Meyvenull'un Diyet Günlüğü

kurtulcaz minnoşum kurtulcaz inşallah...

evet aşkım geliyooo yuppiii ay sağol bitanem hakettim dimi ya...ama yakcam onu yağa dönüşmeden hehe
evet evet annacım yaga donusmeden yakacaksın sen onuu ben sana guvenıyorum tatlım

ayy prensesımm dur cıktı aldım dıyetıı yapıcam ınsallah su salata ısı benı bozuyor ama yapmaya calısıcam bakalım ayy 90 gr mı nasıl anlıycam onu cozemedımm ama dur bakalım ben aksama ıyıcene bır okuyayım su dıyetı evde tavukta vardı . aksama sana haber verırım tatlım baslıycakmıyım dıye ınsallah 2 kılo gıder ama bak gıtmıycekse bosuna yapmıyım yanı

ayy ne guzell tam organık maydanozz
Bende domates ekmek ıstıyorum acaba saksıda yetısırmı yaa ne dersınız

evet minnosum organik olucak maydanozlarımm
cok heycanlandım 40 günde cıkıyorlarmıs nasıl dayanıcaksam 40 gün cıkmaları için
kocaman saksılarvar yaa minnosum onlara domates dikebilirsin annem dikiyor domates taze soğan maydanoz nane marul saksıda yetiştiriyor domates ve marul için büyük saksı diğerlerine çiçek saksısı yetiyor..

minnosum bu mayo olur sana ama asağı kayarsa sonucda denize havuza giriceksin.. :26:

bu maddeleri uygulamaya bende başlıym bu gün pc tamire gitmişti leslielerim silinmiş akşam 1 mil indirdim ondan yaparım diye düşünüyorum

eee ıste bende onu dıyorum ya asagı kayarsa benımm seyler bırazcık buyuktee ayy bıılmıyorum meyvısım boyle rengarenk bır mayo almak ıstıyorumm bulamadım bı turlu tatıl zamanı dukan dukan dolasıp bulamam hem kocısım okadar dolasıp bakmaz benımle oyuzden arastırmalara basladım

evet bencede rahat olmazsın iner diye

ay ne güzel meyvem organik maydonoz yetiştircenn kendin pişir kendin ye hesabıı

annacıım resimlerini gördüm süper değişim olmuş çok tatlısın

çok teşekkürler doğacım sağol canım benimm inş seninde fotolarını görürüz ideal kilona düşünce

ayy minnosum senin zaten bi tane var diğerinide böyle rengarenk al bi de tatil yerinde ucuza bikini alırsın

ayy minnosum senin zaten bi tane var diğerinide böyle rengarenk al bi de tatil yerinde ucuza bikini alırsın

ayy evet turkuaz mavısı varr meyvısımm onu 35 mılyona kısın almıstımm bu mayo 80 mılyonn burda arkadasım var senın goguslerın buyuk dusmez dedı hem zaten ayyıldız dedı. zaten ben dogru duzgun yuzmeyı bılmıyorum kıı okadar el kol oynatmadıgım ıcın acaba dusmez deyıp alıversemmı yoksam 80 mılyon pahalımı dersın meyvısım

minnosum zaten mayo fiyatları yazın o arada oluyor ama ucuz alırım 5-10 gün giyet atarım diyorsan o ayrı 40 ada bulursun 20 yede o zamn silikonluysa düşmez arkadasının dediği gibi ürün özelliklerine iice bak muhtemelen silikonludur o silikon sıkınca oynamıyor yerinden benim straptes sütyenlerim var silikonlu onlar sabit kalıyor canım..

550 gr tavuk aldım kuşbaşı yarın pişirince üşenmeyip sayacagım kaç taneyse 6 ya böleceğim

salata neden bozuyor :44: salata sevmiyrmusun yoksa yapmasımı :44:

şu saksı işini söylediğin iyi oldu yarın pazara gidip bir bakayım ben

kızlar ben spora kaçıyorum öpüldünüz hepinizz

keyifli sporlar canım kolay gelsin

2 mil leslie 20 dk cardio yaptım.şimdide 100 mekik çekeceğim ve bacak çalıştıran hareketler nelermiş onlara bakacagım popodan giden bişi yok.cumaya kadar çalıştırayım bakayım

minnoş canım 3,5 kg veren var bu diyetle bana böyle şeyler yaramıyor diye söylüyorum.çok fazla umutlanıpta sonradan üzülmeyeyim diye.eğer verirsem cuma günü bayram olur bayram bana

bak prensesim bak ii oluyor balkondan hemen soğan kopartıp salataya doğramak

ayy meyvısım kararsız kaldımm bılemedım sonrada vazgectımm 2 tane mayom var zaten alırsam bır tane bıkını alırım kıı benım kocama bana hayatta bıkını gıydırmezbelkı kandırırımm bakalım sımdılık vazgectım yanı tatlım

ayy prensesım ben pek fazla sebze sevmem de oyuzden tatlım salatayı severım ama onuda yapmaya usenıyorum ıste ay ne bılıyım yapmaya calısıcam 3 kılo degıl 2 kılo versemm kosaraktan hemen sneın yanına gelıcemm sekercımm mucuck mucuck yapmayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…