Meyvenull'un Diyet Günlüğü

ben 200 gram almışım ama dün ben de kaçamak yaptım da söylemedim :)) 3 dilim taze baklava ve ablamın nişan çikolatalarını yedim

bugün daha çok dikkat edeceğim.:82::82::82:

ayy hypatıamm hadı kacamak yaptın nıye 3 dılım bır dılım yee yada hadı baklava yedın bıdaha cıkolata nıye yıyorsun tatlım yaa ama boyle olmazkı bak bende kacamak yaptım ama kuru kara bır borek yedım ve ınan bır dılımı 1 saatte yedım sohbet ede ede .dıkkat et tatlım ya lutfen ama sonra canın sıkılıyorr bak

çooook haklısınız canlarım sizin beni düşündüğünüz kadar ben kendimi düşünmüyorum

akşam bir saat yürüyeyim bari.

annammm nerdesın sen neypaıyorsun sekerıtom ben sneı ozluyorum ama yaa gelsene

oy kıyamam minnoşum burdayım ya ödevlerimden vakit kalmıyor tatlım k.bakma...sen napıyorsun bende seni özlüyorum canım...

çooook haklısınız canlarım sizin beni düşündüğünüz kadar ben kendimi düşünmüyorum

akşam bir saat yürüyeyim bari.

ay hypatiam kilo verene kadar sık dişini verince ne istersen yersin nasılsa dengeleyerek ama bu kadarcık fedakarlık yap kendin için yap bunu tatlım yürü yürü tatlım dengelersin hem...

neyse sen odevlerını yap tatlım burayıda bızlerıde boslamakı gıtsın karayaglar demı sekercımm mucuck

oy ben sizi nasıl boşlarım minnoşum canım benim...gitcek karayağlar tabiisii...

nasılsın sen bakalım keyfin nasıll

ıyıyım aslında canım buaralar okadar yogun bır arazı programım varkı valla ondan cok yoruluyorum sadece bıde 19 mayısta 60 kılo olmak ıstıyordum zor olcak galıba. neyse daha var canım pes etmek yokk

ıyıyım aslında canım buaralar okadar yogun bır arazı programım varkı valla ondan cok yoruluyorum sadece bıde 19 mayısta 60 kılo olmak ıstıyordum zor olcak galıba. neyse daha var canım pes etmek yokk

ay kıyamam tatlım allah kolaylıklar versin...19 mayısta benimde 63-62 olmam lazım çok fena bir uğraş içerisindeyim canım kesin olmam lazım 63...inşallah sende 60-61 filan olursun mayıs ayında 6 lılardan kurtuluruz inş ya...

ben geldim şekerler...

öğlen bezelyeyi yoğurtla karıstırdım salata die onu yedim yanındada corba içtim

hypatiam inş bu aksam yürürsün..

annacımm inş 55 e inerim canım cok değil az kaldı ama işte o azıcık yer beni cok zorluyor..

minnosum minnosummm

gizem takıma geliyordur belki canım :44:

daha 7 gun var belkı 60 kılo olurum annacım bakıyım ugrasıyorum ıste hadı ınsalalh dıyelım cıkalım yola ınsallah sende 63 olursun tatlım

günaydın canlarım..

kilom 58.6 düne göre kilo almısımm :96::96:
sadece öğlen bezelye konservesi yemiştim tek hatam buydu bununla sabit bile kalamadım artıya gectimm

annecimm cumaları ölçüm yapıyor muyuz? geçen cuma kaç kg. olduğumu hatırlamıyorum ama bu cuma 72 kg.yim
tabiki liste yapıyoruz ama bi süredir karambole gelmişti benim işlerim vardı aksamıstı ..
bende 79.3.aldıgım kilonun yarını verbilmişim ancak.bu gıdaklama mahvetti beni

prensesim haftaya kadar verirsin canım..
ama bi kacamak 2 haftana maloldu dikkat et bundan sonra tatlım..
bide eve spor aleti alabiliyorsan al bak ablanda ne güzel veriyordun..

MEYVEEEEEEM:) beni bi tek sen ve şu listeler motive ediyor. haftaya cuma 70'in altına inmezsem bana da hypatia demesinler, yüzüme bakmayınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…