Meyvenull'un Diyet Günlüğü

kızlar protein başta aldırdı gibi gözükse de sonra hızla verdiriyor. bol bol bitki çayı içip bağırsaklarınıza dikkat edin sadece.

ben tekrar dukan'a dönmeyi düşünüyorum mesela.

bu gün yiceklerim

sabah 3 dlm üzümlü t.b. ekmeği yarım dlm ağlayan kek
ara 1 dlm üzümlü ekmekden
öğlen peynirli yumruta domates salatalık zeytin 2 dlm kepek ekmeği
ara 2 lokum kahve
aksam salata ton balığı.

şekerlerimm haftaya hepimiz cok güzel kilolar verelim şimdiden kendinize birer program belirleyin o sekilde beslenmeye calısın

selam fıstıklar ben geldim...:79:

nasılsınız bakalım..kızlar çok mutluyum nihayet 64.ü görebildim kıyısındanda olsa...

kilom 64.8 meyvem

meyvem prensesim hypatiam kızlar üzülmeyin zararın neresinden dönülse kardır dün ben eğer küçük bi kaçamak yaptım onu yapmasaydım kesin 64.5 filan oclaktım ama olsun hadi hedeflerimize kadar diyete spora devammm süper kilolar vercezzzz

şöyle bir söz varmış çok hoşuma gitti...

"Sabırla dut yaprağı ipek gömleğe dönermiş.." çok güzel...

kızlar sabır azim irade ve spor spor spor!!! başaracağızz az kaldııı

günayyydııınnn kızlar

2-3 günlük karamsarlıktan sonra bugu bomba gibi döndüm aranıza

sabah kflakes imi yedim.sonra 30 dk cardio 2 mil leslile 100 mekik tamamdır öğleden sonra gezmelerdeyim.gelince yazarım yine.öptüm hepinisi

meyvenull 58.7/58.6

minnoş prenses62.9/62.6

anna maria 64.8

prenses peri 79.3

hypatia72

qiz3mm 67

ayyy kızlarr benide ekleyin tabloya acilen motive olmam lazımm şu halime bakınn ya .. vucudumda şişlikte var kızlar malesefki adet olmadım (( e diyetide bozunca şu haldeyim ama bu hafta başlıyorum tekrar ilk başta biraz şok yapcam malesef motive olmam gerek.. artık sık sık gelcem aranıza kızlarr

prensesim sana imreniyorum valla ne güzel masallah hırsla devam edyorsunn
canım benimmm ayy ben seni cok seviom sekercim yaa sen böyle güzel güzel yazdığında öyle mutlu oluyrum kii

eklerim gizemcim tabiki sen daha sık gel ki daha cok motive olursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…