annam özlüyorum seni canım yaa ..selamlar kızlarr :79:
meyvemm nasılsın güzelim...
ay bugün bütün gün kurstaydım çoook yorgunum ay öğle yemeği arasında burnuma gelen kokular beni deli etcekti kızlar beni yemeğe davet ettiler dışarda yeniyim ya kaynaşmak için gittim onlarla allahtan ev yemekleri yapan bir yere gittik zeytinyağlı yemekelrden seçtim bende..enginar yedim ama havuçsuz bezelyesiz kerevizli yapılmış çok beğendimm yanındada yoğurdumu yedim...onlarda pilav yediler bugünü böyle kurtardım yani...ay görseniz hepsi incecik ayoll bide her zaman pilav döner yiyolarmış
bide bugün kızın biri bana sen17 -18 yaşında değilmisin demezmii ya ben çok küçük gösteriyorum galiba sevinsemmi üzlsemmi bu duruma bilmem...21 yaşındayım deyince şok oldu kız...
ay ben hem kurs hem diyet yapamam diyodum ama yapabiliyorum kızlar ya artık öyle bişi olduki canım hiç o zararlı şeylerden istemiyor inanın kaçamak yapim kimse anlamaz bişi olamz diyorum ama yiyemiyorum sağlıklı şeyler yemek istiyorum ne ügüzel sağlıklı bir hayatım oldu hemde inceldim dahada incelcem inşş
prensescim meyvecim üzülmeyin +larınızdan kurtulursunuz cumaya kadar yaw...
hypatiam afiyet olsun canım umarım aldıklarını çok çabuk verirsin tatlım...demek hepiniz bu diyete başladınız verceniz inş...
minnoşum nerde gelmemiş bugün:44:
gizemimde yokk nerde bu kızz...
günaydın canlarım
dipteyim sondayım bugun canım hiçbirşey yapmak istemiyor.ne ders çalışmak ne diyet yapmak.bir an önce toparlanıp ikisinede sıkı sıkı asılmam lazım
gunaydın canlarım benımmmm mucuckk mucuckkk
annammmm dun aksama kadar arazıdeydım tatlım oyuzden gelemedımmm
prensesımm neoldu sana nıye dıyet yapasın yok tatlımm
hypatıamm gelmısss sekercımm dun meyvısımle yaptık bızde vee bugune tam tamına 800 gr gıtmısss yıhuhuhuhuhu bugun hıc ama hıccccc bozmıycam meyvemm sana soz verıyorummm
ümidediyorum
ayy benım daha yarım lıtre bıttı meyvısımmmminnosum 1 lt suyum bitti 1 yeşil cayda içildi şimdi bademlerimle cayımı içiyorm
Selam dünyalılar.....
ne yapalım minoşum hayatla mucadele şte .ayy benım daha yarım lıtre bıttı meyvısımmm
sımdı cevızımı yıyorum caycı yok oratlıkta bugun cay ıcemedım yaa yesılcay ıcesım yok zatııde
Slmm abennım ne yapıyorsun bakım hala montıdemısın canım
Selam dünyalılar.....
seni dövcem minnos hanım iice kızmaya baslıyorummayy benım daha yarım lıtre bıttı meyvısımmm
sımdı cevızımı yıyorum caycı yok oratlıkta bugun cay ıcemedım yaa yesılcay ıcesım yok zatııde
slmm abennım ne yapıyorsun bakım hala montıdemısın canım
günaydın kızlar:)
ben dün pilatese gittim ve 50 dklik sporun maksimummm 10 dk.sına eşlik edebildim. onca zaman spor yap, bir iki ay ara ver hooop başa dön. hiiiç adil değil! sonra da üşendim, yüzmeye falan gitmedim tabi:) bir de hava soğuktu.
diyetin ikinci günündeyim. sabah galeta yedim gerçi, hazırda mevye yoktu ve ama olsun.
ayy hypatıam malesef ve maleseff spor boyle meret bısey ya hıc yapmıycan yada hıc bırakmıycan oyuzden bız hıc bırakmayanlardan olmalıyız tatlımmgünaydın kızlar:)
ben dün pilatese gittim ve 50 dklik sporun maksimummm 10 dk.sına eşlik edebildim. onca zaman spor yap, bir iki ay ara ver hooop başa dön. hiiiç adil değil! sonra da üşendim, yüzmeye falan gitmedim tabi:) bir de hava soğuktu.
diyetin ikinci günündeyim. sabah galeta yedim gerçi, hazırda mevye yoktu ve ama olsun.
aeben ablacım h.g. nasılsın
seni dövcem minnos hanım iice kızmaya baslıyorummsuyuda içmezsen nolcak yarın sabaha tartıda
ayy hypatiam ne kadar verdin dün tartldınmı sabah benden ve minnosdan 800 gr gitti ama minnos kacamak yaptı hemde cok fazla kek börek kuruyemiş yedide yedi. :96:
ayy hypatıam malesef ve maleseff spor boyle meret bısey ya hıc yapmıycan yada hıc bırakmıycan oyuzden bız hıc bırakmayanlardan olmalıyız tatlımm
meyvısım yaaa nıye heryerde soyleyıp benı kucuk dusuruyorsun kacamak yaptım dıyee hoooffffsuyumu ıceyım ben barımm
bu günde yapma die diyorum minnosumm
yapmıycamm meyvısımmm yaa hoooffffr coooooooookkkkkkkk acıktımmm bu dıyetın sabah ogunu benı hıııcccc doyurmuyorkı yaaa
aynen sabah yenilen meyve aclık yaratıyor minnosumm .. ama öğlen gidince bolsalata yicez canım belki ben corbada yaparım bilmiyorum şimdi üşenirsem yapmam ama yinede belli olmaz yanii
günaydın dünyam günaydın sekerlerimm
valla kızlar ben cok kötüyüm parmağımı kıpırdatacak halim yok tüm vücudum krılıyor acayip halsiz ve yorgunumama minnosuma söz verdiğim gibi diyete devam ediyorum dün artılarımdan kurtulmusum sevindim sabah ama yataktan kalkamadım yığılıp kalıom wc ye bile gitmeye üşeniyorum sürekli bi aclık içerisindeyim aclıkdan halsiz düştüm hissediyorumm
annam özlüyorum seni canım yaa ..
kursta ortamının ii olması ne güzel insan bulunduğu yeri sevmeli her zaman..
arkadaslarınla takıl tatlım hiç gitmememzlik yapma ama onlar hamburger yiyorsa sen makarna söyle onlar pilavlı döner yiyorsa sen sade döner söyle.. istedikten sonra her yerde her sekilde ayarlarsın menülerini canım..
ayy o yas konusuna gelince makyajsız benide öyle zannediyorlar sürekli makyaj yapıyorum malesef..
dün aksam üzeri kapı caldı bi actım bilmem ne bişeyine yardım topluyorlarmıs ee biz surdan geliyoruz evde büyünüz varsa görüşebilrmiyizevde büyük yok altkatta bi sorun onlar evdeler dedim bende kapattım kapıyı
boşver yas büyüktem makyajla kolayda küçültmek zor sen küçük görün iidir herzaman ..
sevgilim yasını gösterio mesela ben göstermiyorum ikimizin fotosunu beni bilmeyen biri gördümü kardesin gibi doruyor diolarmıs benimki tabi cok kızıyor bu duruma
inş canım inş su aclıkdanda bi kurtulabilseydim ii olucakdıı
hişt öyle deme bakalım giy esoftmanlarını cık temiz havada 1 saat yürü acılırsın .
sonrada eve gelip ders calısırsın yada keyif yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?