konuları gezerken gördüm canım resimlerini yorum yapmadan geçemedim:78:tebrik ederim çok güzel zayıflamışsın yüzünün güzelliği daha bir ortaya çıkmış
teşekkürler tatlım geçti biraz leblebi yedim yiyim şimdi...tamam hepbirlikte yapalım bakalım sonular ne olacak...tavuğu bende -balıktan sonra- çok severim...
annacıgım süper birşey olmussun maşallah maşallah
Allah gönlüne göre versin hayatta istediğin herşeyi
anna aslında sen gayet güzel olmussun koruma programına geçsen daha iyi olmazmı
günnayyydııınnn kızlar
kalktım şimdi kflakes imi yiyorum.sonra sporumu yapacagım öğlen 12,00 gibi eşim uyanır onunlada kahvaltı yaparım
SÜPRİZ HEDEFLERİ
mınnos prenses 1 mayıs 63.4 LE BASLADI 59 kılo OLMAK İSTİYORDU 64.0 --------------(-0.6)------
meyvenull 1mayıs 60.4 LE BASLADI 56 kilo OLMAK İSTİYORDU 58.8---------(1.6)---------------
qiz3mmm 1 mayıs 65.7İLE BASLADI 62.7 kilo OLMAK İSTİYORDU 65.2 ---------( 0.5 )-------
anna 1 mayıs 66.5 İLE BASLADI 63 kilo OLMAK İSTİYORDU 65.0 --------( 1.5 )----------
hala spor yapmayı düşünmüyormusun canımm.65 yaklasıyor ona göre böyle giderse 67 leride görürsünn.
prensesım dıyetını okudumm guzel bısıye benzıyor heran yapabılırım tatlımm ama dur bakalım henuz kara vermedımcanım benim hedefim 1 haziranda 70 kg olmak
haftaya 3 günlük bir diyet deneyeceğim.minnoş sende böyle birşey yapmak istiyordun.salı başlayacagım cuma tartı gününe yetişecekistersen beraber yapalım.ablam 3,5 kg verdi 3 günde bu diyetle
selam kızlar ancak gelebildim tüm gün dısardaydım yediklerimi sormayınn
askımla gezdim yedim içtimmerak etmeyin cumaya kadar 5 g 5 ypcam vee cumaya damgamı vurucammm
eee sizler neler yaptını bakımmm
annam cok beğendim değişimi süper olmussun bacakalr incecik kalmıs.. sen 28bedeni cokdan haketmiştin zaten canımm bu yaz 27giyceksin o günler uzak değil valla bana süper oldu bu resimlerin kendime yeni bi azim keldi.. zaten askımda dedi bu gün kilo almıssın sen die 3 haftadır görüşmemiştik en son gördüğünde 57 kiloydummmacil vermem lazım bu kilolarıııı
minnosum nasılsın canımm..
evet hemen aklımızı basımıza alıyoruz canım...
akıl basa akıl basa akıl basaa
evetttt kızlar nıhayett yanınnıza gelebıldım ayy bu hafta hem cok yogun bır ıs arazı programım vardı . hemde cok yorgundum hemde hıııcccc dıyet yapmadıgım ıcın yanınıza gelemedım ne yalan soylıyımm dunde evde temızlık yaptım soylee dıp kosee. bu aksamda annemler yengemler gelmıstı pasta borek ugrastım bugun . veee su dakka ıtıbarıyle dıyetımee baslıyorumm cunku 55 olmadan tatıle gıtmek ıstemıyorum yaaa vee lımangoda aldıgım elbıselerım hala gelmedı ayy ınsallah olurlarr yaa. buyuk ıhtımalle yarın elma dıyetıne baslıycam . ve kesınlıkle spora baslanıyor mınnos hanımm . vee en onemlısı ben bı takıma gırmek ıstıyorumm meyvemm yaa takımda daha kontrollu oluyorum sankı nedersın tatlımm
evet hemenceecık kendımıze gelıyoruz tatlımm bu cumaya mutlaka ama mutlaka 62 lı bıseyler gormelıyımm şok yapıcamm ama hangıdı karar vermedım kesın yapıcam meyvemm az bucuk asagı ındııgımı gormeden psıkolojım duzelmıyorkı dıyetıme devam edeyım ve spora baslıyorumm.. [/COLOR][/B]
minnosum takımda olmak daha disiplinli olmayı sağlıyor bak 6. takım kapanmak üzere istersen orayı canlandırabilirsin hem hypatiada gecen kilo aldığını bildirdi prenses falan da var hiç de fena olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?