Meyvenull'un Diyet Günlüğü

fatmacım bende merak ediyorum sizleri aklım buralarda ama gelemiyorum ya..
bende iyice saldım zaten topalanmam lazım.. göbeğim öy bi çıktıkii

ay gizemcim yarın lapa yap o zaman hem motive olursun bak üzülme gitcek +lar tamamı birlikte vericez inş

ayy sonunda gelebıldımm cok yoruldum bugun cok calıstım meyvısımın dunyasıı .. okadar calısmaya vucudum dayanmadı grıpınn gıbım bıse oluyor galıba bana hıssedıyorum ve cooookk usuyorum yaa

minnoşum canım kıyamam yaw sendemi üşüyorsun canım ah ah yorulmuşsun dinlen barim yat da tatlışımmm iyi geceler minnoşuma

ii geceler dünyammm

huzurlu rüyalar olsun meyvişimm

günaydın dünyammm feci bir gece gecirdim cok kötüydü kabus gördüm cok korktum uyanıyorum uyuyorum devam ediyordu ..
cok etkilendim cokkk
rüyamda ambulans cıkıyor hasta anonsu geliyor benide cağırıyor arkadaslar gel gezersin die bide gidiyoruz terör örgütünün planlı eylemiymiş bi kadını kafatasından asmıslar nasıl o diceksin simdi sen kafasının içinden halat gecirmişler artı seklinde kadını asmıslar yüksekce bi yere o yüksek yerin karsısındada ne var dersin cocuklar cocukları öldürmüşler onlarıda üstüste koymuslar setgibi baslamıslar öyle cok ölü cocuk vardıki bide ordan gidemedim uyudum uyandım orda kaldım sürekli cesetlere baktım savcı gelicek die tekbasıma göndermediler terrör örgütünden birileri vardır olmaz dediler hala o sallanan kadın gözümün önünde toprak bi zeminde dar ağacı gibi bi yerde sallanıyor.

Son düzenleme:
bu günkü menüm

sabah peynirli yumurta 1 domates yarım salatalık 3 dilim kepek ekmeği

ara üzüm

öğlen tavuklu bezelye cacık

ara elma

aksam tonlu salata ayran

3 lt su + çaylar

canım gunaydınn cok zor bır gece gecırmıssın gercekten ıcınden dua oku tatlım aytele kursuyu oku rahatlarsınn dusunmemeye calıs baska seylerle ugras aklın gıtmesın ruyana tatlım

günaydın meyvişim....sen bana hiç cevap yazmamışsın takımda... küsmüyüüüz....

selam kızlar.nasılsınız?

meyvem bende rüyamda çekirge gördüm bugun.o terör rüyalarını bende görürüm arada.bilinçaltımız meydana çıkıyor demekki

sporumu yapacagım bugun yine dışarda işlerim var.ugrarım yine.öptüm

günaydın meyvişim....sen bana hiç cevap yazmamışsın takımda... küsmüyüüüz....

olurmuyuz hiç küsss
canım arkadasların yanına gecmiştim şimdi geldimm

günaydın prensesimmm
ii gezmeler sekercimm :87:

süpppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr sin meyvemmmm daha ne olsun kıs harika görünüyorsun bunu koru yeter

bende sporumu yaptım.2 mil leslie 30 dakika cardio 100 mekik 50 geriye bacak esnetme

prensesim gelinlik giymemiş birisi olaraktan bu kilo fazla bana..
ne güzel sporunuda yapmıssın cnaım sen daha ince olucaksın inş

ay meyvem kıyamam sana bende görüyorum bazen abuk subuk rüyalar canım hayırlara vesile olur inş bitanemm

selam prensescim iyiyiz sen nasılsınn kolay gelsin...

waaoow harikasın meyvemmm...maşallah elbisen de çok cici

selam canlarımm...:79:

menümü yazayım...

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğinden tost,1 bardak süt
Öğle:Zeytinyağlı fasulye, 2 köfte, yoğurtlu salata
Ara:1 kase erik
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt

sporum bitti ama ben yürüyüşümü bırakmadım sabah: 30 dk yürüyüş, öğle 1.5 saat yürüyüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…