Meyvenull'un Diyet Günlüğü

günaydın meyvemmmm nasılsın bu sabah? hava çok güzel burada bol bol enerji versin bize haftasonu için :)

diyarımm hoşgeldin canımm :))
burdada vala acık ama bnim moraller yine zıp zıp zpliyor
atcam kendimi sokaklara az sonra gezcem tozcamm gel kızzz sanada dondurma ısmarlımm

diyet nasıl gidiyor diyarım ne durumdasınnn

günaydın kızlar umarım güzel bir haftasonu olur hepiniz için...

meyvem neyin var güzelim ya bak bugü n hvava en güzel çık gez bol bol stres at iyi gelir bende çıkcam ne güzel gezcem tozcam...

harikasın prensesim gez gez bol bol gitsin yağlar...

gizemcim kıyamam tatlım burayı ihmal etme ki motive ol canım lapa yap istersen azimlenirsin hem..

canım işte asıl başlangıç cuma günü oldu biliyorsun uzun bir zaman geçmedi daha :) şimdilik iyi gidiyor %100 monti olmasada idare ediyorum çünkü yağsız peynir için bim e gidemiyorum her zaman filan. ama tatlıyı bıraktım birde yürüyüşlerle birlikte vermem lazım akşamlarıda evde mekik çekicem işte..yolum uzun sabırla devam etmem lazım...

yarın yaparım belki canım .. 5 günü yapmayı planlıyorum yada akşamları k-flex bakalım

meyvem meyvemm gelmemişsin hiç nerelerdesin şekeritom...

gizemcim yap lapa filan işte motive et kendini üzülme sakın bozma moralini zararın neresinden dönsek kardır gitcek bu yağlar eninde sonunda

yarın kursum var akşam girerim artık görüşmek üzere iyi geceler fıstıklar...

günayyyyyydııııınnnnnnnn kızlar dün akşam çok geç geldim eve giremedim nete umarım keyifler iyidir
prensesim sana imreniyorum valla ne güzel masallah hırsla devam edyorsunn
canım benimmm ayy ben seni cok seviom sekercim yaa sen böyle güzel güzel yazdığında öyle mutlu oluyrum kii

bende seni seviyorum

günaydın şekerlerimmmm

annam diyet modunda olmadığımdan pek uğrayasım gelmiyor canım.. biliyorum gelmem gerekiyor ama işte kendimi suclu hissediyorumm..

prensesimmmm mucukkkk

sabahın bu saatinde bir sen bir ben oluruz zaten buralarda

tabik yine erken uyandım.kflakes imi yedim sporumu yapacagım.ders çalışmam lazım artık toparlanıp sınavlarıma çok az kaldı

günayydıııınnnnnnnn günayydıııınnnnnnnn

ee hadi kızlar nerelerdesiniz yeni bir haftaya başlıyoruz süper geçmeli bu hafta

günaydın prensesimm
süper bi hafta bizi beklerrr
bu hafta zorları basarma haftası olsun yakalım tüm kara yağlarımızzz

ben yakmaya aımdan basladımmm

bencede canım.bu hafta çok güzel geçmeli

ben bu hafta ve gelecek çok gelemeyebilirim 28-29 unda sınavlarım var.ve artık çok sıkı tutmam lazım.hiç başından kalkmasam anca yetişirim :44:

bencede canım.bu hafta çok güzel geçmeli

ben bu hafta ve gelecek çok gelemeyebilirim 28-29 unda sınavlarım var.ve artık çok sıkı tutmam lazım.hiç başından kalkmasam anca yetişirim :44:

ihmal etme tatlım sınavları gecmen lazım sonucta o derslerden..
bende salıdan sonra yokum annemlere gidiyorumm

günaydın kızlar:)

sabah: armut ve portakal, süt
öğle: azıcık domates çorbası, salata ve de bi adet kadınbudu köfte
ara: çilek
ara: armut
akşam: 2 yumurta ve salata

şu ana kadar da 1 litre su bitti. cumaya iyi bi kg vermek istiyorum inş.

şimdiden iyi yolculuklar canım
tesekkür ederim canımm

hypatiam inş cumaya atak yapıcaksın ve 7 leri kapatıcaksın sonsuza dekk

afiyet olsun canım, bende bugün tam düzenli olarak yeniden başlıyorumm

günaydın kızlar bugün regl oldum çok mutluyum .. evet diyeti bozdum baya bi kilo aldım 67 yi gördüm hatta reglmden dolayı 68 ide gördüm ama bugün regl oldum demekki ondan mış. ne zamn olcağım belli olmuyoki işte böyle.. bugün başlıyorum hayrlısıyla diyetime..

kahvaltım: 1 dlim ekmek, çok az omlet, domates, peynir,
öğle: kahvaltıyı geç yaptğm için öğle yiyemedim
ara:elma
akşam : çorba, 1 tane biber dolması, yoğurt

1.5 lt su
1 saate yakın yürüdümmm ama karnım felaket ağrıyorr kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…