Meyvenull'un Diyet Günlüğü

göbeğimi ölçtüm az önce 12 cm incelmiş daha başka giden bir yer yok ama ben zaten ilk göbekten veriyorum diğerleri sonradan inceliyor sabırlı olmam lazım

canım hiç üşenme.hemen kırt kırt doğra 2 kaşık yogurt bide tavugumuz ohhh missss gibi harmanla afiyetle ye

selam kizlar,nasilsiniz keyifler nasil..

iyiyiz canım sen nasılsın?

selamlar fıstıklarım ben geldim...:79:

yaz geldi valla hava o kadar sıcakki herkes parklarda... sporda o kadar terledimki bi kadın bana muşamba mı kullanıyosun dedi şok oldum kaldım... kızlar artık yürüyüş bandındada 300 kalori yakıyorum 30 dk da...çok alıştım spora hiçbir şey zor gelmiyor keyifle yapıyorum bitince mutlu oluyorum ama son haftam yaa 6 nisanda başlamıştım 6 mayısta bitcekk vaktim olsa 2. ayada yazılcam ama çizim kursum başlıycak çok yoğun olcam çok sınavlar felan...

ama geçen sene yaptığımı yapcam otobüsten 3 durak önce inip eve kadar yürüycem yine spor olcak inş o şekildede ulaşcam hedefime...

prensescim göbeğini incelmesi harika umarım yakın zamanda dümdüz olur...

kızlar bende yarın başlıycam şu tavuk diyetine minnoşum sende yapıyomusun herkes yapcakmı gelirken yarım kilo tavuk göğsü aldım valla kesin başlıyorum ben...

selam kızlarr..
bu gün lapa yapıyordum ama hüsrana uğradı galete yedim 1 kasıkda ıspanak.
nys yarın da devam edemicem zaten.. normal beslencem cok acıkıyorum çünkü..

prensesim tebrik ederim seni canım benim..

annam salona gidemesende evde bişiler yaparsın yine tümden bırakmazsın sınavdan sonra yine yazılırsın canımm..
doğum günü kutlamalarına baslayalım artıkk doğum günün kutlu olsun canımmm iiki doğdunnn

teşekkürler yasemin iizz sen nasılsın..

paylasımın teşekkürler arkadasım..

saglun kizlar,bende cok iyiyim cok sükür,yarin bende prensesin diyetine basliyorum,tavugumu aldim koydum dolaba yarin yagsiz teflon tavada soteliycem,bu cuma 64 görsem süper olur ya

minnoşun daha yapacagı belli değil.haber ederim demişti bende başlıyorum yarın cuma kaçar kg vereceğiz merak ediyorum şimdiden :44:

saglun kizlar,bende cok iyiyim cok sükür,yarin bende prensesin diyetine basliyorum,tavugumu aldim koydum dolaba yarin yagsiz teflon tavada soteliycem,bu cuma 64 görsem süper olur ya

ben fırın poşetine koyup fırınlamayı düşünüyorum.baharat serbestmiş istediğimiz kadar atabiliriz.nane ve karabiberleyeceğim tavada sote umarım çok yavan olmaz :44:

yagsiz oldugu icin her türlü yavan olur bence ama posette iyi fikirmis evdede var aslinda ama ozaman haslama gibi olur haslamadan migdem bulaniyo benim accik kizarsin diye öyle yaparim düsündüm,bilemedim simdi

yagsiz oldugu icin her türlü yavan olur bence ama posette iyi fikirmis evdede var aslinda ama ozaman haslama gibi olur haslamadan migdem bulaniyo benim accik kizarsin diye öyle yaparim düsündüm,bilemedim simdi

ben haşlama tavuga bayılırım özellikle salatanın üzerinde o yüzden tam benlik poşet ama senin mideni bulandırıyorsa hiç yapma derim.zaten 3 gün hiç birşey yemeyeceğiz bari tavugu gönlümüze göre olsun dimi

meyvemm öyle yapcam zaten canım sporu bırakmak yok...ayy çok tatlısınn teşekkürler tatlım ama 4 mayıs benim doğum günüm...daha 1 güncük daha var ....

ben de haşlama seviyorum prensescim fırınlamasak olur dimi haşlama yemek istiyom ben

tamam canim sagol,ben tavada yapayim yine,haslamayi mümkünati yok yiyeyem.

zevkler ve renkler tartisilmaz diye ne kadar dogru demisler :)

günayyyydııınnnn

bugun gıdaklamaya başlıyoruz

anna haşlayarak
hasretim tavada sote
bende fırında yaparak

Allah yüzümüzü kara çıkarmasın

anna damonumu koymussun resmine.ayy çok tatlı ya hastayım bu adama resmen son bölümünü izledinmi?

meyvemm öyle yapcam zaten canım sporu bırakmak yok...ayy çok tatlısınn teşekkürler tatlım ama 4 mayıs benim doğum günüm...daha 1 güncük daha var ....

biliyorum cnaım 4 mayıs olduğunu unuturmuyum hiç
olsun şimdiden baslayalımm iiki doğdun iiki doğdun iiki doğdun annnammmmm

günaydın prensesimm
minnosda baslaya bilirim diyordu naptı ki :44:

ben bu gün normal besleniom yine kendi halime bıraktım beni

sabah 1 galete yedim 1 bardak sütle diyet bisküvi aldım cantama 1 elmayla öğlene kadar bunlar yencek öğlen yoğurtlu ıspanak yencek ton balığı acarım belki yanına aksamda yoğurtlu ıspanak yicem.

ayy prensesım 12 cm mukemmellll cok sevındım canım darısı basımızaa
annacım baslıycaktım ama sabah gec kaldım dur bı prensesıme sorayım olur derse devam edıcem sımdıkk

minnoş gelir birazdan

günaydın

prensesımm sabahtan gec kaldıgım ıcın tambugday ekmegıne koyun peynırı koydum bır kıbrıt kutusu kadar yagsız tost yaptım yedım sımdı bu boyle olmus oglen aksam gıdaklamaya basla dersen devam edıp bıugun baslamıs olucam dıyetıme ne dersın tatlım baslıyımmı yanı ben acıkcası baslamayı dusunuyorum ama sanada sorayım dedım

gunaydınn canlarım benım 60 kılo olabılmek ıcın dun yaptıklarımı hemencecık yazayımm

3 lıtreye yakın su ıctımm

yecılcay ıcmeyı unuttumm:84::84:

aksam yuruyus yapıcaktım vazgectımm 35-40 dk pılates yaptım cok uzun suredır yapmıyordum cok ıyı geldı. kocıs yuruyus bandındaydı dedım bende pılates yapayım barı sonucta oda spor

sabah gec kaldıgım ıcın 14 dk sporumu yapamadım.ama bugun buyuk ıhtımalle arazıye gıdıcem ozaman spor yapmıs olurum yanımda elmamıda getırdım prensesımın dıyetıne basladım dıyee eee sız neler yaptınız bakımm

sımdı su ıcmeye baslıyımm

minnosum günaydın canım sen devam et bence ama kızlar 3 gün yapıcakalr yaa sen 4 gün yap cumayı da tamamla proteinden zarar gelmez nasılsa..

gülüm seni takıma kabul etti hatta takımdaki herkes kabul ettii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…