ben spora gidiyorum..dizim elverdiğince yapacagım.görüşürüz öptüm hepinisi
evet evet annacım yaga donusmeden yakacaksın sen onuu ben sana guvenıyorum tatlım
kurtulcaz minnoşum kurtulcaz inşallah...
evet aşkım geliyooo yuppiiiay sağol bitanem hakettim dimi ya...ama yakcam onu yağa dönüşmeden hehe
çikolata diyeti yapmıştık takımdayken o falan bana hiç yaramadı bundan da umudum yok ama deneyeceğim.kilo olarak bir beklentim yok benim bakalım 3 günde kaç çıkacacagım.yarın sabah tartılacagım.canım yapmak istersen al 540 gr tavuk hepsini bir pişir 6 ya böl.hemen bir salata tavugu dolaptan hop içine işte bu kadar çok pratik olacakaklın sarmada kaldıysa at dondurucuya..60 kg düştüğünde 19 mayısta yersin
ayy ne guzell tam organık maydanozz
Bende domates ekmek ıstıyorum acaba saksıda yetısırmı yaa ne dersınız
ayyy benım lımangodan aldıgım elbıselerım hala daha kargoya bıle verılmedı yaa cok merak edıyorum yaa cok heyecanlıyımm ay bıtane mayo begendım meyvısım sanada gostereyımm coooookkkk guzel ama benım goguslerım buyuk ya olurmukı dururmu acep bı bak tatlım
19 mayısta 60 kılo olabılmek ıcın yapacaklarımm
1- 3 lıtre su ıcılecekk
2- hergun bır bardak yesılcay ıcılecek
3- her sabah 14 dk yuruyus
4- her aksam 30 dk yuruyus
5- aksam yemeklerı cok cok hafıf yenecek
6 ve son madde 19 mayısta 60 kılo olunacak ınsallahh
coookk calısmam gerek coookk cookk ( hee bıde kızlar ben cumartesı gunu regl oldum belkı onun sıskınlıgıde gıderr ohhh fıstık gıbın olrum ınsallah)
evet minnosum organik olucak maydanozlarımm
cok heycanlandım 40 günde cıkıyorlarmıs nasıl dayanıcaksam 40 gün cıkmaları için
kocaman saksılarvar yaa minnosum onlara domates dikebilirsin annem dikiyor domates taze soğan maydanoz nane marul saksıda yetiştiriyor domates ve marul için büyük saksı diğerlerine çiçek saksısı yetiyor..
minnosum bu mayo olur sana ama asağı kayarsa sonucda denize havuza giriceksin.. :26:
bu maddeleri uygulamaya bende başlıym bu gün pc tamire gitmişti leslielerim silinmiş akşam 1 mil indirdim ondan yaparım diye düşünüyorum
cok heycanlandım 40 günde cıkıyorlarmıs nasıl dayanıcaksam 40 gün cıkmaları için
kocaman saksılarvar yaa minnosum onlara domates dikebilirsin annem dikiyor domates taze soğan maydanoz nane marul saksıda yetiştiriyor domates ve marul için büyük saksı diğerlerine çiçek saksısı yetiyor..
giriceksin.. :26:
- minnosum bu mayo olur sana ama asağı kayarsa sonucda denize havuza
bu maddeleri uygulamaya bende başlıym bu gün pc tamire gitmişti leslielerim silinmiş akşam 1 mil indirdim ondan yaparım diye düşünüyorum
kolay gelsin prensescimmm
minnosum bu mayo olur sana ama asağı kayarsa sonucda denize havuza giriceksin.. :26:
annacıım resimlerini gördüm süper değişim olmuş çok tatlısın
eee ıste bende onu dıyorum ya asagı kayarsa benımm seyler bırazcık buyukteeayy bıılmıyorum meyvısım boyle rengarenk bır mayo almak ıstıyorumm bulamadım bı turlu tatıl zamanı dukan dukan dolasıp bulamam hem kocısım okadar dolasıp bakmaz benımle oyuzden arastırmalara basladım
ayy minnosum senin zaten bi tane var diğerinide böyle rengarenk al bi de tatil yerinde ucuza bikini alırsın
ayy evet turkuaz mavısı varr meyvısımm onu 35 mılyona kısın almıstımm bu mayo 80 mılyonn burda arkadasım var senın goguslerın buyuk dusmez dedı hem zaten ayyıldız dedı. zaten ben dogru duzgun yuzmeyı bılmıyorum kıı okadar el kol oynatmadıgım ıcın acaba dusmez deyıp alıversemmı yoksam 80 mılyon pahalımı dersın meyvısım
evet evet annacım yaga donusmeden yakacaksın sen onuu ben sana guvenıyorum tatlım
ayy prensesımm dur cıktı aldım dıyetıı yapıcam ınsallah su salata ısı benı bozuyor ama yapmaya calısıcam bakalım ayy 90 gr mı nasıl anlıycam onu cozemedımm ama dur bakalım ben aksama ıyıcene bır okuyayım su dıyetı evde tavukta vardı . aksama sana haber verırım tatlım baslıycakmıyım dıye ınsallah 2 kılo gıder ama bak gıtmıycekse bosuna yapmıyım yanı
kızlar ben spora kaçıyorum öpüldünüz hepinizz
kızlar ben spora kaçıyorum öpüldünüz hepinizz
550 gr tavuk aldım kuşbaşı yarın pişirince üşenmeyip sayacagım kaç taneyse 6 ya böleceğim
salata neden bozuyor :44: salata sevmiyrmusun yoksa yapmasımı :44:
şu saksı işini söylediğin iyi oldu yarın pazara gidip bir bakayım ben
ayy meyvısım kararsız kaldımm bılemedım sonrada vazgectımm 2 tane mayom var zaten alırsam bır tane bıkını alırım kıı benım kocama bana hayatta bıkını gıydırmezminnosum zaten mayo fiyatları yazın o arada oluyor ama ucuz alırım 5-10 gün giyet atarım diyorsan o ayrı 40 ada bulursun 20 yede o zamn silikonluysa düşmez arkadasının dediği gibi ürün özelliklerine iice bak muhtemelen silikonludur o silikon sıkınca oynamıyor yerinden benim straptes sütyenlerim var silikonlu onlar sabit kalıyor canım..
550 gr tavuk aldım kuşbaşı yarın pişirince üşenmeyip sayacagım kaç taneyse 6 ya böleceğim
salata neden bozuyor :44: salata sevmiyrmusun yoksa yapmasımı :44:
şu saksı işini söylediğin iyi oldu yarın pazara gidip bir bakayım ben
keyifli sporlar canım kolay gelsin
2 mil leslie 20 dk cardio yaptım.şimdide 100 mekik çekeceğim ve bacak çalıştıran hareketler nelermiş onlara bakacagım popodan giden bişi yok.cumaya kadar çalıştırayım bakayım
minnoş canım 3,5 kg veren var bu diyetlebana böyle şeyler yaramıyor diye söylüyorum.çok fazla umutlanıpta sonradan üzülmeyeyim diye.eğer verirsem cuma günü bayram olur bayram bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?