Meyvenull'un Diyet Günlüğü

cumaya kadar dene canım bak 3 gün tartıda yüzün daha cok gülücek

öyle demi tamam canım

benim takımım artık burası. ben takımla falan değil, burada sizle motive olmuştum. aynı şekilde devam edeceğim.

şu an yeşilçayımı bile aldım yuupii:))

olurmu hiç öyle seyyy ..
ye gitsin bi göğüsü
zihni sihir

cıtır prenses geliyorrr

tabi doğacım zayıflarken günde kilonun 1.5 katı kadar protein almak gerekiyor cumaya 1.5 ekside olucaksın inşş olucakmısın söyle bakimm

bir ara ben hep tavuk salata ayran yiyordum devamlı o hafta 1400mü ne verdim ve azda yememiştim tavuğu salatayı

benim takımım artık burası. ben takımla falan değil, burada sizle motive olmuştum. aynı şekilde devam edeceğim.

şu an yeşilçayımı bile aldım yuupii:))

ayy bende üzüm cayımı içeyimm bu ara ona basladımm
zihni sihir

bir ara ben hep tavuk salata ayran yiyordum devamlı o hafta 1400mü ne verdim ve azda yememiştim tavuğu salatayı

bende o şekkilde cok güzel veriyorum ama artık tüm ailem sevgilim tavuk yumurta yemekden gıdaklıcan dedi alay ediyorlar baktım ara verdim bende

ayy olurmu bendede daha cok yağ var boyum 162 kilomun 52 olması lazım normalim diyebilmem için ama benim kilom 59
cok calısmam gerek cokkkk

ben 78 kilo iken 7 kg yagım vardı düşün.birde o yagların hepsini eritmiyorsun vucun yaga da ihtiyacı var birazıda kalıyor.sen de az birşey kaldı artık.çok fazla yorma hırpalama artık kendini

dizinden hala leslie yapamıyorsan şu hareketlere baksana belki sana göre olanı bulursun.ben popo sıkıştıma arkaya bacak kaldırmayı yapıyorum burdan

Egzersiz : Afiyetle.com

reyhancım bu hareketlerin bir coğunu yapabilirim ii oldu verdiğin zaten çömelme hareketini doktorumda önermişti kaslarını güclendirmen gerek die bu aksam baslıyayım ben bunlaraa

reyhancım bu hareketlerin bir coğunu yapabilirim ii oldu verdiğin zaten çömelme hareketini doktorumda önermişti kaslarını güclendirmen gerek die bu aksam baslıyayım ben bunlaraa

başla canım önce ki kilo verdiğimde ben bunlardan yapıyordum her akşam birde işe yürüyerek gidip geliyordum 1 saat.o yürüyüş istemsiz spormus meger bana.sonra bu siteyi çok aradım bulayım diye ama bulamadım geçen gün tesadüfen karşıma çıkıverdi.görünce altın bulmus gibi sevindim

tavugumu baharatlayıp fırına verdim.90 tane kuşbaşım var.öğün başına 15 tane yapıyor

afiyet olsun prensesim bende yavastan yemeğe gideyim ıspanağım yoğurtdum ve ton balığım beni bekliyor

bu arada yoğurt kovalarımı boyayıp patates soğan kabı yapmaya karar verdim

afiyet olsun prensesim bende yavastan yemeğe gideyim ıspanağım yoğurtdum ve ton balığım beni bekliyor

bu arada yoğurt kovalarımı boyayıp patates soğan kabı yapmaya karar verdim

bende pazardan bakacagım şimdi.eğer çok pahalıya gelirse bende yogurt kovalarıma ekeceğim.afiyet olsun sana da görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…