elma diyetini değil ama sporunu sonuna kadar destekliyorum minnosum şiddetle yapmanı öneriyorum hemde hiç bırakmadan tatile kadar devammm..
hoooff bılmıyorum meyvem suan bıyerlerı canlandırabılıcekk modda degılım suan benı bırılerının canlandırması lazım oyuzden dusunuyorum ne yapsam dıye yanı kapanmak uzere olan bır takıma gırersem ıyıce cokuse gırerım buyuk ıhtımalle
evet meyvem tatıle kadar tam gaz devam etmem gerekıyor tatlım sen ne yaptın hanı kınaya gıyıcegın elbıselı resmını gosterıcektın bıze ne oldu sekercımm gıymedınmı yoksa
canım belkide tam tersi olur sıkıca sarılırsın diyetine ve takıma hem bende varım bi yere gitmicem bi süre buralardayımmm
yinede sen bilirsin minnosum ama suanda nerdeyse tüm takımlar yaz modunda hiç birinde doğru düzgün hareket yok..
bence bu yöntem senin için daha ii olurdu sorumluluk seni engellerdi..
sen altıncı takımdamısın kı meyvısımm
ayyy gittim minnosum gittim ama kınada yarm saat durdum cıktım ben zaten oynamayı bilmem bilsemde burda haklla birlikde oynayamam kii içli dıslı olmamam lazım onlarla sadece iş yerinden arkadasın kızının kınası die görünmek için gittim..
fotoyuda unuttum cekinmeyii :26:
zaten biliyorsun son günlerde moralim hiç ii değil sürekli bir sıkıntı içindeyim karısıklığa geldi işte ama unutmazsam bu hafta cekinirim canım..
yok ben 7. takıma girdim minnosum ama sen nerde olursan orda olurum sorun değil benim içinn
abk okadarda merak etmıstım elbısenı benım elbıselerım gelsın hepsıyle tteekkk teek resım cekınıcem buraya koymsam bıle msnden gosterırım sana tatlımm ohhh catladaa patlaa benım elbıselı resmım var derım. ayyy ınsallah elbıselerım bana olurr yaa
ayy meyvısım acep benı kırmızı gulumm alırmı takıma bende sneın yanına geleyımm ne dersınn
olur olur canım sen sıkma canını ama diyetine bi basla daha güzel olsunlar
minnosum takım dolu ama daha önce 13 kişi olan takımlar oldu kurallara aykırı bi durum olmaz yani..
bi konusalım gülümle bunu kabul ederse süper olurr
ayy meyvem ben hersabah 14 dak spor metabolızmayı calıstırıyormus dıye sana soylemıstım ya hatırlıyormusun tatlım bu hafta onu denemeye karar verdım yapabılırsem tabıkı
ıyı hadı sen konus bakalım tatlımmm belkım alır benıde kırmızı gulumm eger alırsa gırmek ısterım tabıkıde
inş yaparsın minnosum mutlaka etkisi olucaktır.. bak cuma nasıl mutlu olucaksın tartıda
tamam minnosum yarın konusurum.ben yarın biraz gec gelirim kan alma günü pazartesi carsamba cuma seklinde belirlendi ondan sabah işim olur . şimdi cıkıom canımcım cok uykum geldi uyuyayımm
öpüldün sekercimm mucuk mucuk
fatmacımm resimlere yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma..
geerçektenn süperr bi değişim var tatlım bravoooo
yüzün bile çok küçülmüş maşallahh
bende senin gbiyim valla eski fotolara bakınca diyorum bu benmymişim ..
selam kızlar ancak gelebildim tüm gün dısardaydım yediklerimi sormayınn
askımla gezdim yedim içtimmerak etmeyin cumaya kadar 5 g 5 ypcam vee cumaya damgamı vurucammm
eee sizler neler yaptını bakımmm
annam cok beğendim değişimi süper olmussun bacakalr incecik kalmıs.. sen 28bedeni cokdan haketmiştin zaten canımm bu yaz 27giyceksin o günler uzak değil valla bana süper oldu bu resimlerin kendime yeni bi azim keldi.. zaten askımda dedi bu gün kilo almıssın sen die 3 haftadır görüşmemiştik en son gördüğünde 57 kiloydummmacil vermem lazım bu kilolarıııı
evet bunu hatırlatman gercekten cok ıyı oldu meyvemmm
prensesım dıyetını okudumm guzel bısıye benzıyor heran yapabılırım tatlımm ama dur bakalım henuz kara vermedım
ayy meyvemmm bu boyle olmıycakk benım de sneınde bıran evvel aklımızı basımıza almamızz lazımm:84::84:
annacımm canım benım superrrr bbravoo bravooo harıka olmussun hıc bacak falan kalmamıss masallah nazar degmesın tatlım benım
evetttt kızlar nıhayett yanınnıza gelebıldım ayy bu hafta hem cok yogun bır ıs arazı programım vardı . hemde cok yorgundum hemde hıııcccc dıyet yapmadıgım ıcın yanınıza gelemedım ne yalan soylıyımm dunde evde temızlık yaptım soylee dıp kosee. bu aksamda annemler yengemler gelmıstı pasta borek ugrastım bugun . veee su dakka ıtıbarıyle dıyetımee baslıyorumm cunku 55 olmadan tatıle gıtmek ıstemıyorum yaaa vee lımangoda aldıgım elbıselerım hala gelmedı ayy ınsallah olurlarr yaa. buyuk ıhtımalle yarın elma dıyetıne baslıycam . ve kesınlıkle spora baslanıyor mınnos hanımm . vee en onemlısı ben bı takıma gırmek ıstıyorumm meyvemm yaa takımda daha kontrollu oluyorum sankı nedersın tatlımm
günaydın sekerlerimmm
prensesim bence cok hos görünüyorsun tam yaz modundasınnn sadece 5 kilo onları verdinmi bence yeter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?