Meyvenull'un Diyet Günlüğü

minnosum bende dün lapa yapmıstım yaa ama kacamaklı bi lapa diyeti oldu ona rağmen 1.200 vermişim
59.3 cıktım bu sabah cok mutlu oldumm
sabah 1 galete 1 bardak süt içtim az önce 1 patca gözleme yedim yanımda üzümlü diyet bisküvü ve elma var öğlene kadar öyle az az yiyerek gecirice cok acıkıyorum çünkü.
inş yarın sabaha gecen haftaki kiloma dönmüş olurum

minnosum günaydın canım sen devam et bence ama kızlar 3 gün yapıcakalr yaa sen 4 gün yap cumayı da tamamla proteinden zarar gelmez nasılsa..

gülüm seni takıma kabul etti hatta takımdaki herkes kabul ettii

ayy gercektenmı gıdeyım ozaman takımımaaa yıhuhuhu cok sevındım meyvısım allah ne muradın varsa versınde karayga vermesın ınsallahh
meyvısım proteının soyle bır zararı oluyor tatlım wc sıkıntısı yapıyor bende aslında bu bırazcık dukan gıbı zaten proteın agırlıklı beslenınce pıtır pıtır gıdıyor kılolar ayy ınsallahh gıder yaa neysem ben soz vermıyım yınede tavugumu alayım ama 4 gun zor galıba

ayyy cok sevındım meyvısımmm afferım sana nazar degmesın ınsallahh bende bu sabah 63.3 kılo cıktım az bucuk dıkkat ettım 3 lıtre su ıctımm sporumu yaptım hemen farketttı tabıkı eder cunku dana gıbı yemedım yanı bır haftadır dana gıbın yedıgım ıcın gercı ben adet oldum bıtmesıne yakın suan onuunda etkısı vardır tabıkı ama cok sukur 63 e ındım 19 mayısta 60 kılo olamk ıcın cokk calısmam gerek cokk

olsun minnosum yapabildiğin kaar yaparsın sende..

hadi git bakım takımına kaptanın seni bekliyor lüks at seniii

daha cok yolum var minnosum benimmm
canım cumaya 62.4 olman lazım.. mezun olduğun kilona dönmelisin takım bu hafta derece yapmak istiyor ona göree hızlanalım minnosum hızlanalımm

daha cok yolum var minnosum benimmm
canım cumaya 62.4 olman lazım.. mezun olduğun kilona dönmelisin takım bu hafta derece yapmak istiyor ona göree hızlanalım minnosum hızlanalımm

anaaa evet demı takımadan ayrıldıgım kılomda olmalıyımm senın yuzunu kara cıkartmam meyvısım okadar referans oldun bana demı ama . ben cıkıyorum tatlım arazıye gıdıyorum ogleden sonra gelırım 2-3 gıbı haberın olsun mucuck

bencede minnosum bak arada ben varım benim için zayıflamalısın
hadi kolay gelsin sekercimm görüşrüzz öpüldün mucuk mucuk

günaydın canlarım....
hepiniz çok özledim. ben verdiğim tüüüm kilolarımı geri aldım 72,4'üm.

sizden sonra motivasyonum dağıldı, ama burda olduğunuzu bilmiyordum. yaza ablamın düğünü var, tma bir ayım var.

prenses'in diyetie başlayıp vermeye çalışacağım...

hypatiam hoşgeldin cnaım benim bende seni cok özledimmm
son aldıklarını hemen verirsin canım hadi kolları sıvama zamanı geldi durmadan yorulmadan düğüne kadar veriyorusun kilolarını haftada 1.5 kilo die ayarla kendini bol spor bol protein durmak yok canım son hız veriyoruz bu fazlalıkları

meyvemmmmm, belli bir diyet var mı peki?
spora falan da başlarsam, bol su ve yeşilçayla verebilirim belki:-(

belki değil canım sporla bol poroteinle veririsin tabiki neden vermiyesin..
belli bir diyet değilde hypatiam haftanın 5 günü protein ağırlıklı beslen mesela bu gün sabah yumurta öğlen tavuk aksam balık gibi 5 gün proteine ağırlık ver proteinle karbonhidrat alma ayır birbirinden .
hızla verirsin dediğim gibi ama sadece 1 ayn var ii değerlendirmelisin haftada 1.5 kilo hedeflemen lazım.. hadi bakalım bu günden baslıyorsunn

canım spordaydım sana yetişemedim olur neden olmasın ilk sabah sonuçta. birbirimizi teşvik ederiz hem takımada girmişsin cumaya kadar verdiğin yanına kar

olsun plateste spor.sıkılaştırıyor ohh pek iyi olmus.işte böyle minnoş toparlanma zamanı şimdi

anaaa hypatiam gelmiş hoşgeldin.ne olur daha çok gel meyvenin dünyasına yada sende takımlara gir zorlanırsan

kızlar 90-100 gr tavuk ne kadar oluyor evde var öğlen başlasammı ki başımı aldım gidiyorum yoksamesala bir gögüsün yarısından azmı yarısımı

prensesim senden bu haftada cok ümitliyim ben hadi bakalım canımcım durmak yok sabah sporunu yaptın aksamda yap bi yarım saat..

2 mil leslie
30 dk cardio
100 mekik
20 popo sıkıştırma
40 arkaya dogru bacak kaldırma

çok yoruldum ama ben yaaa neyse erisin kara yaglarda razıyım ben

kızlar 90-100 gr tavuk ne kadar oluyor evde var öğlen başlasammı ki başımı aldım gidiyorum yoksamesala bir gögüsün yarısından azmı yarısımı

canım ben 550 gr tavuk aldım.kuşbaşı yaptırdım.sayacagım onu.90 gr çok az yapıyormus.bir gögüsün 3 te biri kadardır tahminim :44:

aldım basımı gidiyorum ne demekkkk :95::95::95:
gr lara takılma doğacım sen kızların kilosu sana göre az olduğu için zaten eşit miktarda protein almanız uygun olmaz sen 1 göğüsü salatana doğra yoğurtta kat yağsız süper oluyor ben az nae az kekikde ekliyorum ama fazla değil kekiğin fazlası acılastırıyor off yağsız süper gidiyor..

olmazsa öğlen tartılırım sonrada elime tavuk alıp tartılırım aşagı yukarı olur

prensesim senden bu haftada cok ümitliyim ben hadi bakalım canımcım durmak yok sabah sporunu yaptın aksamda yap bi yarım saat..

bende ümit etmek istiyorum ama şimdiden kendimide çok kaptırmayayım diyorum cuma tartıda daha çok güler yüzüm o zaman

o kadar çok terliyorum ki duş almadan durmak mümkün değil şu cardio yokmu canıma okuyan o.asıl teri onda atıyorumhem sabah yapıp hem akşam yapsam oooo banyodan çıkamam sanırım su kuşu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…