ben 200 gram almışım ama dün ben de kaçamak yaptım da söylemedim :)) 3 dilim taze baklava ve ablamın nişan çikolatalarını yedim
bugün daha çok dikkat edeceğim.:82::82::82:
annammm nerdesın sen neypaıyorsun sekerıtom ben sneı ozluyorum ama yaa gelsene
çooook haklısınız canlarım sizin beni düşündüğünüz kadar ben kendimi düşünmüyorum
akşam bir saat yürüyeyim bari.
oy kıyamam minnoşum burdayım ya ödevlerimden vakit kalmıyor tatlım k.bakma...sen napıyorsun bende seni özlüyorum canım...
ay hypatiam kilo verene kadar sık dişini verince ne istersen yersin nasılsa dengeleyerek ama bu kadarcık fedakarlık yap kendin için yap bunu tatlım yürü yürü tatlım dengelersin hem...
neyse sen odevlerını yap tatlım burayıda bızlerıde boslamakı gıtsın karayaglar demı sekercımm mucuck
oy ben sizi nasıl boşlarım minnoşum canım benim...gitcek karayağlar tabiisii...
nasılsın sen bakalım keyfin nasıll
ıyıyım aslında canım buaralar okadar yogun bır arazı programım varkı valla ondan cok yoruluyorum sadece bıde 19 mayısta 60 kılo olmak ıstıyordum zor olcak galıba. neyse daha var canım pes etmek yokk
ay kıyamam tatlım allah kolaylıklar versin...19 mayısta benimde 63-62 olmam lazım çok fena bir uğraş içerisindeyim canım kesin olmam lazım 63...inşallah sende 60-61 filan olursun mayıs ayında 6 lılardan kurtuluruz inş ya...
daha 7 gun var belkı 60 kılo olurum annacım bakıyım ugrasıyorum ıste hadı ınsalalh dıyelım cıkalım yola ınsallah sende 63 olursun tatlım
tabiki liste yapıyoruz ama bi süredir karambole gelmişti benim işlerim vardı aksamıstı ..annecimm cumaları ölçüm yapıyor muyuz? geçen cuma kaç kg. olduğumu hatırlamıyorumama bu cuma 72 kg.yim
bende 79.3.aldıgım kilonun yarını verbilmişim ancak.bu gıdaklama mahvetti beni
bende 79.3.aldıgım kilonun yarını verbilmişim ancak.bu gıdaklama mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?