fatmacım bende merak ediyorum sizleri aklım buralarda ama gelemiyorum ya..
bende iyice saldım zaten topalanmam lazım.. göbeğim öy bi çıktıkii
ayy sonunda gelebıldımm cok yoruldum bugun cok calıstım meyvısımın dunyasıı .. okadar calısmaya vucudum dayanmadı grıpınn gıbım bıse oluyor galıba bana hıssedıyorum ve cooookk usuyorum yaa
ii geceler dünyammm
günaydın dünyammm feci bir gece gecirdim cok kötüydü kabus gördüm cok korktum uyanıyorum uyuyorum devam ediyordu ..
cok etkilendim cokkk
rüyamda ambulans cıkıyor hasta anonsu geliyor benide cağırıyor arkadaslar gel gezersin die bide gidiyoruz terör örgütünün planlı eylemiymiş bi kadını kafatasından asmıslar nasıl o diceksin simdi sen kafasının içinden halat gecirmişler artı seklinde kadını asmıslar yüksekce bi yere o yüksek yerin karsısındada ne var dersin cocuklar cocukları öldürmüşler onlarıda üstüste koymuslar setgibi baslamıslar öyle cok ölü cocuk vardıki bide ordan gidemedim uyudum uyandım orda kaldım sürekli cesetlere baktım savcı gelicek die tekbasıma göndermediler terrör örgütünden birileri vardır olmaz dediler hala o sallanan kadın gözümün önünde toprak bi zeminde dar ağacı gibi bi yerde sallanıyor.
canım gunaydınn cok zor bır gece gecırmıssın gercekten ıcınden dua oku tatlım aytele kursuyu oku rahatlarsınn dusunmemeye calıs baska seylerle ugras aklın gıtmesın ruyana tatlım
günaydın dünyammm feci bir gece gecirdim cok kötüydü kabus gördüm cok korktum uyanıyorum uyuyorum devam ediyordu ..
cok etkilendim cokkk
rüyamda ambulans cıkıyor hasta anonsu geliyor benide cağırıyor arkadaslar gel gezersin die bide gidiyoruz terör örgütünün planlı eylemiymiş bi kadını kafatasından asmıslar nasıl o diceksin simdi sen kafasının içinden halat gecirmişler artı seklinde kadını asmıslar yüksekce bi yere o yüksek yerin karsısındada ne var dersin cocuklar cocukları öldürmüşler onlarıda üstüste koymuslar setgibi baslamıslar öyle cok ölü cocuk vardıki bide ordan gidemedim uyudum uyandım orda kaldım sürekli cesetlere baktım savcı gelicek die tekbasıma göndermediler terrör örgütünden birileri vardır olmaz dediler hala o sallanan kadın gözümün önünde toprak bi zeminde dar ağacı gibi bi yerde sallanıyor.
günaydın meyvişim....sen bana hiç cevap yazmamışsın takımda...küsmüyüüüz....
selam kızlar.nasılsınız?
meyvem bende rüyamda çekirge gördüm bugun.o terör rüyalarını bende görürüm arada.bilinçaltımız meydana çıkıyor demekki
sporumu yapacagım bugun yine dışarda işlerim var.ugrarım yine.öptüm
Eki Görüntüle 192185 en yeni ben 59.0 kilo
süpppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr sin meyvemmmmdaha ne olsun kıs harika görünüyorsun bunu koru yeter
bende sporumu yaptım.2 mil leslie 30 dakika cardio 100 mekik 50 geriye bacak esnetme
cok etkilendim cokkk
selam kızlar.nasılsınız?
meyvem bende rüyamda çekirge gördüm bugun.o terör rüyalarını bende görürüm arada.bilinçaltımız meydana çıkıyor demekki
sporumu yapacagım bugun yine dışarda işlerim var.ugrarım yine.öptüm
Eki Görüntüle 192185 en yeni ben 59.0 kilo
annam süper olmus menün sporlarada devamm harikasın tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?