MEYVEEEEEEM:) beni bi tek sen ve şu listeler motive ediyor. haftaya cuma 70'in altına inmezsem bana da hypatia demesinler, yüzüme bakmayınnn...
haypatıam askolsun ama benn benn
hypatiam inş seni haftaya süper görücez canım tekrar 6 larda olucaksın bak üşenmek yok spor yapılacak
minnoşummmmmm meyve demek sen demek 4. takımın eski hali demek benim için:)) hızlıca yazdım, cumaları toplantıda oluyorum, yanlış anlama sakın.
herbirinizi çok seviyorum:))
selam fıstıklar ben geldim...:79:
nasılsınız bakalım..kızlar çok mutluyum nihayet 64.ü görebildim kıyısındanda olsa...
kilom 64.8 meyvem
annam cok sevındım tatlım afferım sana 64 u gordun bak tatlım benım 19 mayısa ınsallah 63 olucaksın canım benım
şekerlerim birden cıktım kaymakam geldi cıkmak zorunda kaldımm...
annam nasılsın bakalım..
meyvenull 58.7/58.6
minnoş prenses62.9/62.6
anna maria 64.8
prenses peri 79.3
hypatia72
qiz3mm 67
günayyydııınnn kızlar
2-3 günlük karamsarlıktan sonra bugu bomba gibi döndüm aranıza
sabah kflakes imi yedim.sonra 30 dk cardio 2 mil leslile 100 mekik tamamdıröğleden sonra gezmelerdeyim.gelince yazarım yine.öptüm hepinisi
ayyy kızlarr benide ekleyin tabloya acilen motive olmam lazımm şu halime bakınn ya .. vucudumda şişlikte var kızlar malesefki adet olmadım(( e diyetide bozunca şu haldeyim ama bu hafta başlıyorum tekrar ilk başta biraz şok yapcam malesef motive olmam gerek.. artık sık sık gelcem aranıza kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?