek ama vaktim yok bugün ondan...
prensescim diyet süpermiş ya her gün tavuk yicez ama olsun ben severim tavuğubende başlıycam buna bakalım...sağol canım paylaştığın için...sen daha önce yapmışmıydın bunu vermiişmiydin acaba...
meyvem günaydın bitanem demek kına var hareketsizliğini atabilirsin bu şekilde bol bol göbek at oh ohsende öpüldün keyifli vakit geçirirsin umarım...
spordan sonra kasaba uğriyimde tavuk göğsü alim 1 kilo
kolay gelsin canım akşam içinde iyi eğlenceler
geçmiş olsun canım
rica ederim ne demekben daha önce yapmadım.bakalım bende ilk kez yapacagım umarım güzel sonuçlar alırız bende tavugu çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?