Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ınsallah olucagız dıyoruzda anna bıse yapmadan olmuyor valla bende bıse yapmıyorum bu aralar azz yıyorum yukarıda cıkmıyorum cok sukur ama asagı ınmek ıstıyorum yaa

ay haklısın minnoşum ama uğraşmak lazım ben bıktım artık 65ten ya 65in laltına düşmek istiyorum kesin kararlıyımm

ben ancak hafta sonları gezmeye cıkınca yürüyorum tatlım..
dizimde aynı bükünce hareket ettirince acıyor

anladım meyvem haklısın canım...ay geçicek inşallah ceylan gibi sekicen sonra

senın kursun nasıl gıdıyor tatlım bıde sen yagını kılonu olcturucektın ya yazdınmı benmı goremedım tatlım merak etmıstım ben onu

kursum iyi gidiyor bakalım alışmaya çalışıyorum canım şimdilik haftada 2 gün gidiyorum çarşamba vepazar günleri...ay sorma yağ ölçümü yaptırcaktım ama tartı bilgisayara bağlı ya arıza varmış onu halledecekler yarından sonra tartılcam minnoşum...mutlaka söylerim size zatenn

günaydınnn kızlar şimdi sporumu yapacagım.öğlen bir arkadaşımla buluşup gezeceğiz.kaçta gelirim eve bilmiyorum.ders çalışmam gerekiyor ama ben hergün gezmelerdeyim sıkıştırmam lazım artık kendimi
dünyam canım acayip tatlı istiyor napıcam ben böylee...dizimde cok acıyor spor falan yapamadım yapamıyorumm

canım mekik çek en azından.dizini zorlayacak hareketlerden kaçın aman

günaydın dünyammmm bu sabah + lardayımm ve cok acımm bu hormonlar beni öldürüyor basladık genee

bende akşam yemekleri için artık eşimi beklemiyorum.18.00 18.30 gibi yemeğimi yiyorum.onu beklersem 20.00 den sonraya kalıyor yemek.dün 18.00 gibi yedim akşam acımdan öldüm.bu böyle olmayacak en iyisi kaçamak yapmamak deyip gidip yattım

ve bende hala artıdayım malesef su tavuk diyetinden sonra 2 gün sebze agırlıklı beslenmek gerekiyormus verdiğini sabitlemek için benim kaçamaklarda tam üstüne geldi.ondan bu kadar çok kilo aldım sanırım.yapıştı gitmiyorda bu miafirlerin gelmesi birde kayınvalide işi bitirdi beni

prensesim yap sporunu aksatma canım er gec gidicek o artılarr
aksam yemeğini erken yee kocacınla meyve yersin..

ayy ben bu günde cok acım canım yaa neden böyle oldum off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…