Meyvenull'un Diyet Günlüğü

kızlar kızlar...işte çok merak edilen resimlerim.....

sonunda toparlayabildim ama eskilerin hepsini sildim gıcık olduğum resimler var bunların hepsini yıllara göre toparladım kzıalr hem motivasyonumuz artar...

işte ilk fotom...yıl:2009...kortizon tedavisinin ilk kötü ve üzücü sonucu ama yinede mutluyum güldüğüme göre kilom 80...85 arası burda...

buda ondan 1 ay sonra burda tam 80 kiloyum...

bu 6 ay sonra...78 kiloya düşmüştüm...

bu da kadınlar kulübyle tanışmadan bir ay önce 73 kiloyum burda....

bu da 2 ay kadar önce 68 kilo halim...:89:

vee bu da en sonki halim... geçen hafta çekildiğim resim...65 kiloyum...:78:

yandan da çekeyim dedim farkı görün diye...

bunuda dün kuzenim çekti :90:

eveeet işte bu kadar... 60 olunca ve 58 olunca yine koycam kızlarr....nasıl farketmiş mi baya...ben eski halime bakıp diyorum bu benmiyim diye hehe

konuları gezerken gördüm canım resimlerini yorum yapmadan geçemedim:78:tebrik ederim çok güzel zayıflamışsın yüzünün güzelliği daha bir ortaya çıkmış

günnayyydııınnn kızlar

kalktım şimdi kflakes imi yiyorum.sonra sporumu yapacagım öğlen 12,00 gibi eşim uyanır onunlada kahvaltı yaparım

annacıgım süper birşey olmussun maşallah maşallah

Allah gönlüne göre versin hayatta istediğin herşeyi

prensesim çok teşekkürler canım benim...

anna aslında sen gayet güzel olmussun koruma programına geçsen daha iyi olmazmı

ay canım sağol bitanem... aslında verilcek bi 5 kilom kaldı...onuda verip geçicem zaten 58 e düşerken koruma yöntemiyle düşcem yavaş yavaş...

günnayyydııınnn kızlar

kalktım şimdi kflakes imi yiyorum.sonra sporumu yapacagım öğlen 12,00 gibi eşim uyanır onunlada kahvaltı yaparım

günaydın canım...

afiyet olsun tatlım...bende kahvaltı etcem birazdan...koaly gelsin sana maşallah sporunu aksatmıyorusun bugün benm spor salonu kapalı ama ben de dışarı çıkıp yürüycem evde oturmak yok..zaten kadıköye gitmem lazım çizim kursuna kayıt olcam...

olalalalalala

meyvem nerelerdesin bak o kadar resim ekledim gelmedin kız..:97:

minnoş da yok ortalıklarda

umarım güzel bir pazar günü geçiriyosundur meyvemmm

Son düzenleme:
fatmacımm resimlere yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma..

geerçektenn süperr bi değişim var tatlım bravoooo
yüzün bile çok küçülmüş maşallahh

bende senin gbiyim valla eski fotolara bakınca diyorum bu benmymişim ..

selam kızlar ancak gelebildim tüm gün dısardaydım yediklerimi sormayınn
askımla gezdim yedim içtim merak etmeyin cumaya kadar 5 g 5 ypcam vee cumaya damgamı vurucammm

eee sizler neler yaptını bakımmm

annam cok beğendim değişimi süper olmussun bacakalr incecik kalmıs.. sen 28bedeni cokdan haketmiştin zaten canımm bu yaz 27giyceksin o günler uzak değil valla bana süper oldu bu resimlerin kendime yeni bi azim keldi.. zaten askımda dedi bu gün kilo almıssın sen die 3 haftadır görüşmemiştik en son gördüğünde 57 kiloydummm acil vermem lazım bu kilolarıııı

hala spor yapmayı düşünmüyormusun canımm.65 yaklasıyor ona göre böyle giderse 67 leride görürsünn.
evet bunu hatırlatman gercekten cok ıyı oldu meyvemmm
prensesım dıyetını okudumm guzel bısıye benzıyor heran yapabılırım tatlımm ama dur bakalım henuz kara vermedım

ayy meyvemmm bu boyle olmıycakk benım de sneınde bıran evvel aklımızı basımıza almamızz lazımm:84::84:

annacımm canım benım superrrr bbravoo bravooo harıka olmussun hıc bacak falan kalmamıss masallah nazar degmesın tatlım benım

evetttt kızlar nıhayett yanınnıza gelebıldım ayy bu hafta hem cok yogun bır ıs arazı programım vardı . hemde cok yorgundum hemde hıııcccc dıyet yapmadıgım ıcın yanınıza gelemedım ne yalan soylıyımm dunde evde temızlık yaptım soylee dıp kosee. bu aksamda annemler yengemler gelmıstı pasta borek ugrastım bugun . veee su dakka ıtıbarıyle dıyetımee baslıyorumm cunku 55 olmadan tatıle gıtmek ıstemıyorum yaaa vee lımangoda aldıgım elbıselerım hala gelmedı ayy ınsallah olurlarr yaa. buyuk ıhtımalle yarın elma dıyetıne baslıycam . ve kesınlıkle spora baslanıyor mınnos hanımm . vee en onemlısı ben bı takıma gırmek ıstıyorumm meyvemm yaa takımda daha kontrollu oluyorum sankı nedersın tatlımm

minnosum nasılsın canımm..

evet hemen aklımızı basımıza alıyoruz canım...

akıl basa akıl basa akıl basaa

evet hemenceecık kendımıze gelıyoruz tatlımm bu cumaya mutlaka ama mutlaka 62 lı bıseyler gormelıyımm şok yapıcamm ama hangıdı karar vermedım kesın yapıcam meyvemm az bucuk asagı ındııgımı gormeden psıkolojım duzelmıyorkı dıyetıme devam edeyım ve spora baslıyorumm..

minnosum takımda olmak daha disiplinli olmayı sağlıyor bak 6. takım kapanmak üzere istersen orayı canlandırabilirsin hem hypatiada gecen kilo aldığını bildirdi prenses falan da var hiç de fena olmaz..

elma diyetini değil ama sporunu sonuna kadar destekliyorum minnosum şiddetle yapmanı öneriyorum hemde hiç bırakmadan tatile kadar devammm..

minnosum takımda olmak daha disiplinli olmayı sağlıyor bak 6. takım kapanmak üzere istersen orayı canlandırabilirsin hem hypatiada gecen kilo aldığını bildirdi prenses falan da var hiç de fena olmaz..

hoooff bılmıyorum meyvem suan bıyerlerı canlandırabılıcekk modda degılım suan benı bırılerının canlandırması lazım oyuzden dusunuyorum ne yapsam dıye yanı kapanmak uzere olan bır takıma gırersem ıyıce cokuse gırerım buyuk ıhtımalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…