Meyvenull'un Diyet Günlüğü

elma diyetini değil ama sporunu sonuna kadar destekliyorum minnosum şiddetle yapmanı öneriyorum hemde hiç bırakmadan tatile kadar devammm..

evet meyvem tatıle kadar tam gaz devam etmem gerekıyor tatlım sen ne yaptın hanı kınaya gıyıcegın elbıselı resmını gosterıcektın bıze ne oldu sekercımm gıymedınmı yoksa

canım belkide tam tersi olur sıkıca sarılırsın diyetine ve takıma hem bende varım bi yere gitmicem bi süre buralardayımmm
yinede sen bilirsin minnosum ama suanda nerdeyse tüm takımlar yaz modunda hiç birinde doğru düzgün hareket yok..
bence bu yöntem senin için daha ii olurdu sorumluluk seni engellerdi..

evet meyvem tatıle kadar tam gaz devam etmem gerekıyor tatlım sen ne yaptın hanı kınaya gıyıcegın elbıselı resmını gosterıcektın bıze ne oldu sekercımm gıymedınmı yoksa

ayyy gittim minnosum gittim ama kınada yarm saat durdum cıktım ben zaten oynamayı bilmem bilsemde burda haklla birlikde oynayamam kii içli dıslı olmamam lazım onlarla sadece iş yerinden arkadasın kızının kınası die görünmek için gittim..
fotoyuda unuttum cekinmeyii :26:
zaten biliyorsun son günlerde moralim hiç ii değil sürekli bir sıkıntı içindeyim karısıklığa geldi işte ama unutmazsam bu hafta cekinirim canım..

sen altıncı takımdamısın kı meyvısımm

abk okadarda merak etmıstım elbısenı benım elbıselerım gelsın hepsıyle tteekkk teek resım cekınıcem buraya koymsam bıle msnden gosterırım sana tatlımm ohhh catladaa patlaa benım elbıselı resmım var derım. ayyy ınsallah elbıselerım bana olurr yaa

olur olur canım sen sıkma canını ama diyetine bi basla daha güzel olsunlar

ıyı hadı sen konus bakalım tatlımmm belkım alır benıde kırmızı gulumm eger alırsa gırmek ısterım tabıkıde

tamam minnosum yarın konusurum.ben yarın biraz gec gelirim kan alma günü pazartesi carsamba cuma seklinde belirlendi ondan sabah işim olur . şimdi cıkıom canımcım cok uykum geldi uyuyayımm
öpüldün sekercimm mucuk mucuk

inş yaparsın minnosum mutlaka etkisi olucaktır.. bak cuma nasıl mutlu olucaksın tartıda

ayy ınsallah meyvısım zaten bu haftasonu kocısım bıle dedıı cok kılo aldın bak hemen bısı yapmazsan eskıye gerı donuceksın dedı cok moralım bozuldu yaa dusunsene yıne 70 lere vurursam amanınnn allah korusunn . hemen hemen baslıyorumm kesın baslıyorum ahanda basladım ıste meyvısımm

tamam canımm yarın ben de 10 dan once gelemem herahlde hadı tatlı ruyalar sekercımm gıtsın karayaglarr

sağol gizemcim canım benim ideal kilomuza düşüncede böyle seviincez inş az kaldı

meyvem teşekkürler tatlım...bugün bende abarttım yediklerim çok saçma sapan şeylerdi ama yarından itibaren bende düzenli bi şekilde montime başlıyorum...sende başla baklalım diyete gitsin yağlar

teşekkürler minnoşumm

minnoşcum elma diyeti sıkı bi diyet umarım dayanabilirsin canım üzülme cumaya kadar sporunu aksatmazsan düzenli yaparsan süper bi sonuç çıkarıcaksın inanıyorum ben...

kızlar ben bugün regl olduğum için çok şişim çokk...saçma sapan zamanda asla yemem dediğim şeyler yedim...montiye uymayan şeyler değildi ama yinede çok yedim ve düzensizdi...ama yarın ayran çorbasını yapcam hem ödemimi atar şişkinliğimi filan...:2:

hepimiz cumaya kadar atcaz fazlalıklarımızı inş...hepinize iyi geceler fıstıklarım tatlı rü
yalar....

günaydın kızlar kalorisiz mutlu bir gün diliyorum

kızlar yeni elbisem nasıl :44: bu geçen hafta aldıgım elbisem son halim bu şu anda

Son düzenleme:
günaydın sekerlerimmm

prensesim bence cok hos görünüyorsun tam yaz modundasınnn sadece 5 kilo onları verdinmi bence yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…