olmazsa öğlen tartılırım sonrada elime tavuk alıp tartılırım aşagı yukarı olur
bende ümit etmek istiyorum ama şimdiden kendimide çok kaptırmayayım diyorum cuma tartıda daha çok güler yüzüm o zaman
o kadar çok terliyorum ki duş almadan durmak mümkün değilşu cardio yokmu canıma okuyan o.asıl teri onda atıyorum hem sabah yapıp hem akşam yapsam oooo banyodan çıkamam sanırım su kuşu olurum
olmazsa öğlen tartılırım sonrada elime tavuk alıp tartılırım aşagı yukarı olur
yorulmadan olmuyor sekercimm ..
devam devamm 30 dk cardioda aksam yap
eyvah eyvah meyvem beni gözden çıkardıspor delisi yapacak beni
cumaya kadar dene canım bak 3 gün tartıda yüzün daha cok gülücek
aldım basımı gidiyorum ne demekkkk :95::95::95:
gr lara takılma doğacım sen kızların kilosu sana göre az olduğu için zaten eşit miktarda protein almanız uygun olmaz sen 1 göğüsü salatana doğra yoğurtta kat yağsız süper oluyor ben az nae az kekikde ekliyorum ama fazla değil kekiğin fazlası acılastırıyor off yağsız süper gidiyor..
seni tek spor paklıyor sözümden cıkmak yok bakimm yapılacak bu sporlarr.
cumaya seni oley oley oleyy derken görmek istiyorum prensesimmm
tamam senin hatırın için 3 gün akşamlarıda cardio yapacagım
öyle demi tamam canım
bende bende öyle görmek istiyorum
olurmu hiç öyle seyyy ..
ye gitsin bi göğüsü
cıtır prenses geliyorrr
tabi doğacım zayıflarken günde kilonun 1.5 katı kadar protein almak gerekiyor cumaya 1.5 ekside olucaksın inşş olucakmısın söyle bakimm
benim takımım artık burası. ben takımla falan değil, burada sizle motive olmuştum. aynı şekilde devam edeceğim.
şu an yeşilçayımı bile aldım yuupii:))
zihni sihir
bir ara ben hep tavuk salata ayran yiyordum devamlı o hafta 1400mü ne verdim ve azda yememiştim tavuğu salatayı
cıtır prenses geliyorrr
bende sizin sevincinize ortak olurum spor yapmayınca gramcık gramcık gidiyor benim kilolarr
ee sen yağları erittin kalanın az az gitmesi gayet doğalbizde yag çok ondan patır patır gidiyor
ayy olurmu bendede daha cok yağ var boyum 162 kilomun 52 olması lazım normalim diyebilmem için ama benim kilom 59
cok calısmam gerek cokkkk
ben 78 kilo iken 7 kg yagım vardı düşün.birde o yagların hepsini eritmiyorsun vucun yaga da ihtiyacı var birazıda kalıyor.sen de az birşey kaldı artık.çok fazla yorma hırpalama artık kendini
dizinden hala leslie yapamıyorsan şu hareketlere baksana belki sana göre olanı bulursun.ben popo sıkıştıma arkaya bacak kaldırmayı yapıyorum burdan
Egzersiz : Afiyetle.com
reyhancım bu hareketlerin bir coğunu yapabilirim ii oldu verdiğin zaten çömelme hareketini doktorumda önermişti kaslarını güclendirmen gerek die bu aksam baslıyayım ben bunlaraa
başla canımönce ki kilo verdiğimde ben bunlardan yapıyordum her akşam birde işe yürüyerek gidip geliyordum 1 saat.o yürüyüş istemsiz spormus meger bana.sonra bu siteyi çok aradım bulayım diye ama bulamadım geçen gün tesadüfen karşıma çıkıverdi.görünce altın bulmus gibi sevindim
tavugumu baharatlayıp fırına verdim.90 tane kuşbaşım var.öğün başına 15 tane yapıyor
afiyet olsun prensesim bende yavastan yemeğe gideyim ıspanağım yoğurtdum ve ton balığım beni bekliyor
bu arada yoğurt kovalarımı boyayıp patates soğan kabı yapmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?