Meyvenull'un Diyet Günlüğü

sporu bırakmam bak artık evdesin nasıl olsa yatmaktansa bol bol spor yap leslie yap plates yap yap da yap

evet canım spora güzel vakit ayırabiliyorum evde oldugum için ama dün dizim çok agrıdı yarıda kaldı şimdide yapacagım korkuyorum umarım daha da artmaz agrısı sadece dün olanla kalır platestense cardio yapmak daha iyi bence cardio da güzel sıkılaştırıyor

aman dikkat et prensesim yaa bak ben kac zamndır cekiyorum bu gün dizliğimi takmayı unuttum hemen ağrımaya basladıı.. bacakını katlarken acıyorsa eğer sakın yapma sporu..

minnoş sen beni bir dinlesen ben yarın gıdaklamaya başlıyorum gel beraber yapalım dedim bide sabah işe gidip yorulmadan yürümeye başlasan tamamdır bu iş

yok ben 7. takıma girdim minnosum ama sen nerde olursan orda olurum sorun değil benim içinn

ana siz takımamı girdinis :44: ,

geçmişi yeni okudum.bende yeni elbisemi koymustum ama seninkilere bakınca benimki cıvıl cıvıl kalıyor yaa burayada koy resimlerini benim gibi yüzünü kapatırsın merak ediyorum

aman dikkat et prensesim yaa bak ben kac zamndır cekiyorum bu gün dizliğimi takmayı unuttum hemen ağrımaya basladıı.. bacakını katlarken acıyorsa eğer sakın yapma sporu..

canım benim dizim 4-5 ay önce nedensiz ağrıyordu belki yazmısımdır o zaman.3 defa doktora gittim ilaçlar kullandım sonra kendiliğinden geçti.dün çok zorlamadım da aslında ama birden agrımaya başladı.yine aynı sol dizim

günaydın kızlar kalorisiz mutlu bir gün diliyorum

kızlar yeni elbisem nasıl :44: bu geçen hafta aldıgım elbisem son halim bu şu anda

ayy prensesım elbısen cok guzell ve cok zayıf gorunuyorsunn bende bır 60 kıloya ınsem resımlerımı koyucam buraya sekerlerım ama henuz ınemedım ama kocısıme soz verdım 19 mayısta 60 kılo olucamm. prensesım su sabah spor olayını bu sabah ıtıbarıyle baslatmıs bulunmaktayım hersabah 14 dk kesın yurumem lazım metabolızmam hızlansın dıye. ve aksamlarıda 30 dk yuruycemm ayy yaz geldıı cabucakk zayıflamamız lazımm ayy prensesım su tavuk olayına gırıyımmı bılmıyorum kı evde yemek dolu ben yemesem kocıs bır haftaya bıtıtremez ona acıyorum canım yaa zaten etlı lahana sarması ıle lahana yemegı var cok kalorılı seyler degıl yanı bu gun yarın onları bıtırsemde oylemı baslasam ay bılemedımm

Son düzenleme:
19 mayısta 60 kılo olabılmek ıcın yapacaklarımm

1- 3 lıtre su ıcılecekk
2- hergun bır bardak yesılcay ıcılecek
3- her sabah 14 dk yuruyus
4- her aksam 30 dk yuruyus
5- aksam yemeklerı cok cok hafıf yenecek

6 ve son madde 19 mayısta 60 kılo olunacak ınsallahh

coookk calısmam gerek coookk cookk ( hee bıde kızlar ben cumartesı gunu regl oldum belkı onun sıskınlıgıde gıderr ohhh fıstık gıbın olrum ınsallah)

ayyy kızlar geldimm...
aniden cıkmak zorunda kalmıstım malzeme istedim yanlıs göndermişler onları geri götürmem gerekti merkeze gittim geldimm. ayy yoruldum yaaa ..

kendime maydanoz tohmu aldım onları ekcem öğle arası keni maydanozumu kendim yetiştiricemm

ayy ne guzell tam organık maydanozz
Bende domates ekmek ıstıyorum acaba saksıda yetısırmı yaa ne dersınız

ayyy benım lımangodan aldıgım elbıselerım hala daha kargoya bıle verılmedı yaa cok merak edıyorum yaa cok heyecanlıyımm ay bıtane mayo begendım meyvısım sanada gostereyımm coooookkkk guzel ama benım goguslerım buyuk ya olurmukı dururmu acep bı bak tatlım

selam kızlar....

prensescim elbisen çok hoş ve sende güzel görünüyorsun birazcık daha evrsen süper olcan bence spora devam canımmm harikasınn

meyvem nasılsın tatlım...maydonoz tohumu aldın demek ne güzel bizde bahçemizde yetiştiriyoruz herbişeyi nane domates herşey var insan kendi yetiştirince daha tatlı oluyo...

minnoşum canım hedeflerin güzel hariaksın inş 19 mayısta 60 a düşersin bende hedefliyorum mayısın 20isine kadar 62lerfilan bakalım inş mayıs ayında ikimizde 6'lardan kurtuluruz bitanem.

Son düzenleme:
kızlar yarın akşam aşkım geliyo...

doğum günümde geldi çattı sonunda...ben bugün-yarın ayran detoksunu yapcam...yarın tam 2 ay oclak montiye başlayalı o yüzden doğum günümde 1 dilimcik pasta yemek istiyorum:78: nasılsa akşam spora gidip yakarım onu...bide dengelerim ikinci aşama gibi bişi yapıp..ondan sonra 20 mayısa kadar hedef koycam kendime çok çalışcam söz...

canım yarın başlarsan beraber yapardık birbirimize destek olurduk ondan yarın dedim ama çokta önemli değil sende müsait olunca başla spora başlamana sevindim.yürüyüş bandı çok büyük bir nimet faydalan canım köşede durmasın öylece

işte bu kadar bunlar olsa fıstık gibim olursun

ayy ne guzell tam organık maydanozz
Bende domates ekmek ıstıyorum acaba saksıda yetısırmı yaa ne dersınız

bende balkonuma domates salatalık ekmek istiyorum birer kök.senin gibi saksıda birde şu camlar için yapıyorlar yapı marketlede görmüşsünüzüdr sadece suluyorsun.ondan taze sogan ve maydonoz almak istiyorum..inşallah ölmezler

AYY ınsallah annacım mayıs ayında kurtulalım su 6 lı rakamlardan ınsallah
askınmı gelıyor ay cok sevındım annacımm hadı gozun aydın dogum gununde okadarcık pastayı hakettın bıle sen tatlımm merak etme

ayy prensesımm yarınmı baslasamkı dur ben senın su dıyetını cıktı alıp eve gotureyım aksama karar verırım sanada yazarım belkımde baslarım tatlımm 2 kılo versem yeter ılk basta sonra zaten spor yapıyorum 19 mayısa kadar 60 a ınerım herhalde

kurtulcaz minnoşum kurtulcaz inşallah...

evet aşkım geliyooo yuppiii ay sağol bitanem hakettim dimi ya...ama yakcam onu yağa dönüşmeden hehe

çikolata diyeti yapmıştık takımdayken o falan bana hiç yaramadı bundan da umudum yok ama deneyeceğim.kilo olarak bir beklentim yok benim bakalım 3 günde kaç çıkacacagım.yarın sabah tartılacagım.canım yapmak istersen al 540 gr tavuk hepsini bir pişir 6 ya böl.hemen bir salata tavugu dolaptan hop içine işte bu kadar çok pratik olacak aklın sarmada kaldıysa at dondurucuya..60 kg düştüğünde 19 mayısta yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…