selam kizlar,nasilsiniz keyifler nasil..
ayy prensesım ben pek fazla sebze sevmem de oyuzden tatlım salatayı severım ama onuda yapmaya usenıyorum ıste ay ne bılıyım yapmaya calısıcam 3 kılo degıl 2 kılo versemm kosaraktan hemen sneın yanına gelıcemm sekercımm mucuck mucuck yapmayaa
selam kizlar,nasilsiniz keyifler nasil..
teşekkürler yasemin iizz sen nasılsın..
paylasımın teşekkürler arkadasım..
göbeğimi ölçtüm az önce 12 cm incelmişdaha başka giden bir yer yok ama ben zaten ilk göbekten veriyorum diğerleri sonradan inceliyor sabırlı olmam lazım
canım hiç üşenme.hemen kırt kırt doğra 2 kaşık yogurt bide tavugumuz ohhh missss gibiharmanla afiyetle ye
iyiyiz canım sen nasılsın?
prensescim göbeğini incelmesi harika umarım yakın zamanda dümdüz olur...
kızlar bende yarın başlıycam şu tavuk diyetine minnoşum sende yapıyomusun herkes yapcakmı gelirken yarım kilo tavuk göğsü aldım valla kesin başlıyorum ben...[/COLOR]
saglun kizlar,bende cok iyiyim cok sükür,yarin bende prensesin diyetine basliyorum,tavugumu aldim koydum dolaba yarin yagsiz teflon tavada soteliycem,bu cuma 64 görsem süper olur ya
minnoşun daha yapacagı belli değil.haber ederim demiştibende başlıyorum yarın cuma kaçar kg vereceğiz merak ediyorum şimdiden :44:
ben fırın poşetine koyup fırınlamayı düşünüyorum.baharat serbestmiş istediğimiz kadar atabiliriz.nane ve karabiberleyeceğimtavada sote umarım çok yavan olmaz :44:
yagsiz oldugu icin her türlü yavan olur bence ama posette iyi fikirmis evdede var aslinda ama ozaman haslama gibi olur haslamadan migdem bulaniyo benim accik kizarsin diye öyle yaparim düsündüm,bilemedim simdi
selam kızlarr..
bu gün lapa yapıyordum ama hüsrana uğradı galete yedim 1 kasıkda ıspanak.
nys yarın da devam edemicem zaten.. normal beslencem cok acıkıyorum çünkü..
prensesim tebrik ederim seni canım benim..
annam salona gidemesende evde bişiler yaparsın yine tümden bırakmazsın sınavdan sonra yine yazılırsın canımm..
doğum günü kutlamalarına baslayalım artıkk doğum günün kutlu olsun canımmm iiki doğdunnn
ben haşlama tavuga bayılırım özellikle salatanın üzerinde o yüzden tam benlik poşetama senin mideni bulandırıyorsa hiç yapma derim.zaten 3 gün hiç birşey yemeyeceğiz bari tavugu gönlümüze göre olsun dimi
ben haşlama tavuga bayılırım özellikle salatanın üzerinde o yüzden tam benlik poşetama senin mideni bulandırıyorsa hiç yapma derim.zaten 3 gün hiç birşey yemeyeceğiz bari tavugu gönlümüze göre olsun dimi
meyvemm öyle yapcam zaten canım sporu bırakmak yok...ayy çok tatlısınn teşekkürler tatlım ama 4 mayıs benim doğum günüm...daha 1 güncük daha var ....
günayyyydııınnnn
bugun gıdaklamaya başlıyoruz
anna haşlayarak
hasretim tavada sote
bende fırında yaparak
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
anna damonumu koymussun resmine.ayy çok tatlı ya hastayım bu adama resmenson bölümünü izledinmi?
minnosda baslaya bilirim diyordu naptı ki :44:
ben bu gün normal besleniom yine kendi halime bıraktım beni
günaydınnnnn
ayy prensesım 12 cm mukemmellllgöbeğimi ölçtüm az önce 12 cm incelmişdaha başka giden bir yer yok ama ben zaten ilk göbekten veriyorum diğerleri sonradan inceliyor sabırlı olmam lazım
canım hiç üşenme.hemen kırt kırt doğra 2 kaşık yogurt bide tavugumuz ohhh missss gibiharmanla afiyetle ye
iyiyiz canım sen nasılsın?
annacım baslıycaktım ama sabah gec kaldım dur bı prensesıme sorayım olur derse devam edıcem sımdıkkselamlar fıstıklarım ben geldim...:79:
yaz geldi valla hava o kadar sıcakki herkes parklarda...sporda o kadar terledimki bi kadın bana muşamba mı kullanıyosun dedi şok oldum kaldım... kızlar artık yürüyüş bandındada 300 kalori yakıyorum 30 dk da...çok alıştım spora hiçbir şey zor gelmiyor keyifle yapıyorum bitince mutlu oluyorum ama son haftam yaa 6 nisanda başlamıştım 6 mayısta bitcekk vaktim olsa 2. ayada yazılcam ama çizim kursum başlıycak çok yoğun olcam çok sınavlar felan...
ama geçen sene yaptığımı yapcam otobüsten 3 durak önce inip eve kadar yürüycem yine spor olcak inş o şekildede ulaşcam hedefime...
prensescim göbeğini incelmesi harika umarım yakın zamanda dümdüz olur...
kızlar bende yarın başlıycam şu tavuk diyetine minnoşum sende yapıyomusun herkes yapcakmı gelirken yarım kilo tavuk göğsü aldım valla kesin başlıyorum ben...
minnoşun daha yapacagı belli değil.haber ederim demiştibende başlıyorum yarın cuma kaçar kg vereceğiz merak ediyorum şimdiden :44:
ben fırın poşetine koyup fırınlamayı düşünüyorum.baharat serbestmiş istediğimiz kadar atabiliriz.nane ve karabiberleyeceğimtavada sote umarım çok yavan olmaz :44:
minnoş gelir birazdan
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?