bunların hepsini bir günde mi yedin
benden sana tavsiye herşeyini ince ince düşünüpte alma.bu zamanların tadını çıkart.ben olan maaşımı çeyize yatırdım.gezip tozmadım şimdi pişmanım.evlendikten sonra daha kolay alınıyor.al temel şeyleri tamamdır
öğlen işyerindeki arkadaşlarımla buluştum.gören zayıflamıssın ne yapıyorsun dediçok mutlu oldum
bugun sabah kahvaltı ettim öğlen meyve yedim akşama kadar bişi yemedim.şimdide patlıcan közledim.az et yapacam üstüne yogurt öyle yiyeceğim..cumaya yine 77.7 olmam lazım
cabah spor yapmak derdindeydim ama yapamadım.bahar yorgunlugu var üzerimde.ama 13,30 dan 17,30 a kadar gezdimbugun kısa kollu giydim.güneş vardı az da rüzgar umarım hasta olmam
prensesim inş hedefine ulasırsın canımm ..
ne güzel gezmiş dolasmıssın tüm gün burası buz gibiydi ben dondum resmen..
aslında ceyiz konusunda haklısın ama herseyim olsun istiyorum yaa..
yaptığımlistenin hepsini alabilirsem kendi alıcaklarım 8000 tl falan ediyor ee mobilyalar halı tül perde vs yok içinde..
ısındım canım ısındım ısıtıcıyı iice actım terleyene kadra ısındımm..
iyi yapmışın canım hareketsiz duruncada üşüyor insan dizin nasıl oldu daha iyicemisin canımm
iyice iyileşsende spor yapsann
kızlarr nasılsınzz
gizemcim hoşgeldin..
biz iizz sen nasılsın yoksun bayadır hersey yolundamı..
diyet dışında herşey yolunda..
ben neden kendime gelemiyorum meyvemmm
en iyisi yarın lapa falan yapıp motive olmak
sevindim meyvem daha da iyi olacak inşallahdizim baya ii canım basit hareketlere basladım bu aksam biraz ağrıdı fazla bişi yapamadım ama az da olsa kaslarımı hissetmek güzel..
sabah olsada peynirli yumurtamı yesemm
canım çektiii
kızlarr nasılsınzz
iide lapa yapınca sonrasında yine kendine gelemiyorsun ki
defalarca denedin olmuyor 6 öğüne gecme vakti coktan geldide geciyor..
ben geldiiim..çay varmı kııııız...
ayy sonunda gelebıldımm cok yoruldum bugun cok calıstım meyvısımın dunyasıı .. okadar calısmaya vucudum dayanmadı grıpınn gıbım bıse oluyor galıba bana hıssedıyorum ve cooookk usuyorum yaa
prensesim inş hedefine ulasırsın canımm ..
ne güzel gezmiş dolasmıssın tüm gün burası buz gibiydi ben dondum resmen..
aslında ceyiz konusunda haklısın ama herseyim olsun istiyorum yaa..
yaptığımlistenin hepsini alabilirsem kendi alıcaklarım 8000 tl falan ediyor ee mobilyalar halı tül perde vs yok içinde..
eşim netteydi.ezel başladı gitti hemen kk ya geldim bende
işte o kadar hırpalama kendini..alabildiğini al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?