gunaydınn canlarım benım 60 kılo olabılmek ıcın dun yaptıklarımı hemencecık yazayımm
3 lıtreye yakın su ıctımm
yecılcay ıcmeyı unuttumm:84::84:
aksam yuruyus yapıcaktım vazgectımm 35-40 dk pılates yaptım cok uzun suredır yapmıyordum cok ıyı geldı. kocıs yuruyus bandındaydı dedım bende pılates yapayım barı sonucta oda spor
sabah gec kaldıgım ıcın 14 dk sporumu yapamadım.ama bugun buyuk ıhtımalle arazıye gıdıcem ozaman spor yapmıs olurum yanımda elmamıda getırdım prensesımın dıyetıne basladım dıyee eee sız neler yaptınız bakımm
sımdı su ıcmeye baslıyımm
minnosum günaydın canım sen devam et bence ama kızlar 3 gün yapıcakalr yaa sen 4 gün yap cumayı da tamamla proteinden zarar gelmez nasılsa..
gülüm seni takıma kabul etti hatta takımdaki herkes kabul ettii
minnosum bende dün lapa yapmıstım yaa ama kacamaklı bi lapa diyeti oldu ona rağmen 1.200 vermişim
59.3 cıktım bu sabah cok mutlu oldumm
sabah 1 galete 1 bardak süt içtim az önce 1 patca gözleme yedim yanımda üzümlü diyet bisküvü ve elma var öğlene kadar öyle az az yiyerek gecirice cok acıkıyorum çünkü.
inş yarın sabaha gecen haftaki kiloma dönmüş olurum
ayy gercektenmı gıdeyım ozaman takımımaaayıhuhuhu cok sevındım meyvısım allah ne muradın varsa versınde karayga vermesın ınsallahh
meyvısım proteının soyle bır zararı oluyor tatlım wc sıkıntısı yapıyor bende aslında bu bırazcık dukan gıbı zaten proteın agırlıklı beslenınce pıtır pıtır gıdıyor kılolar ayy ınsallahh gıder yaa neysem ben soz vermıyım yınede tavugumu alayım ama 4 gun zor galıba
ayyy cok sevındım meyvısımmm afferım sana nazar degmesın ınsallahhbende bu sabah 63.3 kılo cıktım az bucuk dıkkat ettım 3 lıtre su ıctımm sporumu yaptım hemen farketttı tabıkı eder cunku dana gıbı yemedım yanı bır haftadır dana gıbın yedıgım ıcın gercı ben adet oldum bıtmesıne yakın suan onuunda etkısı vardır tabıkı ama cok sukur 63 e ındım 19 mayısta 60 kılo olamk ıcın cokk calısmam gerek cokk
daha cok yolum var minnosum benimmm
canım cumaya 62.4 olman lazım.. mezun olduğun kilona dönmelisin takım bu hafta derece yapmak istiyor ona göree hızlanalım minnosum hızlanalımm
anaaa evet demı takımadan ayrıldıgım kılomda olmalıyımm senın yuzunu kara cıkartmam meyvısım okadar referans oldun bana demı ama. ben cıkıyorum tatlım arazıye gıdıyorum ogleden sonra gelırım 2-3 gıbı haberın olsun mucuck
günaydın canlarım....
hepiniz çok özledim. ben verdiğim tüüüm kilolarımı geri aldım 72,4'üm.
sizden sonra motivasyonum dağıldı, ama burda olduğunuzu bilmiyordum. yaza ablamın düğünü var, tma bir ayım var.
prenses'in diyetie başlayıp vermeye çalışacağım...
meyvemmmmm, belli bir diyet var mı peki?
spora falan da başlarsam, bol su ve yeşilçayla verebilirim belki:-(
prensesımm sabahtan gec kaldıgım ıcın tambugday ekmegıne koyun peynırı koydum bır kıbrıt kutusu kadar yagsız tost yaptım yedım sımdı bu boyle olmus oglen aksam gıdaklamaya basla dersen devam edıp bıugun baslamıs olucam dıyetıme ne dersın tatlım baslıyımmı yanı ben acıkcası baslamayı dusunuyorum ama sanada sorayım dedım
gunaydınn canlarım benım 60 kılo olabılmek ıcın dun yaptıklarımı hemencecık yazayımm
3 lıtreye yakın su ıctımm
yecılcay ıcmeyı unuttumm:84::84:
aksam yuruyus yapıcaktım vazgectımm 35-40 dk pılates yaptım cok uzun suredır yapmıyordum cok ıyı geldı. kocıs yuruyus bandındaydı dedım bende pılates yapayım barı sonucta oda spor
sabah gec kaldıgım ıcın 14 dk sporumu yapamadım.ama bugun buyuk ıhtımalle arazıye gıdıcem ozaman spor yapmıs olurum yanımda elmamıda getırdım prensesımın dıyetıne basladım dıyee eee sız neler yaptınız bakımm
sımdı su ıcmeye baslıyımm
günaydın canlarım....
hepiniz çok özledim. ben verdiğim tüüüm kilolarımı geri aldım 72,4'üm.
sizden sonra motivasyonum dağıldı, ama burda olduğunuzu bilmiyordum. yaza ablamın düğünü var, tma bir ayım var.
prenses'in diyetie başlayıp vermeye çalışacağım...
kızlar 90-100 gr tavuk ne kadar oluyor evde var öğlen başlasammı ki başımı aldım gidiyorum yoksamesala bir gögüsün yarısından azmı yarısımı
kızlar 90-100 gr tavuk ne kadar oluyor evde var öğlen başlasammı ki başımı aldım gidiyorum yoksamesala bir gögüsün yarısından azmı yarısımı
2 mil leslie
30 dk cardio
100 mekik
20 popo sıkıştırma
40 arkaya dogru bacak kaldırma
çok yoruldum ama ben yaaaneyse erisin kara yaglarda razıyım ben
prensesim senden bu haftada cok ümitliyim ben hadi bakalım canımcım durmak yok sabah sporunu yaptın aksamda yap bi yarım saat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?