Meyvenull'un Diyet Günlüğü

günaydın fıstıklar.

iki günlük diyetimi yapıyorum. bugün ilk gün.

sabah: muz süt
ara: çilek
öğle: çorba boool salata yoğurt
ara: yeşil erik
ara: portakal
akşam: 2 adet yumurta ve salata

bir de 50 dk. pilatese ve yüzmeye saunaya gideceğim ama gider miyim bilmiyorum. aylardır uğramadım nerdeyse:/

bir an önce bu aldığım kg.leri vermem gerek(

canım bizde bu gün o diyete basladık minnosla bakalım hangimiz cok vericek

sen hepimizden cok verirsin baksana spor kısmı süper ee sauna da varr daha ne olsunn

canım bizde bu gün o diyete basladık minnosla bakalım hangimiz cok vericek

sen hepimizden cok verirsin baksana spor kısmı süper ee sauna da varr daha ne olsunn

totişimi kaldırıp gidersen veririm de nerdee:) hadi bakalım yarışalım en çok ben vericem tekrar 69'u görmek istiyorum ama çok zor:/

selam kızlar geldm.arkadaşla bulustuk ben 1 saat otururm diye düşünürken bu saat oldu.ohh bir güzel çene yaptık.tek şekerli çayla sade soda içtim sadece

prensesim ayy muhtesemsinn fazla bişi demek istemiyorum nazar deydiricem die korkuyorum

sağol canım benim ama artıyı atamadım hala bu cumadan umudum yok
kızlar bende aksam yemeğimi yedim ama doymadım ac kaldım
yarın sabaha verememiş uyanırsam atarım kendimi bi yerlerdenn

bende yemeğimi yedim.mantar kavurma ve salata

sağol canım benim ama artıyı atamadım hala bu cumadan umudum yok

bende yemeğimi yedim.mantar kavurma ve salata

afiyet olsun canımm.. yaa prensesim canım form bisküvilerin en ince katı tatsız tuzsuzlar var ya onlardan bile istiyor napcam ben böyleee en iisi su içmeye devam edeyimm :26::26:

selamlar kızlarr :79:

meyvemm nasılsın güzelim...

ay bugün bütün gün kurstaydım çoook yorgunum ay öğle yemeği arasında burnuma gelen kokular beni deli etcekti kızlar beni yemeğe davet ettiler dışarda yeniyim ya kaynaşmak için gittim onlarla allahtan ev yemekleri yapan bir yere gittik zeytinyağlı yemekelrden seçtim bende..enginar yedim ama havuçsuz bezelyesiz kerevizli yapılmış çok beğendimm yanındada yoğurdumu yedim...onlarda pilav yediler bugünü böyle kurtardım yani...ay görseniz hepsi incecik ayoll bide her zaman pilav döner yiyolarmış

bide bugün kızın biri bana sen17 -18 yaşında değilmisin demezmii ya ben çok küçük gösteriyorum galiba sevinsemmi üzlsemmi bu duruma bilmem...21 yaşındayım deyince şok oldu kız...

ay ben hem kurs hem diyet yapamam diyodum ama yapabiliyorum kızlar ya artık öyle bişi olduki canım hiç o zararlı şeylerden istemiyor inanın kaçamak yapim kimse anlamaz bişi olamz diyorum ama yiyemiyorum sağlıklı şeyler yemek istiyorum ne ügüzel sağlıklı bir hayatım oldu hemde inceldim dahada incelcem inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…