Meyvenull'un Diyet Günlüğü

prensescim meyvecim üzülmeyin +larınızdan kurtulursunuz cumaya kadar yaw...

hypatiam afiyet olsun canım umarım aldıklarını çok çabuk verirsin tatlım...demek hepiniz bu diyete başladınız verceniz inş...

minnoşum nerde gelmemiş bugün:44:

gizemimde yokk nerde bu kızz...

günaydın canlarım

dipteyim sondayım bugun canım hiçbirşey yapmak istemiyor.ne ders çalışmak ne diyet yapmak.bir an önce toparlanıp ikisinede sıkı sıkı asılmam lazım

günaydın dünyam günaydın sekerlerimm

valla kızlar ben cok kötüyüm parmağımı kıpırdatacak halim yok tüm vücudum krılıyor acayip halsiz ve yorgunum ama minnosuma söz verdiğim gibi diyete devam ediyorum dün artılarımdan kurtulmusum sevindim sabah ama yataktan kalkamadım yığılıp kalıom wc ye bile gitmeye üşeniyorum sürekli bi aclık içerisindeyim aclıkdan halsiz düştüm hissediyorumm

annam özlüyorum seni canım yaa ..
kursta ortamının ii olması ne güzel insan bulunduğu yeri sevmeli her zaman..
arkadaslarınla takıl tatlım hiç gitmememzlik yapma ama onlar hamburger yiyorsa sen makarna söyle onlar pilavlı döner yiyorsa sen sade döner söyle.. istedikten sonra her yerde her sekilde ayarlarsın menülerini canım..
ayy o yas konusuna gelince makyajsız benide öyle zannediyorlar sürekli makyaj yapıyorum malesef..
dün aksam üzeri kapı caldı bi actım bilmem ne bişeyine yardım topluyorlarmıs ee biz surdan geliyoruz evde büyünüz varsa görüşebilrmiyiz evde büyük yok altkatta bi sorun onlar evdeler dedim bende kapattım kapıyı
boşver yas büyüktem makyajla kolayda küçültmek zor sen küçük görün iidir herzaman ..
sevgilim yasını gösterio mesela ben göstermiyorum ikimizin fotosunu beni bilmeyen biri gördümü kardesin gibi doruyor diolarmıs benimki tabi cok kızıyor bu duruma

inş canım inş su aclıkdanda bi kurtulabilseydim ii olucakdıı
günaydın canlarım

dipteyim sondayım bugun canım hiçbirşey yapmak istemiyor.ne ders çalışmak ne diyet yapmak.bir an önce toparlanıp ikisinede sıkı sıkı asılmam lazım

hişt öyle deme bakalım giy esoftmanlarını cık temiz havada 1 saat yürü acılırsın .
sonrada eve gelip ders calısırsın yada keyif yaparsın

gunaydın canlarım benımmmm mucuckk mucuckkk

annammmm dun aksama kadar arazıdeydım tatlım oyuzden gelemedımmm

prensesımm neoldu sana nıye dıyet yapasın yok tatlımm

hypatıamm gelmısss sekercımm dun meyvısımle yaptık bızde vee bugune tam tamına 800 gr gıtmısss yıhuhuhuhuhu bugun hıc ama hıccccc bozmıycam meyvemm sana soz verıyorummm

ümidediyorum

minnosum 1 lt suyum bitti 1 yeşil cayda içildi şimdi bademlerimle cayımı içiyorm
ayy benım daha yarım lıtre bıttı meyvısımmm
sımdı cevızımı yıyorum caycı yok oratlıkta bugun cay ıcemedım yaa yesılcay ıcesım yok zatııde
Selam dünyalılar.....

slmm abennım ne yapıyorsun bakım hala montıdemısın canım

ne yapalım minoşum hayatla mucadele şte .
Evt canım montideyim ama yan hakem olarak ..

günaydın kızlar:)

ben dün pilatese gittim ve 50 dklik sporun maksimummm 10 dk.sına eşlik edebildim. onca zaman spor yap, bir iki ay ara ver hooop başa dön. hiiiç adil değil! sonra da üşendim, yüzmeye falan gitmedim tabi:) bir de hava soğuktu.

diyetin ikinci günündeyim. sabah galeta yedim gerçi, hazırda mevye yoktu ve ama olsun.

Selam dünyalılar.....

aeben ablacım h.g. nasılsın
seni dövcem minnos hanım iice kızmaya baslıyorumm suyuda içmezsen nolcak yarın sabaha tartıda
ayy hypatiam ne kadar verdin dün tartldınmı sabah benden ve minnosdan 800 gr gitti ama minnos kacamak yaptı hemde cok fazla kek börek kuruyemiş yedide yedi. :96:

ayy hypatıam malesef ve maleseff spor boyle meret bısey ya hıc yapmıycan yada hıc bırakmıycan oyuzden bız hıc bırakmayanlardan olmalıyız tatlımm

meyvısım yaaa nıye heryerde soyleyıp benı kucuk dusuruyorsun kacamak yaptım dıyee hoooffff suyumu ıceyım ben barımm

bu günde yapma die diyorum minnosumm

yapmıycamm meyvısımmm yaa hoooffffr coooooooookkkkkkkk acıktımmm bu dıyetın sabah ogunu benı hıııcccc doyurmuyorkı yaaa

aynen sabah yenilen meyve aclık yaratıyor minnosumm .. ama öğlen gidince bolsalata yicez canım belki ben corbada yaparım bilmiyorum şimdi üşenirsem yapmam ama yinede belli olmaz yanii

aynen sabah yenilen meyve aclık yaratıyor minnosumm .. ama öğlen gidince bolsalata yicez canım belki ben corbada yaparım bilmiyorum şimdi üşenirsem yapmam ama yinede belli olmaz yanii

ayy benım evde corbam yok ustune ustuk mutfak bulasık dolu bulasık makınseındekılerde temızlerıyle dolu bosaltmadımm oyuzden hıııccc eve gıdesım yokk kocısım arazıye gıderse carsıya gıdıcem valla ugrasamam evde gıdıp sımdı onları dusundukce bıle psıkololojım bozuluyorr . aksam yorgunluktan yapamadım zaten gelır gelmez komsuya gıttık yapamadım ıstee hooof

ben 200 gram almışım ama dün ben de kaçamak yaptım da söylemedim :)) 3 dilim taze baklava ve ablamın nişan çikolatalarını yedim

bugün daha çok dikkat edeceğim.:82::82::82:

meyvem günaydın canım geç kalktım bu sabah amma uyumuşum yaw...bende seni özlüyorum elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum sizden ayrı kalmak sanki ailemden biriyle ayrı kalmak gibi..her an aklımdasınız. ay meyvem sorma ayarlamaya çalışıyorum zaten sevmem ben fast food tarzı allahtan şanslıyım hem burda herçeşit yemek var insan aç kalmıyo ne güzel sağlıklı beslenebiliyo...

ayy bende makyaj yapmıyorum çok fazla sevmem ondan heralde makyaj hakakten büyük gösteriyor...ay sahimi benide bi kere sevgilimle kardeş sanmışlardı o yüzden onunla dışarı çıkcağımız zaman topuklu filan giyiyorum büyük gösteriyim diye benimkinin boyu maşallah 1 85 olduğu için allahtan çok kısa değilim yoksa çocuğu sanarlardı heralde

açlık hissi ilaçlardanmı acaba meyvem sen ilaç kullanıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam ay bitanem ya almadığın sürece sorun olmaz çok takma kafana dengeli şeyler ye yani glsi düşük şeyler ye acıkma bide az az sıksık ye iyileşince temizlersin tüm yağları acele etme canım bozma moralini süpersin bu halinle senn azcıkın fazlan var o kadar onuda vercen nasılsa kaçışı yok yağlarınn

prensescim havadan olabilir bendede bi bezginlik durumu var ama ben kendimi motive ettim hemen sabah yürüyüşümü yaptım evde herkes uyurken 45 dakika yürüdüm açıldım valla iyi geldi sene çık yürü tatlım açılırsın...

minnoşum canım nasılsın...diyet işe yaramış galiba sevindim vermene hadi bakalım daha çok vercen inş bugün hiç bozmamaya çalış bak yarın cuma tartıda yüzünü güldürsünn...

hypatiam nasılsın tatlım...spora başlamana ve diyete dönmene çok seviniyorum canım aldıklarını verceksin inş...ama o baklava ne kız neden yedin hadi yedin neden 3 dilim birden yedin...bak canım sabote etmesene diyetini ne güzel veriyorsun işte kendi emeklerine yazık etme canım ya...yeme bi daha bak kzıarım hee... bugünde spor yapcan dimi telafi etcen inş

ay gizem yine yok ortalıklarda çok merak ediyorum nerde bu kızz...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…