Meyvenull'un Diyet Günlüğü

sporuma gitmeden menümü yazayım...

Sabah:1 greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:sucuklu yumurtalı kahvaltı, 1 avuç karışık kuruyemiş...
Öğle:Tonlu yoğurtlu salata, 2-3 kaşık marmelat...
Ara:1 elma
Akşam:cacık (çok tokum)

sucuğu çok özlemişim ama az yedim

yeni hedefimiz 15 mayıs olsun bence 2 haftalık bir süre..
evet canım 100 grla senden öndeyimmm..
yarın güzel seyler düşünüyorum bak bizim cadı yine yok ortalıkda nerde kaldıki bu gizem böylee..

sanırım spora gittin annam

ben nette ahsap boyama videolarına dalmısım
meraklandım biraz oyalanıcak seyler arıyorumdaa

prensesim ayy kilon kacc ki şimdi senin verdin verdin de ne kadar oldunnn :26:

bu arada tebrikler canım valla nasıl güzel gidiyor kiloların tek sorunun hareketsizlikmiş pıtır pıtır gidiyorlarr

canım takımdan ayrıldıktan sonra 81,6 ya çıktım.geçen hafta 80.1 dim bugunde 78,7 çıktım

teşekkürlerrr evet hareketsizlikmiş şimdi onuda kattım inşallah daha güzel olacak
prensescim tebrikler kızz aferim valla bravo sana ne güzel veriyosun tıkır tıkır gidiyo kilolar maşallah sana...kaç oldun şimdi...

teşekkürler canım benim

canım benim hedefim 1 haziranda 70 kg olmak

haftaya 3 günlük bir diyet deneyeceğim.minnoş sende böyle birşey yapmak istiyordun.salı başlayacagım cuma tartı gününe yetişecek istersen beraber yapalım.ablam 3,5 kg verdi 3 günde bu diyetle

prensesim bende yapmak istiyorum o diyetten salı baslayalım ozamn tartı gününe yetişsin benim öyle 3 küsürlerede gözüm yok 1.5 falan versem bana yeter

prensesim bende yapmak istiyorum o diyetten salı baslayalım ozamn tartı gününe yetişsin benim öyle 3 küsürlerede gözüm yok 1.5 falan versem bana yeter

canım siz biliyorsunuzdur muhakkak bu diyeti.öğlen ve akşam 90 gr haşlanmış tavuk ve bol salata yogurt.sabahlarıda 1 dilim ekmek domates biber bu kadar ayrıntılı yazarım yine..biliyorsun artık beni böyle şeyler bana yaramıyor ama ablam ısrar ediyor illa dene diye deneyeceğim bakalım ne olacak sonuç :44:

anladım canım ben genelde zaten protein ağırlıklı besleniyorum bi fark olmaz ben yapsamda yani..
ben artık kendimi şok lamak için sadece yağ ve sekeri cıkartarak besleniyorum ..
proteinden zarar gelmez sen bi dene yine canım..

merak ettim :26:

offff dünyammm aksam yine ekmek yedim evde ekmek olunca yemeden duramıyorum yaaaa ((

2 yumurta 4 d ekmek 1 domates az peynir yedim hııı 1 de minik salatalık ...

evet bencede olsun 15 mayıs ben avrım ama minnoş ve gizem hanımda gelsinde onlar ne diycek bakalım...

ahşap boyamaya bayılırım bi ara bende yapmıştım bi tv sehpası boyamıştım bide gazetelik...

dahada vericeksin inş prensescim

ay bende istiyorum o diyeti bende bendee

offff dünyammm aksam yine ekmek yedim evde ekmek olunca yemeden duramıyorum yaaaa ((

2 yumurta 4 d ekmek 1 domates az peynir yedim hııı 1 de minik salatalık ...

kız bu saatte ekmek yenirmi hiç

bi daha yapma ekmek filan hedefine ulaşana kadar... bak kilo alcan mayalı gıda meyvem dikkat et böyle şeyleri sabah tüket ben öyle yapıyorum yoğurtla filan geçiştirseydin keşke açlığını...neyse olan olmuş canım inş etkilemez çok...[/COLOR]

protein diyeti

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 kk kadar beyaz peynir
sınırsız domates salatalık

ara

seçenekler 1 elma/200 gr meyve/1 dilim ekmek/4 adet bisküvi

öğlen

90 gr ızgara tavuk
1 kase yogurt
salata

ara

1 portakal

akşam

90 gr tavuk ızgara
1 kase yogurt
salata
90 gr balıkta olabilir

* ayda sadece 3 gün uygulanabilir.
*ızgara tavuk haşlanarak yada fırında da yapılabilir.
*ablam öğle ve akşamları salata yogurt ve tavugu hep birlikte harmanlayarak büyükcede bir kaba koymus hem gözü hem midesi doymus tavsiyesi o yönde.
*bu diyeti balıkla yapanlar balıktaki yag oranın yüksekliği nedeniyle daha az verim almışlar.
*akşam en geç 18,00 de yenilecek sonrasında hiçbirşey yenilmeyecek.
*3 günü topladım 540 gr tavuk yapıyor.hepsini bir pişirip sonra kaçtane kuşbaşı varsa 6 ya bölüp oyle dolapta muhafaza edeceğim hem pişirmesi hemde hazırlaması pratik olsun diye.

saat 10,00 oldu hadi amaaaa nerdesinizzzzz?ben erkenden kalktım kahvaltı saatim kaçmasın diye.kahvaltımı yaptım sporumu yaptım.şimdide uzak bir marketim var yürüyüş olsun diye oraya kadar yürüyerek gitmeyi düşünüyorum

ben bu diyete salı günü başlıyorum.yapmak isteyenler bildirsin lütfen destek olalım birbirimize

günaydın sekerlerimm...

ayyy noldu bana bilmiyorum sanırım sporsuzlukdan böyle oldumm..

nys bu sabah kalkınca 1 çilek attım azıma az öncede 1 avuc leblebi yedim..
bu gün nasıl gecer bilmiyorum ama temizlik yapcam tüm gün aksam da az bişi kına gecesi var oraya gidicemm..

öpüldünüz sekerlerimmm

günaydın kızlar...:79:

ayy ben bugün afedersiniz ishal oldum ya dün çok salatalık yedim galiba... karnım felaket ağrıyo ama işin iyi tarafı kuruyemişle geçiyomuş yicem bugün 1 avuç kadar öğle yemeği yerine geçicek ama vaktim yok bugün ondan...

prensescim diyet süpermiş ya her gün tavuk yicez ama olsun ben severim tavuğu bende başlıycam buna bakalım...sağol canım paylaştığın için...sen daha önce yapmışmıydın bunu vermiişmiydin acaba...

meyvem günaydın bitanem demek kına var hareketsizliğini atabilirsin bu şekilde bol bol göbek at oh oh sende öpüldün keyifli vakit geçirirsin umarım...

spordan sonra kasaba uğriyimde tavuk göğsü alim 1 kilo

kolay gelsin canım akşam içinde iyi eğlenceler

geçmiş olsun canım

rica ederim ne demek ben daha önce yapmadım.bakalım bende ilk kez yapacagım umarım güzel sonuçlar alırız bende tavugu çok severim

teşekkürler tatlım geçti biraz leblebi yedim yiyim şimdi...tamam hepbirlikte yapalım bakalım sonular ne olacak...tavuğu bende -balıktan sonra- çok severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…